Poradna duly
Jana Čurdová
NO prekopiruji vam sem ten svuj seznam a uvidite sami, co se lisi od toho co ma Ráďa
Je to tak nejak co jsem nasla v ruznych casopisech na netu apod. Takze bud toho bude moc (s tim, ze jsem to psala, ze nic nemam) nebo malo (ale at je co porovnavat):
CO VŠECHNO PRO MIMÍSKA:
SPÁNEK:
KOUPEL:
PAPU:
VEN:
OSTATNÍ A NEZAŘADITELNÉ:
JEJE je dobře, že jsi zůstala doma. Teď nemá cenu se nějak přemáhat. Nakonec by to mohlo dopadnout špatně a vyčítala by sis to. Takhle se alespoň s manžou doma potěšíte a nebudete se nudit.
Jak tak koukám, tak jsem skutečně jediná, kterou nevyšetřuje zevnitř. Až půjdu 10.10. na kontrolu, tak se jí zeptám.
Radko , ten seznamek je fakt supr. Díky.
Mahony , gratuluji k pohybům! Já už chci taky! Myslela jsem, že se dvojčata ozvou dříve, ale asi mají zatím i tak dost místa ![]()
S výtokem jsem na tom obdobně. Je to docela děs. Nikdy jsem na to netrpěla, takže teď si to fakt užívám
![]()
A k prohlídce - teď poslední prohlídku v 16tt jsem tam byla třičtvrtě hodiny (tlak, krev, utz, měření bříška a normální vyšetření - čípek atd.), ale nejdelší byl ten ultrazvuk, než ty dvě prďolata našel a přeměřil, tak to chvíli trvalo
Ale další prohlídky tak dlouhé určitě nebudou.
Nějak na mě znovu padl 1. trimestr
Dneska jsem myslela, že to v práci nepřežiju (bolí mě břicho a ta únava… děs). Tak nevím kde se mi zatoulalo to „krásné období 2. trimestru“ jak všude čtu ![]()
Zuziku nezoufej,
já neměla v 1. trimestru vůbec žádné problémy.
S nástupem 2. trimestru začaly problémy s tlakem posléze i s nevolností…
Tak nevím, kde klid 2. trimestru je…
Holky, vy jste me asi nakazily tema nemocema! Zacalo me bolet v krku a hlava a jsem hrozne unavena atd… ![]()
No holky, já se zase nemůžu zbavit toho protivného kašle, nejhorší je to, že kdybych nebyla těho, můžu všechno, ale tak si dávám jen nějaký bylinkový sirup a kuckám těm svým chlapům v noci už týden velmi hlasitě v ložnici.
A na ty pohyby nespěchejte, nejdříve to má být cítit v 18 týdnu. Ale u prvorodiček tak ve dvacátém. Já jsem je u svého prvního cítila tak v tom osmnáctém, ale byly to spíše jen takové bříškové lechtačky.
Jo a ještě k tomu seznamu - no vycházela jsem z toho, co jsem na malého opravdu využila a potřebovala.
Pipi , nejsi jedina, koho nevysetruji vnitrne. Me vysetrovali pri prvni kontrole a pak je to v planu az nejak na 37. tyden. Tak mi ty kontroly prijdou takove nijake
Moc, tlak, poslouchani srdicka. Pripadne otazky. Tot vsjo. Ale nestezuju si. Nic mi neni, tak co.
Na to pricuravani bych zkusila cvicit cviky na posileni panevniho dna.
Pet , uplne mi mrazilo v zadech, kdyz jsem cetla o padech miminek. Ale holky maji asi pravdu, ze se to stane skoro kazdemu, ale ja bych si to asi taky do smrti vycitala. Dobres udelala, zes hned jela k doktorce. Je lepsi nic nezanedbat.
vytok , pozoruju, ale ne nejak moc, na intimku toho neni. Taky vsude ctu, ze je to normalni.
20. tyden - holky, gratuluju k pulce za vama!!! Nane, Majdo, Lenyo a Zuzo!) ![]()
Mahony , gratuluju k pohybum, ja je pozoruju nejvic chvili po jidle, jakoby se mimco radovalo (a mavalo ruckama a nohama) …„jeee, hura, jidlo dorazilo“ ![]()
Kuzelko , jestli ti tvrdne brisko, mozna bys mela zkusit magnesium. Zeptej se na to doktorky.
Majdo , Anna se ma dobre, dik za optani
Mimochodem, nevis, kdy ma Kamba termin? ![]()
Radko a Jeje , diky za seznamy. Ja jsem si udelala vcera svuj pro sebe, tak tam bylo asi 5 polozek, co mi chybi
Ted uz je to horsi. Vcera tu byla kamaradka a privezla mi dalsi vecicky na mimi. Uz to nemam skoro kam davat. ![]()
Díky ZANET konečně taky jedna „odbývaná“. Já jsem spíš najednou měla strach, že mě nějak zanedbává. Nic mi taky není akorád mám trochu bolení břicha a to mi doktorka už předepsala Magnesium (1-0-1) jo a taky beru jodid jako prevenci proti štítné žláze (1-0-0). Dokonce mi v těhotenským průkazu zvýraznika datum, kdy mi to magnesium předepsala. V podstatě uklidňuje křeče a v našem případě stahy.
závidím Pipi a Zanet a všem co nejsou vyšetřováni vnitřně!! Je tu URČITĚ lepší. Třeba na konci těhu už se dnes i u Dr. začíná prosazovat nešahat
ale bohužel lezou… Zrovna jsem začala zvažovat že se s Dr. domluvím, takžë už vím že se to někde aplikuje a příště to na ni vytáhnu. Na celém těhu je totiž tohle to nejhnusnějčí http://sirmi.ic.cz/smajl/21.gif
Aviváž pozor, raději né, i ta jemná je zbytečné dráždidlo! A pokud si vememe v potaz že věci na mimi je kvalitní 100% bavlne, tak nepotřebujeme avivážovat. Aviváž je přeci na umnělotinu.
A k práškum, mám pocit že nejjemnější budou ty na mýdlové bázi a mejdlo s jelenem
Já prala nejprve v jelenu a pak v Lovele - ale já používala i klasické pleny ![]()
No Pipi nemysli, že to šlo jen tak, nakonec přišel na pomoc manžílek, který zkopíroval ten jediný kód, který jsem vynechala, když jsem to zkoušela a ono to bylo to pravé. Jen nevím, jak vytvořit to samé s fotečkou.