Poradna duly
Jana Čurdová
Musím se nechat kvůli vám vyblejsknout
, abyste videli, jake už mám pěkné břuško. Musím jenom počkat, jestli dostaneme svatebním darem digiťák… ![]()
Ajko ,
to nevadí,že břuško nejde vidět…
Jsou zde mezi námi i takové případy
,že to břuško jim není vidět ani nyní a jsou už třeba ve 20 tt,takže fakt neva ![]()
A navíc na te fotce nejsem sama… A nevím, kam jsem ji uložila
, já su tele
Ach jo
Pet já dnes Aničku nikam nevedla
má teplotu, teď jsem volala Dr. a ta říkala že teď lítá průjem a zvracení s teplotou
Takže budu čekat
Jinak já jsem dnes líná, ale mluvila jsem s kámošem a ten si taky stěžoval že by nejraději spal a kámoška už spí
Takže není to lenora těhu, ale asi tlak ![]()
Já jsem na tom dneska podobně, teprve pred hoďkou jsem se porádně probrala… a taky to svádím na tlak ![]()
Ale teď už musím jít něco dělat
, tak zatím pa a dobrou chuť k obědu
Zanet ja ted se psy nebeham, prave ze nejsem schopna nic delat. jenom prijdu domu, dam jim nazrat, pustim je a tak v osm nejpozdejc v devet zalezu a spim do rana. V noci se pak ale budim. Dneska je mi zatim dobre, treba to bude tlakem ze se menilo pocasi. Nebo me nastartovala ta zubarka co mi vrtala dva zuby a do spodni osmicky ji nesla dat plomba. To byl zazitek, trikrat to predelavala, pak prisla na to, ze mi krvaci dasen a tim je to tam vlhky a nedrzi to. Dasen mam rozstouranou, navic mi rekla ze mam odhaleny krcky a mam si koupit nejaky specialni gel.
Petiso co neco sladkyho? To taky nejis? Ja treba miluju opeceny sisky s makem nebo s oprazenou strouhankou. Nebo leco.
Hojky hoj kočky,
mám za sebou kontrolu u svého dr, vše je v pořádku, jen mám horší krevní obraz a musím dlabat železo. Napsal mi hnedle 2 piksly, jen mi zapomněl říct, jak se to bere
. Musím prostudovat návod k použití
. Na Neználkovy pohyby koukal značně nedůvěřivě, nechtěl mi normálně věřit
. Termín porodu dle pohybů mi vychází na 1.2 … což je divné, podle utz je mimčo o týden menší
.
Pro Žanetku do seznámku - další kontrola 26.10.
Musím se pochlubit, jak jsem se včera rozšoupla a objednala Neználkovi autosedačky. Už máme takřka kompletní vozový park
.
Dneska vyrážíme na dovolenou (a to až do pondělka). Jupííí, hlavně že nemusím 2 dny do práce
. Mějte se tu pěkně a pořádně to tu rozjeďte (jak vy umíte
), ať se po návratu nenudím.
Mahony
Ahojky,
Mahony gratuluju k dobrým výsledkům a užij si volno.
Holky já jsem taky pořád strašně unavená a kdybych mohla, tak bych skoro pořád spala.Bohužel v práci to nejde
No jsem ráda, že jste na tom taky tak, už jsem myslela, že mám
pavou nemoc.
Tak hezký den.
Kačka
Mahony nemrač se že dle UZ a dle pohybů to nesedí. Co vím tak spousta lékařů dle pohybů termín vůbec nepíše! Jelikož každá jsme jinak vnímavá ![]()
Ahoj holky, clovek tdy jeden den neni a v toho nakecate..
![]()
Byla jsem dneska s listkem na penize a pak jsem vyrazila do mesta, podivat se co v tech obchodech je…na mimco tem toho bylo hodne, ale ty ceny
, ale stejne kdyz jsem neco hledala na internetu tak mi to prijde levnejsi, takze asi budu nakupovat vetsinu na netu
![]()
Vitam tady nove maminky.
Matesso - ma mame vybrany stejny kocarek, a asi ho koupime…je hezky a celkem dobre ohlasy jsem cetla, tak snad to bude dobry. A ceny je taky dobra. Jenom jsem ho jeste nevidela nazivo, tak uvidim ![]()
Čau holky,
tak já se nemusím na tlak vymlouvat já ho mám regulerně nízkej.Dopoledne jsem byla u obvoďáka pro razítko do průkazky a naměřil mě 90/60.Řekl že mám jít domů ani nevyzouvat boty a uvařit si pořádný kafe.Ale mě je dneska úplně skvěle jsem aktivní až až a po dlouhé době jsem taky nemusela v noci na záchod.Představte si že jsem v 11h zalehla a spala až do 7h bez čůrání.Ani jsem ráno nemohla uvěřit že je tolik hodin a mě za celou noc nic nevzbudilo.
Ruzo s tím sladkým jsi mě navnadila.Teď jsem dojedla koprovku na oběd a jdu udělat na večeři žemlovku.Tu já úplně zbožňuji.Dělám takovou zdravou do zapíkací formy mě stačí tak 4 rohlíky ale musí tam být spousta tvarohu jablek a rozinek.Takže ve finále to není žemlovka ale jablečno-tvarohový nákyp.
Mahony to železo ti nezávidím to si zrovna přichystej něco na zácpu.A hned jdu s radou i pro ostatní dneska jsem u doktora našla leták na projímadlo.Je to Lactulose AL sirup má to být nenávykové projímadlo na bázi nevstřebatelných cukrů vhodné pro těhotné,kojící ženy,kojence a malé děti.
Mahony: tak pohyby bych take prilis neresila, protoze moje doktork a to mame prece stejny termin dle TP se mi na ne sama ptala. Rikala jsem ji, ze je citim tak od 17.tt malokdy a ze se ted mimi rozjelo od patka s tim, ze vzdy udela prvni vykop a pak odehraje snad cely zapas a ona rikala, ze je to v poradku. Ale jinak mi take vubec nikam nic nenapsala termin dle pohybu. To je prece kravina si myslim.
Ale 1.2. - jejiz to by se manzovi libilo
To on ma totiz narozky take. Ja mam vysneny termin 12.2. (ja se narodila 12.12.) tak by to bylo super spojeni vsech tech jednicek a dvojek ![]()
No tak to se mimisek ma nejakejch 20 cm a uz ma celej vozovej park ![]()
Jinak co se tyce unavy, tak jsem dneska take takova docela presla a spala bych. I kdyz dneska tady byla kamoska a rekla mi ze je v 12tt tak mne docela tim probudila. Jinak bych tu uz davno asi spala. V praci neni prace, tak litam zase po internetu…
Holky nevím kdo chtěl BABYVAK, ale tenhle je fakt levnej ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Hlavně se nepoperte ![]()
Jo, tak zelezo ja uzivam uz asi mesic.....vlastne od 16.tydne. Prezit se to da, ale ma se uzivat nalacno
…tak to ja nezvladam ![]()