Poradna duly
Jana Čurdová
Petiso , to jsem ráda, že se tady někdo zeptal na ty bolesti po orgasmu
Zpočátku těhotenství s tím nebyl žádný problém, ale poslední dobou mě to docela děsí. Minule jsem nemohla celou noc spát, jak jsem chytala křeče do břicha a včera jsem si to zase užívala
. Manžel už se neodvažuje vůbec něco chtít, ale já bych chtěla
tak mě to docela štve.
Ale jak tady někdo psal jsou to snad stahy dělohy. A nemyslím, že by to mohlo vést třeba k potratu. Aspoň se tím teda uklidňuju.
Ahojte maminky, dobre ranko.
Dneska sem si psala poznamky, no snad to nezvoram… ![]()
Mah …a muz na UTZ … muj skoro manzilek mam pocit, ze tam nechce. Rikala jsem mu uz vcera na poradnu k Dr. tak nesel, ted sem mu rikala, ze mam 9.10. velkej UTZ a zadna reakce. No… na ten velky UTZ jdu do Podoli, buhvi jak dlouho tam budu cekat, tak ho ani nutit nebudu. Necham to na nem, kdyz mu staci fotecky, nutit ho nebudu. Myslim, ze se proste boji jit k zenskymu doktorovi, kdyz je chlap. ![]()
Petis … a bourky … taky miluju.
Kdyz sme pekne doma, venku vitr, dest a blesky… jeje…
Nejradsi sedim v kresle s hrnkem caje a koukam skrz balkon ven.
… tata u porodu … to bude. Myslim, ze jemu to neublizi (je odolnej, pohled na krev mu nevadi) a me tim ohromne pomuze. Navic si teda myslim, ze by chlap mel videt, jak zenska u porodu „trpi“, vic si ji bude vazit… muj dojem.
… orgasmus a bolesti bricha … mam
Neni to nejaky extra boleni, ale takovy divny tlak. Podle me se deloha proste nejak vyrovnava s prave probehlym orgasmem, jinak fakt nevim. Ale ptat se Dr. se mi taky nechce, takovej mladej kluk… bych se asi stydela.
Ale u me to neni nic hroznyho, pichani v podbrisku pri otaceni se na bok je horsi. ![]()
Jeje … dekuju za dalsi seznam vybavicky , uz ho mam taky skopirovany a nekdy na to vlitnu a udelam ze vsech seznamu jeden svuj a poradnej. ![]()
Pipi … vysetreni vnitrne … mi delal Dr. az ted v 19tt, do te doby nic. A to je sahnul, jestli mam uzavreny delozni cipek a jinak nic. Otazka 10sec. … boleni bricha … taky me bolelo a denne, Dr. mi predepsal magnesium, je to stopovy prvek a podle me si ho muzes koupit i sama. I kdyz v letaku pisou „po porade s lekarem“. Beru 3×1 denne po jidle.
Dotaz na tvrdnuti bricha … jak to kruci poznam??? To mam brisko tvrdy jak kamen nebo jak???
![]()
Vcera sem diky vse tehu demenci nekam zalozila casopis, ta tisicovka se jeste nenasla.
Pritel vcera prohlasil, ze za chvili nekam zalozim i to dite.
A taky prej dalsi muzeme mit, az to prvni dokaze samo dojit domu. Ach jo..
![]()
Dorbé ránko těhulinky,
se zakládáním věcí jsem na tom ,Lucci,podobně…vždycky pak marně pátrám,kde by se ona věc mohla nalézat…někdy najdu,někdy ne!!A musím říct,že mě to netrápí…hlavně,že jsme všichni zdraví ![]()
Orgasmus a ty hnusné bolesti,to je právě to,co bych popsala jako tvrdnutí bříška.Je jako kuumen a tlačí.Někdy až bolí..Je to nepříjemné a začínám uvažovat,jestli mi těch předešlých pár sekund (nemluvím o délce milování-samozřejmě!!
) hezkého stojí za to.. ![]()
Taky se uklidňuju,že to nemůže vést k něčemu hroznému,ale nepříjemné to teda je a pokazí to veškerý předešlý zážitek ![]()
Stejně ty chlapy nechápu,já mít tu možnost jít s někým k porodu a vidět to,tak jdu okamžitě!!A oni se ještě rozmýšlí…
Rozumím,že jsou zkrátka jiní,já jsem typická zvědavá ženská a strčila bych nos (téměř) všude!Zvlášť mě zajímají situace jiných,které sama prožívám…ale to je snad normál
![]()
Cau devcatka, jak se mate? Me uz je lepe.Zitra si zavolam na vysledky kultivace a uvidim co to tam zase mam. Take se pripojuji k tehu demenci, vcera jsem vlezla do sprchace v ponozkach
![]()
Jinak moc jsem toho nenaspala, mam bricho jako kamen, fakt takova tiha, nevim jak vypada to tvrdnuti, ale to uz by asi ny me bylo moc.
Holky, uz se vazne tesim az bobiste bude venku
Ten seznamek co jste sem daly je moc hezkej a obema autorkam dekuju, docela me vydesil
takovejch veci, to se nam do bytu nevejde.
Manza nam slibil ze postavi prebalovaci komodu, tak uz aby zacal, mam uz par oblecku a nevim kam s nima. Doufam, ze nam reknou pohlavi, loudila jsem to z doktora v motole a rekl, ze mi to nerekne, ze se to plati ![]()
Chtela jsem se zeptat holky, taky se tak nadymate a nadyma hroznove vino, nebo ne? Ja nemuzu skoro zadnou zeleninu a ovoce a tak. Mam potom desny bolesti bricha a ta zacpa. V sobotu jsem si dala glycerinovej cipek, kterej mel zabrat do 20min, me zabral po puli dne a jeste ze me sel jen ten rozteklej cipek tak vazne teda nevim. Asi bobiste vsechno spotrebuje a neni zadnej odpad, ale za 10dni, to je divny. Mam s tema strevama problemy od puberty, kdy jsem mela anoru, ale ted to nejak blbe snasim.
Ahoj holky,
ráno jsem měla v břichu malý fotbalový match a teď Neználek asi spí. To se tak někdo má, já bych spala až bych brečela
. Taktéž se mi ten energií nabitý 2. trimestr vyhýbá a já si připadám vymačkaná jak citrón
. Nevolnosti se mi ale naštěstí stále vyhýbají a pupík taky nezlobí.
A musím se pochlubit, jak nám nefunguje PC, zvládla jsem včera vygruntovat půlku bytu! U mě nevídáno neslýcháno
. Doufám, že dá manžel počítač rychle do kupy…vysedávání u PC rozhodně není tak náročné jako úklid
. Večer jsem usla v 9 u televize
.
Jeje díky za další seznam! Už ho mám u sebe a můžu porovnávat
. Hezky se doma vylež! Nezapomeň, že nachlazené tělo je náchylnější k infekcím a ještě by jsi v práci chytla něco horšího.
Lucci jestli tu tisícovku nenajdeš…tak si holt koupíš o jednu lycrovou podprsenku míň
. Manžel je vtipálek ![]()
Mahony a spící fotbalista
Ahojky Jeje, tak čtu co jsi na tátu připravila (seznam)
Hele když budeš kupovat tu matraci co dejchá, tak jí nezadělej igelitem
Doporučuji jinné nepromokavé podložky, dají se prát a dejchaj ![]()
Jo a k chůvičkám bych doporučila koupit vysílačky, dají se sehnat o dost levněji, hlavně v akcích a mají dosah v km né v metrech! Mají stejnou funkci jako chůvičky( tedy sepne se při křiku) a nestane se ti na dovolené že chůvička nemá dosah. A ny ty dvojčata jsem přišla právě kvůli věcem jako 4× povlečení, 4×prostěradlo… Neblbni po 2ks stačí, jedno popvlečený a druhé reservní a deka s polštářem do postýlky stojí cca 500,– tak se nevím jestli 2×
Jo a ty lahve a věci k tomu, ty nekupuj, pokud není mimi na světě, jelokož pokud budeš kojit je steliri… a další věci na NIC a vyhozený peníze
A ubrousků a tamponů si kup taky víc, ze začátku to jede ![]()
Jo holky vyjde test kousátek, tak dám vědět co za hrůzy zjistily, asi do konce roku vyjde.
PETISA (SEX): ten celibát u Stiky neni jen tak. Měla hrozící potrat a proto jí byl sex zapovězen. Já to mám taky zakázaný. Bylo mi vysvětleno, že sex vyvolává stahování dělohy a taky pokaždé, když jsem přijela s krvácením do nemocnice, tak se mě ptali, jestli jsem sexovala. To bylo ale v prvním trimestru. Teď už se ani neptám, jestli už můžu. Prostě jsem si to zavěděla na celou dobu. Manžel už si na to zvykl, a ani neotravuje
![]()
noo vlastně je pravda že chlap se pak rozdovádí a neví kdy přestat…
![]()
Z počátku trochu, ale já mám v tom jednu výhodu. Manžel na sex není a nikdy nebyl. Pro něj jednou za měsíc je takový standard. Proto nám možná trvalo takovou dobu než jsem přišla do jiného stavu
.
Já bych docela chtěla. To poznám vždy, když se mi začínají zdát erotické sny.
Pak se probudím s orgasmem a bolí mě břicho, tak jsem si zakázala i ty sny
![]()
Je Heliku,
dík za to, že sis všimla. Ten fusák je fakt třeba jen jeden, takže tímto se omlouvám a opravte si to. Já ten seznam přepisovala švagrové pro dvojčata a tohle jsem si nevšimla, že jsem to neopravila.
Ten líh si myslím že stačí na ten předpis až po narození prcka, nemusíš za to nic zaplatit, toť jediná výhoda. Jinak je na každém.
Jo a ty kombinézy jsem měla fakt dvě. Malý hodně ublinkával, takže to bylo celkem na místě. Ale kdo si myslí, že mu stačí jedna, ať si ji koupí v jednom provedení.
Ten Bepanthen konkrétně nám na zadeček nezabíral, ale na bradavky je bezkonkurenční. Na ten zadek se musí vyzkoušet, co komu pasuje.
Aspoň jednu hrubší deku na ven do kočáru bych taky koupila, ale je to až na jarní dny a taky na to, když vám doma přestanou topit a venku ještě nejtepleji není.
Jo a kamarádka teď ještě doporučovala taky fialové Tesco plenky, ale já s tím zkušenost nemám.
DM drogerii nemám poblíž, takže zkušenost s jejich výrobky nemám. Ale švagrová to pro dvojčata kupuje a chválí si to.
Ahoj a kdybyste ještě na něco narazily, dejte vědět.
Radko já jen psala že neznám NIKOHO kdo by dostal líh na předpis
Tak proto, ale taková korunová záležitost nikoho nezrujnuje
Mně se ten seznam tdá stejně nějakej moc nafouklej, ale beru v potaz ti že jsem z Prahy a po narození mimča si budu dokupovat průběžně
Jako že na holku nebo kluka ![]()
Co se týká kosmetiky, každá si musí najít to své..... A fialové Tesco jsou prý vskudko OK
Jo a ještě jsem nereagovala no, že bys z čista jasna nemohla kojit. No kdybys dostala do prsou zánět-ale většinou to snad postihuje jen jedno prso, měla najednou málo mlíka nebo nemohla být doma v dobu kojení -třeba byla v nemocnici, tak dítě asi hlady nenecháš, pokud nemáš odstříkáno doma.
Pipi tak to máme doma stejný mužský, ten můj taky není mašina
Ale děti jsme nějak udělali hned
![]()