Poradna duly
Jana Čurdová
Petiso vrať se missorka ti večer ten metřík vyřeší. Jahůdce už ho zprovoznila. Ty to máš prý dlouhý tak večer.
No pani
takove novoty. O missorce jsem cetla, mam pocit, ze to udelala trochu na truc, nechteli ji prodat mimino, tak uz na nej kasle. To se mi moc nezda. Ale jeji denicky mam taky rada. A preju ji, aby ji novy web dobre fungoval, ale ja bych taky radsi zustala tady. Pokud se ale domluvime vsechny, tak se samozrejme prestehuju, prece vas neopustim ![]()
Vtip je super!
Stiko, chvalim, ze nejis sladke. S tou spodni niti na to urcite prijdes, nevzdavej to!
Kde všichni jsou???Kam jste utelky??Já teda povalím upéct bublaninu jahodovou a něco málo ještě udělat…
Taky koukam ez tady mrtvo a u missorky zivo ![]()
Ja jsem pro nechat diskuzi tady, denicky si muzem vzdycky precist…
Jeslti pojedou dve diskuze naraz tak se asi zblaznim, uz takhle to nestiham cist ![]()
Zani ,
právě,že ne,tam taky nikdo není… ![]()
Ale snad někdo příjde,ať se to tu rozjede.Já bych taky zůstala asi radši tady,je mi to sice jedno,ale vzhledem k tomu,že nás to jenom plete…
Tak holky,kde jste???Snad jste někam na víkend zase neprchly… ![]()
http://halloween-page.unas.cz/hall_25.gif
Ahoj holky,
nebyla jsem tady dva dny a vůbec nechápu a nemám sílu to všechno čít. Co je to za blázinec s tím stěhováním?
Takze poslusne hlasim ze jsem se prave zmerila
prsa 106 (posun tak o dva centimetry)
„pas“ 100 (obrovsky posun)
boky 100 (nezmeneno)
takze mi vyslo ze jsem vlastne valec ![]()
Jinak stale necitim pohyby, no je to prvni mimco tak si musim jeste pockat
Hihi já jsem neutekla
, ale musím doma dohánět to, co jsem v práci prokecala s vámi
.
Žanet já si určitě nemyslím, že je to truc akce. Prostě jí jenom došla trpělivost…majitelé pořád slibovali zlepšení a kde nic, tu nic. Tak se rozhodla vzít věci do svých rukou
.
Prosím Tě ještě k těm vlasům - právě že vitamíny neberu. Potřebovala bych vědět jaké si mám koupit. Ty komplexní pro těhule vzhledem k jejich velikosti odmítám, vážně bych je nespolkla.
P.S: Já hlasuju pro přesun ![]()
Mahony
Pipi,
Na to kvákej,tak nějak jsme věrné duše a chceme většina spíše zůstat tady…
Růžo ,
tak aspoň se Ti ty míry nepletou a nebojky,však ono se to u bříška změní ![]()
Já půjdu tam,kam půjdete Vy…
Děcka,jdu udělat tu bublaninu nebo to budu dělat k noční sváče,které já teď tak ráda.. ![]()
Mnam mnam Petiso posli kousek do Tmane ![]()
Ja nemam troubu (prestala fungovat), musime pockat az nasetrime penizky a pak koupime novy sporak. Ale ted se mi pri predstave domaci buchty sbihaji sliny ![]()
Ruzo: To se jedná o Tmaň na Berounsku? Nebo jsem to špatně pochopila?
Jinak hlásím, že jsem asi včera a dneska konečně cítila pohyby URÁÁÁÁÁ!!! Zrovna manžel kupoval nové zimní pneu a lebedil si, jak dobře nakoupil. V tom mě začal Pepa ťukat do břicha, jako by chtěl taky říct, že se to taťkovi povedlo. A taky mi chtěl naznačit, že má dneska „oplodněniny“ (takové přednarozeniny)
![]()
Ha ha to je dobry oplodneniny ![]()
Ta moje Tman je u Slanyho, jsou dve ale u Berouna je znamejsi