Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
18.9.06 17:51

NO prekopiruji vam sem ten svuj seznam a uvidite sami, co se lisi od toho co ma Ráďa :) Je to tak nejak co jsem nasla v ruznych casopisech na netu apod. Takze bud toho bude moc (s tim, ze jsem to psala, ze nic nemam) nebo malo (ale at je co porovnavat):

CO VŠECHNO PRO MIMÍSKA:
SPÁNEK:

• 1× postýlka (dřevěná do ložnice) 60×120 cm
  • 1× postýlka (přenositelnou do obýváku a na cesty)
  • 2× matraci do postýlek (molitanové, antialertigické či z kokosového
    vlákna, hlavně vzduchově prodyšné, která má zdravotní atest).
  • Mantinely do postýlky, (nebesa)
  • 2× polštář a peřinu (z dutého vlákna)
  • 4× prostěradlo do postýlek (lemované pružnou gumou)
  • 4× povlečení do postýlek
  • igelity do postýlek
  • Kolotoč na postýlku
  • Chůvičku
  • Senzor dechu

KOUPEL:

• vaničku
  • protizkluznou podložku do vaničky nebo lehátko
  • hračky do vody
  • koupelnové lehátko
  • 4× žínku na mytí
  • nosní odsávačka hlenů
  • teploměr na vodu
  • ručníčky a osušky
  • 2 ručníky s kapucí
  • kartáček na zuby
  • kartáč na vlásky
  • nůžtičky na nehty
  • dětská koupel
  • tělové mléko
  • dětský šampón
  • dětská mast
  • dětský olejíček a krém

PAPU:

• 3ks podprsenky na kojení
  • 1 balení tamponů do podprdy
  • mateřskou kosmetiku
  • 2× propínací pyžamo
  • odsávačku mléka
    Na pozdeji:
  • 5× bryndáček
  • dvě různě velké láhve (skleněné, plastové)
  • samosterilizující láhev
  • kartáč na lahve
  • ohřívač láhví
  • termoobal na lahvičky
  • sterilizátor
  • melaminové lžičky a vidličky
  • plastový příbor
  • melaminová miska (nejlépe s přísavkou)
  • protiskluzný hrníček
  • sedačka

VEN:

• Kočárek
  • Ke kočárku - pláštěnku, síťku proti hmyzu, tašku, chrastítko na
    kočárek, slunecnik
  • autosedačku
  • fusak do autosedačky
  • 2× dětskou deku
  • zavinovačku + vložku
  • samozavinovačku
  • zimní fusak

OSTATNÍ A NEZAŘADITELNÉ:

• Přebalovací podložka na komodu
  • 30-50 látkových plín (70×70cm)
  • 2 různá balení plen „mini" - 2-5kg nebo 3-6kg (více značek, aby se
    vyzkoušelo, jaká vyhovuje dítěti nejlépe)
  • 1 balení vlhčených ubrousků
  • Dudlíky - Silikonové, kaučukové, noční ->Anatomické a třešinky
  • Řetízek na dudlík
  • Pouzdra na dudlíky
  • teploměr dudlík
  • kousátko chladivé
  • kousátko elastické
  • chrastítko s kousátkem
  • hrazdičku nebo hrací deku
  • baby vak / šátek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
18.9.06 17:55

JEJE je dobře, že jsi zůstala doma. Teď nemá cenu se nějak přemáhat. Nakonec by to mohlo dopadnout špatně a vyčítala by sis to. Takhle se alespoň s manžou doma potěšíte a nebudete se nudit.

Jak tak koukám, tak jsem skutečně jediná, kterou nevyšetřuje zevnitř. Až půjdu 10.10. na kontrolu, tak se jí zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
18.9.06 18:01

Radko , ten seznamek je fakt supr. Díky.
Mahony , gratuluji k pohybům! Já už chci taky! Myslela jsem, že se dvojčata ozvou dříve, ale asi mají zatím i tak dost místa :wink:
S výtokem jsem na tom obdobně. Je to docela děs. Nikdy jsem na to netrpěla, takže teď si to fakt užívám :wink: :P
A k prohlídce - teď poslední prohlídku v 16tt jsem tam byla třičtvrtě hodiny (tlak, krev, utz, měření bříška a normální vyšetření - čípek atd.), ale nejdelší byl ten ultrazvuk, než ty dvě prďolata našel a přeměřil, tak to chvíli trvalo :wink: Ale další prohlídky tak dlouhé určitě nebudou.

Nějak na mě znovu padl 1. trimestr :? Dneska jsem myslela, že to v práci nepřežiju (bolí mě břicho a ta únava… děs). Tak nevím kde se mi zatoulalo to „krásné období 2. trimestru“ jak všude čtu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
18.9.06 18:22

Zuziku nezoufej,
já neměla v 1. trimestru vůbec žádné problémy.
S nástupem 2. trimestru začaly problémy s tlakem posléze i s nevolností…
Tak nevím, kde klid 2. trimestru je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
18.9.06 18:33

A POHYBY ZATÍM TAKÉ NIC :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.9.06 18:45

Holky, vy jste me asi nakazily tema nemocema! Zacalo me bolet v krku a hlava a jsem hrozne unavena atd… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
18.9.06 18:51

No holky, já se zase nemůžu zbavit toho protivného kašle, nejhorší je to, že kdybych nebyla těho, můžu všechno, ale tak si dávám jen nějaký bylinkový sirup a kuckám těm svým chlapům v noci už týden velmi hlasitě v ložnici.
A na ty pohyby nespěchejte, nejdříve to má být cítit v 18 týdnu. Ale u prvorodiček tak ve dvacátém. Já jsem je u svého prvního cítila tak v tom osmnáctém, ale byly to spíše jen takové bříškové lechtačky.
Jo a ještě k tomu seznamu - no vycházela jsem z toho, co jsem na malého opravdu využila a potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
18.9.06 19:21

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
18.9.06 19:31

Radko hoď tam ten odkaz bbCode a celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
18.9.06 19:45

Pipi , nejsi jedina, koho nevysetruji vnitrne. Me vysetrovali pri prvni kontrole a pak je to v planu az nejak na 37. tyden. Tak mi ty kontroly prijdou takove nijake :-) Moc, tlak, poslouchani srdicka. Pripadne otazky. Tot vsjo. Ale nestezuju si. Nic mi neni, tak co.
Na to pricuravani bych zkusila cvicit cviky na posileni panevniho dna.

Pet , uplne mi mrazilo v zadech, kdyz jsem cetla o padech miminek. Ale holky maji asi pravdu, ze se to stane skoro kazdemu, ale ja bych si to asi taky do smrti vycitala. Dobres udelala, zes hned jela k doktorce. Je lepsi nic nezanedbat.

vytok , pozoruju, ale ne nejak moc, na intimku toho neni. Taky vsude ctu, ze je to normalni.

20. tyden - holky, gratuluju k pulce za vama!!! Nane, Majdo, Lenyo a Zuzo!) :-)

Mahony , gratuluju k pohybum, ja je pozoruju nejvic chvili po jidle, jakoby se mimco radovalo (a mavalo ruckama a nohama) …„jeee, hura, jidlo dorazilo“ :-D

Kuzelko , jestli ti tvrdne brisko, mozna bys mela zkusit magnesium. Zeptej se na to doktorky.

Majdo , Anna se ma dobre, dik za optani ;-) Mimochodem, nevis, kdy ma Kamba termin? :-)

Radko a Jeje , diky za seznamy. Ja jsem si udelala vcera svuj pro sebe, tak tam bylo asi 5 polozek, co mi chybi :-) Ted uz je to horsi. Vcera tu byla kamaradka a privezla mi dalsi vecicky na mimi. Uz to nemam skoro kam davat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
18.9.06 19:50

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
18.9.06 19:53

Díky ZANET konečně taky jedna „odbývaná“. Já jsem spíš najednou měla strach, že mě nějak zanedbává. Nic mi taky není akorád mám trochu bolení břicha a to mi doktorka už předepsala Magnesium (1-0-1) jo a taky beru jodid jako prevenci proti štítné žláze (1-0-0). Dokonce mi v těhotenským průkazu zvýraznika datum, kdy mi to magnesium předepsala. V podstatě uklidňuje křeče a v našem případě stahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
18.9.06 19:54

Radko AHOJ!!!!!!!!!!! To jsem ráda, že Ti to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
18.9.06 20:19

závidím Pipi a Zanet a všem co nejsou vyšetřováni vnitřně!! Je tu URČITĚ lepší. Třeba na konci těhu už se dnes i u Dr. začíná prosazovat nešahat :oops: ale bohužel lezou… Zrovna jsem začala zvažovat že se s Dr. domluvím, takžë už vím že se to někde aplikuje a příště to na ni vytáhnu. Na celém těhu je totiž tohle to nejhnusnějčí http://sirmi.ic.cz/smajl/21.gif

Aviváž pozor, raději né, i ta jemná je zbytečné dráždidlo! A pokud si vememe v potaz že věci na mimi je kvalitní 100% bavlne, tak nepotřebujeme avivážovat. Aviváž je přeci na umnělotinu.
A k práškum, mám pocit že nejjemnější budou ty na mýdlové bázi a mejdlo s jelenem :lol: Já prala nejprve v jelenu a pak v Lovele - ale já používala i klasické pleny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
18.9.06 20:22

No Pipi nemysli, že to šlo jen tak, nakonec přišel na pomoc manžílek, který zkopíroval ten jediný kód, který jsem vynechala, když jsem to zkoušela a ono to bylo to pravé. Jen nevím, jak vytvořit to samé s fotečkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí