Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
25.9.06 22:46

Peti , on to vlastne omyl nebyl, tak jsem to citila a dohodli jsme se na tom, ale ted si rikam, ze kdybych treba zmenila nazor, tak mam proste smulu :-D Ted uz mi to nikdo nerekne. Ale porad jsme jeste rada. Chtela bych, aby mi to pak rekl Danny, co to je, az se mimi vyloupne na svet, na to se tesim a vim, ze od nej to bude znit krasne, at to bude co to bude. :-)

Mahony , dnes jsi mela narocny den, dobre, zes zvladla i ten ultrazvuk. Super, ze ma mimi vsechno co ma mit a mozna i neco navic :-) Takze porad Neznalek :-)

Jeje , chudak manzel, ten si s tebou uzije :-) Vypada to, ze mame 7 holcicek a 3 kluky, zatim docela nepomer 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.9.06 22:49

Zanet : to bylo poprve. prisaham :D
Dekuji moc za statistiku :) Pisu si ! :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
25.9.06 22:52

Nojo Jeje my jsme zítra přesně v půlce 8O . To by chtělo malou oslavičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
26.9.06 07:37

Stiko, Mahony - gratuluju k výsledkům z ultrazvuku.

Lucci - ke svatbě všechno nej, nej, nej. Ať se vám vydaří podle vašich představ. Hlásí krásné počasí, tak si toužijte.

Jeje - tak to jsme na tom stejně. My jsme strávili víkend se známýma a jejich tříměsíční holčičkou. Je to moc milé, hezké a hodné miminko, ale uvědomila jsem si, že va svých třiceti jsem ještě nikdy mimino nepřebalovala a neoblíkala, že moc nevím jak ho koupat, jawk moc nebo málo ho obléct a tak. Asi na to budeme muset přijít „za pochodu“.

Všem hezký den.
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.06 07:56

Ahoda, dobre ranko.
Dekuju za moc za vsechny gratulace, pocasi urcite vyjde, verim tomu. Dnes rano mi doslo, ze uz je to pozitri a lehce me chytla panika… i kdyz uz vsechno mame. Za vcerejsi svatebni dar jsme hned zaplatili prstynky, jsou samozrejmne ty nekrasnejsi (jak jinak 8) ) a dokonce se nam i povedla nasazovaci zkouska. :D Jo… ted dar od sefa je vazne od firmy, kolegu tu mam jen jednoho, sme malicka firmicka…4spolecnici firmy a dva zamestnanci, takze je to opravdu od vedeni, kterymu v lednu odchazi pracovni sila. :oops: Dojata sem byla moc, se slazama v ocich sem sefovi dekovala. :)
Stiko … gratuluju k holcicce a vsem ostatnim preju at maji to, co chtej. Koukala sem ze tu prevazuje touha po chlapeckovi??? Ja chtela nejdriv holku, pak sem byla presvedcena ze cekame kluka, ted je mi to fuk co to bude, ale taky mam dojem ze sem jak z rozjetyho rychliku zahlidla na UTZ pindika. :D Nicmene my to vedet nechceme, takze to bude prekvapko. :)
Porad me boli brisko , prakticky denne, ale kdyz si nezapomenu vzit ten horcik, tak je to o moc lepsi. Jinak zadny potize nemam, ale moc se tesim na velky UTZ, jdu 9.10. Porad doufam, ze si to taky budu moct natocit na video, nikde sem nesehnala info, jestli to v Podoli delaji, ale pro sichr sebou beru kazetu VHS a i CDcko, nevim, na co to nataci. A taky penize, vubec nemam predstavu, kolik to muze stat.
Co se tyce prebalovani deti , tak ja mam myslim docela praxi. Sice se primo u nas zadny mimi nevyskytuje, ale uz jako mala sem obstaravala deti znamych a prebalovani a vubec manipulace s miminkem mi nedela problemy. Nedavno sem si to zkousela na jedny holcicce a slo nam to dobre, tak snad potize nebudou. Spis se bojim, ze nebudu umet mimise utisit, kdyz bude brecet. :( Ale verim, ze matersky instinkt mame vsechny nekde v sobe a v pravou chvili nam poradi. :wink:
Jeje … kdy je presne pulka tehu??? 8O 8O
Furt necitim pohyby , doufam, ze nejsem posledni, to bych se asi zacla nervit, co je spatne. :(
Tim vylezlym pupikem myslite pupik = cele brisko nebo pupik jako pupik takovej??? Me teda pupik jako takovej zatim neleze, ale prej vyleze, je moc melkej. :D
No nic, musim za dnesek jeste neco udelat, zitra uz sem doma a ozvu se pravdepodobne az v pondeli, tak na me ve ctvrtek myslete a fotecky urcite ukazu, nebojte.
Dneska sem ale jeste juknu, tak zatim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.9.06 08:24

Ahoj holky, dekuju moc za gratulace k holcicce. Jsem ted docela zmatena, volala jsem na genetiku a kdyz jsem rekla ze jsem v 21tt a ze je mi 35 tak pani rekla at hned zitra prijdu a ze bych mela jit na amniocintezu. Bojim se tam jit, je to nebezpecne a ja si uz tolik uzila ze nechci miminko nijak ohrozit. Nakonec jsem to ukecala az na pondeli, protoze to mam spojene s kontrolou kandidy a to by nemelo cenu, kdyz by to bylo uz zase hned zitra. Nevim nevim, docela me vydesila. Ja na amnio fakt nechci. Vysledky i utz mam ok, jen ten vek no. ¨Nevim jestli se v tom nektera vyznate, ale mam down moznost 1:15 000, chteji abych neco podepsala ze jsem odmitla tu amnio, fakt divny.
Lucci: preju vse nej do manzelskeho zivota a at ten den D je nezapomenutelny.
tak papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.9.06 08:30

Kacka2: no prave .. jsem rada, ze na tom nejsem takhle sama :-)
Lucci: Zkus se mrknout na http://www.upmd.cz/ treba tam najdes informaci. Mohu se zeptat jeste tchyne, ale vzhledem k tomu, ze dela na poporodni peci, tak nevim, zda to bude vedet. Uvidim ji 6-8.10.
Jinak pulka tehu je presne 20tt+0. Ty budes koukam slavit pristi tyden :D

Jinak jsem byla na kontrole a vypada to, ze se pridame k vetsine :) Nasemu vysnenemu chlapeckovi totiz chybi pindik. Doktorka na to vsak koukala asi 15 sekund a pak mi jeste dala sanci na pristi tyden, protoze ten jeji UZ ma hrozne nekvalitni obraz a ona tam pry nevidi nic plapolat, takze se mam spise zamerit na ten velky UZ na pristi stredu. Takze to je to v podstate takova informace, jako kdyby zadna nebyla. Nadeje umira posledni a kdyz to bude holcicka, tak budu take samo stastna!
Co je vsak super zprava je to, ze je mimisek v poradku, ma se cile k svetu a nase triplle testy vysli pry uplne ukazkove ! :)
Pro Zanet hlasim UZ 4.10. a kontrola 24.10.06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.9.06 08:44

Stiko, niceho se nedes a zachovej klid! Kdyz mas testy v poradku, tak se hlavne niceho neplas. Je to proste dane tvym vekem a tim, ze cekas prvni miminko.
V pripade, ze by si odmitla amnio to chteji podepsat hlavne proto, ze se proste jen jisti. Je to neco jako kdyz jdes na vlastni nebezpeci z nemocnice a podepisujes revers..

Co se tyce tech pomeru, tak tady co pisou o tom Betynce: http://www.ibetynka.cz/…k_to_vi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
26.9.06 09:21

Štiko - je to přesně tak jak napsala Jeje. Ty můžeš amniocentézu odmítnout i kdyby Ti triple testy vyšly špatně. Pokud bys byla rozhodnutá, že bys v žádném případě nešla na potrat i kdyby mimi bylo postižené ( já vím že to není Tvůj případ, jenom pro příklad), tak to můžeš odmítnou, je to jenom Tvoje rozhodnutí. A tím podpisem se asi fakt jenom jistí. Aby je pak třeba někdo nemohl žalovat, že něco zanedbali. Tak se neboj a klidně to odmítni. Určitě je všechno v pořádku.

Holky včera jsem se konečně taky změřila. No hrůza. Prsa 100, břicho 98, boky 104. Taková skoro souměrný válec :lol:

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.9.06 09:25

Stiko ,
na amnio nemusíš,když nechceš!!!Takže pokud máš obavy,tak to v klidu odmítni a vůbec se tím nestresuj!!!!Na vše se poptej,co to chtějí podepsat,ale myslím,žeje to jak říkala Jeje.Kdyby náhodou po porodu se ukázalo,že mimi není v pořádku,tak aby za to nenesli odpovědnost.Prostě taková pojistka.
Ale jak říkám,vůbec se nenervuj a v pohodě jim řekni,že si to nepřeješ.Nikdo Tě nemůže nutit :! Buď klidná :P .
Jeje ,
se svým miminkem si budeš vykládat ani pusu nezavřeš a všechno půjde samo,ale obavy jsou jasné,já je měla u malé taky,ale to fakt příjde vše tak automaticky,že nad tím člověk ani nepřemýšlí.. :wink: Ale to určo víš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.9.06 09:57

Ahoj, Štiko neboj všechno bude OK. Když jsou v pořádku testy a ULT tak co ještě chtěj :?: Jinak gratuluju k holčičce. Já si myslím, že u nás bude taky, cpu se sladkým. A já ho přitom nikdy moc nemusela. Tuhle jsem se nasnídala a pak snědla jednu tatranku a jednu delisu. No prasátko :oops:
Ale když mi to tak chutnalo.
Holky já už se tak těším na ten zítřejší ULT. Jedeme s kazetou.
Břuch mi krásně roste a i prsa.Z toho jsem teda „vodvázaná“. Co já s tím budu dělat až se nalejou to teda fakt nevím. Akorát manže je z toho nadšenej. :?
Tak pa přeji krásný den Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.9.06 10:09

Ahoj Štiko,
teď jsem se byla podívat u Missorky a jedna holka tam dneska popisuje, že byla na amnio. Je to docela pěkně napsaný. Zkus se juknout a možná ti to pomůže.
Ahoj Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.9.06 10:24

Petis, volala si tam??? Jsem kdyz tak na chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.9.06 11:20

Ahoj holky,
tak mam po kontrole, na dalsi jedu do Sumperka,tam mi natoci lepsi video,to co ma tady,je hrozne nekvalitni. Hned jsem se na to doma divala a docela se nasmala,ze tam nic nevidim 8O Takze pro Zanet, dalsi KO mam mit sice 17.10.,ale budu to menit na 11.10.,protoze budeme mit tatku doma a ten ma jit s nama na UZ. A navic mam zrovna narozky,to bude nadhera :P
A vysledky tripple testu jsou v poradku. :D :P
A jeste 4.10. jedu na UZ ve 20tt do nemocnice,tam budou miminkovi kontrolovat srdicko.

Jeje: Ja s uplnyma miminkama taky nemam moc zkusenosti, spis az s tema vetsima, co uz umi drzet hlavicku, sedet atd. Ja se to uplne bojim chytit do ruk, abych to nepolamala, radsi to necham az na to svoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
26.9.06 11:38

Ahoj Těhulky,

všechny vás moc zdravím a gratuluju k objeveným a potvrzeným pohlavíčkům. Holčičiky vedou… ale kdoví - holčička se může zdát teď a pak se z toho ještě může vyloupnout kjluk že??

Já bych se jen s vámi podělila o své zážitky. Od soboty jsem byla v posteli. V noci pátek/sobota mne chytli tak strašlivé křeče… že jsem celou noc nezamhouřila oči. Křeče v lýtkách, stehnách, tříslech, na krku… no prostě všude, kde se dá jen pomyslet. Ráno jsem byla tam vysílená, že jsem nemohla ani na záchod - nohy mne prostě neunesli.
Celou sobotu jsem se z toho vzpamatovávala - ležela jsem se šíleně bolavíma svalama po celém těle. Večer se mi udělalo lépe, ale zase mne začali mimísové okopávat - takže jsem toho opět moc nenaspala!!
Nevím, jak ostatní, ale nemá na mně dobrý vliv Magnesium. Pomáhá na bříško - tvrdne pořád, ale už ne každou hoďku… jen to nějak naopak funguje na ty mé svaly. Zkouším teď na doporučení Dr. pár dnů vynechat, možná mám nějakou alergickou reakci - včera jsem to přestala jíst a je to opravdu lepší. Dnes už jsem zase v práci.
Jo jinak holky… břicho /bříško už tomu říkat nebudu/ mi roste ze dne na den. No lidé, co nevědí mně tipují na předporodní dobu. Všichni se mi smějí, že jsem jak buldozer!!
Jinak mimísové dávají o sobě vědět. V neděli se mi pod popíkem udělala boule, ta se pak přemýstila o nějakých pár cenťáků a pak zmizela - bála jsem se, že kýla, ale když se to hýbalo, bylo jasné, že je to mimi - takže první projev - možná ručička, možná hlavička… kdo ví!!

Nakonec toho mého výlevu mi v těchto špatných dnech strašně kolísá tlak. Jednu chvíli se mi šíleně rozbuší srdce - celá se spotím… tepe mi v uších,… po cca. 10 minutách to pomalu odezní. Nevíte co to může být?? Je to dost nepříjemné… ??

Holky užívejte si… já asi začínám mít období, kdy už to bude horší a horší… na tělo už je to moc… doufám, že to zvládnu!!
Páčko!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí