Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
27.9.06 21:53

Radi, to moje take :) Hotovy fotbalista.. Dneska teda po dlouhe dobe kopalo i pres den. Snad se ten prcek vazne nebude budit jen takhle v noci, protoze to mne teda klepne :)

Zanet: Ty už nemaš kozičkys?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 21:53

Aha, tak to není jen tak s těma fotkama, jak to vložím do té galérky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 21:59

Radi: Najedes do „FOTOALBA“, pak das „UPLOAD OBRAZKU“
V prvnim najdes tu galerii kam to chces dat, tzn. Diskuze UNOR 2007, ve druhe je prochazet-takze to si najdes ve svem pocitaci prislusnou fotku a ve treti kolonce je pak nadpis a popis, takze tam dopises dle tveho soudu co chces :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 22:06

Holky já koukla na Primu Jste to co jíte a ten chlap má větší prsa než já 8O 8O Tak to jsi Radko předběhla i mne, já jsem 25.1.2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 22:09

Ja myslim,ze „kozickys“ uz nemame skoro zadna,ale ze uz to jsou „kozys“ :D

A moje mimi bohuzel nekope jen v noci,ale je hodne cile cely den… Snad to nebude hyperaktivita, z druziny vim,o co doopravdy jde a neni to sranda :lol: :x

Tak dobrou noc, at vas mimca kopou celou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 22:10

Juu,ja dnes podle puvodniho terminu slavim oplodneniny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 22:19

Jeje,
dík za radu, fotky jsou tam. Jen musím příště vyhrabat něco aktuálního, neboť např. Lukajda už kapku povyrostl.

A jak se tam fotka smaže. Mám tam nějaký omyl s duplicitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 22:26

Radi, na to jsem prave take neprisla.. Take se mi tam zadarilo na zacatku neco co jsem nechtela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 22:31

Tak jsem ti Radi koukala na ty fotky tveho briska. No neco se nam tam uz klube :) Ale koukam ze nemas vylezly pupik jako takovy jak ja.. Mne uz leze proste od zacatku (fotka pred tvyma pupikama - jsem ho dala jeste bez tricka) .. No a spicaty.. to jo.. to ja mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.9.06 23:06

Heliku, rikam, ze se Radka predbiha, dokonce predbehla uz i tebe :-)
Jeje, myslim, ze jsi jedina s tim vylezlym pupikem :-) Na to jsem teda zvedava a nevadi to, kdyz se to dre o tricko?
Fotky se z alba myslim mazat nedaji :-)

A Matesso, presne tak, ted uz mam „big kozys“ 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
27.9.06 23:12

Ahoj holky,
tyyy brdo,uz vas hodinu docitam… :roll: Sedm stranek za den,to je urcite rekord! A bylo toho tolik,ze uplne zapominam,na co jsem chtela reagovat…
Heli,jsou to chudinky,kdyz marodi,vzdycky bych nejradsi tu nemoc vzala na sebe! To mlicko bych male moc nedavala,nemeli jsme s tim dobre zkusenosti. Malej je na kakau docela zavislej,tak jsem myslela,za mu to „pojede“ ,ale za chvilku se to vratilo zpatky,pry to v tom rozpalenem brisku „kvasi“ :! :?: My zkousime ponozky namoceny ve slabem octovem roztoku,do rana je lepsi, nevim,jestli je to po tom. Ale nastesti u nas ty nemoci nemaji dlouhyho trvani.Taky si vzdycky rikate,hlavne at je zdravej a taky klidne zlobivej,jen kdyz uz bude v poho? To me napada,kdyz vidim,jak broucci trpi… Tak snad uz to bude zitra lepsi,drzim moooc palecky!
Ted k obleceni,taky jsem prevazne kupovala 62-68,ale pak jsem hoonem bezela koupit 50 i 56. :wink: Malej mel sice 50 cm,ale v tech vetsich vecech vypadal silene-velky vystrihy kolem krku a diry v rozkroku. Ja bych docela doporucila urcite tak 2 bodycka 56 dost ke krcku,ja jsem sehnala rolacky,pak je to fajn do kombinezky a nefouka mu tam.Salicky jeste moc nezavazete,protoze miminka jeste moc krcek-hlavne v komb. -nemaji ./ to samozrejme neplati pro Zanet a jine maminky z teplych kraju/.Ja mam ty malinky vecicky jeste po Dadovi,ale na leto uz mam par novych kousku,protoze uuurcite bude vedro a my budeme vozit miminka skoro nahaty :lol: :lol: :lol:
Postylky uz mam vyreseny,jedna-po D. drevena s vyndavacima spruslema :? a druha cestovni se zavesnym dnem u nas v loznici na spinkani pres den /mame to nejak opacne,co!/ , ale to proto,ze si D. bude pres den hrat v pokojicku a miminko by rusil. A hec tu cestovni jsme sehnali ve vyprodeji v Lidlu za 500,– , ted uz ji zase maji za 1.444,–. My ji teda dost uzili,jelikoz mam rodinu az na Sumpersku :lol: a taky jinak dost cestujeme.Danek ji mel jeste letos v Italii a hrozne ji miluje.
Jo a jeste k matracim. Mame 1 novou-molitanovou,nebyl s D. zadnej problem ,ale ted mam dilema. Koupili jsme monitor dechu,tak jestli ta „kokosova“ neni moc tezka,aby to ten pristroj bral?
Uf nejak jsem se rozepsala,ja dlouho nic a pak slohovy ukol :roll:
Mejte se hezky a dobrou noc bez zaplav a jinych vylomenin
 Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 23:12

Zanet to jsem zjistila, potvora jedna :D pojď za náma na chat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 23:25

Zanet: To ze se jakoby dre o tricka tak necitim… To tricko ho obepina..akorat ze se teda tlaci dost ven.. :) Takze nevadi. Akurááát, že to vypadá jako špunt! :oops:

Jooo, Zanet pojd za nami :D My tady zas lumpacime na chatu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 23:36

pajka to bylo ledové kakao :D Ono to popravdě bylo cereál. kuličky s mlékem a pak z toho pila to KAKAO :lol: To bylo dopo, to mněla ještě chuť k jídlu :D Ponožky jí nedám já je mněla jednou a děsně mne z toho pálily nohy a mněla jsem je červený :cry: nějaká citlivka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.9.06 01:21

Tak jsem vas uz na chatu nestihla, ale stejne vas holky obdivuju, ze radsi nespite :-)

V CR uz mate ctvrtek, takze LUCI tvuj velky DEN. Moc si to dnes uzij a hlavne at vam to vydrzi a jste stastni az do duchodu :-)
Myslime na tebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital