Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
21.9.06 09:59

Ahoj holciny,

teda ja vam zavidim, ze muzete tak dlouho spat, ja jsem driv taky spavala tak do pul desate, ale ted? Jsem rada, ze vydrzim aspon do sedmi… Prcek si me pekne vycvicuje… A kope a kope a ten nas tatka z toho dostal zachvat smichu, ze to je i videt, jak se to bricho nadzvedava :D Pry je to jak vetrelec :roll:

Kacko: Ta zavinovacka je fakt bozi - i kdyz ses ptala na rady zkusenych matek :lol: (ja jsem aspon zkusena tetka 8) ) Taky kupuju :lol: Ja si ted konecne delam autoskolu, konecne mam na ni cas :oops: tak budem s mimcem radit a cestovat a bude mu hezky teploucko a pohodlnoucko :P Ta bezova s bananovou je hezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
21.9.06 10:00

No mě teď napadlo, že by se ta zavinovačka dala použíd i do kočárku jakoby místo nějaké kombinézy ještě do fusaku.

Poslala jsem to i manželovi a je nadšený. Taky ji asi koupíme.
 Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
21.9.06 10:03

Jojo, ono je to tam i napsane v popise, ze se to tak da pouzit.
Jsou tam i letni-bavlneny, ale to mi prijde zbytecny. Ale maji tam zelinkavou barvicku,coz se mi libi… Ale kus!!! Je to proste zbytecny,nebudu to kupovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.9.06 10:48

Ahoj,

ta zavinovacka je mooooc hezka, libi se mi bud cela bezova nebo bezovo- bananova. Jenom mi nekdo reknete, jak dlouho ji budu vyuzivat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.9.06 11:23

Ahoj holčiny,
tak přesně tuhle zavinovačku mi v obchodě ukazovali a je fakt super. Měkoučká a je to vychytaný na pásy - no prostě super. Barvy si může každý nakombinovat jak chce (alespoň to říkali). Taky do ní půjdeme.
Ta letní taky není špatná, ale pro nás už asi zbytečná.
K tomu kočáru X-lander - chceme čtyřkolku.Teď honem nevím přesně typ. Nám ukazovali jeden, ale pak jsme našli sice s mohutnější konstrukcí, což se mi až tak nelíbí, ale má lepší odpružení. Tak teď fakt nevím. Musíme se na to ještě podívat v obchodě. Přes ten net to není ono.
Halt na vlastní voči je na vlastní voči. Tak pěknej den. Já jdu dnes odpoledne s kámoškou do místní MŠ na uspávání zahrádky.
Ahoj Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.9.06 11:24

ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak nemam prehled…
Liliku, ty uz mas 20. tyden za sebou? toto leti!!!!! vsechno v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.9.06 11:26

ahoj Zuzo, my se vcera byli mrknout na kocarky, pani nam ukazovala nejaky Lux duo - byl docela dobry, do 10000,– ale manzel mel strach z jakychsi plastu… me se furt libi Hartan ZX, ale pani rikala ze spis platis za znacku… kdyz oni na zivo tech kocaru pro dvojcata moc nemaji… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.9.06 12:08

Tak holky jsem tady s mírama je to dobrý zatím se můžu chlubit.Až jsem byla sama překvapená,ale počkejte až se s tím vytasíte za dva měsíce tak budu dělat mrtvýho brouka.
Takže chlubení začíme: váha 58kg
výška 170cm
přibrala jsem 2kg
prsa 98cm
břicho(,protože o pase už se nedá mluvit) 84cm
boky 94cm

S využitím zavinovačky je to těžký letos přes zimu určitě -do kočárku výborný nápad- a jelikož je tm délka 86cm tak příští zimu to asi nehrozí i u sebemenšího dítěte.Ale moc jsem je neviděla prodávat takže se pak určitě půjde dát prodat jako použitá.A protože když hodně tak ji využijem 3 měsíce tak by tam neměl být ani takový cenový rozdíl oproti té ceně pořizovací.Já se toho nebojím a jdu do ní kupuji tu banánovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.9.06 12:25

Ahojte holky, tak tedka jste mi na:,–(ily brouka do hlavy.
Tedka teda nevim, zda mam poridit rychlozavinovacku, ktera se da dat i do kocarku, anebo spise zakoupit ten zimni fusak, ktery se da dat take do obojiho. Nebo zakoupit normalne fusak a jeste tuto zateplenou rychlozavinovacuk??? Ted v tom mam vazne maglajs :(
Ale jinak je v tom miminko nadherne, to se musi uznat :) Mne se libi ta bezova.
Je jasne, ze to co kupujeme na letosni zimu uz nam tu dalsi bude asi na prd, protoze svištík nám z toho vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.9.06 13:34

Ahoj holky,

vy jste toho napsaly tolik, že mě to donutilo otevřít emimino hned ve dvou oknech 8O .

Žanet teda ceny v jů es ej jsou pěkný pálky, ale věděli jste, do čeho jdete :wink: . Pojištění je u vás asi pekelně drahé, když se vyplatí ho neplatit. Zase na druhou stranu u nás platí člověk jak mourovatý, ale pokud chce něco nadstandartního, zaplatí plnou výši…pokud si vůbec může nadstandart zaplatit. V mnoha případech to ani nejde, protože když to nemůžou mít všichni, ty to taky mít nebudeš :evil: .

Dendulko Ty si těhotenství vážně „užíváš“ :? . Tak ať už vás nic zlého nepotká a zbytek těhotenství jde jako po másle :wink: .

Petiso díky za kompliment ohledně mých mír. Ale hubeňour nejsem ani náhodou. Mám jednu velkou slabost a tou je mé pozadí, nechtěla jsem to tu psát, ale o nic nejde, takže…moje míry přes zadek ani před těhu nešly pod 100 cm, teď se ani neodvažuju změřit :oops:

Heliku gratuluju ke 100% holčičce Lucince!!! Lucie je nádherné jméno…

Jeje já taky vždycky navážím u doktora víc než doma. Proto se vždycky ráno zvážím a nahlásím váhu z domu, je o kilo příjemnější :D Jo a myslím, že ve většině krámů Ti nabídnou, že si tam můžeš kočárek objednat a vyzvednout až na poslední chvíli. Nám to nabízeli i v Německu :wink:

Žanet to je zvláštní že můžeš při glukozovém testu jíst. Vždyť glykemickou křivku ovlivní i obyčejný rohlík 8O

Kačko já jsem na tom se strachem úplně stejně jako ty. Dokáže mě pěkně vynervovat, když se někde zdrží. Nadávám si za to, stejně nervováním se nic neovlivním, ale bojovat proti tomu se mi moc nedaří :oops: . Kdybys přišla na nějaký recept jak na to, sem s ním!

Zavinovačka do autosedačky je krásná!!! Ale taky nevím, jestli ji koupit nebo ne. Budem mít zimní fusak, který pasuje i do autosedačky, tak nevím, jestli bych to využila :?: . Ale zase cestovat autem budem hodně a navíc dlouhé štreky. Rodiče mám 200 km daleko.

Holky mě strašně padaj vlasy :? . Včera jsem si myla hlavu a to byly úplný chomáče! Nemáte nějakej babskej recept co s tím? Abych nebyla do porodu plešatá :evil:

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.9.06 13:41

holky ty jsou krasny co?

http://elinka.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.9.06 13:53

Devcata tak jsem konecne nasla, kde ten muj drahy objednal ty bohemacke dupacky a konecne vam je sem mohu dat :)
http://www.fanshop.cz/…ucts/202.jpg /> http://www.fanshop.cz/…ucts/200.jpg
a jeste dostane bryndak: http://www.fanshop.cz/…ducts/60.jpg

Mahony: Asi maji ty vahy krapet zacarovane. Ja kdyz jsem sla podruhe do ordinace, tak prvni moje vaha byla 46. Doma jsem si nenavazila ani o kilo vic a bala se, ze mne doktorka sprdne, ze jsem nepribrala vubec nic. A v ordinaci jsem mela 49. Proste 3kg za mesic - to nevim, jak jsem udelala. No a tedka uz jsem na 6. Kam toto pujde dal,nevim :-)
Ad kocarky: ja vim, a urcite toho vyuziju. Urcite vsak budou chtit zalohu nejakou ze? Vzhledem k tomu, ze chci kocarek, ktery v nasem zapadlem meste nema pobocku, tak si ho pojedeme vybrat do Brna a manzel potom pro nej bude muset zajet. J
Take prave bojuji s tim, zda koupit i tu zavinovcku nebo to nechat na tom fusaku. Ale je fakt nadherna! Sakra to jsem nemela videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
21.9.06 14:02

Ahoj holky,
tak ta Bohemka mne dostala :lol:
Já bych osobně šla do toho fusaku, ten využijete i další zimu. I když fusak se dá sehnat i za 500,– a to potom se zavin. vyjde levněji :! Otázkou je jak je zavinovačka velká. Já jsem si říkala že kombinéza, která má vepředu zip stačí a možná aby to nemnělo nohy, ale jen pytel. Maximálně jsem zvažovala udělat do flíz. deky díry na popruhy. No já jsem v jistých věcech nějaká šetřivá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.9.06 14:10

Helik: myslim, ze si narazila na spravnou otazku, protoze dle tech obrazku ty deti tam anijedno nemaji nic zimniho na sobe. Proste jen nejake bavlnene tricinko. Takze otazkou je aby se do te zavinovacky vesli. a take aby kdyz se nevejdou v zimnim to nebylo prilis slabe a nebyla jim zima.

Zavinovacka se mi libi.. ono by se to dalo zkombinovat fusak za 500 + zavinovacka za 400 a je jsme jeste porad na nizsi cene nez u toho COMBI FUSAKU za 1200. Ja fakt nevim :(

Jinak jsem se divala, ze tam jsou i dupacky jinych FC klubu :-) Tak naladte manzilky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.9.06 14:33

Jeje pokud zvažuješ fusak x zavinovačka, tak já jsem určitě pro fusak! Je teplejší, alespoň částečně nepromokavý a hlavně se Ti do něj vejde dítě i příští zimu! Myslím, že combi fusak od emitexu má i připravený dírky na pásy jak do autosedačky, tak do sporťáku. Já zvažuju tu zavinovačku jako doplněk k fusaku (pro chladnější jarní a letní dny), ale asi to budou vyhozené peníze…že jo Heliku :lol:

Štiko ty zavinovačky jsou nádherné, ale ta cena......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí