Poradna duly
Jana Čurdová
tak to taky asi pujdu vyzkoušet a vykoupu se ted, myslela jsem že ještě chvíli počkám.
Zítra jdu na kontrolu k dr a na genetiku (jsem zvědavá, jestli na genetice budou, dr tam je určitě) a budem snad už vědět výsledky z toho odběru. Byla jsem tam 6.9. před 3 týdnama. myslim, že kdyby tam bylo něco špatně, že by už volali, aspon doufám.
Helíku, to je dobře, že je Aničce lépe. Jo a coca-cola, je u nás všelék, Vítek když je nemocný tak to má jako placebo, já taky jen manžel nadává, co je v tom za svinstvo…už i Anny ochutnala a pořád pak volává kafíčko chcííííí. Helík, já si na Anny ušila fusak pidiz džínoviny a vevnitř fleec z Ikei za 99,–. Byla jsem u nás v levných látkách a mají tam úžasnou látku na letní šátek plátno bíle s potiskem jak když malují děti takové ty hlavonožce, domečky,.....jen nevím zda si mám koupit s červeným nebo modrým malováním, rozhodla jsem si ušít šátek na léto, protože v tom stávajícím bude asi dost perno. Možná z toho ušiji , ale povlečení uvidíme…Tak Lucii už je pod čepcem, přeji ji i jejímu muži jen to dobré! Můj chlap je v hospodě, takže jdu do koupele a pak uvidíme, třeba tu někdo budete. Papá Nane2
Tak já už jsem vykoupaná,čistá a voňavá…
Dneska jsem se tak loudala,ráno jsem sem psala,kolik jsem si toho dala za úkol,ovšem ani půlku jsem nesplnila - nějak jsem zase líná…
Ale vyspat jsem se stihla,to zase jo
![]()
Pročítala jsem různé diskuze o tchýních a kočárcích…celkem jsem se loudala od ničeho k ničemu,Sáru jsem měla u babi a mužíček je v práci.Přišla jsem na to,že nejsem zvyklá být sama doma moc a je mi nějak smutno…ale to přikládám tomu celkovému citovému rozpoložení.. ![]()
Soni ,
tak ať Ti zítra poví jen samé dobré zprávy (jsem si jistá,že jo
) a na tom veletrhu všechno obkoukni a na všechno se poptej,budeš nám referovat
Už se určo těšíme ![]()
Nane a Heliku ,
já Coca-colu (Pepsinu) piju někdy i teď,vím,že bych neměla,ale já v životě nevypila jediné kafe a ani na čaje moc nejsem (jen ovocný s hodně citronu),takže si myslím,že až tak prolezlý organismus nemám - snad!Cola byla to jediné,co mi dělalo v době,kdy jsem zvracela i 3× denně a nic jsem nejedla,dobře.Takže i teď,když cítím,že mám nějak podivně „vibrační“ žaludek,tak si jí dám…A mimoto jsem ji vždycky pila po flámu…
To byla vždycky úleva po tom alkoholu ![]()
My tam jedeme hlavně se podívat na nějaký ten kočárek, kupovat ho tam ale nebudem, budem ho snad mít od známý, která má obchod s kočárky. a chcim se tam podívat na nějaký fusak, ten by jsme i eventuelně koupit mohli.
![]()
Holky problém je že u Nás se CocaCola nějak nevyskytuje
Ale někdy 0,5l běžím na problémy koupit, já mívala děsný křeče při menzesu a jednou přijela pohotovost a Dr. nejen že píchla něco na křeče, ale vyhnala tátu sehnat „kolu“ ![]()
Jinak teplota zase šla nahoru a to děsivě, jsme na střídání Panadolu a Brufenu, byla jsem na pohotovosti a Dr. mne pochválila, že jsem zbatečně předtím nesrážela teplotu
To se mi u lékařů nestává, byla to moje krev shodly jsme se že 38,5C není děs a tělu pomáhá, ale pokud je dlouho 39 a víc, srážet. Ona Any na horečky trpí
ale mívá je tak 24h a pak max. teplotu. No nic, mám zaděláno na koláč - švestkovej. A hlavně hledám porodnici. Do Vrchlabí se mi za sněhu tentokrát nechce, ale našla jsem Slaný, no uvidíme ![]()
Jo Nan dej fotku fusáčku
Helíku, vidím, že léčíme podobně, jinak ty jsi rodila ve Vrchlabí?! Do vody?
Helíku to bych ráda, ale my jsem dost zaostalá rodinka, nemáme televizi ani Dvd a ani digi fotoaparát! Nějka nás technické vymoženosti míjí, ale teplou vodu a topení máme! Nane2
Holky mě se dneska stala hrozná věc.Skládaly jsme s malou puzzle ,já si pak chtěla narovnat záda a lehla jsem si na zem.Křuplo mě v kříži a nemohla jsem se vůbec pohnout jak to bolelo.Chvíly jsem se pokoušela sama zvednout a když to nešlo tak jsem poslal malou pro tatínka.Ten se rozesmál když mě viděl,řekl že jsem jak vorvaň.Nevěděla jsem jestli se mám smát nebo plakat,nešlo ani jedno.Pak jsme to rozmasírovaly a snažím se to rozchodit.Není to nic moc,mám pocit že to při špatným pohybu zas vyskočí.Prostě takovej mrzáček.
Ještě že můžu sedět u complu.Projíždím stánky s těhu oblečením v bazarech,ale všechno pěkný je rezervovaný.Doufám že mě to některá z vás nevykoupila.
Nane ,
Vy nemáte TV
???To mě v dnešní přetechnizované době fakt převkapuje…Ale je to super,určitě máte na sebe spoustu času.My teda TV máme,ale je fakt,že se u nás nezapíná až tak často - naštěstí!Ale i tak si to bez ní představit nedovedu
.
A jaktože máte pc??
Telku nemáem, CD i kazeťák děti rozbyli,ale máme spoustu knížek divadýlko…jo a taky nabouranýho taťku z hospody, jdu mu uvařit topinky! Dobrou noc! Nane2
Holky ahoj,
jsem nachcípaná jak hrom, takže mažu do postele. Návštěva tchýně tedy byla zkrácena jen na jedno odpoledne, to mi vůbec nevadilo. Doufám, že zítra to bude lepší, taťka nebude na noc doma a já budu s malým sama.
Tak dobrou.
NAne Ale internet máte
Moje švagrová nemá tu teplou vodu
telku používaj jen na počasí a topí pouze v kamnech jo a koupelni nemají, záchod je v dřevníku a splachuje se konví.....
Musim říci že bez telky bych asi při nemocech Any umřela
![]()
Jinak ano rodila jsem ve Vrchlabí a dokonce i do té vody
Bylo to SUPER
Radko to ti nezávidím, ale pokud tě ten krk bere fakt dost, doporučuji kloktat šalvěj, vincentku a do krku si taky můžeš cákat Tamtum Verde
Nane ,
tak a hned máte veselo,tak ať se topinky podaří ![]()
Radko ,
vylež se a až přestaneš smrkat,tak napiš,co bylo s tou tchýní.. ![]()
Holky,holky,
nic s váma tady dneska není.Kde jste pořád neříkejte že koukáte na televizi.Tak dobře já jdu teda natáhnout svá bolavá záda a budu doufat že se ráno zvednu.Musím s malou k doktorce udělala se jí za uchem nějaká boule,tak doufám že nebudou mít zítra dovolenou.
Tak DOBROU
Šmarja, Leny ,
tak ať Vám to dobře dopadne a boule se prckovi ztratí
Furt ty bobky něco otravuje ![]()
Já si asi už taky půjdu dáchnout,dokouknu,co dávají v tv a půjdu si číst do postýlky,to miluju… ![]()