Poradna duly
Jana Čurdová
MAh pro mne jo, zima v té zavin. nebude, ale na jaro?? Hele zase abys to dítě neuvařila
Nic se nemá přehánět Jinak fusak za 500,– je Jeje dřina! to musí být akce. Nebo musíš být klikař a koupit fusak ve výprodeji za 100,– jako já
![]()
Heliku - teď jsem koukala znovu na ty X-landery - ten X1 má lepší odpružení, ale je těžší a dražší. XA se mi líbí víc od pohledu.
Tak uvidíme. Ale ta zavinovačka do tý autosedačky je fakt nádherná a má tam díry na popruhy, ale to má ten fusak také.
Tak teď fakt nevím. Čauky Zůza ![]()
Tak já Vám sem dám ještě něco
http://detskydum.cz/detail.aspx?…
Mah pro mne je to skutečně zbytečnost, ale to je opravdu na každém.
Zuzi to tedy těžší je
tady můžeš porovnat http://www.x-lander.cz/
Ahoj holky,
dnes byla kontrola + uzv., mimco v poho, termín porodu teď vyšel o čtyři dny dříve, takže 24.1.2007, ale kdoví, jak to nakonec bude. Klučíka Martina mi podruhé nepotvrdili, nechtěl ukázat, dacan. Na ten glukózový test jdu nakonec až v říjnu, že se dělá kolem 28 týdne, říkala. Další ko 17.10.2006 a další uzv. ve 32 týdnu.
Jen mě poplašili s mým srdcem, měla jsem jít doplnit do průkazky ekg k obvoďákovi, tak jsem tam šla v pohodičce a on, že je něco blbě a mám jít na kardiologii. Tak jsem tam naklusala a prý je všechno v pohodě. No tohle se těhotné mamince přece nedělá, tak mě plašit. A přibrala jsem celý jeden kilogram od začátku. Takže 85 kg při 173 cm, no prasátko, ale co nadělám.
Jo a zase mám ty kvasinky proklaté (jak říkám já, opět plesnivím), takže jsem vyfasovala čípky. A jsem 22+3dny, na tom metříku to mám od začátku nějak méně.
Heliku nebuď pokušitelka a nedávej sem ty odkazy
! Ty máš pevnou vůli a nekoupíš, ale co my, slabší jedinci
.
Ty myslíš že na jaro už nebude nic takového potřeba? Bože vždyť já ani nevím, do čeho se ty prckové oblékají
. Mám zase deprééésy ![]()
Mah neboj na to příjdeš, ale děti se taky dost rychle spotí, takže to nepřehánět
Já když už něco, tak ať to má víc funkcí
![]()
Já se přiznám MAH. já minule koupila flíz deku - velkou a tu šmikla, mněla jsem deku do postýlky, do kočárku a kus na zem
Jako do trávičky…
Takže já maximálně zase něco šmiknu a udělám tam díry
![]()
Jo ZUZIKU já to vidím asi tak: X1 menší košík (asi horší přístup) a schody nevím jestli vyskáčeš
X velkej koš , ale zatáčecí náprava má nev. v tom že nemůžeš kočárek táhnout - třeba kvůli větru, nebo slunci
jéé bože nic není 100% ![]()
Zrovna jsem tak dneska uvazovala, do ceho tak budu mimco nabalovat v zime, doma, ven, na noc.....
, do ceho na jare a co mam vsechno koupit, ja jsem asi uplne blba…a stejne jsem to nevymyslela…ach jo
![]()
Já se musím přiznat, že jsem na jakékoliv šmikání a dělání dírek levá jak šavle
. Navíc mě to strašně nebaví, takže já nic ručně vyrábět nebudu. To radši nakreslím nějaký projektík a deku koupím.
Docela bych uvítala, kdyby mi v porodnici přidali k Neználkovi i návod k použití
. Doufám, že všechny odtud po porodu nezmizíte a nenecháte mě v tom plácat samotnou!
Majdo očekávám hlášení z ultrazvuku! Bude to Josífek nebo ne???
Taky jsem koukala na povleceni do postylek, je to vsechno mooooc hezke…
Jo, Mahony, bude to asi tezke, ja te tady urcite neopustim, ale obavam se ze ti budu prd platna ![]()
mah, i ja patrim mezi slabsi jedince a tak s tou zavinovackou trochu mirne teda zapasim. Myslim, ze to ukazu jeste tatkovi a uvidime co on na to.
No rozhodne se teda hlasim do rad, ktere z teto diskuze po porodu nezmizi, protoze i ja bych docela navod privitala
Takze neboj, nejsi v tom sama ![]()
Ja teda ani projektik, ani zadne diry ci neco usit, ja jsem zas od sestavovani zajezdu
No kazda umime neco ![]()
Tech odkazu a krasnych veci je strasne moc, ze to by se clovek vazne nedoplatil. My vcera virtualne nakupovaly s Petissou az do rana. Trochu jsme se pokochaly, zavzdychaly a sly spat ![]()
Heliku, levnejsi fusak je tento: http://www.babylife.cz/…robnosti.php?…
ale vice mne tedy laka ten, ktery se da zvetsit a tudiz mi mozna vydrzi na tu dalsi zimu. Uvidime. Ale spise dam asi prednost Combi fusaku a pokud by nam nekdo neco chtel koupit pro prcka, tak ho zaukoluji tou rychlozavinovackou. Tak a je poresino! ![]()