Poradna duly
Jana Čurdová
ahojyk při neděli,metřík se nakonec povedl až příteli,mě vůbec:-):-)Jdeme se také vyvenčit.Jinak jsem z Českých Budějovic a ročník 73.Hezký zbytek víkendu:-)
Ahoj,
vidím,že jsem přišla nějak pozdě…buď se loudáte po venku nebo chrňouskujete…Chjooo,tak si asi taky půjdu dáchnout či co.. ![]()
Chtěla jsem na něco reagovat,ale už jsem zapoměla na co..bože můj,to je stav… ![]()
Raduš,
já tu nejsem pořád,jen občas
A na toho svýho jsem taky naštvaná,ale z jiného důvodu…řekl mi něco ošklivého (z ničeho nic)
!!!A to se nedělá,já jsem strašná tvrdohlavka,takže má smůlu…jsme oba docela temperamentní,takže je u nás fakt živo…
Ale nádobí teda nelítá,to ne!!Jen jednou jak jsem byla kvůli něčemu naštvaná,tak jsem seděla v obýváku za stolem,jedla jogurt a jak mě ten můj drahoušek vytočil,tak jsem s tím jogurtem třískla o ten stůl a ten blbý bílý mléčný produkt byl naprosto všude
!!!!Sem si ulevila,ale vzápětí jsem byla na mrtvici - zaneřáděné naprosto vše - strop,stěny,podlaha,běhoun,pc,tv,sedačka…zkrátka vše
Já byla zoufalá a vzteklá ještě víc
![]()
To jsem si teda dala…to bylo jedinkrát,co jsem s něčím třískla…Kecám a ještě jednou s dveřma - podotýkám šoupačkama!!!Ano,i s nimi se dá třísknout.Samozřejmě,že vyletěly celé ze zdi a rozmlátily se ty panty,ve kterých jezdí…
Asi mám sílu nebo co…řekla bych
![]()
Ale výhodu to má - od té doby s ničím netřískám,dřív mi pomáhala na uklidnění cigaretka - ta teď samozřejmě nepřichází v úvahu,takže teď bečím…
Ale nerozčiluju se tak často,tak dvakrát třikrát denně…
To je vtip,samo ![]()
No,tak jsem sepsala román o mých výlevech a stejně jsem si prd vzpoměla,co jsem to chtěla vlastně napsat - začínám mít dojem,že budu co nejdřív potřebovat odbornou pomoc…
![]()
Pipi,
máš recht…já taky nebývám (moc
) naštvaná,když si jednou za čas někam ten můj vyrazí..Však je pak blbě mu,tak co..
Ale já se o něj pak i docela starám,takže jsem tolerantní a milá…myslím si
![]()
Myslím,že ti naši chlapi toho taky musí mít plné brejle.. ![]()
Už je to v poho holky, uzavřeli jsme mír s mým drahým. No nikdy mi to moc dlouho nevydrží. Však jsem taky sama proti sobě, když se s ním nebavím, pak už si nemám vůbec s kým pokecat. Ještě čekáme, až taťka dopije kafe a jdem fakt ven. ![]()
Teda já Vám řeknu, že teď je mi hej. Sedim si tady v kuchyni. Nádobí je „konečně“ umyté. Všude jakš takš čisto, ale hlavně: Celá rodina (máma, babička a manžel) je venku zbírá ořechy a čistí je. A já si tady vysmátá sedim u okna a provokativně ťukám do klávesnice. No ale já jsem přeci TĚHOTNÁ.
Alespoň se to někdy hodí.
![]()
Ahoj všem
Hvizdičko - graguluju k pěknému metříku ![]()
Slyším, že už se někde sbírají oříšky? To je prima, že už jsou, já se jich můžu ujíst a zvlášť teď bychom je my těhule měly jíst ![]()
Obalujou nervy ![]()
Stihla jsem dneska dobré jídlo, spánek po jídle i sluníčko.
Tak teď taky trochu povinností. ![]()
Peg perego je sice pěkný, ale s těma vložkama do kočáru - už jsem je našla - jedna za 3 tis… - tak nevím.....
Ještě jsem tu dneska někde „zaslechla“ postesk, že nemáme co na sebe , když se tak pěkně kulatíme.
Tak posílám odkaz na těhu prádlo
http://www.astratex.cz/…rske-pradlo/
mají tam dokonce i těhu tanga… manža se mi doma docela smál, ale jsou prima a v zimě nebude zima na bříško - u zadku to nevadí
![]()
Jsem se radovala trochu předčasně. Jakmile jsem dopsala zprávu, tak si někdo vzpoměl, že tu jsem taky a musela jsem naklusat alespoň loupat ořechy. Neměla jsem hold tak provokativně tlouct do té klávesnice. Teď mám bolavé prsty a hlavně špinavý jako prase.
Koukala jsem se na to prádlo. Je docela pěkný, ale já se bojim tohle kupovat přes net. Já si to musím vyskoušet. Hlavně, aby mi byla příjemná ta látka. Já teď mám bradavky tak rozdrážděný a citlivý, že bych na nich mohla věšet kabáty, jak jsou vystouplý. Zítra vyrazím k nám do textilu a doufám, že jí budou mít na oskoušení.
Sestra mi nabídla svojí, ale ona má tak velká prsa, že větší už jsou jen dětské padáky. A už jsem vyrostla z let, kdy jsem si strkala do podprsenky ponožky. Ach jo!!! (to je mimochodem moje nejoblíbenější holá věta)
Když jsem se dostala k sestře, tak jsem si vzpoměla, že ona neměla nikdy při dětech mlíko. Nikdy se jí neudělalo. na mamografu po dlouhé době zjistili, že nemá vůbec žádné mléčné žlázy a že prsa má samý tuk.
Paradox byl, když se jí před týdnem spustilo zničeho nic mléko (děti 8 a 6 let). Byla z toho dost vyplašená a pak se zjistilo, že to je vedleší příznak její nové antikoncepce. Jo, ta příroda.
Teda Pipi,
to slyším prvně,že by někdo měl takovýhle „problém“ s prsy…
To je zvláštní,hmmm.Já měla mlíka pro celé hospodářství,ale naštěstí se to ustálilo a dělalo se ho tolik,kolik se vypilo - tedy malá vypila…né,že bysme z něho pekli a dávali si ho na sváču…
Ikdyž prý i tací jsou ![]()
Ale k tomu mlíku,holky co už máte po min. jednom kojení,taky jste tak po pporodu šíleli u kojení
???Já ty první tři dny brečela,jak to bolelo a radší bych 10 porodů denně než jedno kojení,ale pak už to bylo v poho,bradavky se uzdravily a bylo to perfekt.. ![]()
Tak to já mněla také mlíka na rozdávání, dokonce jsem si třeba v parku musela najít klidné místečko a odstříkat
Říkala jsem si že pokud to vidí nějaký úchil, zbalí si svůj plášť a pláchne
Nic mne nebolele o od samého začátku jsem kojila, kdykoli, kdekoli a jakkoli. V noci jssem u toho zá:,–(ně usla
![]()
Jinak k prádlu, na výstavě jsem zkoukla moc příjemné bezešvé, materiál a provedení http://sirmi.ic.cz/smajl/179.gif lepší než Anita
Jsou to sice slováci, ale podprda (kojka) 236+69 Kč
To není zlé
www.shop.clematis.sk
Jo holky nechci být hnusná šťouravá a nepříjemná bába http://sirmi.ic.cz/smajl/81.gif ale co takhle když si tu plkají svě jak po telefonu, tak aby raději přešly na chat? Ono je to pak pro ostatní nadlickej úkolto číst
Já jsem v tom taky http://sirmi.ic.cz/smajl/87.gif /> a asi to není moc zajímavé ![]()
Tak já se jdu mrknout na Superstar,určo tam zas bude něco k zasmání..
Ovšem musím si k tomu udělat něco na papu…Vidím to na pohár,jéé,tak já valím
.Večer tu mrknu,jestli tady někdo nepřistál,papa ![]()
Heliku , díky za tip na ty slovenské stránky. Hned jsem si jí objednala
, protože takovou bezešvou celou dobu sháním… a ta cena je ještě nižší: 198CZK + 58 CZK poštovné, tj. už celkem to je 256,–. To mi přijde fakt skoro zadarmo. Tak pak dám vědět až dorazí ![]()
zuzika to je za ty tanga a to já na svou EHmmmmmm nemohu
a to poštovné nevím kde jsem sebrala
no teď tam čti že do 600Kč je pošta 49Kč
to uý je jedno, napiš jaké jsou
Ahoj ahoj
dík za ten dopolední soucit se mnou až mě vyhrkly slzičky že se mnou nekdo cítí.Teď tu bulím jak kráva-holt hormony!Heliku s tím že by tady někdo něco opravoval jsi vedle.Když jsme si stěžovaly při první spadnuté zdi tak nám řekly že je náš barák starej a že by to stejně dřív nebo později spadlo kdyby jsme to neopravily.To je sice pravda je to staré hospodářské stavení ještě po němcích velký opravy dělal taťka asi před 30lety.Opravit to potřebovalo ale mohly jsme se do toho pustit třeba až za pár let až si to naplánujem a ne teď a nahonem.Takže nevěř tomu že ti někdo pomůže.
Holky to nespaní vám nezávidím.Já jsem byla dobrý spáč vždycky ale dík těhotenství jsem schopná spát vždy a všude.Ráno mě v sedm zvoní budík kvůli školce a je to trápení.Takže vás lituji a kdyby to šlo tak vám trochu toho mýho spokojenýho spánku pošlu.
Ale ještě k tomu dnešku nakonec dopadl dobře.Chtěla jsem odjet s malou do Zoo manža řekl že kašle na kanalizaci v sobotu a jel s náma.Vypravily jsme se do Vyškova do zooparku a dinoparku.Bylo to super krásný počasí a celkově úžasná nálada.Mě dostaly ti dinosauři je to krása zítra stáhnu fotky a něco vám pošlu.