Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
20.9.06 08:09

Ahoj Mahony ten 1 rozměr není nic co by mamka poznala :D 4D = 3D v reálném čase Takže je to jedno jestli 3 nebo 4 D :wink:
A neboj ten gluk test je jen pro maminky s cukrovkou nebo s riz cukrovky, to znamená pokud někdo v rodině byl či je cukrovkář… Tak pokud nemáš cukr v moči a nejsi gen. zatížena, neboj se :D Já bych ten tst asi taky neutáhla, musím se hned ráno nadlábnout a pokud jdu na krev na lačno, mám pocit že to se mnou sekne a beru si přeslazený čaj, a hned po odběru dopuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.9.06 08:12

Mah ,
u 3D UZ vidíš úplně normál obraz jako na obyč UZ,na který všechny chodíme,akorát si pan dr. zastaví ,když chce obraz a „prosvítí“ - nastaví tuto fotku - obraz,který zastavil do 3D rozměru…toť vše.Takže vlastně vidíš prostorově jen fotku ve 3D rozměru,ale ne,jak se mimi pohybuje!
U 4D UZ už vidíš takhle prostorově celé mimi,včetně pohybů a všeho - jak mává,cucá si třeba paleček - prostě pohyb.Něco jako video… :wink:

Snad jsem to laicky popsala dost srozumitelně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.9.06 08:20

ukázka 4D http://www.gehealthcare.com/…4d_mini.html

a bohužel jsem taky našla článek o škodlivosti UTZ, ale už jednou jste to zavrhly, tak nebudu raději odkaz dávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.9.06 08:23

Jéé holky jsme ve skluzu :( Koukla jse na Podolí a taky jsem jukla na registraci, nevím jak u Vás, ale mám pocit že je situace stejná všude, tady v Praze je narváno :( píší že se máme registrovat už ve 14tt 8O 8O 8O Je pravda že už jsem slyšela o 2 maminách co rodily až na Kladně, jelikož bylo všude plno 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.9.06 08:28

To je u Vás fakt takový nával??Já si neumím představit,že bych měla rodit jinde,jako že by na mě nevyšlo místo.....šmarjapano…to je jak fronta na chleba..Ale jasně,když je daný počet lůžek - kapacita - a únor jak vidno bude hodně plodným měsícem,tak se není čemu divit.
Asi se na KO poptám,jak je to tu u nás,ať neprošvihnu fleka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.9.06 08:41

Pet krásně jsi vysvětlila ty ultrazvuky díky http://sirmi.ic.cz/smajl/179.gif

Jo jak jsem slyšela je teď dost běžné rodit prostě někde :D ten 14tt mne šokl :D

A je to jak fronta na banány či mandarinky před 20lety. Pamatujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.9.06 08:46

Heliku, Peti díky za vysvětlení 3D. KONEČNĚ jsem to pochopila :D .

O tom, že bych se měla zaregistrovat do porodnice (a dokonce už ve 14.tt) jsem ještě neslyšela 8O . V Praze to chápu, když je porodnic víc, ale nedovedu si představit, že mě v Pcích nevezmou…kam bych asi jinam šla 8O . Taky se na to radši poptám, ať nakonec nemusím rodit doma :lol: . To by manžel asi nepřežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.9.06 08:48

Fronta na banány :lol: :lol: :lol: . Výborné přirovnání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.9.06 08:56

MAh určitě přežil a hlavně si dovedu představit jak lítá po bytě a hledá NĚCO na přešmiknutí pupečníku http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.9.06 08:57

No,přesně…taky mi to přesně připomělo tu dobu..Já byla tenkrát sice něco jako dítě…ale i tak si živě vzpomínám..
Vyjde na mě :roll: …nevyjde :roll: …a hlavně před Vánocemi.. :lol:

Jééé,já se těším na Vánočky…jupíííí :D ,vždycky to děsně prožívám a teď,když je doma ještě dítě a bude další..no bomba!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.9.06 09:01

Cau holky, tak uz vim proc mam deprese, boli me hlava a nespim a nadymam se. Vsechno to dela tenhle fujtajbl co mam v tele

http://nemoci.doktorka.cz/candidoza/, :( budu muset upravit stravu a vyhnout se sladkymu. A zrovna mam na nej :( kovou chut. No asi je bobiste preslazene, to bude cukrousek :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.9.06 09:02

Pet já byla taky dítě /tedy i puberťák :) ) a taky bylo maximálně 2kg mandarinek na dítě :lol: a to dospod narval hnusný a nahoru 4 hezký :twisted:

Já se na Vánoce taky těším, dlouho jsem si je držela hezounké, ale pak nějak obyč, nebyli děti, ale co mám malou je to zase nááádherahttp://sirmi.ic.cz/smajl/183.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.9.06 09:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.9.06 09:04

stika ty máš candidu? To už asi dlouho co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.9.06 09:11

Heliku už vidím manžela, jak jde na pupečník zelenej jak sedma se zrezlou rybičkou, kterou má schovanou z dětství :lol:

Štiko úprava stravy určitě pomůže. A já bych k tomu přidala ještě pohyb a pobyt na čerstvém vzduchu. Vyraž si dneska na dlouhou procházku do přírody a uvidíš, že se hned bude spát líp. Dneska bude krásné počasí a uvidíš, jak budete Ty i bobiště spokojení :wink: . Hlavu vzhůru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí