Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
27.9.06 18:28

Jo a to já mám 173 cm a měla jsem problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 18:29

Vsem dekuji za rady, budu se s tim muset jeste poprat, nastesti casu dost :wink: :roll: Ale stejne budu mit jeste hooooodne dotazu.
Zitra malujeme predsim a pokoj, tak se tady neukazu.

Preji hezky svatecni den, uzijte si ho a v patek pa.

Jdu konecne neco delat, tak pa,pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 18:31

Radko - a jak moc jde stahnout ten bok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 18:33

tak já ruzo mám velikost 62-68 a opravdu MINIMUM menších, to spíš do porodnice, nebo se ke mne nějak dostaly, vyplatí se opravdu až od té velikosti 62. Dám ti příklad kámošce se narodila holčina 49cm a teď v 5 týdnu má 56cm !! Tak si obrázek udělej :D A stejně jsou roztomilá mimča v těch velkejch věcech :)
k postýlce bych Lilik řekla to že ty vyndavací šprucle se vyndavaj kdy nemají :D Tedy dítě vykopne a v jistém věku se tím může i hezky bavit :lol: takže raději stahovací bočnici a kolečka na postýlku? záleží jaký má kdo byt, pokud tak malej že potřebuje s postýlkou hýbat aby se dostal do skříně tak jo :D
Já si kolébku Matessa pořídila, ale na bazaru !! Kolébky jsou prýma, ale musí se spočítat kolik do toho, jelikož postýlka Vás nemine, délka 90cm je na dost dlouho! Spíš se může dítě dčív stavět. koukni na bazary a na www.aukro.cz
Tak holky Lilik Soni my už LUCINKU máme :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.9.06 18:34

U te „me“ se ten bok stahne vlastne az k zemi (pres to suplatko)
Take se drive delavali s odklapecim bokem, ale to jsem nikde nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 18:37

Heliku - ja myslim ze my taky :wink: 8) , ale mozne to bude Daniela nebo neco uplne jineho, to jsou pouze me navrhy a nevim jestli projdou :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 18:38

u nás je Lucie jediná na které jsme se shodly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
27.9.06 18:39

Liliku,
tak o 75 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 18:41

Nas to teprve ceka, uvidime, uvidime :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.9.06 18:42

Ja jsem jako celou dobu pocitala s postylkou, ale ted me nejak napadla ta kolibla,ale uz me to zase preslo.
Jinak pocitam se stahovacim bokem,ani jsem nevedela,ze existuje neco jineho 8O Ten stahovaci bok je nejlepsi, libi se mi,kdyz to je stahly a naplply na manzelske posteli,tak to mela teta, v noci se drzela s malou za rucku a kdyz kojila,tak si jen pritahla:o) A s tim ukladanim ditete az dolu je to samozrejme taky lepsi,kdyz se to da stahnout. My mame v rodine jeden tragicky pripad,co se stal jedne tete,ale to vubec nebudu rikat…

Jo a s tou cestovni postylkou-zase me chytl jeden rozmar,ale upozornuju,ze uz je to za mnou a budu kupovat cestovni postylku. Tady je odkaz:
http://www.babywelt.cz/…rebalovacka/
ted nevim,myslim,ze to sem uz nekdo daval,ze si to bude kupovat… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.9.06 18:42

U nás to bylo tak, že Jirka vymyslel jméno pro holku Lucka se mu líbí a mě taky a já vymýšlela pro kluka, ještě jsem měla Dominika, ale to mi neprošlo.
My co máme postýlku tak má sundavací ten bok, ale nevim jak, ještě je rozmontovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
27.9.06 18:43

Matesso , pupík jak kocici ritka :D :D já se z tebe picnu :D

Holky co máte problémy se zácpou… včera jsem se ptala dr. jak moc můžu brát to rozpustné magnezium a on říkal, že v podstatě jak chci - jen pozor na průjem… tak si říkám, jestli by vám to magnesium trochu nepomohlo :wink:
Výpočet termínu porodu podle pohybů si myslím, že je blbost, protože to fakt každá vnímáme jinak. Já už tak 14 dní přemýšlím, jestli něco cítím nebo ne a až dneska bych řekla, že se nějaké mrně konečně trošku více rozkopalo. Ale teď už zase nic.
Petiso , s tím spaním mrňouse po narození - na to má můj manžel teorii, kterou na mě včera zkoušel… lákál mě večer do pelíšku a pak z něj vylezlo, že musím chodit brzy spát (bylo devět), aby si prckové zvykli, že už se spí a až se narodí, tak budou mít taky takový režim a my budeme mít večer klid :wink: :P Tak si moc nejsem jistá jestli mu to vyjde :wink: :P
Liliku , taky jsem někde četla, že nejlepší jsou ty matrace kokosové (ale fakt nevím proč :oops: ). A o Daniele taky uvažuju :wink:
Matesso , ty kolíbky jsou nádherné, ale myslím, že je to jenom na krátko, kdežto postýlka ti chvíli určitě vydrží. A ty ceny taky nejsou nejnižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 18:46

Soni já si nemohu pomoci, ale z tvého ultrazvuku na mne kouká dudlík 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.9.06 18:46

A jeste mi prasknete, na kolik vas vysla postylka. Jak tak koukam na net ceny se hooodne lisi :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.9.06 18:49

já kolébku nechtěla - kvůli ceně, ale za 400,– nekupteto 8O :lol: Chtěla jsem si od kámošky půjčit letitej koš, ale on není její :cry: Tak jsem brouzdala a brouzdala a jééje no šla jsem do toho po hlavě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí