Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
22.9.06 20:06

Pipi, to je super vyraz, oplodneniny :-D Bublaninu bych si taky dala. Nejradsi tresnovou, prosim :-) Jdu si dat aspon toust s marmeladou :-)

Mahony, tak na vitaminy ma kazdy jiny nazor, ale ja si nemyslim, ze bysme jedly tak pestre a dostali do sebe vitaminy jen z jidla. Proto beru Mamavit a k tomu jeste vapnik (protoze nepiju mleko) a rybi tuk (to je pry zase pro miminko na zdarny vyvoj mozku a zraku). A co kdybys zkusila ten multak rozpulit? To uz by snad slo, ne? Hlavne to jez po jidle nebo mezi jidlem, aby ti z toho nebylo spatne, pokud by sis to vzala na lacno.

Ruzo, valecek nejsi, prsa mas porad vetsi :-)

Jsem rada, ze jste vsechny neutekly :-) Ja zustavam tady, i kdyz jsem se tam zaregistrovala a mozna obcas nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.9.06 20:07

holky já jsem taky tady.U Missorky jsem se zaregistrovala ale taky bych radši zůstala tady už mě to tady připadne takový jako doma,máme tady galerku od začátku pak by nám ty fotky chyběly a nemohly by jsme vzpomínat.Já vím že se dá všechno přeposlat ale nevidím zatím důvod proč něco měnit.

Mahony na zlepšení vlasů jsem si vždycky kupovala Pantenol nebo Hair fit ale nevím jestli se můžou v těhu to by ses musela zeptat v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.9.06 20:08

Jo a Pipi, podle klasickych porodnich bab se ma dite narodit za 5 mesicu od prvnich pohybu :-) Myslim, ze to docela vychazi. Gratuluju!
Ja jsem ted rikala Dannymu, ze mimi kope, on dal rychle ucho na bricho a pak rikal, ze ho slysel :-) Ale nechtel rict, co rikalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
22.9.06 20:11

Zanet ono to to bricho urcite rychle dozene :lol:

Jinak porad se nejak nevyznam v tom pocitani mesicu - kdyz jsem sedmnact plus neco tak jsem ve ctvrtym nebo v patym? Nekde se pocita ten prvni mesic jako nula a nekdo ho pocita rovnou. Ach jo tak jak to tedaje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.9.06 20:13

Holky, já tedy taky rozhodně nikam nejdu. Já jsem staromil a fakt si tady připadám jako doma. A jelikož jsem z lenosti nečetla posledních asi 5 stran, tak ani nevím proč. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.9.06 20:16

RUZA: já ti povim, že když jsem nebyla těhotná, tak pro mě těhotenství měřený v týdnech bylo něco jako sci-fi. Teď když mám laikovi říct v kolikátém jsem měsíci tak jsem taky jako ve sci-fi. Ale myslím si, že první měsíc začíná běžet od posledních měsíčků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.9.06 20:17

Ruzo, takze podle knizky Pregnancy journal uz jsi v 5. mesici :-) Tahle knizka to pocita od oplodneni, ale vetsina ostatnich od posledni MS. Takze se jeste podivam na knizku What to expect when you are expecting… aha, tady pisou 5. mesic - priblizne 18-20. tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.9.06 20:20

Tak koukám, že je rozhodnuto a zůstáváme. No neva, u missorky máme diskuzy zaregistrovanou, takže kdyby se nám tu přestala líbit, máme kam jít :D
Bublaninu bych si taky dala…hodně třešní a k tomu ještě červený rybíz…mňam…já letos neupekla ani jednu :?

Na vitamíny se zkusím poptat v lékárně, ty vlasy jsou vážně děsný. Máme plný byt mých chlupů :evil: .

Holkyyyy, mě se nechce pracovat :cry: :cry: :evil:

P.S. Dneska jsem koupila Neználkovi super body za pouhých 39,90,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.9.06 20:20

Blbe jsem to napsala 5. mesic je priblizne 18.-22. tyden. Jsi v patem :-D Muzes to oslavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.9.06 20:21

Mahony, jsi sikulka, takovy kup :-) Tak uz nepracuj, smarja co este delas takhle pozde?
Jsem rada, ze jsi tu. Ja bych tu druhou diskuzi nechala namisto chatu, abysme Misorku taky podporili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.9.06 20:22

Růžo já to počítám odzadu - termín mám 13.2. takže jsem podle mně 13.9. začla 5.měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.9.06 20:24

Tak to my jsem byli navštívit tchýni a hned jsem nafasovala: plymo, zavinovačku, pytel s beranem a dvě povlečení do postýlky. A taky máme nakázáno udělat do vánoce seznam věcí, co budeme chtít koupit. Vypadá to, že dle naší vůle budeme mít akorád toho Pepu :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.9.06 20:25

To víš Žanet, když někdo celý den vykecává na netu, přestože si dal ráno přísný zákaz dotyčné stránky navštěvovat, tak se pak nemůže divit :oops: .
Navíc jsem zjistila, že mám dooost velký problém. Některé výkresy jsou tak velké, že je doma prostě neotevřu a nemůžu na nich pracovat. V pondělí to musí být hotové a já mám zrovna ultrazvuk. Já na něj snad ani nebudu moct jít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.9.06 20:25

Já jsem u Lenky jedla Maternu a teď jsem si koupila Centrum mami.Taky si myslím že i když jím pestrou stravu tak určitě ne všeho tolik co bych já i mrně potřebovala.Je tam psaný 2× denně ale já je beru jeden tak obden a jak bude chladněji tak plánuju brát jeden denně.No třeba u jódu ať mě nikdo netvrdí že jí ryby alespoň jednou týdně.A železo navíc jí snad skoro každá těhule a vápníku není nikdy dost ať má mrně dobré kosti a zuby.
Ale je fakt že ty tablety jsou opravdu obří ta Materna byla menší-mě to naštěstí problém nedělá já zvládnu i 3 velký tablety naráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.9.06 20:26

Pipi já už mám doma zavinovačky s krajkama hned tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie