Poradna duly
Jana Čurdová
SOni, u nas byla odpoledne a vyplavilo nam to kancelar, ale to uz jsem psala.
Matesso, ten muj pupik je v galerii (jeden obleceny a druhy o tyden pozdeji obnazeny a tam je to videt) ![]()
Pet takže u Vás miminka bouřka netahá ven ![]()
Pro ty co ještě neznají, miminka se rády rodí za bouřky a za úplňku, to mi připomíná že se juknu kdy je úplněk v lednu a únoru ![]()
Jeje co takhle hodit odkaz na „tvoji“ postýlku?
Hele a co doma tam záplavy nemáš, doufám
Holky dotaz:
nevíte co dát malému prckovi na koutek. Lukáš ho má už měsíc a pořád to má hnusné.
A mně zase bolí v krku, prozměnu. Teda nemocná nebývám, ale co jsem těho, drží se mně každý blbý bacil.
A začalo mi téct mlezivo, nějak brzo.
A večer pak zkusím vyfotit svůj pupek ať máte nějaký zážitek. Konečně jsem dobila baterky do foťáku.
Heliku ,
tady u nás se na bouřky spoléhat nemohu,jelikož bych neporodila…
Škoda…
Radko ,
mě teda mlezivo neteče a ani u malé mi neteklo…teda v těhu myslím.Ns koutek trpí má teta (já ho nikdy neměla) a ta je nejspokojenější s pastou na zuby,když si na něj dá.Tak to zkus třeba ![]()
Radko záleží zda je koutek mokvavej, nebo suchej, ale pokud se to vleče bejvá to na prd
Já ráda (ale na sebe) používám Tee tree (kurňa nevim jak se to piše) a já to cca před rokem mněla a skončila na framikoinu ![]()
Jinak mne se taky pořád něco drží
Každé ráno mne pálí nosohltan, používám Šalvěj a šalvějové dropsy, a nic se nerozjíždí ![]()
Hele a to mlezivo to Vám teče jen tak, nebo když ho dolujete? (píči Vám, jelikož už tu někdo taky psal)
Díky Pet i Heliku, zkusím tea tree oil, má to mokvavé, framykoin mám taky někde zahrabaný, takže kdyby bylo nejhůř. Jinak fakt asi jen ta pasta.
Jdu přečíst prďolovi pohádku a pak, až se umyju, zkusím tu fotku.
Radko ,
umýt,oholit,učesat a pak se vyfotit..
Ale tu pastu fakt teta používá,je s ní nejspokojenější.Mívá opary a koutky pořád.
A to si představ že Anička mám pocit že v pondělí, když jsem ji dala do auta začala s úsměvem křičet píča
A hrozně se smála, myslela tím pití. Asi to někde zaslechla a pití a pí… se jí spojilo ![]()
Tak Helíku, ten překlep se ti opravdu povedl, Petisa je jen slabý odvar proti tomu.
K tomu mlezivu, zatím teče jen když se doluje. No nebudu ti rozvádět, jak na to manžel přišel. Prý je sladké. Ale když zmáčknu bradavku, objeví se vlhká kapička.
U Lukajdy mi teklo později a samo.