Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
23.9.06 21:10

Petis, no ja se jeste potrebuji najist, i kdyz to zvladnu u pc, ale protoze jsem dneska doma sama, tak musim jeste tak pul hod pockat, pak vybehnu se psem ven na vycurani, pak se musim osprchnout a pak sem schopna dorazit, takze bych to videla tak neco po desate? Souhlas? NO moc se tesim az zas spkneme. A sem take zvedava, kdy se k nam nekdo prida :-D

Nane, takovej od pohledu mladej kluk. Misto aby byl napomocen a byl rad ze mu tam nekdo prijde… No proste stali jsme u meho vysneneho Bebecaru, Kuba ze to vyzkousi a on hnedka zacal rvat, ze na to nemame sahat a hrat si s pojistkama. Tak bud si tam ma dat cedulu nesahat (ac tezko koupim kocar, nez kdyz si ho potezkam a ozkousim aspon jak jezdi tam a zpet) anebo kdyz vidi, ze to asi 10min okukujeme, tak jako spravny obchodnik priskocim a zacnu ukazovat a ne rvat pres celou halu - kreten. Omlouvam se, ale fakt mne tim znechutil cely slavny obchod!!!
Jeho reputaci napravila slecna uplne v prizemi u postylek. Ale kocar jistojiste objednam jinde. Mu kseft proste neudelam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.9.06 21:15

Nane to bych určitě brala.Ještě počkám co mě doveze švagrová jestli nebude nějakou mít a když ne tak bych si určitě ráda vypujčila.Plánuji tak na duben křtiny a bez zavinky by to nebylo ono.Takže si to zakládám a když tak bych se ti pak připoměla.

Tak to my máme dneska taky půlku.Já doufám že to bude pořád taková jakš takš pohoda.I když mě poslední dobou pořád trápí pálení žáhy a v noci mě chytají křeče do nohou,u Lenky jsem na nic takovýho netpěla tak to bude asi tím že jsem o 5 let starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
23.9.06 21:20

Lenyo, zkusila jsi na noc vypít šumivý kalcium a dát si i horčík, prootože, když jíš preventivně jen horčík dochází po čase k disbalanci a je třeba doplnit chemicky i vápník, to jsem si nepřečetla, ale vyzkoušela u Anny u Víta jsem ještě v 34 tt tlumočila ajezdila po celé republice, nyní dojedu do Mikulova a jsem K.O. Co jsem slíbila dodržím, zavinovačku zapůjčím.
Jeje, máš recht kupte ten kočár jinde, beecar má myslím má sestra.....zatím jen koupený, ale Anny jsem na tajno v něm popovezla a moc se jí v něm líbilo! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.9.06 21:37

Cauky, tak jsem nakonec v kine nebyla, mozna pujdu zitra pres den, mam ho pred barakem. Prijela za mnou kamoska s rocni holcickou a kdyz sla u nas na wc tak ona dostala histerak chuderka a ja ji chtela utisit a ja blba ji zvedla, ma 10kg, hned jak jsem si to uvedomila, tak jsem ji polozila. To byl proste rexlex, luplo mi v brise, ale ted uz jsem ok,ALE MELA JSEM STRACH o to vic ze tu jsem sama. Holky vicerodicky jak to delate, nosite ty starsi deti v naruci? No potom jsem dostala hysterak zase ja, ale uz je to ok a bobiste je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.9.06 21:41

Stiko ,
já teda mou malou už nenosím..ikdyž než jsem otěhotněla,tak jsem si ji zvedla,když jsme se mazlily nebo tak..ALe teď ne,jen jednou,když si asi před 3 týdny zlomila malíček,tak jsem hodila těhu chladně za hlavu a vzala si ji do náruče a utěšovala.V tu chvíli mi bylo celé těhu jedno :? Jo,holt dávám na sebe pozor a tak,ale v tu chvíli mi to bylo fakt šumák,jestli mi to ublíží nebo ne…Asi jsem divná…Mimochodem,malá je macek,není tlustá,to ne,ale je po taťkovi stavěná a má těžké kosti,takže má skoro 24 kg!!!Takže to už je fakt váha :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.9.06 21:43

Jeje ,ok,budu tu,tak mě „vyzvedni“…jsem chtěla říct,že si zatím zakouřím… :lol: Tak to asi fakt ne…ten zvyk :oops: :!
Já jdu zatím šmejdit po galerkách :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.9.06 21:45

Nane díky za radu to jsem teda nekoušela.Vlastně jsem nezkoušela vůbec nic nikdy jsem na to netrěla a u Lenky jsem to taky neměla tak jsem vlastně ani nevěděla co by mě pomohlo.Zatím jsem akorát na to pila mlíko a manža mě dal Tums ale každý zabralo na chvíly a pak to bylo nanovo.Takže díky hned v pondělí naklusám do lékárny a přikoupím.

Holky co jste z Brna nebo to nemáte daleko tak vyzkoušejte obchod na Lidické -Chicco.Z ulice je to jen takový vchod vypadá to maličký ,ale ve vnitř je prostorný se spoustou kočárků autosedaček a dalších věcí.Navíc tam jsou hrozně ochotný prodavačky bezvadně poradí.Já tam vybírala věci během posledních 3let už s několika maminami a všechny byly spokojené a spoustu věcí nakoupily.Za tu dobu jsem tam nikdy nezažila protivnou prodavačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.9.06 21:58

Stiko, ja zase sem tam neodolam a vezmu si do naruce sveho pejska. Ten ma 8kg, ac prdola nevypada, tak je docela tezka. Moc dlouho ji vsak nevydrzim drzet a radeji ji polozim. Take to nechci nejak moc riskovat a pokouset osud.

Petis, tak ja uz tam bezim - stihla jsem to driv :) To jidlo mam samozrejme pred sebou :D

LEnyo … nevim, tedy podle ulice, ale byli jsme jeste dneska mrknout u Ikeii je obchod a take Chicco, tam take nebyly az tak ochotne. Ale da se pochopit, ze je sobota a radej by se videly jinde. Na toho frajirka z Balli to proste nema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.9.06 22:02

Štiko já se teda snažím malou taky nenosit má 18kg.Ze začátku jsem ji nenosila vůbec teď ji občas pozdvihnu a nebo zvednu i dvouletou neteř ,ale fakt jen na vteřinky.Je lepší dát si na to pozor než potom litovat.

Nane to kalcium je na žáhu a ten hořčík na křeče nebo jak?Jak jsem se nadchla z rady tak jsem si ani neuvědomila že nevím co mě na co pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.9.06 22:05

HALO HALO PETTTTTTTTTTTISSSSSSSSS! POJD POJD! :) http://www.gify.nou.cz/…ory/z285.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
23.9.06 22:06

Ahoj holky,
já budu mít přece taky kluka, takže posiluji řady. Za tu holku bych ho tedy eventuelně vyměnila, když už jednoho mám.

Jinak žáha mně pálí taky, hlavně po černém čaji s citrónem. U Lukáše jsem na to ale trpěla taky. Ale jak se toho zbavit, na to jsem nějak nepřišla.

Pet, Jeje, nechápu, jak můžete vydržet tak dlouho vzhůru a pak ještě přes den nějak fungovat.

Já malého nosím, má asi 13 kg, ale samo, že ne pořád, když chce na klouzačkách vylézt po schodech nebo potřebuje utěšit po nějakém karambolu… Hlavu si z toho nedělám. Vždyť jsem zvládla uklidit kompletně celý byt po celkové rekonstrukci sama v pátém měsíci, tak tohle je proti tomu brnkačka. A musím zaklepat, vše je v pohodě, naštěstí.

Ale proti malé od Pet je to muší váha, tam už bych si to rozmyslele, jestli zvednout nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.9.06 22:06

Jeje ten obchod je přímo naproti hotelu Slovan-jestli ti to trochu přiblíží.Jmenuje se sice Chicco ale zboží mají všelijaký není specialyzovaný jen na tuhle značku.Když budeš mít v Brně tama cestu tak to zkus třeba mám ale to štěstí jenom já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.9.06 22:32

LEnya. Musim popremyslet. V Brne se zas az tak nevyznam,ale mrknu se kdyz tak :) DIKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.9.06 23:40

Radko ,
ale ona si zlomila prst aplakala…Jinak totiž vůbec nebrečí,kvůli ničemu…Takže jsem věděla,že ji to fakt bolí…V tu chvíli asi žádná nepřemýšlí,vždyť tohle je taky moje dítě,chápeš ne…Samo,že pak jsem přemýšlela,ale v tu chvíli mě napadlo jen ji utěšit..mě to příjde jako přirozená reakce… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
24.9.06 08:54

Petiso , buď v klidu :wink: Jedna výměna už tady je dohodnutá, tak když tak uděláme druhou… :wink: :oops:
Jo a koukám, že při nejhorším udělám dvojvýměnu ještě s Jeje :wink: :P … ne že bych tak trvala na těch holkách, ale představa, že bude manžel fakt zklamaný (já vím, že nakonec nebude, ale…) mě děsí :oops:
Jeje s těmi prodavači je to děs. My jsme byli na černém mostě v babyexpertu a tam samé mladé holky… a když jsme chtěli aby nám ukázaly jak se ten kočárek skládá, tak si musely zavolat pomoc a řešily to snad půl hodiny… opravdu jsem pak nabyla jistoty, že to zvládnu sama i s dvouma prckama :wink: :oops: Ale jinak musím uznat, že se aspoň docela snažily. :D
Lenyo , s těmi křečemi to řeším rozpustným magnesiem. Prostě v noci vstanu, rozpustím, vypiju a zpravidla pak spím do rána jak mimino.

Holky s tím ponocováním vás obdivuju. My jsme včera byli s manžou na mělnickém vinobraní a dorazili jsme domů už v deset, protože jsem byla totálně KO. Už jsem pak nemohla ani chodit a bříško ukrutně tvrdlo. Lehla jsem a snad během minuty jsem byla tuhá :D
Tak přeji všem krásnou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital