Poradna duly
Jana Čurdová
Oren: Teda holka,ty krece ti nezavidim,snad to uz bude lepsi!To muselo byt fakt hrozny!
A s tim srdcem jsem mela to same! Z niceho nic mi zacalo hrozne busit a tlak mi taky hrozne kolisal,chvilku jsem mela 60 uhozu za minutu
a z toho mlatilo jak o zivot. Byla jsem na vysetrenich-delali mi i na stitnou zlazu, ale vsechno je pry v poradku a je to proste tim tehotenstvim…jo a predepsali mi magnesium ![]()
No a jestli mas uz tak velike bricho,tak v ja mam v tehot. kalendari napsane, ze bricho tlaci i na plice,takze se bude hur dychat, muzou byt navaly a pocity dusnosti atd… Takze to muze byt tim…
Tak at je ti lepe!!!
Ahoj holky,
já jsem nějak vypadla
bylo (a stále je) krásně a já jsem pořád v trapu
.
Doma se mi začínají kupit věcičky
Pro Lucinku jsem koupila autosedačkzu Maxi Cosi city za pouhých 250,–
celou jsem ji prolezla zda není bouraná a nic
Jenom paní ji neumněla používat a mněla pocit že je rozbyté utahování autopásů a ono je to OK
A pak jsem ještě koupila kolébku za 400,–
A do toho kámošky, kterým jsem já půjčovala věci, teď půjčují
Už křičím DOST ![]()
Snad Vás někdy dočtu, ale asi né ![]()
Gratuluji Lucci k sňatku - tedy doufám že byl ![]()
Jinak u mne stále stejné, žádné obtíže a vše OK ![]()
Zatím Ahojky
Ahoj zas po delší době ![]()
U mě je nového jen to, že dnes jsem byla na amniocentéze,ale horší je, že výsledky budou až za 4 týdny..Prcek pěkně po amniu kopal.
ZANET, termín byl pozměněn na 28.2., ale pořád je to únor
A pohlaví nevíme, musím počkat ještě měsíc, ale je to fuk, hlavně když bude mrnous zdravý a bez těch screeningových syndromů..
Tak se zatím loučím ![]()
Zdravím děvčátka
,
Oren ,teda ty křeče Ti taky nezávidím,to asi žádná z nás.Mě stačily teď dva dny bolesti břicha - velmi nepříjemné - a člověk je z toho vyplašený a unavený.Asi Ti ti prckové dávají pěkně zabrat ![]()
Všem maminkám ,blahopřeji k dobrým výsledkům z UZ a k odhalení těch sladkých tajemství
A těm,co čekají nějaká vyšetření nebo výseldky,tak přeji hodně štěstíčka a jen dobré zprávy!!!!
Jeje ,
volala jsem tam před chviličkou,konečně se akce zdařila
Jedeme 19.10. v 13.30 h.Takže pár dnů po Tobě,tak od Tebe všechno vysonduju a budu připravená…Mocinky se těším…jupíí
Však víc pokecáme na chatu,se musíme zas domluvit ![]()
Někdo tady psal,jestli náhodou není bez pohybů poslední(tuším,že Lucci),tak Tě mohu uklidnit,že nejsi..Teda mě už se tak asi 14 dnů zpátky zdálo,že něco cítím,ale nosím zřejmě největšího lenocha pod sluncem,protože víc jak 1 kopaneček za týden nedá
Tak uvidíme,jak se to rozjede..Je srnada,jak po tom teď toužím a u malé jsem si na konci těhu už říkala,ať je venku,jak to kolikrát bolelo ![]()
Jo a k bříšku…jsem si myslela,jak už mi nevyskočilo,že je na první pohled patrné,že jsem těhu a teď ,když skončily konečně ty bolesti,tak zase splasklo…takže je to opět takové pidibříško,ale stačí ![]()
Pupek mám pořád v normál stavu a těhu čára nikde… ![]()
PEtisa, tak to je super, ze ti to vyslo. Jen je skoda, ze nam nedali stejny den, ze jsme se tam mohly jeste zcuknout na zivo
No ale tak co se da delat ![]()
Tak se pak domluvime na chatu ![]()
Brisko by bylo, cara take jeste ee.
Petista čauky, proletěla jsem stránečky co jste tady napsaly a zahlédla tvou info o kočárku z Polska… v galerce leden 2007. Tam jsem našla jen jeden (červený) a to je Mikado
Můžeš mne popostrčit? Asi čučím blbě ![]()
Ahoj všichni, můžu se k vám přidat, Řekla mi o vás Jeje.
Jmenuji se Soňa, termín porodu mám 15.2.07
Zatím jsem bez komplikací. Před 3 týdny jsem byla na amniu, a výsledky bych měla mít tento týden.
v pátek jdu na kontrolu na genetiku i na gyndu, tak mi držte palce. Pak se chceme jet podívat do Prahy na VELETRH HRAČEK a všeho pro mimčo.
chceme tam jet v ten pátek, protože jinak mám vycházky jen od 14-18hodin a to by se nám tam nevyplatilo ani jet. Takle budu jako u dr, že tak to bude snad bez problémů
Jsem doma na rizikovom kvůli práci, dělám na tiskárně, kde jsou barvy, práce na směny, celý den na nohou a také noční směny.
Ahojda Soni , vitam te, to vis ze se muzes pridat. Jeje koukam dela nabor unorčátek. ![]()
Ja se ale holky loucim, jdu se ponorit do svatebniho víru a v pondeli se ozvu.
Tak papa, usmevy na lících a hodna miminka preje jeste svobodna Lucci. ![]()
xsonah Ahóój http://sirmi.ic.cz/smajl/59.gif
Doufám že výstava bude pěkná, já byla letos na jaře v Letňanech na výstavě potřeb pro dítě a byla jsem zklamaná, bylo toho celkem málo
Ale to byla jiná výstava ![]()
Heliku ,
koukáš na to správné vozítko,červené Mikádo - jinak tam posílala ještě odkaz : http://www.bemini.cz/ramec.htm
Víš,u nás není žádný výběr a ani pořádně nevím,kde bych se mohla po takovém,který by se mi líbil kouknout,takže jsem ráda za tuto možnost.Když už jem nějaký,co by se mi líbil viděla,tak stál kolem 20.000,–
Uvidíme,na co narazíme..
Soni ,
vítám Tě tu,jsem Peťa z vedlejší diskuze,kde jsme si psaly i s Jeje a ostatníma ![]()
Já se jdu holčičky osprchovat a jdeme se někam cournout,když je tak krásně,tak zatím papa a ať mám večer co číst ![]()
Děkuji za přivítání
My už na tý výstavě byli, ona se tam totiž koná i výstava MODEL HOBBY a jelikož byl přítel vášnivým modelářen (ještě než se vrhnul na potápění
) tak jsme tam museli jet
Měl doma letadlo, autíčko a nevim co ještě na dálkové ovládání.
Jinak na tom veletrhu toho měli docela dost. hlavně tam měli dost kočárků, já mám vyybraných asi 6 na netu, tak bych je ráda viděla i ve skutečnosti a u nás v Benešově jich moc nemají ![]()
Pet to jsem ráda
jelikož Mikado je polák, tenhle kočár jsem shlédla, snaží se okoukat a vybrat to NEJ z ostatních kočárů, třeba ten úložný díl na pláštěnku je SUPER, dokonce není těžkej akorát to uchicení… Mně tam schází brzda
Ale jinak fakt SUPER
mě se líbí tyto kočárky
jogger
http://www.kocarek.cz/tmp/125temp.jpg /> x-lander
http://www.kocarek.cz/tmp/69temp.jpg barvě toho hnědého vedle
oregon s
http://www.autosedacky-online.cz/…OL.202_l.jpg /> a pak ještě další hlavně chci aby měli otáčecí ty přední kola nebo kolo. je jedno jestli to bude troj nebo čtyřkolka
![]()
Ahoj holky,
tak jsem poctivě dočetla 8 stránek, co jste stihly „nakecat“ za dobu mé nepřítomnosti
. Jsem vyčerpaná… ![]()
Gratuluji všem k negativním výsledkům tripple testů i k odtajněným pipinkám a pindíkům!
Lucci nevím, jestli si to přečteš ještě před svatbou, ale snad jo! Užijte si váš první ze dnů D, ať všechno vyjde jak má a hlavně…ať jste spolu šťastní ![]()
Zuziko uvidíš, že bude manžel šťastný jak blecha ať už budete mít cokoliv! A na to dám ruku do ohně
. V babyexpertu jsme byli tuto sobotu taky a „ochota“ zdejších prodavaček se vůbec nedá s těmi v babyparku srovnávat. Škoda že v babyparku namají kočárky pro dvojčátka, určitě byste byli spokojení.
Peti gratuluju ke KOPU ![]()
Majdo ač bych tomu nikdy předtím nevěřila, i já si musím bezpodmínečně koupit podprsenku 75 B bo A mi je malé ![]()
Nane tak co, je to Ládíček??? Nebo jste odolali a taky se přidáte do klubu překvapení? Štiko - jak psaly holky, amnio můžeš odmítnout! U žen nad 35 let se na toto vyšetření posílá automaticky každá, proto Tě tam ženou.
Jeje naděje umírá poslední
a třeba tam to něco příští týden bude
.
Oren jejda dvojčátka Ti ale dávají zabrat
. Ale není se co divit, je to obrovská zátěž pro tvůj organismus. Neuvažovala jsi nad tím, že bys radši zůstala doma? Možná by to pro vás bylo lepší…mohla bys pořádně odpočívat
. Ale s bušením srdce Tě uklidním, mám to taky a to celkem často. Není to nic příjemného, ale asi je to normální.
Dendulko držím palce ať je vše ok. Ale to čekání musí být děsné… Žanet zdravím členku klubu překvapení do zámoří! Jakpak jsi na tom se cvičením???
. Já mám za sebou „horskou tůru“ v délce 15 km
. Myslela jsem, že nedolezu k autu ![]()
Soni vítej!
Holky u nás v práci se rozbíhá tipovací soutěž na datum narození a pohlaví Neználka. Je super jak každý „nenápadně“ vyzvídá
. Ovšem cenu pro vítěze (basička šampaňského) musí dodat šťastný tatínek… který o tom ale ještě neví ![]()
Mahony a dnes přesně poloviční Neználek