Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
27.9.06 16:17

Helik jsi zaslouzila matka :wink: tak porad nezkusene jakou velikost vecicek si mam poridit - mam ty dupacky atd kupovat ve velikosti 62 nebo neco i v te mensi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
27.9.06 16:22

Holky ktera z vas davala do fotoalbumu tu fotku z koseni?? Nebo jak zjistim ktera z nas to vkladala pokud u toho neni popisek se jmenem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 16:23

Holky, tak jsem si rikala, ze v praci prudo a tedka se minim zblaznit. Probehla tu bourka, jsme v zatopove oblasti v kancelari a vylili se nam tu kanaly, takze hasici, cerpadylka a zase vsechno znova vytirat, jak kdyby toho na jare nebylo malo. No nastesti to uz od nas odcerpaly a uz zase valime.
Prectu si vas az v klidu doma, ale zahlidla jsem nejaky dotaz ohledne matraci a polstaru a perin.
O polstarich a perinach take vim prd,ale co se tyce tech matraci tak to uz mam hodne nastudovane.
MOLITANOVE - na dve veci, je to mekke, miminku se neformuje spravne pater a navic pro deti alergiky naproste nevyhodne. Jo a jeste je problem s tim syndromem nahleho umrti. Stoji kolem 400.
KOKOSOVE - jsou pevne, na pater deti uplne uzasne, ale rika se ze jsou hodne tvrde. Protialergicke. Stoji kolem 800-900.
A KOKOSOVE S MOLITANEM - jsou protialergicke, na vrsku je kokos, ve spodni casti je molitan (nebo naoopak - tim si tedka nejsem jista). Stoji take kolem 800-900 a osobne jsem si ji sama objednala (tuto: http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?…)
Jinak vsechny by meli mit vypratelny potah, takze to se celkem da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 17:14

Ruza: Ja velikosti kupuju 62, neco malo 56-to je pro uplne novorozence,ale to mam spis vyjimecne a svetriky,mikinky a nektere laclacky mam i v 68-to byl melo odpovidat zhruba pro 3-6 mesicu stare ditko. Ale tyhle oblecky se budou navlikat na jine,takze je lepsi,kdyz jsou vetsi…

Jeje: tahle matrace si mi taky zda nejlepsi,zlata stredni cesta… A holky, budete kupovat postylku nebo kolibku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 17:17

Matesso - ja chci postylku, zatim resim jestli s koleckama nebo bez, vyndavaci tycky nebo stahovaci bok.....ale jinak urcite postylku :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 17:25

A proc? Ma ta kolibka zase nejake nevyhody, o kterych nemam paru? Ja se vzdycky pro neco nadchnu a pak tady zjistim, ze to spousty minusu a ja si pripadam jak blbka s nemoznyma napadama :D Me se treba libi tyhle kolibky:
 http://www.spuntik.cz/?…

http://www.spuntik.cz/?…

ale tyhle jsou zrovna malicke,postylku muzu mit velikou a na dlouho,ze. A ty ceny tady tech (hl. te prvni)-to je taky vtip 8O :lol:
Takze jsem si sama odpovedela :D a taky se rozhodla pro postylku :wink: Takze vlastne cely tento prispevek muzu smazat a vubec ho neposilat,ale kdyz uz jsem si dala tu praci… jsem fakt blba :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 17:28

Kolibka je hezka, ale prijde mi zbytecne porizovat si ji na chvilku a pak stejne kupovat postylku…tak koupim rovnou postylku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 17:30

http://www.bebe.euweb.cz/…s/image1.jpg /> To jsou krásné koťátka,že :?: :! Takhle pak vyfotíme hromadně ty naše prcky,až se nám narodí…Se omlouvám,že posílám tak obří obrázek,ale je tak rozkošný :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 17:32

Jojo, ja uz to behem psani odpovedi taky pochopila :D

Petiso: Ty jsou bozi :P Vypadaji jak po flamu :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 17:33

Petis - nadhera. Uz se nemuzu dockat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.9.06 17:55

Zuzika je to na tého stránce o tom veltrhu http://hracky.cz/veletrh/
helik no jelikož na bruslích nejezdim, tak spíš zase chci to otáčecí kolo

ještě něco o sobě: v listopadu mi bude 30 let, čekáme první mimčo. Pohlaví ještě nevim, ale snad ho budu vědět už v pátek, to jdu k dr a na genetiku, jestli už budou výsledky z toho odběru plodovky.
Jmena mame vybraný pro holčičku LUCKU a pro chlapečka DAVIDA
ještě se mi líbil MATĚJ ale to mu nemůžeme udělat. má svátek 24.2. a já termín 15.2.

Dneska jsem byla u obvodní dr. mám asi zánět močátku, pořád musim chodit čůrat. a většinou když tam přijdu tak skoro nic. tak mi dr dala AMOCLEN, který je prý jediný, co mi může dát. tak jsem zvědavá jestli mi to do pátku přejde, když jedem do Prahy na ten veletrh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 18:00

Soni - Luck a Davidek jsou taky favorite i u mne, ale jeste se nevyjadril manzel, budu ho muset o vikendu k tomu dokopat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 18:20

Liliku,
doporučuju u postýlky stahovací bok. Je to lepší kvůli tvým zádům. Já měla tu s tyčkama bez stahovacího boku a když už měl malý tu matraci úplně dole a měla jsem ho tam spícího uložit přes ten vysoký bok, tak to bylo maso. Bočnice zatlačená v žebrech a záda bolely. Tentokrát budu mít tu se stahovacím bokem a kolečky, je to dobré, když budu chtít postýlku sama přemístit z pokoje do pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 18:21

Matessa: Co se tyce mne tak ja to take resim postylkou. Urcite je lepsi nez kolebka, protoze je o mnoho vetsi a dele ti vydrzi. Ja vybrala postylku pro kterou jedeme pristi tyden o vikendu do Prahy. A je to postylka se suplikem a se stahovacim bokem. Radeji sem chtela to. Bala jsem se, ze ty pricky vyndavaci se brzy opotrebuji a budou vypadavat. Navic tady ta co mam objednanou tak se mi ze vsech nejvic libila. Kolecka se k tomu za 120Kc daji prikoupit, ale zatim je nechci. Nikam s postylkou cestovat po byte nebudeme. No a pak jeste budeme kupovat po porodu nejakou tu cestovni, kterou budeme mit v obyvaku a take (protoze se da snadno slozit) ji budeme prevazet - kdyz budu potrebovat hlidani u nasich, nebo pojeme ke tchyni do Prahy.. atd.
Velikosti: minimum mam v 56, vetsinu v 62 a 68.
Ten obrazek je bozi a nez jsem zahledla komentar Matessy, ze jsou jak po flamu, tak jsem si to rikala take :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 18:26

Radka: To mas take recht! Nehlede na to, ze ja se svymi 155cm bych tam asi ani nedosahla na dno postylky pres ty pricky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí