Poradna duly
Jana Čurdová
Ajko, kdy mas termin a vis co cekas? Mate vybrane jmena? A kdy mas kontrolu ![]()
Ahoj těhulky,
hlásím že jsem zde
a jsem po kontrole. Vše OK, ale nedělal mi UTZ
, takže ještě pořád nevím co to bude. Pro Zanet - KO 20.10. a UTZ potom 24.10.
A teď vás jdu dočíst, protože to nějak nestíhám.
Podle UZ mám termín 16.2., bohužel pořád ještě nevíme, co to bude, protože naše mimčo je hrozný stydlínek a nechce se nám ukázat… Na posledním UZ jsem byla v pátek, všechno je prý v pořádku. Jména máme pro chlapečka Ondřej a pro holčičku Anna. A na další kontrolu jdu 16.10.
Doufám, že jsem na nic nezapomněla
. Kdyžtak se ptejte…
Ještě jsem vše nedočetla, ale Štiko, to amnio fakt můžešodmítnout, my měli podezření na DS 1: 230 a omítli, jestli je to jen kvůli věku tak se to riziko vzhledem k tvému věku pohybuje nějak jako to naše. BuĎ klidná, vyštetření v tom prvním timestru je nejspolehlivější, amnio je jen toršku přežitek z doby, kdy pojišťovny za těhule vše platily cca dva roky…dnes nám dr. řekl, že to vidí na krásný zdravý dítě, my s mužem myslím viděli taky pindíka, ale nenechali jsem si to říct, takže překvápko. Další kontrola je až 30.10., Štiko buĎ v klidu, máš zdravé miminko a nenech se vystrašit…on ten genetický pohovor je totiž o tom, že se tě snaží trošku přesvědčit o nutnosti toho amnia, ale nutit Vás nikdo nesmí!
Prsoím jak mám zaslat SZ? Díky Nane2
Lucci , tobě už ta svatba klepe na dveře! To je super, že jsou v práci tak fajn (a štědří
), určitě se vám to bude hodit.
Zanet , nemyslím, že ho to vzrušuje
, ale je teď velmi tolerantní a vyvažují to jiné přednosti, které oceňuje (velmi se mu zamlouvá má současná velikost prsou
)… a hlavně je rád, že jsem neztratila chuť
![]()
Já ti tak závidím to moře
I když jak už holky psaly, začíná tady prozatím fakt nádherný podzim ![]()
Matesso , Zanet si to neumí představit
, ale já si teda docela dobře představím jak vypadá divný pupek… něco jako ten můj ![]()
Jeje , s tou plačtivou náladou mi to přišlo docela srandovní
, ale ti chlapi si s náma fakt někdy vytrpí…
(no chudák k tomu přišel jak „slepý k houslím“
) A ještě gratulace k té „polovičce“ ( Mahony tobě samozřejmě taky
)
Stiko , nevidím důvod proč bys měla chodit na amnio jenom kvůli věku. Pokud jsou všechny výsledky v pohodě (DS ti vyšel super), tak mi to fakt přijde jako zbytečné „plašení“ té sestry.
Oren , ty stavy ti teda nezávidím
Ale snad se to spraví a pokud se cítíš hodně unavená, tak se vyprdni na celou práci… to ti za to nestojí ![]()
Dendulko , tak konečně někdo kdo má se mnou termín
Doufám, že je po amniu vše OK.
Vítám těhulku Soňu - dej prosím podrobnější info o tom veletrhu
(kdy a kde). Docela bych se taky jela podívat.
A vítám taky AjkuZ . Jste se tady holky nějak rozrostly - což je moc dobře. ![]()
No a tímto jsem se totálně vyčerpala
a manžel mě volá do pelíšku
, tak zase zítra ![]()
Ajko , dik, ted uz mam vsechno info a mam te v evidenci ![]()
Vitam te u nas, Xsonu, taky ![]()
Nane , SZ je jednoducha, proste klikni na Poslat SZ pod prispevkem uzivatele, kteremu chces napsat. Takze si u tebe pisu „prekvapeni“, ok?
Stiko , holky ti vsechny radi odmitnout tu amnio… ale ja bych na to mozna sla. Ono i vsechny ty tripple testy a ultrazvuky nekdy muzou podat zkreslene vysledky, takze aminocenteza je fakt nejspolehlivejsi. A taky je to jedina spolehliva metoda urceni pohlavi. Je tam sice urcite riziko, ale velice male. Takze at se rozhodnes jak chces, drzim pesti. Hlavne se kvuli tomu nestresuj. Ber to pozitivne.
Jeje , to mi nedelej, ze bys mela taky holku! Na me fakt uz zadna nezbude, beeee
Aspon ze je miminko zdrave a porad mas jeste nadeji ![]()
Oren, chudacku, ty mas teda trapeni, myslim na tebe, at je ti lip!
Dendulko, ty bys nam mohla popsat zkusenost s amnio. Bylo to hruzostrasne nebo docela v pohode?
Mahony, mam ti napsat „prekvapeni“?
Jsi dobra!!! Ja jsem vcera jen asi 15minut cvicila tehu jogu, ale na tebe teda nemam.
Majdo, tak te tedy vitam v nasem „Mah-Zan“ klubu cviceni, pekne hlas uspechy
Na fotky se moc tesim!
Ruzo, jestli te boli klouby a cele telo, mozna bys mela trosku zmirnit s tim behanim s hafikama. Prece uz jen tahas vetsi vahu a je to na ty klouby zatez.
Matesso, me se ten cesky kocarek libi, vybrala bych si ten sedo-oranzovy ![]()
Soni oregon S znamená otočné kolo ![]()
Na natáčecí kolo někdo říká že je lepší, někdo že né. Já nevím, ale nějak preferuji tu brzdu… Já totiž začala jezdit na bruslích - chci schodit tu almaru
![]()
Majdo já ujíždím na všech těch hračkám, všechny jsou nááádherný http://sirmi.ic.cz/smajl/175.gif Hele a k jeké Jarce? dáš odkaz, asi jsem to nečetla http://sirmi.ic.cz/smajl/87.gif
Ajka ahóóój http://sirmi.ic.cz/smajl/59.gif
Ajko , take te tu vitam!
Jeste ale nam zbyva hodne holek z te diskuze
. Kde se takova Ivet toula??? ![]()
Matesso : ten kocarek jsem mela take vybrany. Nezhledala jsem na nem zadnou vadu akorat tu, ze ja chci kocarek s otocnymi koly vepredu a tento jen nema. Jinak jsem procetla dost diskuzi na tema tohoto kocarku a celkem je to bezproblemovy kocarek a hlavne prostorny
Ja mela vybrany ten tmavefialovy se svetlou, nebo jeste kombinaci zelena se svetlou. Ale nakonec zvitezil muj Bebecar. Ale ten je drazsi no …
Zanet : Tak to pak opravdu nezbyde nic jineho nez ty deti „čendžnout“
Ne, to bych asi neudelala
Ale jak rikam, ja bych radej klucika. Nakonec jsem manzu jeste utesila, ze prcek ho ma proste pindika malinkyho, takze z toho duvodu nebyl videt. No uvidime ![]()
Zuzika : No plactiva uz se nastesti od te doby neopakovala. Fakt to bylo poprve a doufam naposled!!
A dekuji ke gratulaci. Oslavu polovicky spojime s 7-letym vyrocim, ktere mame na Sv.Vaclava s milackem, takze to nejako oslavime ![]()
Jinak na Brumlovi maji 40% slevy tak tam juknete jestli chcete ! ![]()
Matesso já mám s komb. kočárky s přehazovací rukojetí špatné zkušenosti. Špatně vypolstrované a děti strkají ručičky kam nemají
Upozorňuji nemám tu zkušenost s Patronem!!
Teda holky, jenom zírám, jaký máte přehled ohledně kočárků… Já jěště neměla kvůli zkouškám skoro na nic čas, zatím jsme s mojí mamkou vyrazily jenom na nějaké hadříky… Zbytek až po svatbě, snad budu mít potom víc času
Ale můj drahý se chlubil, že jeden jeho klient má velkoobchod s kočárky, tak tam pak asi uděláme razii… a snad nám dá dobrou cenu ![]()
Dnes už se s váma loučím, tak dobrou A.
Zanet: Ten divnej pupik ti nemam jak dat do galerky, nemam scaner. Nekdy musim pujcit digi fotak, nebo ho uz koupit,at muzu fotit mimco.
Ale ve skole jsme s holkama vzdycky zkoumaly,ktera ma nejhnusnejsi pupik a ja jsem pokazde vyhrala
Pritom jedna holka tam mela pupik,kterej vypadal jak kocici ritka
![]()
Jeje: Taky mam vybrany ten Apollon Alux, ale mam i jine kocarky, mimochodem i Bebecar ![]()
A na tom Brumlovi ty slevy mivaji vdycky, kdyz se zbozi neproda tak do mesice, je to tam super. Ale ty novinky jsou novinky, tam jsou vecicky supermoderni a jako nove. Ja se vzdycky rychle divam na bundicky,kombinezky a kalhoty…Zrovna zitra (misto ctvrtka) v osm tam maji novinky
Ale zakazala jsem si tento mesic uz cokoli kupovat,mam toho uz hrozne moc
Jeste ze ten mesic uz konci
![]()
Mam zaplou Chuvu v akci a jde z toho hruza
Ted jsem rada,ze budu mit holku
![]()
Heliku: He, a ja si myslela, ze prehazovaci rukojet je prednost
Chjo,tak ja nevim. Pockam si,co vybere ta nejzkusenejsi a budu se ridit podle ni…
Matesso: Tak to je uplne ten stejny, co jsem mela vybrany. Patron jsem na zivo bohuzel nevidela, jen na netu, ale jak rikam v diskuzich na to holky pely chvalu. Ale Bebecar - laska na prvni pohled a ta se mi potvrdila i na zivo. Takze jdu do toho! ![]()
Ad Brumla - tak to ja vedela jen o pondelku. Mam tam nejake rezervace a tak jsem si dneska chtela povybrat jeste neco a uz ji ukoncit, takze si to jeste necham na zitrek a pak to zaplatim.. Kombinezu jsem vybrala zrovna vcera vel.68 Nadhernou! Uz se tesim az ji budu mit doma ![]()
Matessa a která to je? ![]()
Hele výhoda to je, třeba začne někde HNUSNĚ foukat a ty jedeš proti větru, šup a přehodíš rukojeť
… Ale dost často vyčuhují různé kovy a plasty a nejsou buď vůbec polstrované, nebo jen potažené látkou a pak to bolí
a vždy pozor u přehazování na ručičky! Ale to není problém hlídat
Mateso ,
taky koukám na chůvu a teda - katastrofa,já bych ty dva kluky bila jak koně!!!Hajzlíky nevděčné ![]()
Kočárky zatím obkoukávám,ale asi je na nákup ještě brzy a mohla bych pak někde zahlídnout nějaký hezčí než bych koupila a bylo by mi to líto.Takže uvidíme,nechci se unáhlit,ještě nemám ani zdaleka jasno…
Navíc nás teď čeká nákup celé ložnice,ta stará už se nedá - dneska mi drahý řekl,že ta má půlka postele
je fakt katastrofální a to ji nemáme zas tak dlouho ![]()
Holky,prosím o radu…není to nic vážného,spíš taková klasika - potřebuju poradit s jídlem!!!nemám už absolutně žádnou inspiraci,co jsem doma..Co tak vaříte o víkendu nebo přes týden,prosím,prosím,poraďte..
Jsem z toho už fakt na mrtvici ![]()