Poradna duly
Jana Čurdová
Kuzelka:
Hlavni menu - a zhruba uprostred je CHAT
NO dobra, lepsi dvoje nez zadne.
Ale co se tyce tech papiru a potvrzeni, tak take zadne nemam. Jen jsem si tam volala, rekli mi ok a tak tusim ze mi tedka na kontrole 26.9 take daji k tomu neco.
Holky, dobry napad s tim chatem… ![]()
Petiso , teda holka, reknu ti, ze ty kdyz se nastves a chces udelat gesto, tak mas peknou smulu (jogurt a pak ty dvere…), mne se to stalo taky jednou. Jeden rok jsem ucila na zakladce a z prvniho stolu pred tabuli jsem vzala pravitko jedne zakyni a praskla s nim do stolu (uz jsem nevedela, jak je jinak uklidnit). Pravitko se samozrejme rozbilo, byl to trapas, ale ve tride bylo hrobove ticho
Takze ucel splnen.
Kde bydli sestra? Ja si na Floride asi nikdy nezvyknu, ale mam tu manzela, takze bych jinde byt nechtela.
Heliku , termin opraven. Diky.
Radko , nejen Mila , ale i dalsi holky se tu dlouho neukazaly. Mile se ale nedivim, ta ma zahul asi uz i ted.
Lenyo , jeste ze se ten vikend tak pekne vybral, ze? Zacatek nic moc, ale nesmis si to tak brat. Dycky si rikej, ze to je jeste pohoda, ze by klidne mohlo byt hur. Nebo taky lip ![]()
Zdravím holky
a přeji krásný začátek týdne…Ať ho máte lepší než já.. ![]()
Jájsem se dnes probudila s takovými bolestmi břicha,no fuj..Myslela jsem,že je zle,ale nakonec se to zlepšilo..Teď už jsem dobrá a mimi taky.. ![]()
Ale co je mnohem horší…představte si.Včera byla má kamarádka na procházce,v klidu se procházeli po městě s manželem,dítě měla mamča v tom vaku (nosičce,nevím,jak se tomu správně říká) a najdnou jim to dítě spadlo..Je to chlapeček - Mireček.Normálně jim spodem propadlo.. ![]()
Umíte si to představit
??Chudáček malinký,má sotva 5 kg,je malinký a takový náraz…
Jeli hned do nemocnice a teď tam s ním mamča leží na pozorování!Naštěstí to vypadá,že bude vše o.k.
ALe neumím si představit,že bych něco takového zažila..
Mě malá spadla z přebalováku ve 4 měsících - dodnes to nechápu a vyčítám si to.Otočila jsem hlavu pro plínku a najednou ležela na zemi - hrozné a to zoufalství.Malá byla v pohodě a já brečela hystericky..Hned jsme šli k doktorce (ta nás k mému velkému údivu pochválila,že prý se tohle nebo něco podobného stane v různém věku dítěte 90% žen,ale většina z nich se bojí s tím přijít k dr. a pak může mít dítě následky!!),byli jsme s malou v nemocnici 4 dny na pozorování,ale vůbec nic ji naštěstí nebylo!!!Možná proto jsem teď tak úzkostná a všude vidím nebezpečí.
No,tak jsem nezačala z vesela,ale to bohužel k mateřství patří… ![]()
Ahoj,
teda Vy jse zase včera žvatlaly a to je dobře. To já jsem včera jukala na superstar a pak jsem zjistila, že jsem ještě nevyžehlila, tak jsem to musela dohnat. Příjemné zjištění bylo, že tam bylo na žehlení asi 7 kousků a ostatní byly od MOIRY, tak jsem to akorád hodila do šuplíku.
Když jsem byla naposledy v krámu MOIRY, tak mě tam překvapily overaly pro nějmenší miminka. Vypadalo to strašně směšně. V zimě by se ale určitě hodily. Nádnerně odvádějí pot, tak by byly zlatíčka v krásném pohodlíčku. Možná, že ho koupím. Musím se ale juknout na cenu. Někdy to mají dost předražené.
Přišel nám aktuální katalog a mají tam moc pěkné podprdy a jenom za 399,– Kč. Nejsou ale kojící, což je logické.
Nemají to ještě tak vychytaný. ![]()
Ještě k tomu chatování. Je to o mnoho jednodušší, ale co my jsem za kecaly. V Březnu 2007 toho nakecaly už na 325. stránku a my máme popsanou teprve 134. stránku.
Tak že jsme vlastně takové rybky mlčenlivky.
![]()
Když mluvím o rybách, tak jsem si vzpoměla na STIKU , ta je už určitě doma z prodlouženého víkendu. Doufám, že si dobře zarybařila a pochlubí se s úlovkem ![]()
Ahoj holky, tak uz jsem doma. Bohuzel jsme jeli na rychlo rovnou do motola vcera po ranu. Volala jsem tam a doktor rekl at prijedeme, ale to nevedel, ze jsem 150km daleko. Udelal se mi opar na puse a mam podezreni ze i na genitaliich a mam mykozu. Beru canesten a gyno-pevaryl 50
. Trosku me vydesilo, ze tam pisou ze do tretiho mesice tehu je to ok a dale jen pokud riziko onemocneni prevysuje riziko mozneho ohrozeni plodu leky, tak se bojim. Ale bobiste uz toho vydrzelo hodne. Pry leky ktere normalne zabiraji ted nemuzu a tak se ceka jaky si telo vytvori protilatky a jak si s tim virem poradi. Ach jo, myslela jsem ze uz sem si vsechno osklivy vybrala na zacatku. Vubec nevim kde jsem to chytla, kdyz od zacatku nemam zadnej sexik a jsem dole takrka sterilni.
Zkusim posilit imunitu nejakyma homeopatikama.
Jinak na chaloupce bylo hezky, pocasi nam vyslo a chytili jsme 3 kapriky a plotu
. Taky jsme objevili v rumburku krasnej sekac pro prtata a nakoupili bobisteti nejake oblecky.
Vcera jsme meli mit k obedu kachnu se zelim a manza se chudak na ni tak tesil, snad nam tata kousek privezl domu.
Vitam novou tehulku a taky gratuluju k tripl testum.
Chtela jsem zacit chodit cvicit a zase mam klidovej rezim a navic me to desne boli kdyz chodim. No snad bude vsechno ok, uz se vazne modlim at je unor.
Tak papa
Ahoj holky,
teda od pátku „napovídat“ 13 stránek…vy jste se snad zbláznily ne???
. To budu dočítat snad týden
, navíc když nám doma „odešel“ počítač. Kam šel, to nevím, ale vzhledem k tomu, že nejde zapnout, tak asi do pr…e
. Jsem dost vytočená, protože jsme ho kupovali ani ne před rokem.
Konec stěžování si…máme objednaný kočárek
. Bude za 4 - 6 týdnů, což je za chvíli
. První položka z mnoha je odškrtnuta…skoro. Ještě ho doplatit
a dojet pro něj.
A další naše prvenství - u nás se už pere
. Mojí mamku očekávání prvního vnoučete nějak bere…v pátek už měla koupenou lovelu a v neděli jí na šňůře vysely první várky dupaček po nás. Když jí to baví… ![]()
Toť ztručná zpráva od Neználka a já se jdu pomalinku polehounku prokousávat víkendem
. Ještě že mi pošlou podklady pro další práci až ve středu!
Mahony a Neználek
Ahoj Stiko, četla jsem diskuzi ze začátku (ne celou
) a pamatuji se,že jsi měla nějaké problémy…Tak snad budeš co nejdřív v pořádku ,držím palce…Opar je svinstvo bolestivý…auu
Mimochodem,nikdy jsem nerybařila a děsně mě to láká zkusit..tak možná na to vlítnu než zamrzne nějaký rybník ![]()
Mahony ,
ahoj.Náš pc se zase sám od sebe rád vypíná,takže mám něco zodělanýho a miláček se rozhodne,že si dá siestu a já bych ho vyhodila z okna..trošku nerváček ![]()
Nakonec dostane rozum a sám se zase zapne,takže výlet z 6. patra se ještě nekonal..
ŽANET: Tak to je docela drsny zazitek s tim vakem. Rikam, ja prave kvuli tomuto prilis satkum a vakum nejak neverim
take bych se moc bala
I treba z tohoto duvodu jsem si rikala, ze bude lepsi ten vak nez satek, ze to bude pevnejsi, ale tedka se zacinam obavat i toho vaku ![]()
ŠTIKA: O jejda, zase nejake komplikace, tak preji brzke uzdraveni at uz mas pokoj. Jo co se tyce toho Gyno Pevarilu, tak je moc dobry, vzdycky mne pomohl.
Ja se prave dneska vas chtela zeptat, zda vas trapi vytok??? Mne to nesvedi, nic, ale proste si to tak tece. Nekde jsem cetla, ze je to spravne, ze to je v dusledkuvsech zmen v deloze, ale mne to zrovna nejak ok neprijde. I kdyz doktorka na to take nerika nic ![]()
Jinak jsem nachcipana, takze zitra asi zkocim k doktorce.
Ahoj holky,
zdravím i nové těhulky. Už mám v nás pořádný chaos a nevím, jestli se někdy zorientuju. Teda vy jste toho za víkend napsaly, to je hrůza to dočíst ![]()
Ani si nepamatuju, jestli jsem chtěla na něco reagovat.
Jeje - výtok mám taky, silnější než kdy předtím. Ale nesvědí, tak si říkám, že snad je to normální.
Dala jdem do galerie fotky svého maxipupíku ![]()
Mějte se krásně a pozdravte mimísky.
Kačka
Ahojky maminy,
poslušně hlásím, že to vypadá, že budeme mít kluka ![]()
Ahoj devcata,
tak dnes rano jsem si na Brumlovi objednala nadherne kremove mansetr. laclacky, fleecovou kremovou zimni kombinezku, riflicky a jeste cosi…
V 7:50 uz jsem tam strasila,abych presne v 8:00 shledla to nejnovejsi. A v 8:30 uz bylo vse fuc!
Ted si varim houbove rizoto, uz mam strasnej hlad. Mimco kope cimdal vic,je to fakt bozi. Takovy na pocurani,jak tady uz nektera psala:o) Chvilku kope vlevo,pak zas doplave doprava… Mam z toho dobrou naladu, dokonce i zachvaty smichu,protoze na neho taky vzdycky tukam
Proste blazen ![]()
Jeje: vytok mam taky silnejsi,vsude ale ctu,ze je to nromalni. Rekla jsem to ale Dr. a ten mi dal nejake cipky a na pribalovce je napsano,ze v tehotenstvi se smi uzivat pouze kdyz je to fakt nutne. Takze to lezi v supliku,vytok me taky nijak nepali ani nic podobneho.
Jahudko: GRATULUJI!!! Ty se mas!
Me Dr. omylem prozradil,ze budeme mit holcicku,ale ja tomu stejne neverim a nic holciciho jeste nekupuju
![]()
Ahoj holky,
tak jsem se vcera vratila z vyletu na Slovensku, bylo to uzasne odreagovani, dostala jsem nejake vecicky od segry a tak. Co je tady nove???? Pokusim se vsechno docist, ale nevim jestli se mi to povede
![]()
Jahudka: Protoze proste chci kluka
A i ten Dr. rikal,ze to neni uplne jiste a ja se proste celou dobu citila na kloucka atd… Ale puvodne jsem si prala holcicku, pritel holku chce celou dobu,coz je zvlastni,chlapi vetsinou chteji chlapa ![]()