Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem,
je tady toho napsáno hodně a tak nevím odkud začít.
Snad u oblečení - objevila jsem tyhle stránky -
http://www.sekacektehulka.wz.cz/.
Já si tam celkem nakoupila (ono se to oblečení za těch pár měsíců neonosí… a např. těhu kalhoty za 1500,– se mi na pár měsíců nechtělo kpovat), pokud jste z Prahy, dá se domluvit i osobní návštěva…
Pet - jsem na tom se svým chlapem úplně stejně
, ale nedokážu říct, co je lepší - znám pak páry, kde je to 1 za měsíc a pak je také jeden z nich nešťastný… Ono se to úplně nedá rozsoudit, jestli je lepší mít doma klid, nebo živo…
V každkém případě se ti naši chlapíci doma musí teď uklidnit s těmi pupíky, která co máme ![]()
Tak zatím končím - už mě zase bolí šiška
Ahoj Holčiny,
tak mi to nedalo a vyrazila jsem na ultrazvuk. Jelikož jsem měla jít tento týden bez přesného datumu, tak jsem využila dnešek. Vzala jsem sebou i manžela a oba jsme byli rádi. Pořád jsem nevěděla jak udělat, aby šel taky a ono se vyřešilo samo.
Výsledek je takový, že mám takovou strukturu, že nemohou udělat přesnou kontrolu a jedu na 4D ultrazvuk do Prahy HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Chudák doktorka mi to tam vysvětlovala, abych nebyla nervozní, že mě tam neposílá z důvodu nějakého problému, ale jenom kvůli tomu, že špatně vidí a já už byla natěšená, že uvidím Pepu prostorově. Jdu tam 5.10. Neměli bohužel bližší termín.
Na ty bolesti mi řekla, že to může být klidně skříplý nerv. Stává se to prý velmi často a řeší to opichováním. Mám zatím počkat a pokud to nepřejde, vyrazit zítra s močí do ordinace.
Cestou od lékaře jsem si udělala radost a koupila jsem si těhu podprdu. Stála 320,– Kč a je straaaaaaaaaašně příjemná. A taky jsem si koupila vlnu, jak jinak. Šli jsme okolo dětského textilu a já tam vyděla svetřík s čepičkou za 265,– Kč a já si ho upletu za 70,– Kč, tak jsem neodolala.
Pet ,
tak snad to bude jen ten skříplý nerv, dobře, že sis k té doktorce zašla.
Na ten glukózový test mám jít teď taky. Ve čt jdu na kontrolu s ultrazvukem a dá mi tam ná ten test žádanku. Ale jak jsem četla, jak to probíhá, tak se mi tam moc nechce. Hlavně musím zase řešit, kam s Lukajdou, ať se mnou opět nemusí čekat jak tele.
A jedny těho kalhoty už taky mám. Do žádných normálních se už nevejdu. Nevím jak někdo z vás psal, se ještě může vejít do normálních kalhot, u mně je to nereálné. Ale doma je to nejlepší - tepláčky jsou tepláčky.
Jo a k té váze a rozměrům na ultrazvuku. U mého prvního prcka hádali čtyři kila podle ultrazvuku a měl tři dvacet. Je to nepřesné, říkal mi to tenkrát i Dr. Záleží na tom, jak má mimisek natáhlou nohu a hned to udělá třeba o týden víc či míň, takže se tím zase tak nestresujte. Hlavně že je jinak vše v pořádku.
cus tehule, tak jsem sezrala sklenici kyselejch okurek a desim se noci, to zas bude brichoza. ![]()
tatu mame jeste v praci. K veceri jsme mu udelali cuketovy rizky a kuskus. Taky bych si dala ale cuketa me nadyma jako blazen, no uvidime co ty okurky. Hroznovymu vinu se po vcerejsku obloukem vyhnu. Je to hrozny, mam chut na hrozny, jablka, hrusky ale potom ty stavy!!!
Mam pupek jao balon, uz ani nemuzu sedet, tak se tak valim v pololehu a tloustnu. Sexik jsem si zakazala a uz to mam tak zmakly, ze se nevzrusim ani kdyz se snaziom obstastnit tatku
. Jen abych nezapomela za ten rok jak se to dela.
Mejte se krasne a klidnou noc
Štiko to tě naprosro chápu mě taky nadýmá spousta věcí ale když se jim chci vyhnout abych neměla bolesti tak mám na ně takovou hroznou chuť.Třeba houby bych jedla nejradši denně ale vždycky když je sním tak do půl hodiny dostanu křeče ,pak průjem a za hoďku je to ok.Tak se jim radši vyhýbám protože mě to přijde skoro jak otrava tak abych neublížila mrňousovi.
Holky zítra jdu na ultrazvuk i s Leňoua manželem tak uvidím co nám řeknou.Dneska už jdu odpočivat protože od rána jsem v jednom kole .Nejdřív nákupy pak pro malou do školky pak do výtvarky,po cestě domů jsem se stavila u kámošky a mamky na plk.Přišly jsme za deset sedm dostaly sprda od taťky kde se couráme -jako kdyby on se nikdy nikde nezdržel-,večeře ,vykoupat a já padám únavou.Tak jdu odpočívat zítra valíme s Leničkou a tátou na ultrazvuk.Tak držte palce ať má to dítě všechno jak má být a otočí se tak aby jsme rozeznaly pohlaví.
DOBROU
Lenyo ,
tak to Ti moc závidím a i ostatním,co už znáte nebo se dozvíte pohlaví mimouše…já už chci taky…ale holt ještě si počkám…Ale chystají se se mnou taky taťka a Sárinka,tak jsem zvědavá,co budou říkat…hlavně malá,ta se těší z nás nejvíc
Napiš pak,co na to malá říkala,jsem zvědavá..A taky jak s mimi!!
Radi ,
já se zády nic nemám..to psala Pipi,ale neva ![]()
Pipi ,
ten 4D UZ Ti závidím
!!!Tam už jde miminko fakt krásně vidět - prý!Se máš! Ale já četla,že se to musí platit,že ikdyž Ti to třeba lékař doporučí,tak stejně to nejde přes pojišťovnu a musí si to každá maminka zaplatit sama..Jak to máte Vy??
Já o té možnosti taky uvažuju,prý 3D je nic moc,ale ten 4D je už o něčem jiném…ani nevím,jestli tady někde u nás je..A budeš taky v super termínu,mimi akorát velké!!Fakt Ti to závidím (v dobrém samo) ,počkám s čím příjdeš a asi se do toho vrhnu taky!!!Přece jenom stojí to dost peněz,ale ta možnost vidět takhle mimi…jééé ![]()
S tím oblečením jsem to psala já,prozatím mám všechno dobré,ikdyž bříško mám,ale já mám kalhoty bokovky samé,takže asi proto!
Ale dnes jsem si u nás zkoušela těhu kalhoty,tak mi paní řekla,ať příjdu až tak za měsíc,že zatím nemám pořádné bříško a těhu kalhoty se bez něj kupovat nedají…
Tak jsem byla teda ale zklamaná…
Bříško mám,tak ať nekecá…
Ale je fakt,že mi to přes bříško trochu plandalo..ale byly krásné - manšestráky,takové frajerské s kapsama na prdelce,takové jak bokovky,ale úplet přes bříško a různé barvy..fakt pěkné,jsem byla překvapená ![]()
No,jdu koukat na Ordinaci,ale trochu mě mrzí,že těch těhotných je tam čím dál míň.. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se dnes zaregistrovala do porodnice
Ja vim, je to brzo. Puvodne jsem tam jen volala, kolik nas ta sranda bude stat a nakonec to takhle dopadlo. A pristi tyden to pujdeme zaplatit a taky na prohlidku. Normalne tam poradaji prohlidky jako na zamku. Tak jsem na to zvedava a pak urcite poreferuju.
Holky, co jdete zitra na kontroly a ultrazvuky, at to vsechno dobre dopadne a mimisci ukazou, co maji
Ja jdu taky na kontrolu, ale moc od toho necekam. Vrchol bude, jestli uslysim srdicko. To mam rada.
Heliku a Radko, nehadejte se, od toho tu nejsme. Heliku, ja si taky koupim jednu pikslicku umeleho mleka prestoze chci kojit jak nejdyl to pujde (teda dokud me to bude bavit)
To neni o tom, ze bych si neverila, ze by to kojeni neslo, je to proste sichr. Tak jak kdyz si beru s sebou na cesty vic penez. Nikdy nevis, na co je budes potrebovat. Tak jako si beres destnik, prave proto aby neprselo… A cajik pro miminka? Tak tady se bohuzel neprodava, budu muset rict mamce, aby mi ho privezla, protoze si myslim, ze tady na Floride ho urcite vyuziju. Pres leto na 100%.
Ruzo , ja ti pak dam kontakt na mamku, ona ti poradi co s tou kozickou.
Pamatuju si, ze seno nasi taky brali jeste i od sousedu, kozy jsou fakt strasne mlsne a hladove, takze toho spotrebuji hodne (a to ji podestylali slamu).
Tvrdnuti bricha , taky jsem si toho vsimla po orgasmu, ale je to normalni, tak se toho nebojim.
Lenyo , tys me dostala s tim komentarem. Pry ze po jidle mi spis mimi nadava, ze mu tam cpu dalsi jidlo, kdyz uz tam nema ani tak dost mista
tak to se mi libilo. Diky!
Petiso , o Adrienovi uz jsem taky uvazovala. Moc hezke. Tak ti to mam pridat do seznamku? ![]()
Zanetko ,
děkuju za pochvalu jména…tak budeme mít obě třeba Adriena - určo mi ho do seznamu dej…Třeba se objeví ještě nějaké jiné jméno,ale tohle se mi líbí…Zatím
![]()
Jinak ses ptala na ségru - bydlí už 6 let v Atlantě,má amer. přítele - Mike.Tak nějak plánují budoucnost,jsou spolu už pár let.Ale nikam nespěchají,tam je prý na děti fůra času!
Lilik: Jak Radka myslim rikala, myslim si, ze neni proc plasit. Ve vedlejsi diskuzi zase jedna holčina opacny problem a to, ze miminko je prilis velke. Proste si myslim, ze se jim to nepodarilo tak dobre zmerit.
Ja treba jsem naprosto smirena s tim, ze moje mimi bude mensi, protoze jsem i ja malinka a muz je o hlavu a neco vetsi. Proste nema byt po kom nejaky prilisny velikan. To bude v pohode,neboj!!!
Glukozovy test - hm, tak to sem tedy zvedava. Tedka jdu pristi tyden, tak mi tam o tom treba take reknou. Jenze jestli tam dve hodiny cekat tak to mne asi mrsti ![]()
Radka O, Matesa, Petisa - tak co se tyce toho obleceni, tak u mne to nehrozi. Ac mam Peto take same bokovky, tak jsem se tak nejak zdmula, ze to proste nedopnu. Uz aspon mesic nosim tehukalhoty a nehorazne se tesim na ty druhe, at to muzu aspon stridat.
Petisa: Mozna ze dobre ze v Ordinaci nejsou tehulky. Protoze pokud by meli nejake problemy, tak ja se nato nemohu divat. Okamzite bych se pozorovala a byla bych akorat tak vystrasena abych nemela take problemy.
Jinak hlasim, ze dneska mi bylo celkem lip, oproti tem krecim co jsem mela vcera. TUK TUK! Hlavne to neprivolavat!
A co se tyce nadymani, tak prtooze mam v sobe tohobacila tak do sebe rvu jablka, pomerance, dneska jsem mela dokonce cerstvy ananas a musim rict ze celkem bez problemu.
Ahojky,
Zanet, Jeje,… tady nejde o krabici mléka, ale o informace najednou ztratila..... Nechme toho, někdo tu psal tuším o švagrové a 2dítě problém kojení, je to hra matka+dítě, takže pokaždé je to jiné, asi Nane má nejvíc zkušeností
Já naštěstí mněla dráče co se přisálo a nikdy jsem nic neřešila
, ale jinak je lepší kontaktovat laktační poradkyni, než poslouchat rady typu dej čaj nebo mléko (bavíme se o novorozenci) Takže chci uzavřít toto téma tím zapomeňte a kontaktujte laktační poradkyni ![]()
Jinak nechápu nikoho komu jsou kalhoty 36 velké
nebo se snad vleze do svejch džínsů
To je opravdu děsný, jsem závistí bledá.
Pipi kam jdeš na ten 4D? Já si chvilinku s tím pohrávala, ale taky nechci dát ty peníze
Doufám že to ve tvém případě pojišťovna uhradí.
Zanet tak kolik Vás ta sranda bude stát? asi děs běs co?
Jo a zítra jdu na ten kontrolní UZ, jsem zvědava jaké pohlaví mi určí zítra ![]()
Přeji dobrou a nenadmutou noc ![]()
Jeje ,
představ si,že jsem zjistila,že mám v pc taky program na jakoukoli úpravu fotek,včetně různých efektů a tak…Tak jsem si s tím doteď hrála..no paráda,takže už neva,že mi nejde náhled u skeneru,tady to všechno vyřeším…jupííí ![]()
Mám já to ale výborný postřeh!!!Po roce,co máme pc…hmmm ![]()
Ale aspoň,že tak…
Jsem nadšená,tak teď si hraju s fotkama… ![]()
Papa a dobrou noc,jdu si něco přelouskat pod peřinu - jako časopis myslím… ![]()
Cau holky, tak brichoza opet zvitezila a ja zase nespim, ach jo. Udelala jsem si caj a sefuju po netu. Drzim vsem palecky co jdou na utz a kontoly, me to ceka v pondeli a zitra si mam volat na vysledky kultivace do motola. Vypada to, ze to nakonec ten desnej opar nebude bude to jen ta fuj mykoza ![]()
jinak me zacinaji bolet zada a premyslim o tom tehu pasu, mate ho nektera? Prej to nehradi pojistovna, ale co se da delat. Uz se taky nemuzu dockat toho az budu vedet pohlavi bobistete. Manza v patek jede na tri dny pryc na adrenalin vikend od nich z prace a tak uz koumam, co budu delat a jak ten cas vyplnim. Koupila jsem si latku a zkusim usit povleceni do postylky. pri me zrucnosti mi to ten vikend zaplni. ![]()
Je krasna, bila s medvidkama.
Musim si upravit stravu a juknout co nenadyma, jinak budu vecne jak balon, jdu to zjistit na netu, zatim papa a klidnou noc
Teda stika ty jsi noční paní
tohle bývají dlouhé noci
Jinak ten podpůrnej pás není na záda, ale na břicho, když už je moc těžké a táhne (bolí) tak se nosí. Určitě ho budou chtít holky co čekají dvojčátka, ty budou mít obrovský břuch. Tobě snad jen cvičení, doporučuje se bazén, ale to zase ty fuj nemoci
A hodně dobrý je míč. Mne ted taky berou záda, ale mám to sezením u PC
a tím vypolstrovaným spaním, to mne chitá hlavně krk
Přeji hodně úspěchů u šití ![]()
Mně včera přivezl pán kolébku, není to žádná nádhera, ale za 400,–
TAky si tam budu šít prostěradlo, možná mantinel ![]()
Tak já se jdu vykopat z baráku na ten UZ
Hloky co je to 4D ultrazvuk??? 3D si představit dovedu ale co je ten 4. rozměr?????
Lucci tak jak dopadla zkouška šatů s menší podprsenkou? Jdeš na to fikaně, při obřadu už třeba nebudeš mít žádnou
. Vy máte svatbu už tuto sobotu??? Má být krásné počasí…takže se těšíme na fotky.
Pipi to by mě zajímalo, co je myšleno tou vysoce kvalitní strukturou, kvůli které nemůžou změřit mimíse
. Mně jako prvni přišla na mysl hroší kůže, ale tu Ty asi mít nebudeš ![]()
Glukózový test pevně doufám, že se nedělá plošně a můj dr ho vyžadovat nebude, protože to by můj žaludek prostě nezvládl
. Příští týden jdu na kontrolu, tak uvidíme uvidíme…
Tak a jdu alespoň chvíli vykonávat činnost, za kterou mě platí.
Mahony