Poradna duly
Jana Čurdová
Smarjapano **Zanet[b/],
ta ceny…
Jenže co naděláš,znám to od ségry,když si měla třeba problémy se zuby !! Hrůůůůza…natož těhotenství,tak „dlouhá“ anáročná záležitost..UF.
Buďme rády,že jsme kde jsme…aspoň kvůli tomuhle.Já jsem četla v jedné diskuzi o holkách,co nemůžou otěhotnět,kolik je celé dlouhé procedury stojí - ani tomu všemu nerozumím,ale ty ceny byly katastrofální
!!!!!
Jo a Adrien u nás doma neprošel,takže smůla… ![]()
Oren** ,
gratuluju k holčičce a snad se Vám podaří páreček…
Hlavně,že jsou mimča zdravé..
Zůzo ,
za míry se nestyď,žádná z nás už není šťouplinka a v těhu se baštit musí,takže je jen dobře,když máš cenťák navíc,aspoň má mimi pohodlí ![]()
Lucci ,
koukala jsem na Tvé šaty,jsou moc pěkné!!Jsi to Ty v nich??Jen jsem koukala,jak jsi huběňoučká v pase..
Prosím,že je ta fotka už staršího data
…Dobře,že nemáš problémy se zapínáním…chvilku to mrňous kdyžtak vydrží!!!Tvoji touhu být na vlastní svatbě kočkou a princeznou naprosto chápu,takže držím palce,ať Vám to dopadne co nejlíp a ať jsi fešanda!!! ![]()
Máte nějaká kočka tady nějaký odkaz na ten X-Lander kočárek…vůbec nevím o kterém je řeč
Taky kdyby některá z Vás věděla…jestli by to šlo
Kuju…
Mah ,
koukala jsem na fotky a nevěřím,že by ses musela tak moc stydět za míry
,tam vypadáš jak hubeňour!!!!
Žanet to koukám a pak že zlatá amerika země neomezených možností.Pokud nemáš prachy tak jseš v pr… a je úplně jedno kde žiješ.
Ten jogurt na tampon bych teda nedělala.Já jsem zastánce toho že jídlo patří do žaludku a hotovo.Proto nedělám ani masky a zábaly z jídla.Prostě každá věc má své využití.
Jinak jsem těžce zklamaná.Ultrazvuk vyšel v pořádku ale pohlaví nebylo vidět a to jsem tam ležela skoro půl hodiny.Lenička se už ke konci začala nudit nadchlo ji jen když pan doktor zastavil obraz na obličeji zakřičela „hele brách“ tak nevím jak to je jak jste tady psaly že to děti poznají.
Měření zadečku provedu ale až večer nějak nemůžu najít metr.Ale s tím váhovým přírůstkem bych si nedělala hlavu.Je to vždycky takové
všeobecné.Nedá se přece srovnávat když mamina která má 170cm a 50kg a přibere 5kg že je na tom stejně s jinou která má 150cm a 50kg.To na té malé vyskočí pět kilo jako nic a ta vysoká ani nepozná že něco přibrala.
Petiso - těch stránek je víc . Teď jsem na X-Landry koukala na www.babywelt.cz . Tak to zkus.
Zůza - ty míry si ještě nechám projít hlavou. Dík za podporu. Čau
Čauky
tak jsem dopo byla s Aničkou na kontrolním UZ a položila Dr. kontrolní otázku co to je
a on: holčička a já: tak to vypadá že jo, minule jste to říkal taky na to on: tak vy mne takhle zkoušíte?
když jsem to řekl tak to platí, podívejte a holky on mi tu pipku zaostřil a popsal zcela přesně genitálie
Takže vlastně na 100% Lucinka a nakonec Andulce nabízel svoje kluky (5 a 8 let) jako že ty prince…
Málem sňatková kancelář. Bylo to SUPER. Anička si nakonec nesla fotku a řvala na celé kolo: To je moje séégra! ![]()
A já šla a koupila něco málo růžového
![]()
Kacka2 prosím já tentokrát nechodím na cvíčo a cvičím doma ( ehmmmm), ale mám dotaz, jelikož si to nepamatuji, ale do kdy pánevní dno zatínám a od kterého týdne povoluji?
zůzo kterej x-lander máš v merku, já po něm šilhám od začátku ![]()
oren gratuluji k výsledkům http://sirmi.ic.cz/smajl/191.gif /> Zanet http://sirmi.ic.cz/smajl/163.gif tak to je peněz… Hele a co když je nemáš? Jsou nějaké nemocnice jako že tě odrodí zdarma? Jak to vůbec funguje, když někdo nemá pojistku a něco mu je?…
Pipi Tak slyšela jsem lecos, ale jogurt jako lubrikant, to né ![]()
Dendulka odběr plodovky nezávidím, mně to dělali v min. těhu a nejde o bolest, ale je to nepříjemné a člověk má strach http://sirmi.ic.cz/smajl/198.gif držím palce k dobrým výsledkům
Jeje obchod Modřany Dráček Pšenčíkova 797 v SO 9-12hod http://bdracek.wz.cz
UF to je zase dlouhé ![]()
Jo a k tomu pásu, to je úplně obrácený než znám
já to znám, pytel na břuch
A jelikož znám pár mamin, které záda MOC trápila a chodila na masáže a tak… a stejně jim tenhle pás NIKDO nenapsal, asi to opravdu nedělají ![]()
ahoj,
nevím jestli to víte, nebo to některá tady psala( nestíhám vás dočítat) v DM drogerii mají program BABYBONUS a je to i pro těhotné. Stačí se zaregistrovat, poslat kopii TP a pošlou slevovou knížku na nákupy v hodnotě asi 3000,– www.dm-drogeriemarkt.cz
jsem asi úplně blbá, jaký to je, když tvrdne bříško. Bylo mi včera večer jaksi divně, nemohla jsem se pořádně ani pohnout ani nadechnout a myslela jsem, že břicho snad praskne je to ono? ![]()
orenhm, ale ja si zdravotni pojisteni v CR platim, sice to minimalni, ale stejne je to pres 1,000Kc. Do CR si totiz jezdim na leky na astma, tady bych se nedoplatila vubec.
Jo a ja za ty $3,500 mam narok jen na jeden UTZ, tak bud v klidu, porad jste na tom holky lip. ![]()
Dendulko, tak to me mrzi, ze mas takove problemy. Cos mela s cipkem? Proc te smarja museli operovat? Preju ti, aby bylo vsechno v poradku na odberu plodovky, budem na tebe myslet!
Helik, vis co? Je to jak v CR. Ti nejchudsi se maji nejlip, vsechno jim plati stat. Tady jsou nekteri cernosi jak u nas cigani, maji deti jen aby dostali vic penez od statu…
Gratuluju k potvrzene holcicce, ted uz bych to brala jakoze je to na 100%, abys to tim presvedcovanim se nakonec jeste nezakrikla ![]()
Jo takže je to všude stejný, buď neplatíš nic, a nebo vše=moc ![]()
Jo ten program ta je a hledají 50 000 mimino a to dostane plena na rok!!
Slevy nebyli (před 3lety) jen na mimi věci, ale na cokoli, a moc jsem toho neužila
Ale každá kačka dobrá
![]()
holky, tak ctu na netu o ty candide a zacinam mit z toho peknej strach, neohrozi to miminko?
![]()
ŽANET, oni mě nakonec neoperovali, ale 14 dní jsem nevěděla jak se rozhodnou a byly to nervy, protože bych při tom o mimčo přišla. Před dvěma lety jsem byla na konizaci čípku (mám na něm předrakovinové změny), no a ono se to zase zhoršilo,tak rozhodovali, jestli mi další kus čípku ufiknou ještě v těhotenství..no a ted zas blbý výsledky z krve ![]()
HELI, já se toho ani nebojím, jen pak toho čekání na výsledky, ale pořád doufám, že je to ted jen falešně pozitivní ![]()
Tady mluvilo o X-landrech, to je můj favorit, jen nevím jestli budu chtít XA nebo XT ![]()
TEda devcata, nechat vas tady o samote jeden den a hnedka 6 stranek popsanych! http://sirmi.ic.cz/smajl/41.gif
Zuza: Co se tyce toho fusaku, ukazovali ti ten stejny, co jsem tu na nej davala odkaz? Ten fusak COMBI od EMITEXU? Pokud ano a rikas, ze je ok, tak bych do nej sla take. Ja ho videla jen na tom netu.
Heliku, to jsi asi psala ty, ze je to od Emitexu, ze? Ja jsem nasla jejich stranky, ale bohuzel tam vubec neprodavaji on-line, coz by az tak nevadilo, ale hlavne tam neudavaji ceny.
Lilik: Bohemia Patron - mela jsem ho take za favorita, ale vyhral nejspise Bebecar. Kazdopadne jsem mela od Patrona vyhlidnuteho model Apollon Alux, ten se mi tak jako libil nejvice.
Oren: Tak to je super, ze mas vysledky v poradku! Gratuluji a s mimiskem to vecir oslavime nejakym jogurtikem navic! http://sirmi.ic.cz/smajl/159.gif
Lucci: No ja doma chodim v tehu takovych celkem prijemnych kalhotach. Ja se totiz opravdu do niceho nevejdu a pokud do neceho co je na gumu ano, tak mne tam zas vadi ta guma. Takze moje domaci tehukalhoty jsou uplne idealni! ![]()
Zanet: a jak se to jmeno vyslovuje? Nejak sem to zkousela ale radsi se zeptam abych to nekomolila http://sirmi.ic.cz/smajl/23.gif
NO a velikosti: Krejcovsky metr jsem nekde dokonale zasela, takze jsem vytahla metr normalni.. Nechala se premerit manzou.
Takze vychozi velikosti byly takhle nejak: Prsa 81, pupek 78,a prdel teda netusim. Vaha 46 kg.
Nynejsi velikosti: Prsa jsou 87, brisko 87, prdel 91. Vaha 52 kg (dle vahy doma, ta v ordinaci vzdycky navazi vic.. Ooooo jejda http://sirmi.ic.cz/smajl/163.gif
Petisa: gratuluji k velkemu objevu v pocitaci a preji hezkou zabavu… a take prdeni!
JO a nez abych si vyvalila bok a bolelo mne bricho, tak si radej take ulevim, kdyz to na mne prijde. KOlikrat si tu tak nejak poprdavam u pocitace a pak mi sem vleze manza a to je pak hukot. NO a tak co! kdzy jsem tu sama! http://sirmi.ic.cz/smajl/87.gif
Heliku: Mockrat dekuji za tu adresku! Urcite se na to mrknu a kdyz zbyde cas tak se tam zajedeme podivat. Tedka mam hlavne v planu toho Krtecka, jak jsme se o nem bavili, protoze jsem si tam vyhlidla postylku, ten fusak a tak asi nejdrive zajedem tam.
No kdyz koukam na svuj roman, tak vam to asi take zrovna neusnadnuju to cteni http://sirmi.ic.cz/smajl/171.gif
Stiko ,
co to ta candida je???Slyším o tom prvně a vůbec nechápu,o čem je řeč ![]()
Kouknu na ty kočárky.. X - landry,taky jsem opět mimo mísu… ![]()
Dendulo ,
mrzí mě,že máš problémy,je to vždycky nepříjemné.Ale snad už teď nic mimi nehrozí (kvůli operaci) a budeš čekat na výsledky odběru,určo se jen 100 % dozvíš,co čekáte…
Pokud to teda chcete vědět!!
Heliku ,
takže další princezna říkáš,jo???Tak to moc gratuluju a vidím,že ségra je už teď pyšná a nadšená…
Tak to má být..Ta naše je už pěkně zvědavá,co to bude,tak snad se mimi za 14 dní pěkně ukáže v celé své kráse ![]()
Zanetko ,
vidím,že je to fakt všude stejné…No,ségra už delší dobu žila předtím v Anglii a pak se dala dál do světa…Nějak se nám nechce vrátit - možná se není čemu divit!!Já bych sice jinde žít (asi) nedokázala,ale obdivuju každého,kdo se tak rozhodne…chce to silnou náturu!!Já bych asi bečela a bečela - steskem ![]()
Emajko ,
tvrdnutí je takový tlak v bříšku - někdy trošku bolestivý - bříško máš najednou jak kámen,ale za chvíli to poleví.Může se to vracet.Něco jakoby taková slabá křeč.A já si u sebe všímám,že když si lehnu na bříško a tvrdne mi zrovna,tak ho mám o dost menší - jakoby se smrsklo ![]()
PETISO, jasně že chceme vědět, ráda bych ke klukům ještě ségru ![]()
Jo a zapomněla jsem nahlásit, že pohyby mám už 14 dní, ted už hezky kope ![]()
Jeje,
klíďo,ale až trochu později.Teď jdu naložit na zítra maso na svíčkovou.
A musela jsem dát Sárinku spát a chvíli u ní být,má skoro 39 st. teplotu a bolí jí bříško
,takže jsem udělala „opatření“ a musím jí chodit hlídat!
HOlky já vás vůbec nestíhám dočítat!
Zanet, to je docela síla ty platby
Teď jsem to ukazovala manželovi… taky docela koukal. I když víme, že to zdravotnictví je v jues zábava - švagrová tam měla problémy se zubem a taky jí to stálo docela balík ![]()
Oren , to je dobře že se ukázalo vše OK. A tu jednu holku ti fakt závidím. Co já budu dělat když to budou dva kluci… to fakt nevím
… samozřejmě si dělám srandu, ale když v koutku duše doufám ![]()
Heliku , taky gratulace k holčičce. Já vám tak závidím, že už víte co to bude ![]()
K těm mírám se moc nechci vyjadřovat a měřit se just nepudu, protože těch 95 přes boky jsem snad neměla ani před těhu
A jak tady někdo psal o bokovkách.. tak u mě nehrozí, že bych nějaké oblíkla - ač jsou pod břichem, tak já se rozkynula úplně všude a ráno jsem zjistila, že už obleču opravdu jen těhu kalhoty (poslední netěhu které jsem ještě měla minulý týden na sobě už jen vyperu a na dlouho uložím do skříně
)
Dendulko , držím pěsti, ale bude to určitě v pořádku ![]()
Lucci , to bě se to už blíží
Moooooooc si to užij. Když zavzpomínám na svou svatbu (více než 3 roky zpátky), byl to opravdu jeden z nejkrásnějších dnů… moc jsme si to užili, připadala jsem si jako princezna, fakt něco úžasného! Tak ať vám to vyjde přinejmenším taky tak
. A určitě na nás mysli s fotečkama ![]()
Určitě jsem zapomněla co jsem ještě chtěla napsat… tak zase příště, ať to tady není samý román
![]()