Poradna duly
Jana Čurdová
Pet co to v té ložnici děláte
![]()
hele já jsem z toho taky na kebulku
teď jsem dělala květák, taky rybu se zeleninou pečené v troubě, polévky co dům dal, rizoto, a pak těstoviny a těstoviny
to je na milion způsobů, třeba se špenátem a smetanou
Helik: No, vypada to,ze jsi to ty, protoze tady zatim vis nejvic zaporu atd… ![]()
Jeje: Taky to tak delam s tema rezervacema. Pak tu kombinezku hod do galerky. Me ted prisla taky naaadherna, takova bila hunata, na kapucce ouska… ![]()
Petiso: Ti kluci jsou fakt hrozni, ale aspon se muzem ucit z chyb jinych a pak budeme ty nejlepsi mamky s nejhodnejsima detma
![]()
Heliku ,
no…co tam tak děláme…
Asi jsme ji nějak unavili…nebo co ![]()
Dík za tipy - ryby a těstoviny nejím…
Zapoměla jsem dodat,že jsem nechutně vybíravá,za což se nesnáším…
Ale já teď dělala segedín,svíčkovou a různé omáčky,čínu,polívky klasika-ty miluju - zelňačku,fazolovou,gulášovou a pak vývary…Ale rizotko mám ráda,to můžu zase udělat a teď jsem si vzpoměla,že jsem obyčejné pečené kuře nedělala už pěkně dlouho
!!!!Tak zase jeden oběd hotov ![]()
Vím,že takové téma sem nepatří,ale já už jsem z toho fakt „kantáre“… ![]()
Matessa já si minule jen hrozně naběhla http://sirmi.ic.cz/smajl/30.gif a na každej se najde nějaká nevýhoda
záleží na tom co člověk preferuje a co oželí.
Já chci nějakou trojkolku, LEHKOU, a už se loučím s možností koukat na sedicí mimčo
, ale neoželim brzdu
Ja dnes mela taky kvetak, vcera jsem mela straslivou chut na neco s makem,tak jsem mela sulany:o) Jinak rizoto,ktery hrozne miluju, cinu-te se taky da na miliardu zpusobu, spagety apod. rychlovky. O vikendu vyvarujeme,to je tatka doma,tak si ho hyckam. Takze to byva pecene masenko s brambor.knedl., rizecky, svickova a dalsi „zdrava“ jidla. Zitra budou bramoracky nebo jen pecene brambory v troube,to miluju a stejne jsem sama doma,tak nemusim vyvarovat specialitky… A TED MAM HLAD!!!
Ahoj ,ahoj,
nějak nám začaly kroužky a nemám na vás čas což mě hrozně mrzí.Vracíme se s Leňou až po 6h večer a to už je pak fofr večeře a spaní.Celkem mě to vyčerpává.Naštěstí zítra máme volný den tak nebudu muset celý večer dočítat.
Vítá nové mamky Soňu a Ajku holky pošlete nějaké svoje fotky do galerky ať si vás můžu prohlídnout.Líp se mě pak s váma píše když vím jak vypadáte.
Mimochodem ta galerka by chtěla trochu oživit Žanet chce taky vždycky fotky ale sama už dlouho nic neposlala.
Oran a Růžo Holky ,holky to se mě teda vůbec nelíbí ty vaše problémy .Dávejte na sebe pozor a nepracujte za každou cenu ať toho pak nelitujete.Zvlášť Oren by si s dvojčátkama neměla moc zahrávat!!!
Štiko gratukluji k holčičce!!Ale sakra už je těch holek dost my s Žanet chceme taky a jestli je všechny vyberete tak.....s tím nic neudělám.
Přehazovací rukojeť u kočárku je velmi praktická věc.Je sice pravda že pevná je prostě pevná,ale přehazovací je pohodlí pro mamku i miminko.
Petiso tak radit s tím co uvařit bych taky potřebovala.U nás se dělají samé nezdravé věci -knedlo,vepřo,zelo,řízečky,gulášky,pizza,špagety.Ale hodilo by se mě ráno zapnout počítač a vybrát z vašich nápadů.
Uf vy jedete, já absolutně nestíhám vaše tempo
.
Vítám další posilu Ajku . A abych Tě hned pro začátek poškádlila, já už mám kočárek objednaný
. Ale to je trošku úlet ve 20.týdnu ![]()
Žanet - překvapení v seznámku může být. A Mah-Zan klub je super, moooc se mi ten název líbí ![]()
Heliku ten Jarčin obchod je na www.todo.cz , tam najdeš odkaz na e-shop. Já už tam koukala a je to ale děsně nepřehledný
. Ceny možná super, ale orientace horší než špatná. No uvidíš…
Jeje na jaké diskuzy to děláš nábor???
. Rozhodně zasloužíš titul nejukecanějšího člena naší grupy ![]()
Mah
to jsem ještě chtěla napsat, miluji brambory s kotletama ostrou zeleninou a zalité smetanou, vše pečeme ve vlastní šťávě ŇAM A co sekaná?
Tak jsem se divala, ze s prichodem holek se tu rozmohl trochu ten muj metrik, tak jsem udelala zmenu
Snad se vam muj novy metrik libi ![]()
Holky, tak ted jsem si nadelala toliko chuti, ze nevim co mam delat
Jdu zkontrolvat obsah lednicky! Hmmm, francouzske brambory, bramboracky,
Mah, no dekuji pekne za tu ukecanost
Nabor delam na www.poradny.pritelkyne.cz No uvidime, kolik se tam jeset holek chytne ![]()
Navic dneska jsem v praci
byla na chatu a potkala maminku, ktera ma termin 13.2.07!
Tak jsem ji semka nahnala take, snad podpori nase řady
No kecaly jsme cele dopoledne a tim si tak oslavily spolecne to nase dnesni male jubileum ![]()
Lenya: Do galerky fiknu za chvili fotecku te kombinezky na prani Matessy. Mne se tedy moc libi
A uz se tesim az dorazi. Kazdopadne mas pravdu, ze kdyz clovek vi, jak vypadame tak se lepe komunikuje ![]()
Jinak Petiso, myslim, ze debata o tomto sem take patri. Proc by ne?
Ja treba bych toto potrebovala kazdou sobotu a nedeli, kdy naprosto nevim, co mam varit ![]()
JEJE teď jsem projížděla galerku a k tvýmu odkazu na ten Zoopark-velmi doporučuji.Je to ve Vyškově Zoopark je taková malá zoologická ale s bezva kontaktem se zvířaty.Koupíš si balíček krmení a můžeš až ke klecím.Od tam odjíždí autobus do Dinoparku který je bomba.Jinak se do toho dinoparku nedostaneš jen přes tu zoo.Je tam spousta průlezek a atrakcí pro děti i restaurace s dobrými cenami.Všem doporučuji!!
Holky ,
Vy jste prsotě miláčci
Děkuju všem a když Vás něco - cokoli- napadne,tak šup sem s tím!!!!!Každá inspirace dobrá a nejen pro mě,koukám
![]()
Jinak francouzské brambory azapečené kotlety se smetanou MILUJU!!!!
Taky už jsem dlouho nedělala,úplně zapomínám na i mě oblíbená jídla
Já když sedím v restauraci,tak si čtu jídelní lístek a říkám si…„Hm,to bych mohla udělat…to taky…to taky!!“ A doju domů a vím prd
![]()
Ehm ehm…samozřejmě tam mělo být,že jste PROSTĚ miláčci…s prsy jako takovými to fakt nemělo co dělat…
Bože na nebi,zase ten můj češtin… ![]()
Jeje na těch přítelkyních dala nějaká mamča foto kočárku z MAKRA
Holky to je fakt asi kup!! Taky jsem na to čučela…
já mám pocit že tam mají i tu hlubokou korbu