Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
26.9.06 21:47

Pet co to v té ložnici děláte :oops: :D
hele já jsem z toho taky na kebulku :D teď jsem dělala květák, taky rybu se zeleninou pečené v troubě, polévky co dům dal, rizoto, a pak těstoviny a těstoviny :wink: to je na milion způsobů, třeba se špenátem a smetanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.9.06 21:50

Helik: No, vypada to,ze jsi to ty, protoze tady zatim vis nejvic zaporu atd… :)

Jeje: Taky to tak delam s tema rezervacema. Pak tu kombinezku hod do galerky. Me ted prisla taky naaadherna, takova bila hunata, na kapucce ouska… :P

Petiso: Ti kluci jsou fakt hrozni, ale aspon se muzem ucit z chyb jinych a pak budeme ty nejlepsi mamky s nejhodnejsima detma :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.9.06 21:53

Heliku ,
no…co tam tak děláme… :oops: :oops: Asi jsme ji nějak unavili…nebo co :?:
Dík za tipy - ryby a těstoviny nejím… :lol: :lol: :lol: Zapoměla jsem dodat,že jsem nechutně vybíravá,za což se nesnáším… :! Ale já teď dělala segedín,svíčkovou a různé omáčky,čínu,polívky klasika-ty miluju - zelňačku,fazolovou,gulášovou a pak vývary…Ale rizotko mám ráda,to můžu zase udělat a teď jsem si vzpoměla,že jsem obyčejné pečené kuře nedělala už pěkně dlouho 8O !!!!Tak zase jeden oběd hotov :wink:
Vím,že takové téma sem nepatří,ale já už jsem z toho fakt „kantáre“… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
26.9.06 21:54

Matessa já si minule jen hrozně naběhla http://sirmi.ic.cz/smajl/30.gif a na každej se najde nějaká nevýhoda :cry: záleží na tom co člověk preferuje a co oželí.
Já chci nějakou trojkolku, LEHKOU, a už se loučím s možností koukat na sedicí mimčo :cry: , ale neoželim brzdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.9.06 21:56

Ja dnes mela taky kvetak, vcera jsem mela straslivou chut na neco s makem,tak jsem mela sulany:o) Jinak rizoto,ktery hrozne miluju, cinu-te se taky da na miliardu zpusobu, spagety apod. rychlovky. O vikendu vyvarujeme,to je tatka doma,tak si ho hyckam. Takze to byva pecene masenko s brambor.knedl., rizecky, svickova a dalsi „zdrava“ jidla. Zitra budou bramoracky nebo jen pecene brambory v troube,to miluju a stejne jsem sama doma,tak nemusim vyvarovat specialitky… A TED MAM HLAD!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.9.06 22:02

Ahoj ,ahoj,
nějak nám začaly kroužky a nemám na vás čas což mě hrozně mrzí.Vracíme se s Leňou až po 6h večer a to už je pak fofr večeře a spaní.Celkem mě to vyčerpává.Naštěstí zítra máme volný den tak nebudu muset celý večer dočítat.

Vítá nové mamky Soňu a Ajku holky pošlete nějaké svoje fotky do galerky ať si vás můžu prohlídnout.Líp se mě pak s váma píše když vím jak vypadáte.
Mimochodem ta galerka by chtěla trochu oživit Žanet chce taky vždycky fotky ale sama už dlouho nic neposlala.

Oran a Růžo Holky ,holky to se mě teda vůbec nelíbí ty vaše problémy .Dávejte na sebe pozor a nepracujte za každou cenu ať toho pak nelitujete.Zvlášť Oren by si s dvojčátkama neměla moc zahrávat!!!

Štiko gratukluji k holčičce!!Ale sakra už je těch holek dost my s Žanet chceme taky a jestli je všechny vyberete tak.....s tím nic neudělám.

Přehazovací rukojeť u kočárku je velmi praktická věc.Je sice pravda že pevná je prostě pevná,ale přehazovací je pohodlí pro mamku i miminko.

Petiso tak radit s tím co uvařit bych taky potřebovala.U nás se dělají samé nezdravé věci -knedlo,vepřo,zelo,řízečky,gulášky,pizza,špagety.Ale hodilo by se mě ráno zapnout počítač a vybrát z vašich nápadů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.9.06 22:02

Uf vy jedete, já absolutně nestíhám vaše tempo :D .

Vítám další posilu Ajku . A abych Tě hned pro začátek poškádlila, já už mám kočárek objednaný 8) . Ale to je trošku úlet ve 20.týdnu :D

Žanet - překvapení v seznámku může být. A Mah-Zan klub je super, moooc se mi ten název líbí :wink:
Heliku ten Jarčin obchod je na www.todo.cz , tam najdeš odkaz na e-shop. Já už tam koukala a je to ale děsně nepřehledný :? . Ceny možná super, ale orientace horší než špatná. No uvidíš…
Jeje na jaké diskuzy to děláš nábor??? :lol: . Rozhodně zasloužíš titul nejukecanějšího člena naší grupy :wink:

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.9.06 22:04

Ještě Petis , co takhle francouzské brambory? Ty já miluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
26.9.06 22:08

to jsem ještě chtěla napsat, miluji brambory s kotletama ostrou zeleninou a zalité smetanou, vše pečeme ve vlastní šťávě ŇAM A co sekaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
26.9.06 22:09

Mahony díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.9.06 22:14

Tak jsem se divala, ze s prichodem holek se tu rozmohl trochu ten muj metrik, tak jsem udelala zmenu :) Snad se vam muj novy metrik libi :D

Holky, tak ted jsem si nadelala toliko chuti, ze nevim co mam delat :) Jdu zkontrolvat obsah lednicky! Hmmm, francouzske brambory, bramboracky,

Mah, no dekuji pekne za tu ukecanost :-D Nabor delam na www.poradny.pritelkyne.cz No uvidime, kolik se tam jeset holek chytne :D
Navic dneska jsem v praci :roll: :oops: byla na chatu a potkala maminku, ktera ma termin 13.2.07! :) Tak jsem ji semka nahnala take, snad podpori nase řady :D No kecaly jsme cele dopoledne a tim si tak oslavily spolecne to nase dnesni male jubileum :D

Lenya: Do galerky fiknu za chvili fotecku te kombinezky na prani Matessy. Mne se tedy moc libi :) A uz se tesim az dorazi. Kazdopadne mas pravdu, ze kdyz clovek vi, jak vypadame tak se lepe komunikuje :D

Jinak Petiso, myslim, ze debata o tomto sem take patri. Proc by ne? :) Ja treba bych toto potrebovala kazdou sobotu a nedeli, kdy naprosto nevim, co mam varit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.9.06 22:16

JEJE teď jsem projížděla galerku a k tvýmu odkazu na ten Zoopark-velmi doporučuji.Je to ve Vyškově Zoopark je taková malá zoologická ale s bezva kontaktem se zvířaty.Koupíš si balíček krmení a můžeš až ke klecím.Od tam odjíždí autobus do Dinoparku který je bomba.Jinak se do toho dinoparku nedostaneš jen přes tu zoo.Je tam spousta průlezek a atrakcí pro děti i restaurace s dobrými cenami.Všem doporučuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.9.06 22:17

Holky ,
Vy jste prsotě miláčci :lol: Děkuju všem a když Vás něco - cokoli- napadne,tak šup sem s tím!!!!!Každá inspirace dobrá a nejen pro mě,koukám :wink: :lol:
Jinak francouzské brambory azapečené kotlety se smetanou MILUJU!!!! :lol: :lol: Taky už jsem dlouho nedělala,úplně zapomínám na i mě oblíbená jídla :roll: Já když sedím v restauraci,tak si čtu jídelní lístek a říkám si…„Hm,to bych mohla udělat…to taky…to taky!!“ A doju domů a vím prd :roll: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.9.06 22:20

Ehm ehm…samozřejmě tam mělo být,že jste PROSTĚ miláčci…s prsy jako takovými to fakt nemělo co dělat… :oops: Bože na nebi,zase ten můj češtin… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
26.9.06 22:22

Jeje na těch přítelkyních dala nějaká mamča foto kočárku z MAKRA
Holky to je fakt asi kup!! Taky jsem na to čučela… 8O 8O já mám pocit že tam mají i tu hlubokou korbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí