Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek!
Saprlot, koukám, že jsem těsně propásla naši nevěstu, Lucci , hodně štěstí!!!! Krásně si to užijte!
Štiko - gratulace k holčičce a toho amnia se neboj! Kamarádka měla blbý výsledky tripplů, amnio odmítla (skutečně musíš podepsat něco jako revers) a má zdravýho chlapečka. Anebo si přečti něco od holek, které na amniu byly - třeba tady na emimi v loňských Únorňátkách Březňátkách 2006 je deníček od Jitulindy na tohle téma a je dobrej.
Jů, Hanna se má, podzimní moooře. ![]()
My jsme dneska byly (jako my dvě holky
) na normální kontrole u naší dr. a jsme ouplně OK a máme povoleno začít docházet na těhucvičení, jupí jupí. Tak od příštího týdne přidávám tréninkové jednotky. Sláva nazdar!
Žanet , prosím do seznámku další kontrolu na 24.10. Fotky podzimních Kerkonoš a mojí podzimní hlavy budou po víkendu, ju?
Mám to odrbané úplně úplně nakrátko a takovou jako čoko barvičku, líbí se mi to. Moje kadeřnice má zlaté ruce, taky mi dělala nějakou olejovou péči s masáží hlavy, ňam ňam. ![]()
Soni , ahoooj!
Mah , jsme prostě holky prsatý, viď?
![]()
Holkííííííí, teď mi zrovna přišel balíček z obchodu od Jarky tady z emimina (www.todo.cz), minulý týden po tom našem „objevném“ utz jsem tam objednávala nějaké hračky a už jsou tady a jsou božíííííí!
Mám radost.
Někdo tu psal, myslím Helik , že ujíždí na hračkách Sassy, tak já mám zase úchylku na Lamaze a The First Years. ![]()
Jo, ale k Jarce do obchodu mrkněte, koukala jsem, že tam má taky nejlevnější ten fusak Emitex Combi 3v1, co si ho mnohé chceme pořídit, má ho tam za 999,–. A i jiné ceny docela dobré. Chviličku trvá, než se člověk na těch stránkách toho obchodu zorientuje, jinak super.
Tak já si jdu hrát. ![]()
Papa Majda
xsonah koukám že čučíme stejně
Ještě quinny freestyle comfort
Ten X-lander XA má ty přední kola problematická
ony se občas zpříčí, dle mne je to pneumatikama. Já ještě koukám na bazar po X4, má výk. přední kolo a brzdu ![]()
helik píše:
xsonah koukám že čučíme stejněJeště quinny freestyle comfort
Ten X-lander XA má ty přední kola problematickáony se občas zpříčí, dle mne je to pneumatikama. Já ještě koukám na bazar po X4, má výk. přední kolo a brzdu
aha, tak to je blbý, já je zatim viděla jen na netu, a chci se na tý výstavě kouknout právě na kočárky. ale vidim to bud na ten oregon s ale ten má to kolo pouze natáčecí a ne otáčecí celé. ale nejspíš vyhraje ten x-lander xt.
nevíš jak se jezdí s tim naklápěcím kolem.
ještě to quiny je o něco dražší. ty co jsem vybrala jsou od těch 8500 do 9500 v ceně je sporták i hluboká korba
jinak autosedačku budeme mít pujčenou od sestry, takže tu řešit nemusíme. postýlku máme starší ještě po přitelovi. tu přítel obrousil a já natřela balakrylem. i jsem nabarvila starší skřínky v barvách
oranžovo-žluto-bílou. až to vyfotim, hodim sem fotky.
z jedné skřínky uděláme přebalovací pult. přebalovací podložku mám taky půjčenou, pro změnu od kamarádky.
Ahoj SOni, tak te tu mezi nama vitam.
V patek na tebe urcite budu myslet, co to da, aby ti to vsechno dopadlo dobre. Myslim, ze tvych zkusenosti s amniem vyuzije Stika, protoze ta na to tedka ma jit… takze se urcite od tebe rada neco dozvi noveho.
Koukam, ale ze se nenudis !
Si akcni s tou vybavou! Tesim se na fotky!
Lucci: Ja te take propasla o chloupek.
No nabor - ono to bylo o tom, ze ta vedlejsi diskuze nam trochu zkomirala, tak jsem nechtela aby tam holky byly samy, kdyz nas je tu toliko!
Kazdopadne budes to cist asi zpetne, ale preji ti do manzelstvi hodne stesti, lasky a pohody a at se vam ten mimisek pekne vyvede a brzy ma sourozence!
Take at ti ten tvuj den D vyjde podle tvych predstav jak nejelepe to pujde! ![]()
Mah: nadeje umira pozdeji. Hnedka jsem to sverila mame a on mi rikala, ze to nemuze plandat, ze je to tak malicke, ze se musi zaostrovat. A je fakt, ze ten UZ nebyl zrovna kvalitni, tak se opravdu jeste upinam na pristi stredu 4.10. a take jsem domluvena na ten 4D ultrazvuk takze jeste na ten! Tam to bude sto pro. Manzel byl kapinku zklamany a ja z jeho zklamani jeste vice, takze nevim.. Sakra, vsak to devcatko take nebude spatne! Musim mu to nejak vysvetlit, ze s vlackama a autodrahou si dokaze hrat i holka! ![]()
No, nas tatka se v:,–(il proti cele hospode o dost alkoholu, tak asi ..hehe.. no tatka bude platit. Kazdopadne ten tvuj bude platit kazdopadne jak tak koukam na tu basicku sampana ![]()
A jinak jeste u nas probiha jedna sazka mych kamaradek (jedna se v:,–(ila, ze to bude kluk a druha ze to bude holka). Ta ktera prohraje nam bude prcka hlidat jednou do mesice jeden patecni vecer
Aby si mamka take trochu mohla vyrazit a odpocnout
Pry to vsak nebude pro ne trest, tak jsem zvedava ![]()
ono to s těma fotkama asi nebude tak rychlé, postýlku nemáme smontovanou a u těch skříněk musí Jirka ještě přidělat dvířka.
Jinak ještě jedou děkuju všem za přivítání http://diskuse.dama.cz/e/e363.gif
Sono tak sup sup koukej udelat fotecky. Ja mam barvy strasne rada tak jsem na predelavku stare postylky a skrinek moc zvedava
Holky zacina mi byt nejak divne, kazdy vecer mam bolesti svalu a kloubu, takovy ty chripkovy stavy ale bez teploty, zimnic atd. Dneska se mi v praci spustila krev z nosu a obcas se mi mota hlava. Taky me strasne pali oci a nemuzu se nejak dospat. Co by to mohlo byt, nemuze to byt od stitne zlazy? Driv jsem na ni brala prasky…
Ahoj Soni,
tak tě také vítám.
Taky koukáme na X-lander, ale kdes ho viděla za ty prachy
![]()
Já viděla sporťák tak za 7500 + korbičku asi za 3000.
Jinak se budu snažit dát do galerky taky nějakou foto.
Zatím ahoj
Jo konečně hlásím , že jsem zase krásná - mám obarvenou hlavu
Papa maminy Zůza
http://www.kocarek.cz/…-lander.html
tady maji ty XA a XT kolem 6000 + korbičku za asi 3300
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.potrebyprodeti.cz/index.php?…
to jsou příklady.
Dala jsem do vyhledávče na www.seznam.cz název kočárku a ono mi tam něco vyjelo
Už mám konečně po zkouškách, tak se můžu zase trochu flákat a plkat ![]()
Ahoj Ajko , ja jsem asi mimo, ty jsi tu nova? Tak se nam predstav,jsme hrozne zvedave…teda aspon ja!
A taky zdravim Xsonah (to zni jak nejake africke jmeno
)!
Holky a co rikate na ten cesky kocarek PATRON BOHEMIA, je taky levny - 10tis. Vite na neho nejaky minusy? Sice se mi libi spousta jinych kocarku,ale jsou drahy… ![]()
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…
me se libi ten cerno-zeleny 528E
Ahoj, ja jsem tu vážně nová, jenom se s některýma maminama známe z jiné diskuse
. Jinak momentálně bydlíme v Hodoníně, je mi 27, čekáme naše první robátko…jinak se ptejte, co by vás ještě zajímalo ![]()