Poradna duly
Jana Čurdová
Radi, to moje take
Hotovy fotbalista.. Dneska teda po dlouhe dobe kopalo i pres den. Snad se ten prcek vazne nebude budit jen takhle v noci, protoze to mne teda klepne ![]()
Zanet: Ty už nemaš kozičkys?? ![]()
Aha, tak to není jen tak s těma fotkama, jak to vložím do té galérky?
Radi: Najedes do „FOTOALBA“, pak das „UPLOAD OBRAZKU“
V prvnim najdes tu galerii kam to chces dat, tzn. Diskuze UNOR 2007, ve druhe je prochazet-takze to si najdes ve svem pocitaci prislusnou fotku a ve treti kolonce je pak nadpis a popis, takze tam dopises dle tveho soudu co chces ![]()
Holky já koukla na Primu Jste to co jíte a ten chlap má větší prsa než já
Tak to jsi Radko předběhla i mne, já jsem 25.1.2007
Ja myslim,ze „kozickys“ uz nemame skoro zadna,ale ze uz to jsou „kozys“ ![]()
A moje mimi bohuzel nekope jen v noci,ale je hodne cile cely den… Snad to nebude hyperaktivita, z druziny vim,o co doopravdy jde a neni to sranda
![]()
Tak dobrou noc, at vas mimca kopou celou noc ![]()
Jeje,
dík za radu, fotky jsou tam. Jen musím příště vyhrabat něco aktuálního, neboť např. Lukajda už kapku povyrostl.
A jak se tam fotka smaže. Mám tam nějaký omyl s duplicitou?
Radi, na to jsem prave take neprisla.. Take se mi tam zadarilo na zacatku neco co jsem nechtela ![]()
Tak jsem ti Radi koukala na ty fotky tveho briska. No neco se nam tam uz klube
Ale koukam ze nemas vylezly pupik jako takovy jak ja.. Mne uz leze proste od zacatku (fotka pred tvyma pupikama - jsem ho dala jeste bez tricka) .. No a spicaty.. to jo.. to ja mam.
Heliku, rikam, ze se Radka predbiha, dokonce predbehla uz i tebe ![]()
Jeje, myslim, ze jsi jedina s tim vylezlym pupikem
Na to jsem teda zvedava a nevadi to, kdyz se to dre o tricko?
Fotky se z alba myslim mazat nedaji ![]()
A Matesso, presne tak, ted uz mam „big kozys“
![]()
Ahoj holky,
tyyy brdo,uz vas hodinu docitam…
Sedm stranek za den,to je urcite rekord! A bylo toho tolik,ze uplne zapominam,na co jsem chtela reagovat…
Heli,jsou to chudinky,kdyz marodi,vzdycky bych nejradsi tu nemoc vzala na sebe! To mlicko bych male moc nedavala,nemeli jsme s tim dobre zkusenosti. Malej je na kakau docela zavislej,tak jsem myslela,za mu to „pojede“ ,ale za chvilku se to vratilo zpatky,pry to v tom rozpalenem brisku „kvasi“
My zkousime ponozky namoceny ve slabem octovem roztoku,do rana je lepsi, nevim,jestli je to po tom. Ale nastesti u nas ty nemoci nemaji dlouhyho trvani.Taky si vzdycky rikate,hlavne at je zdravej a taky klidne zlobivej,jen kdyz uz bude v poho? To me napada,kdyz vidim,jak broucci trpi… Tak snad uz to bude zitra lepsi,drzim moooc palecky!
Ted k obleceni,taky jsem prevazne kupovala 62-68,ale pak jsem hoonem bezela koupit 50 i 56.
Malej mel sice 50 cm,ale v tech vetsich vecech vypadal silene-velky vystrihy kolem krku a diry v rozkroku. Ja bych docela doporucila urcite tak 2 bodycka 56 dost ke krcku,ja jsem sehnala rolacky,pak je to fajn do kombinezky a nefouka mu tam.Salicky jeste moc nezavazete,protoze miminka jeste moc krcek-hlavne v komb. -nemaji ./ to samozrejme neplati pro Zanet a jine maminky z teplych kraju/.Ja mam ty malinky vecicky jeste po Dadovi,ale na leto uz mam par novych kousku,protoze uuurcite bude vedro a my budeme vozit miminka skoro nahaty
![]()
Postylky uz mam vyreseny,jedna-po D. drevena s vyndavacima spruslema
a druha cestovni se zavesnym dnem u nas v loznici na spinkani pres den /mame to nejak opacne,co!/ , ale to proto,ze si D. bude pres den hrat v pokojicku a miminko by rusil. A hec tu cestovni jsme sehnali ve vyprodeji v Lidlu za 500,– , ted uz ji zase maji za 1.444,–. My ji teda dost uzili,jelikoz mam rodinu az na Sumpersku
a taky jinak dost cestujeme.Danek ji mel jeste letos v Italii a hrozne ji miluje.
Jo a jeste k matracim. Mame 1 novou-molitanovou,nebyl s D. zadnej problem ,ale ted mam dilema. Koupili jsme monitor dechu,tak jestli ta „kokosova“ neni moc tezka,aby to ten pristroj bral?
Uf nejak jsem se rozepsala,ja dlouho nic a pak slohovy ukol ![]()
Mejte se hezky a dobrou noc bez zaplav a jinych vylomenin
Pajka
Zanet: To ze se jakoby dre o tricka tak necitim… To tricko ho obepina..akorat ze se teda tlaci dost ven..
Takze nevadi. Akurááát, že to vypadá jako špunt! ![]()
Jooo, Zanet pojd za nami
My tady zas lumpacime na chatu ![]()
pajka to bylo ledové kakao
Ono to popravdě bylo cereál. kuličky s mlékem a pak z toho pila to KAKAO
To bylo dopo, to mněla ještě chuť k jídlu
Ponožky jí nedám já je mněla jednou a děsně mne z toho pálily nohy a mněla jsem je červený
nějaká citlivka ![]()
Tak jsem vas uz na chatu nestihla, ale stejne vas holky obdivuju, ze radsi nespite ![]()
V CR uz mate ctvrtek, takze LUCI tvuj velky DEN. Moc si to dnes uzij a hlavne at vam to vydrzi a jste stastni az do duchodu ![]()
Myslime na tebe!!!