Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
20.9.06 19:45

Jasna vec Petis, tak se pak ukaz :) Manzel mi zas mizi do hospody na nejaky basket, ci co, takze budu zase sirotek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.9.06 20:08

No,Jeje,to moje zlatíčko se zase k tomu basketu uvelebilo doma… :roll: Šmarja,nechápu,co na tom sportě furt má.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.9.06 20:11

Ahoj holky,
tak jsem dnes měla kontrolu na 16.tt a jsem z toho trochu vedle.
Pan doktor poslouchal srdíčko a nic neslyšel. Nicméně říkal, že je všechno v pořádku a mimi se na UTZ (tentokrát vnější) hýbalo. Tak jsem z toho docela vedle.

S výběrem kočárku jsme taky bojovali, když jsme dobojovali, tak zas je problém ten, že ho přestávají vyrábět s nafukovacími koly, museli bychom ho koupit už teď v září nebo říjnu. Není to moc brzy?

Hodná miminka v bříšku přeje všem
Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.9.06 20:50

Prvosenka: To je divne, ze nic neslysel, ale tak hlavne ze se miminko hybe a je v poradku!!!! Tak asi blbe poslouchal!
Ja mam v planu si kocarek nejako zamluvit a vyzvednout az tak v lednu-unoru. Kazdopadne se rika, ze bys ho nemela mit doma. Jsou to blbe povery, ale clovek nikdy nevi. Tak kocarek nekde na tech par mesicu jeste ubytuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.9.06 21:04

Holky nemáte radu jak ven s větry???Já jsem měla dnes k obědu dušenou brokolici a pak na návštěvě u kamošky ještě teplej chleba.Teď mám břicho jak balon, křeče a prdy ne ane ven.
Jestli si každou chvíly neulevím tak se budu muset přivázat k židly abych neodletěla.

Já jsem dneska tak zklamaná tím ult že mě nic nebaví.Na návštěvě jsem to i obulila.Už jsem se tak těšila že budu vědět co nosím a zase nic .Já snad budu muset čekat do únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.9.06 21:10

Lenyo,
nezoufej,zkus udělat pár dřepů…třeba!!pořádně až dolůů,aby se bříško trošku zmáčklo :wink: :lol: Ale pozor na strop a na hlavu :lol:

S tím UZ z toho si nic nedělej..příště se ukáže a 100% v únoru vědět už budeš :wink: To je povzbuzení,že??

Prvosenko ,
to nic není,klid!!!
Mimi může být jen víc schované,to fakt nic není.Někdy ho nemusí slyšet,když je mimi víc zalezlé!!U mě to bylo taky tak.Hlavně,že je na UZ vše v pořádku a mimi je aktivní!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.9.06 21:31

Lenya: tomu dobre rozumim. Take bych byla. Preji, at to na pristim UZ uz konecne vidis. Ja se take nemohu dockat a vubec si nejak nepripoustim moznost, ze to nebudu za ty dva tydny vedet.
Leny, hlavne nam prosim te neulet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.9.06 21:55

Jeje o fusaku jsem nepsala, ale Emitex NEPRODÁVÁ!! Jen přes prodejce. Dej si ho do vyhledavače a myslím že pod 1 100,– se nedostaneš!! Ten fusak je dobrej, ale kámoška tvrdila že když je „celej“ tak na nohy není zrovna moc teplo, tak nevím…Asi ten problém byl když se ve sněhu promáčel…, ale tomu se dá předejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.9.06 22:05

Helik: prave ze mne tu nekdo odkazoval na stranky primo Emitexu, kde jsem zjistiala, ze prave neprodava :-)
Nasla jsem ho prave v tom Krteckovi v Holesovicich, a maj ho za 1200.
Promaceni si myslim, ze se da urcite predchazet .. a zime na nozickach snad take..
Tak pokud ho takhle vsechny doporucujte, tak do nej 100% jdu.
jen si rikam, ze mozna zavcasu, nez ho zase zdrazej na zimu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.9.06 02:17

Ahoj, tak hlasim vysledky z kontroly. Moc v poradku, tlak ok (100/60), vaha ok (138 liber, tj. asi 3,5kg navic). Pak uz jen poslech srdicka, zacina se zpomalovat - 156 uderu/min. To je vsechno :-D Priste jdu na glukozovy test. Nastesti tady se ceka jen hodinu (mezitim prohlidka) a muzu normalne jist, akorat mi rekli, at nejim nic sladkeho (dzusy, ovoce). Takze pohoda.

Dendulko , mne taky nasli zmeny na cipku, ale pak to pozorovali mikroskopem a nastesti zjisitli, ze to neni tak hrozne, takze mam pokoj, az po porodu. Rika se, ze se to porodem nekdy upravi, tak drzim pesti!

Jeje , Gianni se vyslovuje jako Johnny, jen s „a“ :-) dzany (z s hackem), je to podoba jmena Jan, coz jsem chtela puvodne, ale tady by se to Jan nevyslovovalo, tak se mi to nelibi. Jo a jak jsme se tu bavily o jmene Adrian, tak mne se asi vic libi jak se to vyslovuje anglicky, tj. ejdrien :-)

Peti , candida jsou kvasinky. Muzou se projevit na genitaliich svedenim, vytokem nebo muzou byt taky kdekoliv jinde v tele a zpusobuji sirokou skalu problemu. Ma to v sobe vetsina lidi, jen jde o to kolik. Ono v normalnich poctech jsou vlastne prinosne… je to na palici. A Stika ma pravdu, pokud se nevyleci do porodu, tak by se mohly prenest na miminko. O poskozeni mozku jsem teda jeste neslysela, ale spis by mohly zpusobit moucnivku nebo nejake vyrazky.
Ja jsem taky nikdy nechtela bydlet mimo CR, ale laska si nevybira… :-)

Zuziko , no jo, zuby jsou tu nejdrazsi na udrzbu a opravy :-) Nedavno jsem slysela, ze zubari vydelavaji nejvic penez. Hajzlici :-)

Prvosenka? , ze by mi neco uniklo? Patris k nam nebo jen na navsteve? Jestli se miminko hybalo, tak srdicko tluce, to se bat nemusis. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.9.06 02:21

ahoj Zanetko,
my jsme byly doted s Jeje na chatu :D Škoda,mohly jsme pokecat,už jdeme (teda aspoň já) chrňkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.9.06 02:22

Jeeee! Aspon nejakeho prispevecku jsme se s Petissou v takovouto nocni dobu dockaly :D

Zanet: diky! :) Ejdrijen se mi take vice libi nez Adrian.
Takze se te to v USA ten glukozovy test nevyhl. Tak to jsem fakt zvedava, zda mne na to poslou take nebo ne :)

NO PETIS! JA JDU TAKE CHRNET! :)

Tak holky dobrou ! :) teda .. spis vam preji dobre rano! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
21.9.06 07:19

Jeje zdražení fusaku se bát nemusíš :lol: Co já vím tak těch 1 100 - 1 200,– stojí už cca 3roky :wink:

Teda holky vy jste ukecaný, ještě nad ránem :lol:

Jinak LUCINKA děkuje za gratulace http://sirmi.ic.cz/smajl/175.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
21.9.06 09:25

Ahoj holky!

Heliku - asi Ti moc neporadím, my totiž chodíme cvičit jak já říkám různě těhotné. Teda přeloženo do češtiny nejsme všechny ve stejném týdnu nebo měsíci, takže my pánevní dno zpevňujeme a i se učíme uvolňovat.

A o to podpůrném pásu jsem se dozvěděla, že to asi nemůže předepsat gynekolog, ale nejspíš ortoped nebo neurolog.

Našla jsem zajímavou rychlozavinovačku do autosedačky. Jenom nevím, jestli je to praktické a využije se to. Co na to zkušenější maminy?
 http://www.babylife.cz/…robnosti.php?…

Tak si říkám, že manžel se mnou ještě bude muset mít svatou trpělivost aby to vydžel. Mám o něho čím dál větší strach. Hlavně když jde někam večer. A nejhorší to je když jde do hospody, to vůbec nemůžu spát . Mám strach, aby to třeba nepřehnal a cestou se mu něco nestalo. A on samozřejmě pozná že se netvářím normálně. Už si za to nadávám, ale nějak se toho nemůžu zbavit. Přitom akorát jednou jsem ho musela domů tak trochu dovézt, ale to jsme byli spolu. Jinak i když přišel třeba hodně pozdě, tak vždycky docela v pohodě. A navíc chodí celkem zřídka. Budu se muset nějak přesvědčit, že blbnu úplně zbytečně.

To jsem se taky rozepsala.
Tak hezký den a blahopřeju všem kdo měli kontroly v pořádku. A držím palce kdo musí na další vyšetření.
 Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.9.06 09:46

Ahoj holky
zdravím vás po ránu.Dneska jsem si trochu přispala-naštěstí táta mohl odvést Leňu do školky-,protože jsem celou noc bojovala s prdy.Odcházely velmi pomalu měla jsem křeče jak hrom a nemohla jsem vůbec spát.Táta mě už chtěl odvážet do nemocnice ale vysvětlila jsem mu že s prdy bych si tam připadala blbě.Teď už je to ok.
Ráno jsem se probudila a měla jsem na tričku mokrý fleky ,takže mě už začalo téct mlezivo.Připadne mě to nějak brzy u Lenky jsem to měla až tak v 7měs a to jen když bylo v noci hodně teplo a já se potila.Takže to vypadá že mlíko bude když to teče už teď.

Ta rychlozavinovačka je super ani jsem nevěděla že něco takového existuje.Lámala jsem si hlavu jak to malý mrně do autosedačky zabalím.Tohle se mě moc líbí určitě kupuju a doporučuji všem co jezdí častěji autem.Ita cena je hodně dobrá.Takže kačko díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí