Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
27.9.06 20:05

SOni, u nas byla odpoledne a vyplavilo nam to kancelar, ale to uz jsem psala.

Matesso, ten muj pupik je v galerii (jeden obleceny a druhy o tyden pozdeji obnazeny a tam je to videt) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:08

Pet takže u Vás miminka bouřka netahá ven :D
Pro ty co ještě neznají, miminka se rády rodí za bouřky a za úplňku, to mi připomíná že se juknu kdy je úplněk v lednu a únoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:11

Jeje co takhle hodit odkaz na „tvoji“ postýlku?
Hele a co doma tam záplavy nemáš, doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 20:12

Holky dotaz:
nevíte co dát malému prckovi na koutek. Lukáš ho má už měsíc a pořád to má hnusné.

A mně zase bolí v krku, prozměnu. Teda nemocná nebývám, ale co jsem těho, drží se mně každý blbý bacil.

A začalo mi téct mlezivo, nějak brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 20:15

A večer pak zkusím vyfotit svůj pupek ať máte nějaký zážitek. Konečně jsem dobila baterky do foťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 20:15

Heliku ,
tady u nás se na bouřky spoléhat nemohu,jelikož bych neporodila… :roll: Škoda…
Radko ,
mě teda mlezivo neteče a ani u malé mi neteklo…teda v těhu myslím.Ns koutek trpí má teta (já ho nikdy neměla) a ta je nejspokojenější s pastou na zuby,když si na něj dá.Tak to zkus třeba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:17

Radko záleží zda je koutek mokvavej, nebo suchej, ale pokud se to vleče bejvá to na prd :cry: Já ráda (ale na sebe) používám Tee tree (kurňa nevim jak se to piše) a já to cca před rokem mněla a skončila na framikoinu :cry:
Jinak mne se taky pořád něco drží :cry: Každé ráno mne pálí nosohltan, používám Šalvěj a šalvějové dropsy, a nic se nerozjíždí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:18

jééé to je pravda pasta je taky super (vysuší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:19

Hele a to mlezivo to Vám teče jen tak, nebo když ho dolujete? (píči Vám, jelikož už tu někdo taky psal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:20

kurňa píši !!! to s tou pí.. byl překlep :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Heliku ,
teda.....tomu říkám překlep :lol: :lol: Si už i mě trumfla… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864

Díky Pet i Heliku, zkusím tea tree oil, má to mokvavé, framykoin mám taky někde zahrabaný, takže kdyby bylo nejhůř. Jinak fakt asi jen ta pasta.

Jdu přečíst prďolovi pohádku a pak, až se umyju, zkusím tu fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 20:22

Radko ,
umýt,oholit,učesat a pak se vyfotit.. :wink: :lol: Ale tu pastu fakt teta používá,je s ní nejspokojenější.Mívá opary a koutky pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:23

A to si představ že Anička mám pocit že v pondělí, když jsem ji dala do auta začala s úsměvem křičet píča 8O 8O 8O A hrozně se smála, myslela tím pití. Asi to někde zaslechla a pití a pí… se jí spojilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 20:23

Tak Helíku, ten překlep se ti opravdu povedl, Petisa je jen slabý odvar proti tomu.

K tomu mlezivu, zatím teče jen když se doluje. No nebudu ti rozvádět, jak na to manžel přišel. Prý je sladké. Ale když zmáčknu bradavku, objeví se vlhká kapička.

U Lukajdy mi teklo později a samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital