Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
24.9.06 09:44

Čau Pet, Jeje, Štiko,
jsem tu jen na skok. Jak dlouho jste to ještě včera vydržely? Já jsem vyhajaná, v obchodě na rohlíčky jsme s malým ráno byli a jdu si jezdit s autíčkama. Hezkou neděli.
Petis,
to víš, že bych ji taky ponosila-vždyť jsou to naše zlatíčka, jen jsem konstatovala, že proti mému prckovi je Sára těžká, tak bych ji nemohla tak často ponosit a pomazlit se s ní na rukách, jako u svého prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.9.06 11:03

Vypůjčila jsem si břísko z jedné galerky :wink: To je ta těhu čára,tady je krásně vidět :) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.9.06 11:26

Ahojte devcatka :)
Tak ja jsem sla spat kolem druhe http://www.gify.nou.cz/…ubory/35.gif http://www.gify.nou.cz/…bory/x39.gif a od osme pul devate jsem na nohach celkem cila :) http://www.gify.nou.cz/…ubory/58.gif Myslim, ze to na mne trochu jeste padne po obede, ale uvidim :) Vcera jsem se ve skrini uskromnila a vyklidila dva supliky, takze tam muzu konecne naskladat miminko. Nemam to fakt uz kam davat :) Tak si to jdu doposkladat :) Manza dorazil teprva pred hodinkou takze bude cely den vychrupkavat takze to bude jinak docela takova nedele bez akce http://www.gify.nou.cz/…bory/z44.gif http://www.gify.nou.cz/…bory/x32.gif

Petis, diky mockrat za tu fotku. Ja jsem na to pak v te diskuzi nestihla se podivat a pak jsem zapomnela kam jsem se to mela podivat http://www.gify.nou.cz/…ubory/61.gif

Zuzika, to je spatne, kdyz to neumi ani prodavaci. Ale zase je pravda ze snahu a usmev na tvari ocenim vic nez otravenehe, podrazdeneho a hlavne neochotneho prodavace - prodavacku. Ty bych leda tak akorat http://www.gify.nou.cz/…bory/z35.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
24.9.06 11:35

Ahoj holky,
tak se mi konecne podarilo uploadnout fotku do Galerky,ale vcera jsem to stejnou cestou zkousela tak 10× a neslo to. :( Asi to nejak blblo! A musim se pochvalit,zvladla jsem to uplne sama :D :lol:
Ja uz jsem ctvrtej rok na matersky,v kancelari jsem delala naposledy pred 10 lety a to na snad prvnich pocitacich a o internetu jsem tehdy ani neslysela… :? Ted uz 10 let delam nehtiky a to clovek intelektualne zakrni a to nemluvim o ubytku IQ za ty 4 roky. Clovek se snazi nezvatlat,ale nekdy jsou ty deticky tak sladounky… :wink:
Dnes je tu jeste krasne,tak toho vyuzijem a pomazem ven,zitra nam to zase zacne skolka prace skolka..... :roll:
Hezky si uzivejte slunicka a mejte se hezky
 Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.9.06 11:35

Chci se vas zeptat, zda v nasledujicich UZ vidite pindika nebo zda myslite ze je to pupecni snura???

http://matejci.hu.cz/a.jpg http://matejci.hu.cz/b.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
24.9.06 12:10

Jeje,ja jsem na UTZ Danecka spis videla bambulky nez pindika,taky kdyz se narodil,mel ho malinkyho,ale uz mu hezky dorostl… :lol: Tak nevim…
 Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.9.06 12:35

Pajko, to te obdivuju, ja si udelala kurz na nehty, pred tehu, ze si jako na matersky privydelam a vubec mi to nejde. Ty gelovky jsou desny, zpilovat prechod, aby neupadl gel a tak. Je to pekna drina, ja prvni nehty delala kamosce pet hodin :P :P a za tyden ji upadly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.9.06 12:51

jo ja jsem holt talent na sport, tanec a hudbu, ale manualni zrucnost me opustila :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
24.9.06 12:55

To me trvaly prvni nehty osm hodin,ted je delam 2,ale je pravda,ze je to pekna drina… :? Pri Dadovi me museli odervat ze zidle,abych si sla lehnout do nemocnice-dost casto mi tvrdlo brisko,asi s toho sezeni,delala jsem 5 zakaznic denne! Ted se „setrim“, delam jen 3,ale uz to koriguju na 2. :lol: Ale je to docela dobrej privydelek,nedokazu si predstavit,ze bych byla jen na materske… I kdyz ted se dvema prckama nevim,nevim… Mozna si ji taky „uziju“ :lol:
Ahoj Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.9.06 13:38

no ja prave po tom neuspechu jsem to vzdala a delam jen tchynulce p-shine, ale to je taky fyzicka drina. Chtela bych se naucit ty gelovky, ale ted jsem prodala lampu, stejne bych to necuchala. To byl takovej rychlo. dvoudenni kurz modelaze za 3000,– a chudery holky kamosky co my sly za model :P , jedny jsem pilnikem sedrela kuzi z prstu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.9.06 15:56

Cau blazni,

taky nechapu, kde berete energii na ty nocni parby:o) My jsme vcera sli spat v deset a ja se rano vzbudila uz v sest…nechapu,driv jsem spavala do pul desate, ale je pravda,ze to jsem chodivala do hospudky a tam zkysla do rana :roll: Taky jsem ted hrozne unavena, Stiko , tou unavou jsem tvou prezdivku precetla jako „Pastika“ a cumela jsem,ze tu mame novou maminku 8) :D
Tak jdu radsi schrupnout,at vecer vydrzim na Ztraceny :lol: Ale urcite se nekdy prijdu za vama na ten chat mrknout. Aspon na nejakou parbu, kdyz na pivo uz nechodim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.9.06 16:50

Ahoj o nedeli. Tak vidim, ze je tady boj o holky a o kluky :-D

Jeje, ja bych radsi brala holku (manzeluv syn pubertak 16 let totiz bydli s nama, takze kluka prosim neeee!), ale uz se mi 3× zdalo, ze jsem mela kluka, takze nevim nevim… proto se nechavam prekvapit, mam az do posledni chvilky nadeji, ze to bude holka :-D Myslim, ze budu rada, az miminko vyleze a pak uz mi to bude jedno, ale kdyby rekli, Maminko, je to holcicka, tak by to byla takova tresnicka na dortu :-D

Pajko, dovolenou zavidim, ja mam ted porad desne prace a uz se nikam nedostaneme. Ale k mori se chystame dnes odpoledne, tak to mi nechybi, spis bych se chtela projit nekde po horach a po lesich, to mi tu chybi! Uz se v Cesku barvi stromy do podzimna? Tady zadne stridani rocnich obdobi neni, to je mi docela lito.

Milo, super, ze ses zase prisla podivat na sve spolubojovnice :-) Gratuluju k holcicce. Muj manzel uz ma holku a kluka, tak jsem zvedava, co se mu povedlo tentokrat, ale stejne se necham prekvapit. :-)

A jeste seznamek, rikam si, ze jednou za tyden bych ho sem dat mohla, ne?

TP - NICK (narozeni, bydliště, deti), kontrola, kluk/holka, jmena ? - Kamba (1972, Praha) gorilatko :-)
25.1. - Helik (1975, Praha, Anicka 3) Lucie

28.1. - Radka O. (1979, Frydlant n. Ostravici Lukas 2,5) KO 17.10. Martin?

31.1. - Hanna (1974, Kromeriz, Hanicka 1,5)
2.2. - Ryta (Kladno)
2.2. - Kuli (1973, Melnik, Lenka 3)
3.2. - Zanet (1973, Florida, USA) KO 19.10. prekvapeni, Anna/Gianni?
3.2. - Zlata (1977, Praha, Kamilka 8,5)
3.2. - Lilik (1977, stredni Cechy) KO 17.10.
4.2. - Mila (1980, Plzen, Dany 6 mes.) holka

5.2. - Majda (1978, Kladno) KO 26.9. Barunka

5.2. - Nane2 (1975, Brno, Vitek 5,5, Anicka 1,5) David/Ester
5.2. - Lenya (1973, Brno, Lenka 4) KO 20.9 (utz), 5.10 Lucie/Ales
5.2. - Zuza (1978, Zatecko) KO 18.10 ?/Tomas
7.2. - Vittie (1976, Tisnov)
9.2. - Verenika (Plzen)
9.2. - Pipina (Berounsko) KO 5.10. (utz) Katka/Ondra
10.2. - Marci76 (1976, stredni Cechy, Eliska 8, Sarka 6,5) KO 2.10.
13.2. - Mahony (1977, Pardubice) KO 25.9. Alenka/Vojtech
13.2. - Stika (1971, Praha)
13.2. - Jeje (1981, Trebic) KO 26.9 Terezka/Robin
15.2. - Kacka2 (1976, Prerov) KO 3.10. prekvapeni, Terezka/Honzik
16.2. - Oren (Jikev) DVOJCATKA Terezka+Kristinka 

18.2. - Lucci (1979, Praha) KO 16.10.prekvapeni, Adelka/Honzik
18.2. - Lukaska (1978, C. Budejovice, Lukasek 3,5)
20.2. - MaK (Praha, Kristynka 2,5)
20.2. - Emajka (Litovel) KO 2.10.
20.2 - Kuzelka75 (1975, Praha, Kuba 10,5) KO 10.10. DVOJCATKAAnetka, Terezka/Matej, Vojta
21.2. - Matessa (1985, u Sumperka) KO 26.9. Nela?

21.2 - Petisa (1979, Sara 5,5) KO 25.9. ?/Adrien???
22.2. - Zoona (1978)
22.2. - Kubinka (Tabor, Vendulka skoro 3)
22.2. - Karca (Jesenice, Vasik skoro 4)
23.2. - Jahudka84 (1984, Praha) kluk

23.2. - Pajka (1973, zap. Cechy, Danny skoro 4) KO 3.10. Karolinka/?
27.2. - Dendulka (1978, Severni Cechy, Stepan 8, Tomas 6)
27.2. - Ruza (1978, Slany) KO 10.10. Klara/Ondrej
28.2. - Zuzika (1979, Litomericko) KO 26.9. DVOJCATKA

28.2. - Hvizdicka (1973, Ceske Budejovice, dcera 16)
6.3. - Misa2 (1974, Zlin) DVOJCATKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.9.06 17:53

Ahojky ,
jsme teď dojeli z výletu a jsem opět k.o.Půjdu si na chvíli lehonout,ať natáhnu břuško - nějak potvůrka pobolívá :cry: :oops: Se musím pochlubit :oops: - já dnes poprvé cítila nezaměnitelný a dost drsný KOP od mimi :lol: A hned dvakrát!!!Už jsem se začínala bát,co se děje…ale bobek mě vyslyšel :P Bomba,normálně mě kopl těžce pod žebra,se tam někde zatoulal :lol: Ale od té doby zase nic,je to pěkný lenoch :?

Jinak Jeje ,„něco“ tam vidět je,ale co to může být Ti neřeknu,ikdyž na té druhé fotečce to vypadá nadějně :! Ale kdoví…Ovšem vidím,že jsme na tom fakt stejně :lol: Já studovala fotky z UZ jak hlupoň,jako bych tam měla objevit 8. div světa :lol: V pc jsem si to pořád zvětšovala,no hotová :lol:
Nezapomeň - zítra „akce“ :wink: 8) Tak pak písni,jak jsi dopadla,já to provedu až po mojí kontrole u doktora,až budu vědět zase víc :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.9.06 17:56

Jo, Mateso ,
určo někdy přijď za námi…náhodou,člověk se tam zasměje :lol: Si na spaní ani nevzpomeneš :wink:

Zanet ,
seznam určo 1× za týden,eviduješ nám to krásně,moc děkujeme :! MMch to moře Ti zase závidíme určo my…já mám zase lesů a hor plné gatě :lol: Jo,typické,člověk touží po tom,co nemůže mít (teda aspoň ne tak často) :roll: A stromy ,aspoň u nás, se už barví a navíc je teplo,takže je fakt krásný podzim - nádhera,takové počasí já můžu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.9.06 20:33

ahoj holky já dneska měla hodně hektický den,takže jsem vás jen dočetla ,pozdravím a jdu odpočívat.
Měly jsme tady Václavský hody.Od půl šesté od rána peču buchty koláče kačenku,chystám chlebíčky no prostě vyvářím.Před obědem se sejely manželovy rodiče,mamka a švíce s rodinama a začalo pravé hodové obžerství.Každý ještě něco přivezl takže teď jenom funím a nemůžu se už ani hnout.Ale musím se pochválit všechno se mě povedlo ,všichni vychvalovaly,takže jsem tak o 10cm vyrostla-A minimálně o3kg ztloustla.Počasí se nám taky vyvedlo ,Lenička byla nádherná krojačka takže zase jeden super den.

Doufám že jste se všechny v ten dnešní slunečný den měly taky dobře tak se pochlubte zítra si vás ráda dočtu.

Žanet jako obvykle děkujem za seznámek.Jseš prostě jednička.A musím ti říct že to letošní babí léto se opravdu vyvedlo,ale za ten výlet k moři bych ho s tebou vyměnila.

Jeje mě doktorka řekla že holka má mezi nožičkama takový kávový zrno a to bych já viděla na tom prvním obrázku,ale na tom druhým už to vypadá spíš jako kluk.Ale přála bych ti ať je to ten tvůj vysněnej chlapeček.

Takže DOBROU NOC miminkům i maminkám a ráno se zas na vás těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí