Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
27.9.06 20:24

Tak ta postylka: http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?…

Heliku, doma potopy nemame. Cele mesto je jakoby v kopci, akorat namesti a prilehle ulice jsou v takovem doliku, kde proteka reka.

Tedka jsem si pro zvedavost fotila po trech tydnech a jdu to porovnat, jak to zase povyskocilo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 20:24

Pet,
holení tentokrát vynechám. Ale zcela výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:26

Tak to mne snad ani nepřestalo :cry: A teď to v teplé vaně taky zkouším a je tam, opravdu tam snad nebyl výpadek :cry: To byl taky prý důvod že nešla váha dolu, jako že tělo bylo jakési poblblé :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.9.06 20:30

Brno hlásí ani kapka ani blesk.

Radko mě už asi 5 dní taky teče mlezivo vždycky přes noc takový dvě pětikoruny na tričku.Taky se mě to zdá hodně brzy,ale alespoň víme že budeme moct kojit.Vypadá to že snad i na kšeft.

Na koutek mazat Bepantenem-já ho používám skoro na všechno- a B komplex alespoň 2× denně.

Lucinku máme vybranou taky.Už Lenka měla být Lucie,ale já byla tak přesvědčená že nosím kluka a manža si přál Leničku že jsem to do těch papírů u podrodu napsala.Pak mě řekly že mám holčičku a já přemýšlela jestli to teda nezměním na Lucku,ale porodní asistentka mě řekla že je hrozně šťastná že se jmenuje taky Lenka a teď už to nikdo nedává.Tak mě připadlo blbý to měnit.Takže teď jsem nemusela nic vymýšlet.

Dneska jsme se byly podívat na kočárky.Viděla jsem Bohemia Patron F4 je fakt moc pěknej váha jen 14kg.Ale ty barvy jsou jak vyšisovaný.Jedně červený stojí za to.Takže jestli to nebude holka tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 20:32

Radko ,
tak když ví,že je sladké,tak si dokážu představit,jak na to asi přišel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:34

lenya no ty budeš asi kojná http://sirmi.ic.cz/smajl/29.gif

Tak nevim zda se Anička už neprobere, má pořád 39C a budí se po 30-45 minutách :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
27.9.06 20:34

Matesso, kolíbka je fakt krásná, ale ba chvíli a pokud ji budeškupovat, myslím, že je to trošku zbytečné, my máme stoletou postýlku po bráchovi, tomu je o deset míň než mě, má kolečka i stahovací bok máme jen novou matraci, do konce týdne koupíme Anny novou velkou postel a tuto na čas schováme, aby neměla pocit, že jsme ji jí vzali a dali miminu. Mám ještě proutěný košík, je na kolečkách, byl v něm jen Vítek, mám trochu strach tam dát teĎ miminko, aaby ho Anny nevyklopila.....
U nás v Brněj e pod mrakem, celý den to vypadalo že už se spustí désť, ale zatím nic! Lucii má poslední noc svobody, možná ji zítra budou šaty i počasí přát, tak ať jí to vyjde, stejně je tu víc svobodných ne?! Jo mlezivo, to mám už snad šest let…ale nedoluji ani muže nekojím, nějak mi teď šahání po prsách není příjemné. Takže si chudák nemůže ani máknout, možná ho uplatím a budeme mít změnu jmen mám horkého favorita dvojici Dino/Emma. Krásné oslavy na Václava, mě by se líbil i Vašík! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 20:35

Jeje ,
moc krásná postýlka,takovou podobnou máme taky.. :wink: Né úplně,ale ten styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
27.9.06 20:38

Helíku, co je Aničce, Vítek je třetí den doma, měl v pondělí 38,6, ale už je to dobré, nějak se z toho vyspal a vypotil liopovým čajem. Jinak podzim a jeho nemocné děti jsou tu! Br, loni jsem byla s Anny týden v nemocnici s laryngitidou, fuj fakt to bylo dost drsný! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.9.06 20:38

Heliku ,
moje malá měla před pár dny to samé,zvracela,měla průjem a měla horečky kolem 39!!Chudáčci.My ji vždycky na snížení horečky mažeme chodidla (můžeš i dlaně,pokud ji to nebude vadit) octem na vatě.Moc to pomůže,příjemně to chladí.Pokud nemá nějak citlivou pokožku,tak to třeba zkus.My už to provozujeme dlouho a vždycky to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 20:41

Nee, ja tu kolibku fakt kupovat nebudu, ja to vubec nemela psat. Jedine,ze bych na ni natrefila nekde v bazaru,ale vlastne ani to ne,protoze bych ji nemela kam dat.
Ja mam prsa taky hrozne citliva, nejaky libani apod. nikdy nepripadalo v uvahu! Me staci, kdyz se nekde omylem brinknu a je mi to strasne neprijemne! A predstava kojeni-toho se bojim vic,nez porodu. :cry: Samozrejme kojit bude,vubec neuvazuju, ze bych to vzdala bez boje!
Jo a svobodnych je nas vic :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:42

jo jo tak to přesně tady prej řádí, průjem zatím nemáme, naštěstí. Bohužel nepije, zkouším ledacos, ale nepije :cry: :cry: Tak jsem jí dala homeopatikum, kvůli ztrátě tekutin! Jinak teplotu snižuji zábalama, masáží rukou a nohou - to se dělá vlažnou vodou do sucha, taky SUPER :D Tak zkusim ten ocet Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.9.06 20:43

Nane ??Dino?? tak to jsem ještě neslyšela.Mě se moc líbí Antonín-Toníček,ale doma to úspěch nemělo.

Taky jsem myslela na Lucci.Pořád bylo tak hezky tak ať se jí ten její velkej den nezkazí.Tak moc se těšila.Taky bych chtěla vidět ty svatebčany až jim oznámí že budou mít mimčo,ale myslím že už to musí tušit vždyť to už musí být vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 20:44

jo a to minulej týden v Po mněla horečku a pak jsem ji pro jistotu nechala celej min. tejden doma, mněla trochu rýmu, ale teď jen tu teplotu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí