Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
21.9.06 14:50

MAh pro mne jo, zima v té zavin. nebude, ale na jaro?? Hele zase abys to dítě neuvařila :D Nic se nemá přehánět Jinak fusak za 500,– je Jeje dřina! to musí být akce. Nebo musíš být klikař a koupit fusak ve výprodeji za 100,– jako já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.9.06 14:54

Heliku - teď jsem koukala znovu na ty X-landery - ten X1 má lepší odpružení, ale je těžší a dražší. XA se mi líbí víc od pohledu.
Tak uvidíme. Ale ta zavinovačka do tý autosedačky je fakt nádherná a má tam díry na popruhy, ale to má ten fusak také.
Tak teď fakt nevím. Čauky Zůza :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
21.9.06 15:03

Tak já Vám sem dám ještě něco :D http://detskydum.cz/detail.aspx?…

Mah pro mne je to skutečně zbytečnost, ale to je opravdu na každém.

Zuzi to tedy těžší je :-( tady můžeš porovnat http://www.x-lander.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.9.06 15:06

Ahoj holky,
dnes byla kontrola + uzv., mimco v poho, termín porodu teď vyšel o čtyři dny dříve, takže 24.1.2007, ale kdoví, jak to nakonec bude. Klučíka Martina mi podruhé nepotvrdili, nechtěl ukázat, dacan. Na ten glukózový test jdu nakonec až v říjnu, že se dělá kolem 28 týdne, říkala. Další ko 17.10.2006 a další uzv. ve 32 týdnu.
Jen mě poplašili s mým srdcem, měla jsem jít doplnit do průkazky ekg k obvoďákovi, tak jsem tam šla v pohodičce a on, že je něco blbě a mám jít na kardiologii. Tak jsem tam naklusala a prý je všechno v pohodě. No tohle se těhotné mamince přece nedělá, tak mě plašit. A přibrala jsem celý jeden kilogram od začátku. Takže 85 kg při 173 cm, no prasátko, ale co nadělám.
Jo a zase mám ty kvasinky proklaté (jak říkám já, opět plesnivím), takže jsem vyfasovala čípky. A jsem 22+3dny, na tom metříku to mám od začátku nějak méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.9.06 15:07

Heliku nebuď pokušitelka a nedávej sem ty odkazy :wink: ! Ty máš pevnou vůli a nekoupíš, ale co my, slabší jedinci :D .
Ty myslíš že na jaro už nebude nic takového potřeba? Bože vždyť já ani nevím, do čeho se ty prckové oblékají :oops: . Mám zase deprééésy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
21.9.06 15:08

Zuziku on je lehčí 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
21.9.06 15:11

Mah neboj na to příjdeš, ale děti se taky dost rychle spotí, takže to nepřehánět :wink: Já když už něco, tak ať to má víc funkcí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
21.9.06 15:16

Já se přiznám MAH. já minule koupila flíz deku - velkou a tu šmikla, mněla jsem deku do postýlky, do kočárku a kus na zem :oops: :oops: Jako do trávičky…
Takže já maximálně zase něco šmiknu a udělám tam díry :oops: :oops:

Jo ZUZIKU já to vidím asi tak: X1 menší košík (asi horší přístup) a schody nevím jestli vyskáčeš
X velkej koš , ale zatáčecí náprava má nev. v tom že nemůžeš kočárek táhnout - třeba kvůli větru, nebo slunci

jéé bože nic není 100% :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.9.06 15:24

Zrovna jsem tak dneska uvazovala, do ceho tak budu mimco nabalovat v zime, doma, ven, na noc..... :twisted: , do ceho na jare a co mam vsechno koupit, ja jsem asi uplne blba…a stejne jsem to nevymyslela…ach jo 8) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.9.06 15:24

Já se musím přiznat, že jsem na jakékoliv šmikání a dělání dírek levá jak šavle :oops: . Navíc mě to strašně nebaví, takže já nic ručně vyrábět nebudu. To radši nakreslím nějaký projektík a deku koupím.

Docela bych uvítala, kdyby mi v porodnici přidali k Neználkovi i návod k použití :oops: . Doufám, že všechny odtud po porodu nezmizíte a nenecháte mě v tom plácat samotnou!

Majdo očekávám hlášení z ultrazvuku! Bude to Josífek nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.9.06 15:25

Liliku tak to jseš na tom úplně stejně jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.9.06 15:27

Taky jsem koukala na povleceni do postylek, je to vsechno mooooc hezke…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.9.06 15:29

Jo, Mahony, bude to asi tezke, ja te tady urcite neopustim, ale obavam se ze ti budu prd platna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.9.06 15:33

mah, i ja patrim mezi slabsi jedince a tak s tou zavinovackou trochu mirne teda zapasim. Myslim, ze to ukazu jeste tatkovi a uvidime co on na to.
No rozhodne se teda hlasim do rad, ktere z teto diskuze po porodu nezmizi, protoze i ja bych docela navod privitala :) Takze neboj, nejsi v tom sama :-)
Ja teda ani projektik, ani zadne diry ci neco usit, ja jsem zas od sestavovani zajezdu :-D No kazda umime neco :)

Tech odkazu a krasnych veci je strasne moc, ze to by se clovek vazne nedoplatil. My vcera virtualne nakupovaly s Petissou az do rana. Trochu jsme se pokochaly, zavzdychaly a sly spat :-D

Heliku, levnejsi fusak je tento: http://www.babylife.cz/…robnosti.php?…
ale vice mne tedy laka ten, ktery se da zvetsit a tudiz mi mozna vydrzi na tu dalsi zimu. Uvidime. Ale spise dam asi prednost Combi fusaku a pokud by nam nekdo neco chtel koupit pro prcka, tak ho zaukoluji tou rychlozavinovackou. Tak a je poresino! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.9.06 15:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat