Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
22.9.06 09:56

Mateso tak to jsi mě potěšila já mám pořád chuť na sladký a je fakt že když jsem čekala Lenku tak jsem nic než sladký nepotřebovala jíst.Tak že by přece jenom to byla stydlivá holka????Třeba nechtěla roztáhnout nožičky před chlapem–doufám že jí to vydrží až do 18 let–a mojí doktorce se ukáže v plné kráse.Tak asi zkusim počkat co mě řeknou na kontrole.

Já budu mít víkend celkem zajímavý.Manža bude opravovat tu rozkoplou kanalizaci a v neděli jsou u nás hody tak se sjede celá rodina budu péct a vyvářet.Bude tu asi šrumec.Lenička půjde v kroji tak mám o zábavu postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.9.06 10:47

Ahoj holky,

tak ja mam uklizeno a muzu nakukovat, sice u toho musim uvarit, ale to pujde.. :wink: :wink:

Vite ze Missorka konci na emiminu?
https://www.emimino.cz/…s/story/5077

Ale kdyby mel nekdo zajem tak ma nove stranky:

http://www.missorka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.9.06 10:55

Taky jsem si všimla,že je jinde.Tak jsem se tam zaregistrovala :?
Přechází tam dost holek,co jsou tady…tak uvidíme,jak to bude pokračovat… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.9.06 11:54

Hmmm tak s mou pracovní morálkou to není žádná sláva, neb na nových stránkách jsem už taky zaregistrovaná :wink: .
Jsem po obědě, bylo výborné rizotko, tak snad je Neználek spokojený.

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.9.06 12:10

Ahoj,
už jsem taky byla u missorky, ale ještě nejsem aktivní, tak nemůžu psát.
Ale šťastný únor 2007 je mooooooooooooc pěkné :lol:
 Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.9.06 12:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.9.06 12:29

Ja jsem za http://sirmi.ic.cz/smajl/200.gif

Jinak tedy pracovni moral uz mne tedy opustil. Prevlekla jsem postele, utrela v loznici prach, vysala, vysala predsin, umyla koupelnu, vytrela predsin a koupelnu a jeste mne ceka obyvak, kuchyn a decak.. hm, nikde poradne nic videt a uz ted mne to neba :-(

Trochu mi to promina tento vtip:
Otec se vrací z práce a vidí jak jeho děti sedí v pyžamech před domem a hrají si v blátě s prázdnými krabičkami od pizzy a číny, které jsou rozházené po celé zahradě. Vrátka na ulici jsou otevřená dokořán, zrovna tak dveře od auta, uvnitř leží pes čerstvě vyválený v blátě a nikde ani stopa po druhém psu. Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek: Lampa převrácená a běhoun skrčený u zdi. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize a jídelna byla zaházena hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, rádio hrálo na plné kolo, zbytky snídaně rozházené po stole, navrchu na prostírkách leží kočka. Lednice otevřená, psí žrádlo na podlaze, rozbitá sklenička pod stolem a u zadních dveří uplácaná hromádka písku. Muž rychle vyběhl schody, stoupajíc na další hračky a šlapajíc po oblečení. Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná, nebo se jí něco vážného stalo. Viděl jak dveřmi koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo v hromadě špinavého prádla a mezi vším další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se vinuly mezi tím vším a zrcadlo a stěny byly pomalované zubní pastou. Rychle se otočil a spěchal do ložnice, kde našel svou manželku, ležící v posteli a čtoucí knihu. Podívala se na něj, usmála se a zeptala se ho jak se měl celý den.
Podíval se na ni nedůvěřivě a zeptal se: „Co se tu dnes stalo?“
Usmála se znovu a odpověděla: „Pamatuješ se, drahý, že každý den, když se vracíš z práce, ptáš se mně: ‚Co jsi, do prdele, dělala dnes celý den?‘“ „Ano,“ odpověděl muž nejistě.
„Tak dnes ........... jsem nedělala nic !“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
22.9.06 13:40

Jsem nějak mimo, nechápu přesun missorky, to jako se holky nepohodli a založily jiné stránky pro mamky…přiznávám, že mi je jedno kde budeme, je to o tom jestli tu bude ještě někdy nějaká reklama na nějakou politickou stranu na podobných stránkách tak mě to dost mýchne, zároveň chápu, že zadara ani .....výsledek jestli jdeme jinam tak kam? Prosím přesné pokyny!
Jinak deka je prima, já toužím po dřevěné hrazdičce, ale asi ji zase nahradí doma udělaná, tedy nad postýlkou připevněná kulatina a na ní dle nálady obměnuji hračky.
Přiznávám, že mám chuť na obojí, sladké i kyselé.....manžel mě vyhání je výjměčně doma, čeká nás krásný víkend kačena u tchýně a návštěva dinoparku.
Lenyo, my jdeme v úterý k Mudr. Vlašínovi, asi Anny necháme u babičky, vezmeme jen Vítka i když říká ježiši zase ultrazvuk tak joooo asi mi na něj leze puberta, možná horší než vši! Krásné baboletnění Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.9.06 14:02

Nane já nevím jestli jdeme jinam, možná to necháme rozlousknout Žanetu jakožto zakladatelku diskuze. Mně je to také vcelku jedno, ale Missorčiny deníčky mám moc ráda a tady už nebudou :cry:

To naše nové fórum funguje na této adrese:

http://www.missorka.cz/modules.php?…

Ale musíš se tam nejdřív znova zaregistrovat…to uděláš úplně stejně jako tady.

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.9.06 14:32

no holky, tak jsem s sitim skoncila, nevim jak natocit spodni nit :P :P
ach jo, to jsem se chtela zabavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.9.06 14:34

holky, zustante tady a nestehujte se, me nejde se zaregistrovat do misorky. ja se teda nechci stehovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.9.06 14:42

Jeje - tak ten vtip je úžasnej. :idea:
Tohle by asi potřebovala zažít většina chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.9.06 14:58

Tak me je celkem jedno kde budeme, hlavne at pak neni nekdo tady a nekdo tam, to by byla skoda… :? :roll:

Vtip je fakt dobry.

Jo, stiko, tak ja ti neporadim, sit fakt neumim.....maximalne prisit knoflik a nekdy neco vysit, to delam i ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
22.9.06 15:08

Jeje: vtip je fakt bozi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.9.06 15:13

Tak já jsem to vzdala… :cry:
Budu tady,tam vedle je to o nervy…a ty budu ještě potřebovat.. :!
Vtip dobrý,ale bohužel pravdivý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital