Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
18.9.06 20:30

Já aviváž taky zpočátku nepoužívala, jen vím, že je i ta Lovela nebo Batole. Měla jsem z toho strach kvůli kůži malého-často se mi osypával. Měla jsem i nějaké mýdlové vločky pro děti, ale to bylo dost děsné do pračky, takže Lovela zvítězila a používala jsem ji snad do roku a půl a prala v ní i naše věci. Teď už dávám i aviváž a mám jiný prášek a s kůží malého naštěstí není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
18.9.06 21:19

Tak holky vidím že jsem vás některé vylekala jsetli vás nezanedbávají doktoři.Tak to musím osvětlit.Moje doktorka je hodně pečlivá-někdy je to až otravné-nevím jak k ostatním pacientkám ale ke mě má takový skoro mateřský vztah protože se známe od mých 18let-tzn.15let.My jsme měly s manželem u nás v Modřicích zeleninu takže jsme měly protekci všude.A ještě tomu pomohlo to že jsem potratila a pak nemohla přijít rok a půl do jinýho stavu takže u doktorky jsem byla pečená vařená.Teď když si na něco postěžuju tak mám vyšetření se všim komfortem takže možná kdybych před ní o tom výtoku nemluvila tak mě ani tolik neprohlíží.Je fakt že to není zrovna nejpříjemější.
Ale vím že ty výtěry se dělají těsně před porodem aby mimčo nedostalo infekci když se dere ven.

Žanet ty pohyby po jídle nebudou znamenat „maminko děkuji za jídlo“ ale spíš „co mě to sem zase cpeš už tak tu mám málo místa“.

Jinak vidím že ten dnešek byl nějakej divnej podle toho že si taky stěžujete na hlavu adalší bolesti.Zítra ale bude určitě líp.

Na praní pro mimi jsem používala prášek Mimino -byl levnější než Lovela a mě připadal lepší vyvářela jsem bavlněný plíny a byly pak takový jemnější a krásně voněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.9.06 21:33

Žanet - na stránkách pražské ZOO píšou, že se má gorilátko narodit na přelomu ledna a února. Takže Kamba by vlastně byla někde na začátku seznámku :D Jů, no jo, díky za gratulaci, vstupujeme do druhého poločasu…

Mah - jojo, manžel půjde na ten ultrazvuk se mnou. :) Jsem moc ráda. Těší se, už si vzal i na celý den dovolenou, že pak půjdem omrknout kočárky nebo tak něco. Von je totiž moc hodnej. :D Na normální utz k doktorce jít nechtěl, ale spíš proto, aby neoxidoval v čekárně a tak, čekal na mě vždycky venku (dělal mi taxíkáře, jak mi bylo blbě), ale teď jdem jinam a tam je to normálka.

Dneska jsem udělala svou první objednávku na Brumlovi, páč tam měli zimní kombinézku s tučňákama. :D

Hezký večer!

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.06 21:50

Ahoj,
koukám,že jste probíraly UZ a muže u toho..Ten můj u prvního mimi nebyl ani jednou,protože byl pořád v práci :cry: ,ale teď se chystáme všichni i s malou,ta se těší nejvíc :D Dorazíme tam jako takový menší zájezd :lol:

Jinak chtěla jsem se Vás zeptat,jak to máte s chlapákama u porodu??Už máte doma jasno??Náš taťka 100% půjde,byl i u malé a byl naprosto skvělý!!Těší se už teď…hmm,já taky 8O :wink:

A ještě jeden takový intimnější dotaz… :oops: Holky,taky Vás trošku pobolívá břuško při a po orgasmu??Mě jo,takový tlaky a tvrdnutí břuška :? .Mám z toho docela strach,vůbec jsem to u prvního mimi neměla,tak nevím…A je mi takové hloupé se ptát zrovna na tohle doktora.. :oops:
Mám takový dojem,že se díky tomu přidám ke Stice a budu v celibátu radši taky…jenže jak to vydržím 8O ?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
18.9.06 22:07

My spolu na ultrazvuku tentokrát nebyli, nosím domů pouze fotečky. U prvního jsme to žrali více.
Jestli půjde taťka k porodu, uvidíme podle toho, jestli bude kde narychlo píchnout Lukáška. Jít by chtěl, ale uvidíme. Já bych ho tam samozřejmě brala taky, moc jsem s ním sice u porodu nepokecala, jak mi bylo ouvej, ale byla jsem ráda, že tam byl se mnou. A ještě ten šprýmař doktor „Zašijete si ji sám nebo to mám udělat já. A chcete to na patnáctku nebo na osmnáctku tu velikost?“
Jo a před ani po orgasmu problémy s tvrdnutím břicha nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
18.9.06 22:22

Tak se mi podařil i metřík pro Lukáška-hurá. Můžu jít tedy spinkat. Stejně to vypadá, že dnes jste šly buď spinkat brzy nebo budete ponocovat.
Tak ahoj a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.06 22:26

Teď jsem narazila na jedno pěkný klučičí jméno - ADRIEN :D :D
Jsem z něj nadšená a šlo by nám krásně k příjmení…Fakt se mi moc líbí!
Mrknu na net,jestli tam něco o něm nenajdu.
Já mám fakt pro kloučka vybráno :D a hodí se i k Sáře.Sára a Adrien,to zní pěkně - co myslíte :?: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.06 22:28

Jo,Raduš dobrou…já taky pofrčím spinušat,jen co trošku rpoštuduju to s tím jménem,tak dobrou a sladké sny :!
P.S.Ten orgasmus bez bolesti Ti závidím :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.9.06 22:40

Chlap a navsteva na UTZ Takze ja jdu 4.10. na 13 hod - to na mne holky myslete a manzel jde urcite se mnou. Strasne se tesi az tam uvidi pindika (no jestli teda uvidi…otazkou zustava zda tam vubec bude, ze). Kazdopadne beru i VHS kam si nechame nahrat uz druhy UTZ.

Chlap a porod Pokud to bude mozne a manzel nikde nebude na cestach tak jisto jiste bude.

Boleni briska Co se tyce sexu, tak u nas to bylo zatim za tehotenstvi asi tak 2-3. Po tom mne boli brisko, rika se ze tvrdne deloha po orgasmu. Ale protoze orgasmus kvuli endometerioze nemam tak to k tomu neprisuzuji, ale boli to proste i tak.

Dneska divny den Dneska je to vazne divne. Co jsem prisla domu, tak celkem dobre, zabyvala jsem se tim seznamkem a diskutovali jsme to s manzelem, kolik sme schopni ten mesic vzdy vydat, aby toho naraz nebylo moc a kupovat to postupne. Celou Pojistovnu stesti ok, a u Super Star - ja nevim, zda jsem se blbe pohla, ale bolel mne hrozne pupik jako takovy. Takove silene bolesti, az mne docela vyhrkli slzy. Hlavne strach a bezmoc, protoze clovek nevi co se to deje a jak ma reagovat a zdato je bezne enbo ne.. :-( Nasledne jsem zvracela. Vysprchovala jsem se a tedka je to lepsi, ale dost mne to vystrasilo. Vubec nevim, co to bylo a doufam, ze to uz nebude opakovat :,-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.06 22:54

Jeje,
to zní vážně divně…mě to připomíná mé příhody s cystami.Vždycky ukrutná bolest z ničeho nic a pak zvracení.Třikrát to byla cysta vodová,která se sama vstřebá,pokud praskne a jednou byla krvavá.To jsem musela na tu laparoskopii,jak jsme se bavily.Vždycky bez předešlých bolestí či příznaků.. :?
Já být Tebou,tak radši zítra brnku dr. a popátm se,kdyžtak Ti řekne,co by to mohlo být nebo zajdeš pro jistotu na kontrolu a budeš mít klid!

Máš nebo měla jsi teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
18.9.06 22:57

Ahoj Radko, nezlob se ale musím reagovat na tvůj seznam. Například z čista jasna nemohla kojit 8O to snad leda že mne přejede vlak!! Je to nesmysl!.
Nevím kdy a kde jsi rodila, ale líh na předpis? 8O Kupte! Ty čtverečky jsou super i do uší :lol:
ubrousky já doporučuji, pevné, bez vůně BABYLOVE od DM drogerie

mýdlo na mimča nepoužívejte (jen na hovínka) je to zbytečné

Doma bych mněla připravenej BEPANTEN je na prsa i na prdelku :lol:

A hlavně těch oblečků je trochu moc, 2×fusak a 2× kombinéza 8O to je přehnaný! Já třeba na Anču koupila fusak až když seděla na kočáru :oops:
Já dám triko+dupačky, na to svetřík (kabátek) + flíz.kalhoty a do fusaku, nebo kombinézky, to stačí né?!
Jinak je seznam vypracovanej a dala sis záležet. Jo a pro panelákové maminy, ty deky raději slabé! Stejně budete mít přetopeno, i když v lož. netopín neklesne teplota pod 21C :( A výborný je zvlhčovač

Radko tak toto je pouze má zkušenost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
18.9.06 23:00

Jeje to je dost divný… Tak silné bolesti určitě nejsou zcela v poho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.9.06 23:10

Petisa: O te cyste mne to take trochu napadlo, protoze tam cystu mam nedalko delohy. Doktorka vsak tvrdi, ze se zmensuje a ze je neskodna. Kontroluje mi ji pri kazde prohlidce. Teplotu jsem nemela.
Ty bolesti trvali asi 15 minut. Bylo to takove divne. Ted uz je mi ok. Nevim co to bylo. Pristi tyden jdu na kontrolu tak se ji na to poptam. Pokud by se to melo opakovat hnedka tam vsak volam, nebo jdu.
Bohuzel netusim, k cemu bych tu bolest prirovnala. Nic takoveho jsem nikdy nemela. Ale spis to bylo takove neprijemne brneni smerem do pupiku jako takoveho. Fuj! http://sirmi.ic.cz/smajl/163.gif /> Tedka s tim, ze je mi lepe, premyslim, ze mne to spise vic vydesilo-hlavne ten strach o mimi, vsak to urcite vsechny znate.

Helik: Co se tyce toho „nadaleho“ kojeni, tak moje mama, kdyz lezela se mnou v nemocnici krmila jednak mne, ale take i dceru jeji spolulezici, ktera mleko nemela vubec. Tak mozna ze z tohoto duvodu.

No a jeste abych to tu uvolnila - TEHU DEMENCE. Mam dojem ze Matessa tu perlila se stavou, tak dnes se mi take stala osudnou. Ze skrinky vezmu stavu, z druhe sklinku, naliji stavu, lahev od stavy uklizim, doleji si sklinku vodou asi behem hodiny, kdy tuto cinnost chci zopakovat hledam lahev se stavou ! No byla uklizena pekne mezi sklenickama :-D Dement fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
18.9.06 23:40

Jo Jeje ještě se vrátím k šátku, mně nesedí ty vaky. Ale podle mne z šátku a především z úvazu, který jsem doporučovala, nemůže dítě spadnout, jelikož je ve TŘECH „kapsách“ a to opravdu nejde :) U tebe je spíš problém dvojčat, to se blbě tahá :lol: I když i tací jsou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.9.06 23:47

Heliku, ale ja necekam dvojcatka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie