Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
21.9.06 17:15

Mahony , buď v klidu. Deprese mě přepadají neustále a už se vidím jak v noci pochoduju po bytě, v postýlce křičí dvě mrňata a já nevím co dělat :wink: :oops:
Oren , tak koukám, že lovíme ve stejných vodách :wink: Včera jsem přemýšlela, zda mám na ten inzerát reagovat, ale zatím se snažím nic nenakupovat (zatím jsem fakt nic nekoupila :oops: ). Říkám si, že je ještě čas a počkám minimálně do kontroly příští týden. Ale tohle byla fakt dobrá nabídka :wink: :P
Ta zavinovačka do autosedačky je fakt super.
S těmi nákupy to je těžké… začala jsem trpět syndromem „násobení dvěma“ a velmi rychle mě v každém obchodě přechází smích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.9.06 18:10

Petis, tu hraci deku sem si dala do oblibenejch a myslim na ni. Az pojedeme po porodu do prahy, tak tam zavolam a vyzvednu si ji. Je fakt super, a vzhledme k tomu co jsme vsechno vcera nasly je to proste vitez, numero uno! No proste ta nej! :)
Moc mne mrzi, ze si nespala a jeste vice, ze male nebylo dobre az do rana. Snad ji neco zabere a bude uz ok!
Ja po nocnim ponocovani super. Spala jsem az do pul desate a Žulda chrňákovala až do dvanácti, div sem ji netahala na vyvenčení! Mrška! :-) Dosel ti ten chybejici mail? Mne ano ! :-) Meli na rodine.cz nejake zpozdeni akorat.

Oren: Moc slůvko „Jéjo“ „Jéje“ nepoužívej, ja pak na to hledim, zda je to na mně nebo ne :-D
Kazdopadne holkdy vam vubec nezavidim, vsechno kupovat dvakrat, ale myslim, ze si teda Oren udelala opravdu super kup. Toto vsechno za 3500 je super. Fakt vsechna cest!

Lenya: no ja trebas mam v planu kupovat takove tu autosedacku - vajicko, protoze nejen ze budu samozrejme jezdit s kocarkem, ale budu chodit i vajickem po venku, kdyz napr.budu chtit navstivit mamu, ktera bydli kousek.. , takze proto resit i to aby tomu prteti nebyla zima.

Mahony, Zuzika: az takove deprese mne zatim neprepadavaji, ale z toho, ze si nebudu vedet rady mam take strach a obavy.

Jinak mi dneska prisel kolotoc na postylku :-) Ze je krasnyyyy!? :-)
 http://www.malewo.cz/…wa/2-313.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.9.06 18:47

Jeje - no ten kolotoč je božíííí! A teda ty bohemácký dupajdy taky. :D

Když to je holky takových lákadel, že fakt slabší jedinci hóóódně špatně odolávají. A to jsme pořád hlavně u toho, co „nutně“ potřebujeme. :D Ještě ne tolik u hraček a tak, chjojo… :D

Mah - jen se neboj, jak vidíš, bude nás tu spousta, nebudem si vědět rady, ale možná, že metodou pokus-omyl každá přijdem na něco… :D

Já chci jít taky do toho Emitex Combi fusaku, přijde mi ňáko univerzálnější - i když samozřejmě ta rychlozavinka vypadá suprově a měkounce. :D

Žanet - kámoška rodila v U.S. loni, no jo, no. Ale co naděláš, viď, jinde jsou zas jiný věci, mňo…

A teď, holky, naše zpráva dne: byli jsme na tom podrobném ultrazvuku, mimi má všechno, co má mít, ve správném počtu a na správných místech, aleeeee… někde něco nemá…takžeeee…ano, bude to holčička! Bude to Barunka! :D :D :D
No, holky, na nás musel být s manžou super pohled, když jsme odcházeli z kliniky, oba takovej ten „úsměv debílka“, co ho nemůžete sundat z ksichtu… :D :D Byli jsme v Praze v Gennetu u dr.Kulovaného a bylo to moc fajn, všechno nám ukazoval, popisoval, fakt jsme z toho měli moc příjemnej pocit.

Tak, a já jdu do nějakého e-shopu objednat Barče něco hezkého, páč to musím, dneska, to je jasný! :D

Papa Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.9.06 18:50

Jejiku ,
kolotoč je teda fakt povedený!!!Jak jsme se včera bavily,tak já na nebesa už nemyslím a vyřeším to kolotočem a těmi postranními zábranami :!
Kolik Tě stál??
Já tu dečku objednala,nevydržela jsem,tak pak písnu,jaká je.. :wink:
Mail mi čéče došel :lol: A mám si kupit prý dentální nit :lol: :lol: Jsem se řehtala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.9.06 18:53

Majdo ,
tak to veliká gratulace k princezně a k jejímu plnému zdraví!!!! :P
Holčičky jsou úžasné… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.9.06 19:03

Petiso , moc děkuju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
21.9.06 19:24

Majdo , velká gratulace k holčičce :P A to jméno je úúúúúžasnééé :wink: :oops: My jednu Barču doma máme a kdybychom neměli tuhle psí slečnu :wink: tak by se naše případná holčička taky jmenovala Bára… takhle budeme muset vymyslet něco jiného :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.9.06 20:04

Majdo moc moc gratuluji a ještě víc závidim.Mě je jasný že vám všem řeknou holčičky a mě dopředu nic a domů si dovezu kluka.Barunka je moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.9.06 20:17

Lenyo, můžu se zeptat kde jste byli an UTZ? Jinak k těm větrům fuj, to znám znovu doporučuji čistý fenyklový čaj, ze semínek, koupíte v potravinách.....
Ta rychlozavinovačka je super, asi jdu do té banánové…k tomu zřejmě nový fusak od Emitexu, myslím, že jinou rychlozavinovačku pořizovat nebudu, máme dost romantický kočárek - hluboký Chicco po Vítkovi, tedy 7 let starý model, hodí se do něj bavlněné zavinovačky po nás…
Doporučuji pořádný fusak, pozor na staré kožešinové po nás a jejich čistění v čistírnách.....ten Combi se mi zdá OK, chtěl jsem ho už na Anny, jen ještě váhám s konbinací, rychlozavinovačka do autosedačky je super, myslím, že půjde dobře prodat příští podzim.....letní bych nedoporučoval, to už budou naši prdolové moc velcí a budou se chtít v klidu koukat a kopat…taky by jim bylo horko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.9.06 20:21

Lenyo , toho ja se taky bojim, ze na nas uz holcicka nezbude :? Dnes se mi zdal zase sen o pindikovi… ach jo :evil:
Jo a s tim mlezivem, to je fakt docela brzo. Budes ted muset spat s podprsenkou? Nebo to jeste neni tak moc?

Majdo , dobra prace, takze z Josifka je Barunka :-) Vubec se tem „priblblym usmevum“ nedivim! Krasa! Kdy jdes priste na kontrolu?

Zavinovacky - vsechny jsou super, skoda, ze ja nic takoveho potrebovat nebudu :-)

Mahony , neboj, po porodu tu bude teprve rusno :-) Mas pravdu, ten navod bysme mely dostat. Na padani vlasu radu nemam, ale je to divne, vetsinou se vlasy a nehty zlepsuji. Beres vitaminy? Ze zadku si nic nedelej, mas ty spravne rozmery, aspon mimi pujde v pohode ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.9.06 20:38

kOnečně jsem vyhrabala pásmo a moje míry modelky jsou: 107-97-107. Tak jsem zvědavá, kdy to bude o 20 cm míň možná tak nejdřív za rok! Je mi jasné, že já jsem Vaší miss XXXL, dám si čokošku a jdu chrupat! Vši jsou snad vyhnány, přemýšlím, že asi zakoupíme jen tu zavinovačku, když fusok máme po Vítkovi nový! Asi si ji taky necháme nadělit, bude-li někdo stát o to nám pro toto mimi něco kupovat, jak já bych utrácela, ale děcka potřebují nové boty tedy cca 2 000,– skoro jako -by jsme měli dvojčata!
Všem co mají jasno s pohlavím přeji krásné sny o holčičkách, zatím je tu jen jeden kluk jistý?! nebo jsem špatně četla? Nane 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.9.06 20:59

Mahony ,
si z nás nedělej srandu :P …vždyť jsme na tom všechny téměř stejně!!!Neblbni,každá se pohybujeme kolem té 100 :wink: !!!!Budem krásné maminky,to je jasná věc :lol:

Jinak jste holky nenapsaly,jestli se Vám líbí ten hrací kobereček… :cry:
Tak já ho sem fláknu,třeba mrknete teď..se musím vetřít :oops: :
 http://dracek.info/…s/2-265d.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.9.06 21:45

Majdo, moc moc gratuluji k Barunce. U nas uz Barca take nejde, protoze muj drahy uz ma dcerku a to prave Barču, takže tam by to nešlo :-D
Jejiz holky ja chci take vedet co to bude :-)
A ten usmev debilka si dokazu predstavit :-) Uz se totiz vidim za dva tydny ve stredu ze na:,–(im uplne ten stejne priblbly usmev s manzelem :) Boze, ja snad uz odpocitavam kazdy den do toho UZ!

Petis, presne tak jak jsem ti psala vcera, u nas do loznice stejne nesviti, takze u nas by byla nebesa zbytecna investice, takze to u nas bude to stejne, mantinely a kolotoc :-) Juchu!:-) Uz se tesim az bude postylka postavena a v ni bude to male prtatko :-)
Jo ten kolotoc 550,–. Ja vim, ze je to dost, ale trochu jsem si minuly tyden (?) udelala radost, mela jsem nejakou spatnou naladu tak jsem si ho objednala.. Strasne se na nej tesila a uz ho tu mam :)

Lenya: Neves hlavu, urcite to priste opravdu uz poznaji a reknou ti!

Zanet: Co ja bych za toho pindika dala :) Tedy ne ja osobne, spis muj muz.. :-D

A jeste jednou pro PEtis, ta deka je proste bezkonkurencni! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.9.06 21:54

Petis - deka je absolutně žůžová!!! :D

Holky, děkuju za gratulace, to je hrozně fajn!

Žanet - kontrola u dr. teď 26.9.

Papa Majda (stále s úsměvem debílka :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
21.9.06 22:02
:D

Ahoj všem,

trochu jsem dneska net zanedbávala, a tak to nějak nestíhám dočítat…

Ale koukám, jak se tu probírají míry - no nejsem na tom o nic líp - žádná modelka. Jen pro pobavení: :-) včera mě zastavila kolegyně v práci, jestli už zůstanu doma, když budu brzy rodit :-) tak jsem ji ujistila, že budu rodit až v únoru a nevěděla jsem, kdo se cítí hůř - ale já to nebyla :-) No holt mám dva mimísky v bříšku a to už je pořádný pupek.

A tak i s nakupováním jsem trochu opatrnější. Spoustu věcí je moc moc super - ale x2… To už se pak trochu jinak rozmýšlí…

V pondělí jdu na kotrolu a jen doufám, že uvidím UZ :-) hlavně abych věděla že jsou prcci v pořádku. Pořád nic necítím- jen občas tvrdne břicho - a to nevím, jestli se tam ti dva melou a nějak se příčí, či je břicho tvrdé…tak se chci poptat…
Po vlastním důkladném sledování břicha můžu jen konstatovat, že mám vevnitř dva prcky velikosti míče na ragby :roll:

Krásný večer a opatrujte se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital