Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
27.9.06 18:51

Tak kolíbky jsou určitě krásné a příjdou mi takové romantické :P
Pro neklidné dítě,kterému se špatně usíná a potřebuje při usnutí „pohyb“,tak bych řekla,že je to ideální řešení,jen jestli si na to pak nezvykne 8O To by byl přůšvih… :lol: Každopádně já ji mít kam dát a mít penízky navíc,tak do ní jdu,protože je to fakt moc hezké…a prostě miminkovské :!
My máme jinak postýlku po malé,je ze světlého dřeva se šuplíkem dole a stahovacím bokem.Bez koleček.Nad nimi jsem ani nepřemýšlela,jelikož jsme bydleli v tak malém bytě,že by jsme ji neměli kam vozit :lol: Teď už jsme sice ve větším bytě,ale ani tak nad nimi neuvažuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.9.06 19:00
helik píše:
Soni já si nemohu pomoci, ale z tvého ultrazvuku na mne kouká dudlík 8O :lol: :lol:

Dudlík? Já jinou fotku bohužel nemám. a to jsem na tom ultrazvuku byla už asi 8×. Kvůli Jirkovi, má roštěp patra, tak mě tam hnali pro jistotu každou chvíli většinou z genetiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 19:01

Zuziko , kdybys ten pupik vydela, tak by to urco bylo to prvni, co by te napadlo!

Jo a Jeje , ta kombinezka je hezoucka, ja na tyhle taky koukala, jenze mam uz doma dve,takze zbytecne. Ja si proste pujcim fotak a taky vam tam neco prdnu. Hlavne pro Zanet ten muj pupik. A Jeje, tys myslim psala,ze ho mas vylezlej uz dlouho, tak ho taky hod do galerky :D To bude prca :D :wink: Treba se uz nebudu citit tak blbe, kdyz ho bude mit nekdo hnusnejsi,haha :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 19:04

Mateso ,
vylezlý pupík má dříve nebo později každá žena…teda téměř každá,řekla bych tak 99% žen.Takže se připrav…bude hůř :lol: :lol: :lol:
Ale mě to nepříjde ošklivé,je to jiné,ale ne ošklivé.Prostě to patří k těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 19:06

Petis , jenze ja ho mam proste skaredej, ja ho mela vzdycky skaredej,to uz jsem psala,ze jsem ho mela nejhnusnejsi ze tridy :D :oops: Jo a to co bylo driv vevnitr, tak neni tak chlupate jak okoli, takze to okolo pupika vypada,jak oholeny :lol: Proste nadhera 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 19:08

Tak tohle je fakt sranda (ale pro ty,co nevedi co s penezi):
 http://www.babywelt.cz/…tel-domecek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 19:19

Mateso ,
Ty už se holka konečně vyfoť,protože já už jsem na ten Tvůj „hnusnej pupík“ fakt zvědavá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.9.06 19:42

já vám sem taky hodim pak fotku, až mě přítel vyfotí. zatim mám jen fotku z 15tt a horší ze 17tt obě jsou z konce těhto týdnů. jdu na to je sem někam nahrát
15tthttp://moje.dama.cz/…uf205911.jpg /> 17tthttp://moje.dama.cz/…uf205939.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.9.06 19:44

Holky taky je tam u vás bouřka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 19:48

Mě nebude stát nic, mám ji ještě po sobě a bráchovi, je pěkná, jen ji natřít a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 19:50

Soni to se neomlouvej, je to krásný :D
Pet já tu kolébku brala ze 2 důvodů:
1: postýlka v ložnici docela překáží a i 5měs bez ní je SUPER :D
2: Přeprava mimiště v kolébce je lepší než v postýlce a vlastně ještě jeden důvod, do pidi obejváku se nevejde postýlka :cry:
Takže vlastně já tu kolébku nutně potřebovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 19:53

Jo a Praha bez bouřky, zítra má pršet také jen na moravě a slezku. Takže čechy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 19:57

Ja chci taky bourku! U nas je normalne,bezvetri.
A Lucii je odkud? Aby ji zitra nepriselo! Ta se ma…posledni svobodna noc… Snad se vejde do tech satu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 19:59

Jo svobodná a těhotná :lol: :lol: Myslím že udělá vše aby se do šatů vešla :lol: No v prostěradle by ta svatba na fotkách moc elegantní nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 20:05

U nás se bouřka taky nekoná :cry: Chci taky…prosím,prosím…ale tady je bouřka tak jednou za 5 let,takže nic.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí