Poradna duly
Jana Čurdová
Heliku, šít,teď????Jsi aktivní tedy…Já jsem měla podle „plánu“ teď číst drby a místo toho se tu směju (sama
) u pc…
A břuško vyfoť…šmarjapano,všechny jsme momentálně baculaté,tak co…Já taky,fakt,možná to až tak nevypadá,ale taky mám „základ“… ![]()
Holky,
nějak jsem se do té postele ještě pořád nedostala. Hledala jsem ten seznam, byl malinko dále, než jste mě informovaly. v těch jménech mám zatím pěkný hokej, tak se nezlobte, že vás moc neoslovuju. To abych to nezblbla. Já chci do seznámku taky!!!!! Jsem z Frýdlantu nad Ostravicí, ročník 79 - mladice. Mimčo bude asi Martin, no uvidíme. První syn Lukáš je narozený 26.4.2004 - samozřejmě také plánované dítě!!!Stejně to bude asi maras, s dvěmi prcky. Sladit mou posedlost úklidem a péči o dvě děti a manžela bude zřejmě náročné, ale zatím nějak nemám čas to řešit. Jak se můžu kouknout na nějaké vaše fotky do té galerie? Jak to najdu?
Teď už jdu fakt do hajan nebo si taťka bude myslet, že jsem tu měla na noc chlapa, že jsem nevyspaná.
Tak ahoj a díky za přivítání.
Radka
klidně mi říkejte hvězdička,nebo hviezdicka…vůbec mi to nevadí:-):-)…třeba i Hviz jde:-):-)je to kratší a jednodušší
hvězdičko (asi se budeš muset přejmenovat
) klikni na metřík, vytvoř a zkopíruj prostřední kód a ten vlož u svého nastavení do podpisu a pak vždy zaškrtni přiložit podpis ![]()
Jen jsem chtěla poznamenat, že teď máme to bříško velké legálně ![]()
kuzelka 75,jak dlouho jsi těhu a kdy máš termín? Už cítíš pohyby?
Heliku,
máš pravdu,už vím,jak se projevuje ta demence…to je ono…
A já si pořád naivně myslela,že se mě to netýká a ono je to jak koukám v plném proudu…tak jo,tak jsem teda těhudementní
![]()
Vidíš,
Hviz je nejlepší (pokud si to zvládnu zapamatovat
),takže Hviz - těší mě
!!!
Hvizdičko
mám doma syna deset a půl
Jsem teď v 17. týdnu -ale pohyby necítím… to přijde. Čekám dvojčátka, takže si jich pak užiju až až ![]()
Děcka,
já se tady furt doslova řežu smíchy…probudím sousedy… ![]()
Koukala jsem zpátky a Kuzelka je jediná,která z náš zřejmě umí číst,jediná nezkomolila Hviz jméno.. ![]()
Hviz,
držím palce s metříkem,mě ten darebák nešel a nešel…a přitom jinde jo…ale nakonec se dílo podařilo!!
Mimochodem,
jestli ta demence se zvyšuje postupně s rostoucím těhu,tak se máme v následujících měsících nač těšit ![]()
tak jsem něco špatně vysvětlila http://sirmi.ic.cz/smajl/71.gif
Petiso:
Být valicí se koule a ještě dementní… NESTRAŠ
![]()
Je ale pravda - bude hůř