Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
17.9.06 14:44

Prďola už bude asi za chvíli vstávat, dneska se s tím spinkáním po obědě nejak vzpouzel. Pořád „maminko, pojď za Lukáškem“, dacan. Ale jinak naše zlatíčko, když se vzteká, je na zabití, ale umí být sladký jako med.
Mrňousek v břichu se taky pěkně vlní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 14:46

Čekám první. Nějak jsem nemohla přijít do jiného stavu, tak jsem si to trochu posunula. No a abych nekecala, tak jsem byla pohodlná - práce, kamarádi, cestování, sport. No prostě mi přišlo, že se mi do toho programu dítě nějak nehodí. A navíc jsem měla děsný pocit, že to finančně nezvládneme. To už mě zaplaťpánbůh přešlo. Já byla prdlá. Jinak jsem 77. ročník.
Ty jsi na taťku naštvaná kvůli dlouhému flámu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 14:49

ACH JO, Tobě už se taky vrní. To neplatí. Já jsem snad mimozamšťan. Příští týden mám jít na ult. a jsem zvědavá co mi doktorka řekne. Tvrdila mi, že to určitě tento týden začne. Pomoooooooc já chci taky nakopat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 14:56

No Pipi, zas tak přestárlá nejsi, neboj. Ale s druhým už je to tak trochu jiné. Nemáš čas se tak pozorovat, to u prvního jsem všechny informace hltala jak divá. Teď už jen zkušeně uděluju rady kámoškám prvorodičkám.
Na taťku jsem naštvaná kvůli toho, že upřednostnil hospodu přede mnou, když jsem vysloveně říkala, že bych byla ráda, kdybychom si udělali konečně víkend v poho. No, ale co nadělám, tak se jen tiše vztekám. On jde do hospody snad jednou za rok, ale teď s tím frmolem u nás je na mně té samoty nějak moc.
S tím kopáním se neboj, všek si to ještě užiješ, teď je to příjemné, ale až bude mít mimisek sílu, tak budeš říkat, už aby toho nechal.
Jo ten metřík jsem zkoušela, ale nějak mi nešel přeposlat tím e-mailem, jak mám na to jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 15:00

nic neposílej. Jenom si do myši nakopíruj odkaz a vlož ho do kolonky podpis ve svém nastavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 15:00

Já jdu na ultrazvuk teď ve čt, ale jelikož už vím, co to bude, tak tak napnutá nejsem. Malý se vrtí, tak je asi v poho. Na srdíčko jsem byla před čtrnácti dny a taky je v pořádku. Ale musím říct, že toto těho se mi fakt daří. Už jsem stihla brát dvoje antibiotika na zánět močových cest, teď zase kašlu jako divá a nechce to přejít. Ale aspoň mám dost plodové vody, což u Lukáška nebylo a placentu mám tentokrát taky normálně.
Malý volá, musím letět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 15:07

Tak pokus, jestli se to s tím metrem povedlo. Ale nevím, asi něco dělám blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
17.9.06 15:07

Jééézismarjááá, holky, co jste tady provadely??? 8O :lol:
Samozrejme vitam nove mamusky, mam ve vas ale peknej zmatek!

Me uz konecne odjela ta navsteva, jsem silene utahana,takze si jdu lehnout. Jen jsem sem chtela pred spanim nakouknout a ona je z toho hodina docitani! :lol: Takze uz nemam silu na nic reagovat,doufam,ze nez se vzbudim, tak tady nezaplacate dalsich 10 stranek :wink: :D Nee, delam si srandu, je to dobre,ze se tady rozrustame :) Jeste mrknu na fotky,at si ten gulas jeste vic zamicham.

Zatim dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 15:10

Pipi, proč tam mám adresu místo obrázku. Asi jsem fakt tupá. Už musím končit, malý vstal, ale snad po deváté večer zase nakouknu. Jdu se venčit, tak si taky užij sluníčko a díky za pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
17.9.06 15:11

Jo Radus , ja jsem na toho svyho taky nastvana-uplne ze stejneho duvodu :evil: Jsme chuderky tehulky zanedbavane,co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 15:11

Ahoj Matesso,
hezky se vyspi, já jdu ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 15:12

Teď nevím, jestli jsi zkopírovala celý odkaz. Zkus to znovu a klidně na testu. Já tam byla asi 20×, tak se neboj ono to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
17.9.06 15:12

Lenyo, ještě, že nemrzne a sousedi můžou kopat a opravovat…
Ten kočárek pro dvojčata od Peg Pegra je super, myslím, že se sním musí výborně jezdit, jen nevím zda bude pohodlný i pro ležící miminka?
Jeje pochlubíš se se seznamem. Možná mi něco chybí, doporučuji Ti raději šátek, ve vaku můžeš nosit jen chvilku, a je to namáhavější pro Tvoje záda, šátek se naučíš vázat v poho!
Vítám nové i zvířecí mamky, jsem zvědavá, která z nás porodí jako první!?
Helíku, myslím, že neexistuje, žádný zákon ani předpis,či vyhlášku ohledně pouštění těhotných, je to jen lidská slušnost. Včera jsem byla nakupovat s Anny, už jsem byla dost unavená, tak jsem si zastavila autem u obchodnáku an místě pro postižené, sice mě trochu hryzalo svědomí, ale pak jsem si říkala, že snad mám právo na trochu ohledů, jiná volná místa byla hrozně daleko.....MHD moc nejezdím, ale v obchodě mě pustil v řadě zatímjen jeden chlap co si šel v montérkách koupit svačinu, já měla plný košík…myslím, že je věcí cti ostatních si vážit našich bříšek, i když možná si u nás prodavačky myslí, že jsem se tak „oprasila“ protože už dva prcky máme! Sít MC má systém udělování „Společnost přátelská rodině“ - odměnují tímto titulem firmy co jsou vlídné k matkám s dětmi tedy i těhulkám, ale já ještě nemám v tomto 20- týdenním stavu koho nominovat. Je mi jasné, že Oren má tu policejní posádku!
Jinak řízečky se povedly, chlapy se vrátily z ryb a nyní všichni spí.
Krásný lenošný zbytek neděle! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 15:14

No to jsme, ale mám ho zabít? A měnit ho kvůli tomu taky nebudu. Snad to brzy přejde, tedy ten vztek. Už fakt odcházím, ať si to sluníčko stihneme s malým užít. Tak ahojky večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 15:20

Tak to já bych naštvaná nebyla. Ten můj chudák mě musí poslouchat 24 hodin denně (pokud je v práci tak mu pro jistotu volám, aby na mě nezapoměl). A proto mi nevadí, když si jde někam „vymydlit“ hlavu. Teď když na tom přemýšlím, tak se divím, že to zvládá tak v pohodě. Dřív jsem byla tak akční a a teď ho pořád zahlcuji otázkama jako „Máš mě rád?“, „Mě je smutno“, „Líbí se Ti ta vlna na svetřík?“ a momentálně nežhavější věta „Já nemám co na sebe, mě totiž nic neni.“

Jen ať se opije. Zaslouží si to. Pak ho sice bude bolet hlava a bude mu blbě, ale to je dobře, alespoň to nebude dělat tak často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí