Poradna duly
Jana Čurdová
Prochazky delame pozde vecer kdyz prijde poklad domu. Docetla jsem se na netu, ze pomaha, zavest dovnitr na pul hodiny tampon, namoceny v bilem jogurtu s zivou kulturou, mate s tim nektera zkusennosti?
dik
Stiko ,
teda já nevím,ale k tomuhle bych teda důvěru neměla…zní to nějak strašidelně,aspoň pro mě!!
Nezoufej,mě hlava taky chytá…dokonce,to jsem koukala
, mi řekl můj dr.,že si můžu vzít Ibuprofen,pokud jsou bolesti velké,což teda byly a trvaly téměř týden…Ale vůbec se Ti nedivím,že jsi z toho na nic,protože já měla pocit,že se to nedá vydržet.Pak už jsem si ze zoufalství ten Ibu jeden vzala a měla jsem klid. Snaž se spát i přes den (jsi doma?),když to na Tebe přijde.A s tím nadýmáním,ptala ses na to dr.??Třeba by Ti pomohl,já se taky nadýmám - to asi většina z nás - ale s prominutím prdím,kdy to na mě přijde…
Když to jen chvíli zadržuju,tak mám pak bolesti jako blázen,takže se neomezuju a prdím
Samo,že si vždycky někam zalezu ![]()
Ahojky,
někdo se tu ptal na podpůrná pás. Zrovna včera jsem to úplně náhodou našla, tak posílám odkaz
http://www.lohmann-rauscher.cz/…erna_ag.html
Ale minulý týden na cvičení říkaly ženské, že to doktoři neradi předepisují. Jedna slíbila, že se zeptá a řekne. Tak jestli nezapoměla tak potom napíšu co se dozvěděla.
Hezký den.
kačka
Čau holky,
tak jsem teď vstala FUUUUUUJ. Nevzala jsem si brýle a čumim na to jak vyvoraná myš.
Podle toho co jsem se dočetla, tak bych se asi měla přejmenovat z Pipiny na Hrocha.
Ale dobře mi tak. Měla jsem před otěhotněním držet dietu a třeba bych nebyla jako otesan. Mám takovou kamarádku, která ze skušenosti z prvního těhotenství zhubla před otěhotněním 16 kg a věděla proč.
Chtěla jsem Vám jenom říct, že jsem včera zašla do lékárny s tím, že si koupím urologický čaj nebo brusinky. Jsem na ně zvyklá a brávala jsem to preventivně. Bouhužel jsem si neodnesla nic, protože mi to jako těhotné nedoporučila. Tak provádím prevenci vodou. Tomu se říká alternativní medicína. ![]()
Tak se jdu obléci FUUUUUJ a něco uklohnit.
Pipino nic si z toho nedělej. Taky si říkám, jak je možné, že v knížkách píšou, že bych doteď mela přibrat tak 3 kila a já už mám aspoň 6 navíc. A to od té doby co už je mi dobře se snažím jíst tak normálně. Občas si dám něco víc než předtím, ale rozhodně to nepřeháním.A když čtu že někdo ještě nepřibral vůbec, tak nechápu jak to dělají. Taky říkám, že ze mě bude slon
.
Kačka
Ahoj všem ![]()
Co se týče váhy, tak jsem předpisově přibrala pouhých 3 kg, ale pupek mám jak bandaska ![]()
Ahoj,
musim se priznat ze jsem nepredpisove pribrala 6 kg
![]()
Tak to budu taky pekny otesanek…a vsechno to mam na prd… a stehnech, ach jo…
A jeste k testu na cukrovku - v rodine nema cukrovku nikdo, v moci cukr taky nemam ale u nas to dela dr. vsem…
Ahoj všem,
tak teď jsem asi tak po 2 hodinách dočetla celý víkend a po a út. Vy mi teda dáváte.
V pondělí jsme se vypravili na UTZ. Těšíme se oba jak blázni, VHS v tašce a bylo nám sděleno, že paní doktorka má dovču. Manža byl tak trochu na mrtvici (bral si kvůli tomu dovču), ale přežil. Tak jedeme znovu příští týden.
Tak jsem šla jen do poradny. Doktor se se mnou taky moc nepiplá, jen se zeptá jak je a prohmátne pupíka. Teď poprvé koukal na čípek.
Ale máme vybraný kočár X-lander. Říkala jsem, že je malý ale všichni v obchodě do mě hučeli, že únorové mimčo je to nejlepší na takový kočár. Tak jim věřím. Asi už ho ten příští týden objednáme.
Taky tady někdo psal o fusaku s odepínáním: to nám taky v krámu ukazovali a do toho jdu. Je to fakt super.
Na krev jdu 18.10. O-Sullivan to bude na ten cukr. Už se moooooc těším , v autě je mi blbě i když jsem najedená tak ta cesta na lačno bude super. A jestli tam mám čekat 2 h - tak to snad nepřežiju. Příští týden se zeptám, jestli je to fakt na tak dlouho.
Jdu si udělat něco k obědu. Jo, už jsem přibrala skoro 5 kilo. Asi vedu heč ![]()
Už se těším jak to půjde dolů.
Mějte se ahoj Zůza
Holky,
z váhy si nic nedělejte…já jsem u prvního těhu měla v tuto dobu už 8 kg nahoře a dohromady jsem přibrala celých (téměř) 20 kg
!!
Teď jsem na začátku těhu 5 kg zhodila a zpátky nabrala asi 1 kg…
No holky, ja uz pribrala 7 kilo a mam to v brise a prsou, mam uz pres pupik 96cm a pres prdel 95, kolik mate vy?
Tak vidíte,tady je jasný příklad toho,že o kg to není…
Já se zrovna dnes, Stiko , měřila…jen mě to tak napadlo a mám přes břuško 85 cm a přes prdel (-ku,snad
) 95 cm.Takže je mě pěkný kus…Ale musím podotknout,že jsem poctivě měřila na nejširších místech
Stejně už nic za parádu nenahoním.. ![]()
Jééé, Stiko ,
vidím,že máme stejně velké řiťky..Ale co,sedí se na nich dobře a to je hlavní.. ![]()
Holky, stejne velke nebo spis stejne male
![]()
Ja zmerim hned jak najdu meridlo /coz muze byt docela problem/ , ale ted se uz hodinu chystam zehlit bo uz se to nikam nevejde, ale nemuzu se k tomu dokopat..
![]()
Ježííííš Pipi já to nemyslela vůbec zle
, doufám, že to bereš jako srandu
. Jestli ne tak se samozřejmě omlouvám, ale mně se strašně líbilo to s tou strukturou
.
Já mám nahoře 4 kila, ale míry nenapíšu, hlavně ne tu přes zadek, protože to bych se musela propadnout hanbou
![]()
Zůzo my budem mít taky malý kočárek. Holt až se do něj Neználek nevejde, tak ho přestěhujem do sporťáku.
Ja uz chci mit taky vybrany kocarek, porad se nemuzu rozhodnout…ale pak jsme to resili s manzou a ten chce cesky kocarek / nebude podporovat cizince/ tak to bude asi Patron Bohemia kombinace ale nevim presne jaky
![]()