Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak já si zase dost slušně pobrečela u Superstar…
Mě oni vždycky tak dojmou ti lidi,to je hrůza.
Lenyo ,
my dnes byly s mou mamčou a Sárou na výletě v lázeňském městečku,takže jsme si taky pěkně užily..
Tak já jdu zase na chat,ovšem tentokrát se ségrou,tak se mějte krásně,opatrujte mimi a dobrou noc..
Mám nervíky docela na pochodu - zítra mě čeká KO u dr.,má mi říct výsledky všech krevních testů,tak bojím bojím
Tak papa ![]()
Žanet - krásný seznámek, jsi báječná! Chceš vyfotit nějaký ten „podzim na horách“ a šoupnout příští týden do galerky?
Jeje - no to ještě bude, jak se bude blížit ten váš ultrazvuk, viď? A už nás všechny vidím, jak ten den pořád kontrolujem emimi a čekáme na zprávu od tebe. ![]()
Petisko - já jsem taky brečela
Prostě tak, žejo.
Je to dost snadný se teď dojmout, o tom žádná. Ještě že když se loučil Honza Železný, tak to ve zprávách pořádně sestříhali, ten závod, to by mě bývalo úplně porazilo. ![]()
Včera byl asi nějaký divný den, či co, úplně jsem si zopakovala ty svoje nevolnosti ze začátku, klasika, motačka, akorát jsem místo večer zvracela ráno.
Ale dneska OK, takže si říkám, že to byl jen jeden blbej den.
Chichííí, a taky jsem si dneska koupila větší podprsenku, chichíííí (75B
). Už vypadám trochu jako holčička a ne jako chlapeček (s břichem
). Ale zítra se jdu nechat ošmikat a jistojistě to půjde dooost nakrátko, takže budu stejně chlapeček s břichem. ![]()
Papa! Ať je nám všem dobře!
Majda
Lenyo magnézium s kalciem je na křeče v nohách, nevím co může spolehlivě zabrat na to pálení žáhy, ale asi jen dieta, tedy omezit sladké, bublinky, kyselé.....Možná Tums, ale nikdy jsem ho neužívala, sestra je v 8 m a láduje se s Rennie a je OK. Jdu do hajan! Zítra Vás dočtu, Nane2
Ahoj holky,
dlouho jsme na Vás nekoukala, vůbec nestíhám. Ale mám spoustu novinek! ![]()
Minulý týden jsme byli ve Zlíně na UTZ. Bylo to super, vzali jsme s sebou i Haničku a ta pořád volala MIMI MIMI! Všechno je v pořádku a paní doktorka jasně poznala KLUKA! Takže budeme mít páreček! Jen musíme vybrat jméno, spíše jsme počítali s holčičkou, ale nějak si s tím poradíme!
A termín porodu mám 5. - 8. února (pro Žanet do seznámku) ![]()
No a zítra odjíždíme na dovolenou. Letíme na týden do Hurghady, tak doufám, že si to krásně užijeme! Haničku odvezeme k mojí mamince do Ostravy, doufám že to spolu týden samy vydrží! A my budeme mít líbánky, minulý týden jsme oslavili 9. výročí svatby, tak je to takový dáreček pro manžela! Už se moc těším!
Tak se tady zatím mějte všechny moc dobře a opatrujte bříška!
Ahoj
Hanka a Hanička
Ahoj holky
já už jsem ze školky doma a teď už nic nemusím dělat ,protože po včerejších hodech mám uklizíno a uvařeno.Myslela jsem že budu dočítat ale vidím že ten krásný víkend jste všichni prožívali na plno a večer odpočívali.
Petis lázeňské městečko musela být paráda taky bych jela.Já tu atmosferu tam úplně miluju je to taková pohoda-akorát z Brna jsou všechny lázně trochu z ruky.
Nane díky za rady,ale s tím pálením žáhy to asi budu muset vydržet protože já bych mohla žít jen ze sladkýho takže to si vzít nenechám i kdybych měla trpět denně až do porodu.Zatím to vypadá že budu protože mě pálí už čtvrtý den skoro furt.Ještě že alespoň v noci ne.
Hanna gratuluji ke chlapečkovi a moc ti ho přeju.Doufám že těch kluků tady bude víc vyčerpá se příděl kluků na únor a na nás co chceme holky už nezbudou a budeme všichni šťastný a spokojený.A ta dovča -mmhhh nádhera hned bych měnila akorát já bych to týden bez dítěte nevydržela.Já jsem taková kvočna co ji musi mít věčně pod kontrolou,asi to bude tím že na nic jinýho nejsem zvyklá.
Ahoj holky,
tak to pálení žáhy mě trápí už asi pátej den. Je to dost nepříjemný, ale dá se to přežít. Asi dneska nastolím dietu. Kolegyně z práce to měly všechny a po celou dobu těhotenství. Hold si ty naše miminka beroun co hrdlo ráčí.
![]()
Já jem teď asi 4 dny bojovala s větrama. Pepa se mi tam tak natočil, že ze sebe nemůžu nic vyloudit a všechno se mi hromadí v těle. V jednu chvíli mám pocit, že mě vzal slepák a v rázu se němůžu ani narovnat, protože mě šíleně rozbolí v okolí močáku. Snažím se to vždycky rozcvičit na míči. Jít na velkou, to je taky luxus. Léčím to svým oblíbeným kafem se smetanou a od toho mě zase pálí žáha. Tak je to v podstatě zamotaný kruh. Dneska jsem nespala od 0:00 do 4:00 a čuměla jsem do blba. Manžel měl zřejmě divnou večeři a dost často mi tam přizvukoval.
Pokaždý jsem mu vynadala, že je to nespravedlivý, protože on si tady vyprdí celou hymnu a já si to v sobě ukrývám, jako korunovační klenoty. Ty ale přeci taky občas ukazují veřejnotí, nebo né?
![]()
Dobré ráno těhulky,
musím konstatovat, že můj pracovní odpor se značně stupňuje
Je to děs. Vždycky jsem tu práci tak měla ráda, ale teď nějak moje motivace klesá ![]()
Omlouvám se, musela jsem si tady vzlyknout ![]()
Pipino no já tady z tebe ležím.Teda takovej popis prdů -srovnávat je s korunovačnímy klenoty - to jsem ještě neslyšela.Ale trpím tady s tebou.Mě trápily minulý týden jeden večer a užila jsem si svý takže 4 dny musí být hrůza.Zkus Pepu rozhýbat.
Zuziko a to nemůžeš zůstat doma? Vždyť s dvojčátkama po tobě nikdo nemůže chtít abys dělala až do mateřské.Zkus to uhrát na neschopenku ať se všichni tři netrápíte.
Dobré dopoledne maminy!
Pipino - ten popis je dokonalej. Manža měl strašnou chuť na kapustovou polévku, tak si ji uvařil, dala jsem si taky, ale dneska už jí nebudu. Taky mě to korutí. No nic pěkného. ![]()
Včera tady bylo nádherné počásko, tak jsme vyrazili na naší rozhlednu. Nedávno měla 100 let, tak je holka celá v novém. Bylo to supr.
K tomu nošení dětí - byli jsme na houbách ještě s kamarádkou a jejími holčinami (7 a 3 roky). A ta tříletá mi říká: teto já bysem chtěla ponýst. Tak jsem jí řekla, že to nejde, že nosím miminko. Tak se na mě tak kouzelně podívala, pak na břicho a říká, ale ještě je malinký viď. No bylo to kouzelný ![]()
Tak se mějte hezky a držím palce na kontrolách. My jdeme s manžou ve středu na ULT. Už se těším.
Pa Zůza
Lenyo , já vím, že by mi dr. napsal neschopenku klidně hned, ale nemám zástup a nedařilo se nám nikoho najít. Teď už to vypadá slibně, takže bych tak v listopadu až zaučím mohla lehnout ![]()
Zůzo , ty děti jsou fakt někdy tak roztomilé
Úplně si ji dovedu představit ![]()
Pipino , to trápení ti nezávidím. Naštěstí s tím nemám problém, zácpou jsem trpěla dříve, hlavně v pubertě, když jsem držela různé diety a podobně. Teď jím všechno a mám klid. A když se nedaří, tak zpravidla pomůže trošku delší procházka se psem… (to myslím vážně - nejdříve on a pak utíkáme domů…
)
Mě pro změnu trápí říhání. Ale ukrutně. Občas si připadám jako starý chlap v hospodě
A manžel to zpravidla komentuje slovy, že ho stejně neodradím (od sexování…)
![]()
Ty chlapy snad neodradí nic. Mě přijde, že oni při sexu opravdu na nic nemyslí a snad by ani nepoznali, kdyby tam byla úplně nějaká jiná. Obdivuji tu jejich jednoduchost v myšlění. ![]()
Teď sice na tu práci nadáváš a věřim, že už to pro tebe musí být náročné. Počkej ale až budeš doma. Najednou budeš mít pocit, že se čas zastavil. Já to alespoň měla první dva měsíce. Teď už je to nějak v pohodě. Člověk si zvykne na všechno.
Holky já mám tak nějak obavu z té zimy. Už teď je mi jasné, že mi nebude žádná bunda ani kabát, ale co mě dorazilo bylo to, že mám dvoje zimní boty a oboje jsou na podpadku a jsou hodně úzké. Jestli mi otečou nohy, jak to všude prezentujou, tak si snad půjčím od babičky důchodky. Jestli je ovšem ještě vyrábějí. ![]()
Ahoj holky,
vsem co jsou dneska na kontrolu preji dobre vysledky…
Nas vikend byl tak taky hezky, v soboto rodinny obed na zahradce v restauraci, no parada.....v nedeli tak trochu nakupy, prochazky a tak…
Koupili sme si barvicku a bedeme malovat pokoj, ze skladiste chci udelat neco solidnejsiho kam dame nejaky nabytek a naskladam nejake detske veci…i kdyz mimco bude zatim dole v loznici, bude to hlavne na ty veci, ale nebudou tam kola a takove ty veci.
Ted jsem zehlila a spalila si ruku, ne moc, ale boli to ![]()
jo,jo, Pipino , vim o cem mluvis s casem…taky jsem byla ze zacatku na nervy a nevedela co delat…ted uz je to lepsi
Musim jit za:,–(it dve kytky a povesit.....snad nespdnu ze stafli
![]()
Já už jsem si doma taky zvykla. Něco pouklidím, uvařím, vyšívám atd.
Jo holky - konečně hlásím pořádné kopance a to dneska po ránu. Já mám takovou radost.
![]()
Jdu hodit prádlo do pračky (ať moc nezahálím chacha)
Čauky Zůza