Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
27.9.06 20:47

Mě řekla doktorka,že má pít trochu oslazený černý čaj,ale že musí být studený až ledový!!!Že to teplé nedělá žaludku dobře a moc ho dráždí!Tak zkus dát napít to.Mojí malé to chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.9.06 20:48

Holky nechci strašit ,ale tady v Brně prý řádí mononukleoza,ale ta se prý projevuje horečkama a bolením v krku.Chudinky dětičky já mám vždycky takový výčitky když je Leňa marod že jsem něco zanedbala já a ona se teď kvůli mě trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 20:48

Petis, Helik: Dekuji holky. Byla to laska na prvni pohled. V sobotu jsem ji ohlidla na zivo, omakala a pak ji hnedka objednala a pristi tyden o vikendu uz ji budeme mit :-) Juhuuuu :)

Matessa: Take mam docela citliva prsa, obsvazt bradavky. Ale nejako si nepripoustim, ze mne to bude bolet. Proste svištík bude mít hlad a tak půjdou asi moje potřeby stranou! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 20:49

Nane ,
to je prča…ani jsem nevěděla,že Dino je oficiálně jméno…jsem neznalec :oops: Mému drahoušovi říkají chlapi Dino - kvůli fotbalu,neptej se proč :lol: :! Vždycky,když mi to řekne,tak to zapomenu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 20:57

Holky,nechcete na chat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
27.9.06 21:13

Ahoj, ty fotky v galerce jsou vážně moje :oops: Já jsem hrozná!!! Příště se polepším…ale nevím kdy to příště bude, protože zítra ráno jedeme na barák a o víkend ke známým - kamarádka mi bude dělat hlavu na svatbu, heč. Tak pak se nechám vyfotit a pochlubim se v galerce… tentokrát s popiskem,ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 21:16

Pet ono nejde o chuť, ale o to že nemá pocit žízně a odpovídá já si na to odpočinu a pak se napju :cry: Dokonce jsem udělala věc, kterou nemám ráda, koupila jsem jí Jupíka - mněla ho zatím 3× v životě a proto jí chutná nebesky, má to jako svátek a nakonec si taky jenom cucla, její blíbenej jableč. džus pila jen 1 hrnek a to samé čaj :cry: :cry: Fakt nevim jak jí přesvědčit, říkám že půjdou bacily pryč…, ale má tak velkou teplotu že jí je vše jedno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 21:24

Hel ,
tak ji nech.Myslím,že jeden den bez pití jí neublíží,pak už by to bylo horší!A jestli vypila jeden hrnek džusu a jeden hrnek čaje,tak ji to pro dnešek stačí.Však ona to dožene,až ji bude líp.Chápu,že máš starost,já ji mám pokaždé taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 21:38

Heliku,
nestraš, snad se ti malá z toho brzy vyhrabe. To člověk vždycky trpí, jak vidí to své dítě takové hotové. Já si zítra zkusím někde koupit ty šalvějové pastilky, pokud je ve svátek seženu, protože je to čím dál horší.

Teda, taky vám chodí děti spát tak pozdě. Ten můj prcek zase usnul až před půl desátou.

Pupek jsem si nechala vyfotit, tak to jdu natáhnout do počítače a zkusit zveřejnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.9.06 21:39

Holky, to mi nedelejte. Nejdriv takove chute mi nadelate s tema dobrotama, ze se musim jit nacpat a pak ty preklepy… uzasne, smala jsem se tak, ze me zacala palit zaha (nebo ze by to bylo z toho jidla?) :-D :lol:

Matesso , smarja, tak uz s tim pupikem nenapinej, jsem zvedava na ten zazrak, a nejlepe, kdyby se ti povedlo vyfotit i tu kocici ritku, at to muzem zhodnotit prosim ;-)
Jeje, ja se dycky divam na internet, jake je to ktere vyroci, co se maji davat za dary, zatim se tim docela ridim. Pro 7. vyroci pisou vlna, pripadne med. Takze to vidim na nejaky pekny svetr. Hlavne si to hezky uzijte.
Ruzo, jsem rada, ze je ti trochu lip, je zajimave, ze ten spatny (atmosfericky) tlak pusobil na vsechny blbe, jen ty sis to uzivala :-)
Mahony, ty si uzij dovolenou, pekne odpocivej, moc nesportuj, at nemusim tolik dohanet :-)
Radko, jaktoze se ti tak posunul termin? 8O Tady zas nekdo predbiha… :-)
Lenyo, takze vy jste dali vlastne jmeno po vasi porodni asistentce, hm, taky reseni :-) Jen doufam, ze nam nebude asistovat doktor, ktery se bude jmenovat Joe :-D
Nane, Emma se mi moc libi, je to ted hodne popularni, ale taky o ni jeste uvazuju (jeste se mi libi Amelie, Amy). Dino je taky zajimave. Ja taky smeruju k italskym jmenum, ale vic se mi asi libi Gino.
Ajko, ty se budes vdavat?
Heliku, to je mi lito, ze je male takhle zle, taky bych mela strach, aby nebyla dehydrovana, kdyz ma horecku, ale nutit ji fakt asi nema cenu. At je ji brzo lip.

Jojo, sup s fotkama do galerky, chci videt pupiky, klidne i neoholene :-D Ja se budu muset taky nechat ofotit ;-), proti posledni fotce je bricho uz tak dvojnasobne… 8O (a prsa taky! Zuzi prsa se libi spis mne, Dannymu je smutno po tech malickych „kozickach“) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 21:40

Pet já mám obavy z dehydratace, a tyky by se tělu s tekutinama líp bojovalo, a vlastně mněla studený kakao :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 21:44

Hel ,
chápu,já vím…Ale to by ji mohlo stačit.Ona ta dehydratace je spíš než z horečky ze zvracení a průjmu!!!Tím nejvíc tekutin ztratí.Ale to je teď jedno,zkus ji zbavit té horečky.Možná pak dostane trošku žízeň..Ale já bych ji už nechala tak a ráno ji dala dvojnásobnou dávku,pokud nebude chtít,tak pak už bude alarm!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 21:44

Žanet,
nějak to tak vyšlo podle ultrazvuku už dvakrát, tak mi ten termín posunula. Doufám, že nakonec nebudu rodit už na Silvestra.

Holky,
mimi je nějaké čiperné hlavně v noci. Snad mu to tak po porodu nezůstane.

A teď jdu už fakt na ty fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 21:47

Radko kam ses posunula? to mi nějak uteklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 21:49

Helikovi: Mám teď termín o čtyři dny dříve. 24.1.2007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí