Poradna duly
Jana Čurdová
Holky to jste mě uklidnily, že se tu budem i po dni D držet navzájem nad vodou. Nevadí, že mi neporadíte, mně bude stačit i vědomí, že v tom nejsem sama
.
Zavřete oči brouci…odcházím
. Vzhledem k odejitému hard discu na domácím PC vás budu ráno zase pracně dočítat
.
Mah
Holky jen jsem chtěla říci že spousta dětí fusak do autosedačky nemněla a žijí
Takže ono se to zvládne i bez ![]()
Holky jen jsem chtěla říci že spousta dětí fusak do autosedačky nemněla a žijí
Takže ono se to zvládne i bez ![]()
Mah já šít neumím, ani zavinovací sukni, ale závěs to zvládnu ![]()
Jo holky počkejte až se dostanete k hračkám… to budou odkzy
a ty peníze ![]()
Já to tady zahltím ![]()
ale nakoukněte
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a pak jsou taky Sasy nádherný
na tom ulítnu asi já ![]()
Holky, super odkazy! Hlavne ten www.mimibazar.cz ten je celkove bozi, ty novy veci jsou tam dost levny
a kraaasny, to jste sem vubec nemely davat, ja jsem totiz extra slabej jedinec!
Mah ,
Ty seš třída!!!Neboj,ono to půjde samo a kdyby něco,tak si mimčo „řekne“.. ![]()
Zavinovačka je krásná,taky mám teď chaos,co koupit a co ne.. ![]()
My jsme dnes měli divoký den,lítali jsme s malou po doktorech - má střevní chřipku,tak snad se nám to s mrňousem vyhne
Pak,protože má ruku v sádře,tak jsme byli na kontrole.Ale ještě ji musí mít - má zlomený malíček a sádru bude mít ještě dalších 14 dní…chjo,chudák.
Já si dnes koupila první věc pro mimi - dupajdy a kabátek,pastelově zelenkavé s žirafkama,dohormady za 186,– Kč,což je supr cena,si myslím
Malé jsme taky něco nakoupili (dokonce víc než na mimi
),ať ji to není líto..
A chtěla jsem se ještě pochlubit,co jsem si dnes objednala..
Jsem z té dečky nadšená a tady u nás je mají mnohem dražší a ještě ne tak hezké,takže jsem neváhala.. ![]()
Miminko si bude hrát na zemi,nebude mu chladno a nemá odkud spadnout,takže bude v bezpečí..
Úplně tam to mimi vidím, ![]()
Jeje ,
jak je po nočním ponocování??Já nespala skoro vůbec,malé bylo čím dál hůř,chuďátko
,ale už je to snad kapku lepší..Takže jsem taky dost
k.o. ![]()
Holky,umíte si představit,že co nevidět si tady budeme psát,jak se porod blíží…a jaká je venku zima…atd…a za chvíli už bude galerka plná mrňat.. ![]()
Ahoj holky,
to se nám ta diskuze krásně rozvíjí… snad to tak zůstane do porodů a snad i po porodech, pak totiž přijde to Terno… pak budeme diskutovat!!!
Už se těším na ty dotazy… Jéjo… holky co mám dělat!!! Poraďte rychle!!
Holky, taky jsem dneska neodolala a něco si objednala.
2× postýlka - 3 polohy výškově nastavitelného ležení
2× nebesa
2× matrace + nepropustná prostěradélka
2× ohrádka ze 2 ks - bavlněná vycpaná
2× zásobník na pleny do každé postýlky
2× povlečení - 4× polštáře, 4× přikrývka
3× lůžkovina - 2polštáře a dvě peřinky
2 froté prostěradlo a 4× nepropustně prostěradlo
No po dvojčátkách - všecho za 3.500 Kč… jako nové… vyvoněné, obstarené… krásné!!!
No a s tou výbavičkou - já taky moc nevím co všechno nakoupit… někdo tu psal seznámek, ale zdá se mi toho nějak málo. I když u mne, všechno dvojnásobně!!
Co vy? máte už přehled?
Musim zmizet, jinak zacnu nakupovat a utracet i penize ktere nemam…jdeme nakrmit labute a kchny na rybnik, tak pa zitra
![]()
Oren ,
teda,to vypadá jako supr kup
…no,jsi teda statečná to žena,pokud se Ti zdá,že je toho v seznamu málo
Ikdyž takhle napsané to vypadá jako šílenost,ale člověk časem sám pozná,co bude a nebude potřebovat..
Liliku ,
taky chodíme zásobovat kačeny na nšem místním rybníku…Jsou už tak ochočené,že Ti vlezou až k nohám.. ![]()
Tak jak to tady prohlížím tak vám holky vůbec nezávidím to rozhodování co koupit a co ne.Já to mám jednoduchý fusak ,povlečení postýlku a spoustu oblečení mám po Leničce.Včera mě švagrová slíbila věci po klukovi.Narodil se v Listopadu takže tam je spousta zimních věcí.Takže pro mě volba jednoduchá kupuji tu zavinovačku.Některá jste psaly že ty děti v ní nejsou moc oblečený ,ale podlemé zkušenosti je lepší ho míň oblíct ,zabalit do zavinovačky a ze začátku než se auto zahřeje tak třeba přikrýt ještě dekou a jak je v autě teplo tak deku sundat.Lenka se vždycky v autě začala potit a byla protivná.Mě se na té rychlozavinovačce líbí že je to tak spojený a mrně nemůže vyklouznout.Já mám dětskou doktorku v patře musím nechat dole kočár a jí dlouho než dojdu do čekárny a vždycky jsem měla strach když byla Lenka v kombinéze a zabalená v dece aby mě nevyklouzla.
Jinak je bezva nápad zadat to někomu aby vám to koupil jako dárek.Stejně vám každý něco přinese tak proč mít desatery málý dupačky když vy nutně ptřeujete něco jinýho.My to tak děláme vždy před vánocemi a narozeninami s dětma.Už od teď sepisuju po čem Leňa touží a co potřebuje.Pak před vánocema všichni volají co jí koupit tak jen hlásím věci ze seznamu,Dám na výběr třeba 2-3 a jen odškrtávám.Já nakoupí co zbude na seznamu a z dárků je pak obrovská radost.
Liliku,
kupuju přes net. A pak si většinou mailuju s majitelkama - posíláme si fotky, kecáme… většinou jsou to prýma ženské… poraděj… jsou zkušené!!!
NO a pak si někde sjednáme schůzku a já jdu mrkat!!
Holky nevím jak vy všechny… ale opravdu jsem spoustu věcí viděla a byly nádherné!! Skoro jak kdyby je nikdo nepoužil…
Takže se toho holky nebojte!!! Penízků nikdy nebude dost! Nebudete mít jen miminka…