Poradna duly
Jana Čurdová
Tak kolíbky jsou určitě krásné a příjdou mi takové romantické ![]()
Pro neklidné dítě,kterému se špatně usíná a potřebuje při usnutí „pohyb“,tak bych řekla,že je to ideální řešení,jen jestli si na to pak nezvykne
To by byl přůšvih…
Každopádně já ji mít kam dát a mít penízky navíc,tak do ní jdu,protože je to fakt moc hezké…a prostě miminkovské ![]()
My máme jinak postýlku po malé,je ze světlého dřeva se šuplíkem dole a stahovacím bokem.Bez koleček.Nad nimi jsem ani nepřemýšlela,jelikož jsme bydleli v tak malém bytě,že by jsme ji neměli kam vozit
Teď už jsme sice ve větším bytě,ale ani tak nad nimi neuvažuju!
helik píše:
Soni já si nemohu pomoci, ale z tvého ultrazvuku na mne kouká dudlík![]()
![]()
Dudlík? Já jinou fotku bohužel nemám. a to jsem na tom ultrazvuku byla už asi 8×. Kvůli Jirkovi, má roštěp patra, tak mě tam hnali pro jistotu každou chvíli většinou z genetiky
Zuziko , kdybys ten pupik vydela, tak by to urco bylo to prvni, co by te napadlo!
Jo a Jeje , ta kombinezka je hezoucka, ja na tyhle taky koukala, jenze mam uz doma dve,takze zbytecne. Ja si proste pujcim fotak a taky vam tam neco prdnu. Hlavne pro Zanet ten muj pupik. A Jeje, tys myslim psala,ze ho mas vylezlej uz dlouho, tak ho taky hod do galerky
To bude prca
Treba se uz nebudu citit tak blbe, kdyz ho bude mit nekdo hnusnejsi,haha
![]()
Mateso ,
vylezlý pupík má dříve nebo později každá žena…teda téměř každá,řekla bych tak 99% žen.Takže se připrav…bude hůř
![]()
Ale mě to nepříjde ošklivé,je to jiné,ale ne ošklivé.Prostě to patří k těhu ![]()
Petis , jenze ja ho mam proste skaredej, ja ho mela vzdycky skaredej,to uz jsem psala,ze jsem ho mela nejhnusnejsi ze tridy
Jo a to co bylo driv vevnitr, tak neni tak chlupate jak okoli, takze to okolo pupika vypada,jak oholeny
Proste nadhera ![]()
Tak tohle je fakt sranda (ale pro ty,co nevedi co s penezi):
http://www.babywelt.cz/…tel-domecek/
Mateso ,
Ty už se holka konečně vyfoť,protože já už jsem na ten Tvůj „hnusnej pupík“ fakt zvědavá
![]()
já vám sem taky hodim pak fotku, až mě přítel vyfotí. zatim mám jen fotku z 15tt a horší ze 17tt obě jsou z konce těhto týdnů. jdu na to je sem někam nahrát
15tthttp://moje.dama.cz/…uf205911.jpg /> 17tthttp://moje.dama.cz/…uf205939.jpg
Mě nebude stát nic, mám ji ještě po sobě a bráchovi, je pěkná, jen ji natřít a je to.
Soni to se neomlouvej, je to krásný ![]()
Pet já tu kolébku brala ze 2 důvodů:
1: postýlka v ložnici docela překáží a i 5měs bez ní je SUPER ![]()
2: Přeprava mimiště v kolébce je lepší než v postýlce a vlastně ještě jeden důvod, do pidi obejváku se nevejde postýlka ![]()
Takže vlastně já tu kolébku nutně potřebovala ![]()
Jo a Praha bez bouřky, zítra má pršet také jen na moravě a slezku. Takže čechy nic
Ja chci taky bourku! U nas je normalne,bezvetri.
A Lucii je odkud? Aby ji zitra nepriselo! Ta se ma…posledni svobodna noc… Snad se vejde do tech satu ![]()
Jo svobodná a těhotná
Myslím že udělá vše aby se do šatů vešla
No v prostěradle by ta svatba na fotkách moc elegantní nebyla ![]()
U nás se bouřka taky nekoná
Chci taky…prosím,prosím…ale tady je bouřka tak jednou za 5 let,takže nic.. ![]()