Poradna duly
Jana Čurdová
Pipi , to je s těma chlapama je fakt
I když musím říct, že když se vidím jak mi to břicho roste… tak nechápu, že je ten můj na mě tak hodný. Vždycky říká, že jsem jeho krásná sexy mamina
… to se to pak sexuje
![]()
Jaké „oplodněniny“? Jak to počítáš? Asi jsem něco zaspala ![]()
Ta „nuda“ doma je právě důvod proč chci zůstat v práci dokud mi nic není. Zatím se cítím celkově výborně, takže nevidím důvod proč být doma. I když nebudu lhát, že dalším důvodem nejsou taky peníze
![]()
Liliku , auau… bude puchýř?
Zimy se taky docela hrozím. Ale říkám si, že od Vánoc už nebudu nikam chodit
Všude stejně jezdím autem. Spíš se děsím doby až budu rodit. Vidím katastrofální scénáře, kdy se zbudím ve čtyři ráno s kontrakcema, odteče mi plodová voda… a kouknem z okna a tam bude metr nového sněhu
Do porodnice se dostanu leda autem (nejbližší asi 15 km, a do Prahy přes 60km
)
Ahoj holky,
všem hezký začátek týdne. Tentokrát je kratší
. A já si beru v pátek půl dne dovolené a jedeme s manželem do Prostějova obhlídnout a případně objednat kočárek. A třeba i něco koupit miminku. V pátek nám švagr dovezl postýlku, tak máme další kousek výbavičky. Holky, pustily jste se některá do natírání postýlky. Jestli jo jak to šlo? Já mám obavu, že bude nejhorší to ošmirglovat (ježiš jak se to řekne spisovně, no snad mě pochopíte). Místama je lak odřený a já bych ráda aby byla krásná ![]()
O víkendu jsme byli se známýma ve Vranově nad Dyjí. V sobotu jsme byli na zámku a na projížďce na přehradě a v neděli jsme to vzali domů přes Pernštejn. Bylo tam nádherně, už se začínají barvit stromy. A taky jsem si dala trošku burčáku. No super víkend.
Jo a musím se pochlubit, už mě Kleofášek asi taky občas jemně dloubne. Ale musím být v klidu a bych to cítila.
Teda to je román, asi to bude tím, že se mi tak strašně nechce pracovat. Už jsem dočetla vaše příspěvky za celý víkend tady i u Missorky a nové články na Rodině,ale moc jsem toho fakt neudělala.
Tak hezký den.
Kačka
Ahojte maminy. ![]()
Tak mam za sebou narocny vikend, rozvazeli sme vysluzky po znamych, ale alespon je to z krku a po svatbe uz to nemusim resit. ![]()
V so v noci sem se vzbudila s uzasnou bolesti bricha… pichani napravo. Stacilo se otocit na druhy bok a povolilo to, ale to otoceni mi trvalo asi pet minut.
Rano uz sem byla v pohode, tak jsem asi jen prelezela cvrcka a jemu se to nelibilo.
Jinak kopance zadny nemam, porad nic, no snad je vsechno ok. Jen aby si to prcek nechoval na svatebni obrad, do me prvne kopne a ja v uzasu zapomenu rict ANO. ![]()
Co se tyce zacpy, tak me sestricka rikala, ze vapnik ji hodne zpusobuje, taky sem mela potize, ale prestala sem jist vapnik v tabletach a do dvou dnu se to spravilo. Jogurty a tak jim ale porad.
Mela bych neco delat, ale nejak mi pracovni moralka taky klesla, navic mam plnou hlavu svatby,ze jo?
Dobraci kamaradi nam to zacli pocitat na hodiny, takze za 73 hodin jdem na to. Drzte palecky. ![]()
Tak koukám, že jsem to trochu popletla. Tak šťastné oplodněniny přeji ZŮZE jikoli tobě ZUZIKO. Už jsem z toho magor.
![]()
Jinak oplodněniny já slavím každý pátek. Mám „výroční den“ a tento týden to bude 21. týden. Už to máme s manžou nacvičený, že mi vždycky každý pátek blahopřeje k dalšímu prodělanýmu týdnu
![]()
Cau LUCCI, tak to už máš za pár. Moc Ti to přeju. Už jste se dohodli na svatební cestě? Doufám, že ještě chytnete to nádherné počasí, které se nám stále drží.
Tak koukám, že únor se k missorce nepřestěhoval, co??? Jsem se divila, že tam nikdo nic nenapsal ![]()
A co je tady nového?
Pipino děkuji za gratulaci. Ve středu jdem na ten ULT, tam zas doktorka řekne něco jinýho a budem slavit jindy. ![]()
Lucci držím palce ať všechno klapne a je to ten nejkrásnější den.
![]()
Ahojky
Ty se máš, že to miminko uvidíš. Já vím, že se tady mezi únorňátkama ultrazvuk moc nenosí, ale mě to vždycky strašně uklidní a potěší. Vždycky mě překvapí, jak vyrostl a hned kontroluji, jastli mu buší srdíčko. Ach jo já tam jdu za týden. To je za stráááááááááášně dlouho.
![]()
Zanet: Tskze prekapenicko! Nop tak v tom pripade uvidime az v unoru. Docela te obdovuji, ze to vydrzis.
Petis, Zůza Gratuluji vam ke kopaneckum !
Moje prtatko se take pres vikend cinilo a cutalo a cutalo ![]()
Petis : AKce dopadla necekane dobre a brzy!
Dneska jsem tam volala (i kdyz to byl docela nadlidsky vykon se dovolat - bud obsazeno, nebo to nikdo nezvedal) 11.10. tam jedu!
Kdyz tak ti na chatu pak reknu podrobnosti.
A jak ti dopadla kontrola?????
Lenya, Majda: Dekuji, snad ten camprlik tam vyjde!
Zitra jdu na kontrolu, mozna mne doktorka ukaze prcka na UZ, ale vzhledme k tomu ze kontoluje pouze srdicko, tak je to takova rychlovka, ze to asi nestihnu zamerit, zda tam pinďa je nebo neni, takze si budu muset jeste pockat tyden. Mam pocit, ze uz to vazne nevydrzim, ale jakmile neco budu vedet, tak vam sem urco pisnu! ![]()
Pipina : psala si ze mas obcas bolesti v oblasti mocaku a popr takove bolesti jako na slepak. Take to mivam a hlavne mi prijde, ze je to vzdy po navsteve WC, nebo popr. kdyz se napr shybnu pro neco apod.
Jinak te trapila nespavost, ja dneska usla nekdy v 1 a celou noc se prevalovala.. a v 5 uz vstavala.. Takze jsem take uzasne cila v te praci ![]()
Zuzika : Muj pracovni moral take nestoji za nic. Navic tedka jak jsem po tydnu doma zase v praci to neni buh vi jake. Navic prace moc neni a o to vic se mi nechce ![]()
Kacka2 : Tedka jsem si koupila casopis „NEJKRASNEJSI CEKANI - special k casopisu Miminko“ (vrele doporucuji zakoupit, je tam dost zajimavych veci) a tam zrovna psali, ze nedoporucuji natirat postylky, popr. si opravdu pozjistit, aby to nebylo nejako zavadne pro to dite, coz je asi samozrejmost.
Jinak jsem se prave i v tomto casopise dozvedela, ze na prelomu ctvrteho a pateho mesice se prave objevuji potize s paleni zahy, nadymani, nespavost. Takze koukam, ze je to dobre.. i kdyz je to neprijemne…
Jeje ,
tak má akce nedopadla dobře…nechápu to,volala jsem tam v 8,45 a řekla mi sestra,že si mám zavolat zítra,že tam ten dr.,který to dělá není,že ordinuje až zítra
.Chápeš to
??????V kolik jsi tam volala??A navíc deka ještě nepřišla,jsem se těšila a nic ![]()
JInak všechny výsledky vyšly nad míru dobře
Jsem strtašně ráda a moc se mi ulevilo…dokonce nemám ani toho AICA
![]()
Holky , četla jsem vedle na diskuzi o Polsku,jak si tam paní koupila trojkombinaci(má foto v galerce - leden 2007)s autosedačkou a veškerým příslušenstvím ke kočárku (šíťka proti mhyzu,taška,slída) JEN za 9.400,–Kč!!! Což mi příjde jako hodně dobrá cena!!!Je to kousek od nás,tak jsme se domluvili s drahoušem,že tam sfrknem a obkouknem situaci…A kočárek je švédský,ne polský normálně zakoupený s papírama v kamenném obchodě,ne z burzy!!!!!!!Což mi příjde úplně bezva.Tady takový seženem mnohem dráž…
A prý i jiné věcičky jsou tam mnohem levnější,tak jsem zvědavá.. ![]()
Majdo ,
já teďko brečím tak nějak víc u všeho,což asi my všechny,ale teda včera jsem si dala..To bylo jak na povel - ovšem přestat nešlo,už běžely titulky od nějakého filmu či od čeho a já truchlila dál
Jsem vypadala jak total blázen,no… ![]()
Pipi,
taky mi dalo chvíli práce než jsem přišl ana ty oplodněniny,ale UŽ jsem pochopila…stačily mi na to cca 2 hodiny ![]()
Lenyo ,
hody těžce závidím,já mám teď takový hlad pořád,že když mě čirou náhodou přejde,tak mám zase na něco chutě,takže nedělám nic jiného než že ...... jím
Nechci o sobě mluvit vulgárně ![]()
Kacko ,
jak psala Jeje,zjisti jakou barvu použít,mimi totiž postýlku olizuje kolikrát později,ať mu to nějak neublíží!!!Jistota je jistota a poptat se nic nestojí ![]()
Lucci ,
no a Tobě jasně přeju ten NEJ den s těmi NEJ zážitky s tím NEJ mužem pro ten NEJ život ![]()
A na závěr (to je úleva,co
) tady někdo psal,tuším Hanka,že jedou na dovču…tak tomu říkám „hezký podzim“…a ať vyjde co nejlíp
![]()
Takže ahoj všechny „plačky“. Já bych teď mohla chodit bulet na kšeft. Koukala jsem na film pro děti (na ty krokodýli) a bulela u toho jak želva. Mně teďka stačí fakt málo.
Jdu nakoupit a obarvit si tu hlavu (v sobotu to nevyšlo)
Tak pa
Moc vam vsem dekuju za gratulace, pocasi doufam vydrzi, kamarad nam to nahore objednal, tak uvidime. ![]()
A jinak vam musim rict, ze sme ted v praci slavili svatbu, dala sem jim sampus a vysluzku a dostala sem dort-podkovu, pry pro stesti, mixer co si u nas zamluvili (vedeli ze ho mame napsany v darech) a pak obalku s 20.000,–
Holky ja cumela jak blazen, dekovala sem sefovi asi stokrat, to sem fakt necekala.
![]()
Teda Lucci to je skvělý. To tam máš perfektní zázemí. Jestli budou za tři roky přijímat, tak dej vědět
![]()
Luci - tak to mate asi skvely kolektiv a sefa taky, to by se u nas urcite nestalo
![]()
Jinak taky preji vsechno jen to nej, nej, nej..... ![]()
Petiso, to je opravdu divne. Ja jsem se tam dovolala tak k desate. REkla jsem ji, ze se chci objednat a ona ze nema tedka volny termin, ze az v rijnu. TO jsem ji rekla, ze je v poradku, ze se podridim, a tak mi dala tento v poledne toho 11.10. Ja myslela, ze to bude i dyl, ale nejako jsem se nestihla na to zeptat a uz jsem byla objednana. Take se pred tim ptala, jestli chci spis rano nebo odpoledne a to jsem ji rekla, ze je mi to tez jedno, ze stejne musim dojet. Vzali si na mne jmeno a telefon a jinak nic nechtela. To je fakt divne. Si vem, ktery doktor by prijimal objednavky? To je nejaka blbost, to musi vyrizovat sestra! Jinak o 300 Kc podrazili.
JInak s tou dekou vydrz, ja mam uz tri tydny objednane ty hezke kalhoty od Promi a take porad nic
Take se tesim az na sebe po mesici - mozna i vic navlecu neco jineho nez porad jedny a ty stejne tehukalhoty.
Doufam ze uz treba dneska, KEZ BY!!!