Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje: já manžela také odstěhovala, ale stejně - no jinak:
kašel jsem doma řešila nakrájenou cibulí s medem…
Na rýmu nakonec koupila Olynth a kombinovala ho s Vincentkou do nosu…
Bolest krku jsem řešila Anginalem se šalvějí. . .
Někde jsem se dočetla, že Paralen v těhotenství v krajní míře neškodí.
Ptala jsem se na to i u dětské lékařky, kde jsem byla se synem, tak mi jen upozornila, že nesmím Acypirin a žádné léky téhle řady - podporují krvácení…
Paralen jsem vzala ale 1× a až dneska znovu - při obrovské bolesti hlavy.
A jelikož se tahle lékařka zabývá homeopatiky - doporučila mi na krk - HOMEOGENE - ale nezkoušela jsem to. Říkala ale, že žádné homeopatikum v těhotenství neškodí…
Tak nevím…
Já sama často trpím na anginu, a ta když přijde, nezabere nic než antibiotika. Snad mám „jen“ chřipku a teplo a čaj to vyřeší…
Držím palce, ať je líp!!!
Petiso ![]()
Když jsem byla prvně těhotná, bylo mi o deset let míň a nějak jsem všechno vnímala úplně jinak. Ale je pravda, že jsem si těhotenství užívala stejně pěkně jako teď. Jen jsem asi už teď trochu nerudnější ? … ![]()
tak já neodolala a číhla do galerky Petisto to je nááádherný ty dorty a jelikož neudržím v hlavě nic jinného, než věci kolem dětí )svích
) ptám se kolik je dcerce? a kde bydlíš? Jááá chcííí taky dortíkyhttp://sirmi.ic.cz/smajl/156.gif /> A já jsem na homeopatika, takže Jani oprvdu homeopatika nevadí, je to přírodní a jelikož se také zotavuji z krátké nemoci a psala jsem co zabralo rychle na krk:
Tamtum verde - já to koupila, jelikož je to i na afty a zabralo to jo a šalvějí jsem to prokládala. Pozor nevím zda víš ale šalvěj nepít !!
Heliku já vím že na mě to taky příjde všichni říkaly po prvním těhu ,pak po třicítce a zatím nic ,ale nevěřím tomu že to tak bude pořád mamka a obě švíce jsou silnější tak by bylo divný abych byla taková vyjímka.Ale já vždycky švícám záviděla ty ženský tvary a oni mě zase štíhlost.Ale má to nevýhodu u chlapů nikdy nevím jestli sejim líbím já nebo jen moje postava.
A k doktorům těhotenství mě pomohlo právě u obvoďáka zaťukala jsem na sestru řekla že jsem těhotná jestli mě můžou vzít přednostně nebo nějak objednat abych nemusela sedět v čekárně a hned mě bez řečí vzaly.Tak to zkuste využít.
Petiso to v´š já si první pořídila až v 29 tak to asi beru jinak.22 není moc ani málo ale neměnila bych.
Petista, neříkej nic o břichu, jelikož jsem tlustá, tak mám pupek jako v 7 měsíci. Dala jsem ho do těhu kalhot a prodavačka v obchodě myslela že na kočár chvátám a divně se zašklebila, když jsem jí řekla na zimu http://sirmi.ic.cz/smajl/194.gif /> Hele a teď už opravdu jdu ![]()
PA
Vůbec pozor na bylinkové čaje - nejsem sice žádný odborník, ale raději prošťourat net, než si a prckům ublížit!!
Heliku,
no,bohužel se nám známí,co ty dorty dělají nějak odcizili (mě teda ne,ale skoromanžovi jo) a vypadá to,že na 6. narozeniny naší malé už žádný takový mít nebudeme…Což mě moc mrzí,protože to byly fakt nádherné dortíky…Šupnu tam ještě jeden,ale ten pejsek se mi líbí prostě nejvíc!!
Jinak malé - Sáře - je 5,5 let,v březnu bude mít 6.Je velká a ještě větší má nohu…nechápu to,teda nejsme žádní prcci s drahým,ale i tak…Já mám 170 a taťka 185,to zase není až tak moc..Ale hlavní je,že je malá hodná..takový andílek (ikdyž trošku snědčí) s ďáblem v těle - naprosto přesný popis ![]()
Teď jsem se holky musela mrknout a ujistit,jaké že to mám jméno…PETISA,ale supr jste mě přejmenovaly - Petista..
Se směju ![]()
Heliku,
dobrou noc a sladké sny…nebo přinejmenším sladkého chlapa v něm
![]()
K těm bříškům - já u malé přibrala 20 kg,takže holky fakt vím,jak vypadá velryba
!!! Jsem nechodila,ale kutálela se…Vycházela jsem z 49kg a dotáhla jsem to na téměř 69 kg
!!!!!!!Teď už mám taky břuško docela o dost větší!!!Já taky nejsem žádná útlinka - mám 60/170,takže modeling je pasééé
On byl vlastně vždycky ![]()
Ahojky, jsem Radka a čekám své druhé dítě 28.1.2007. Měl by to být kluk - chudák taťka chtěl tu Kateřinu, ale nějak mu to nevyšlo. Jednoho už doma mám, jmenuje se Lukáš a brzy mu bude dva a půl roku. Je mi 27. Je tady nějaká spřízněná duše s podobným termínem?
Radka
Tak pa ,pa holky a miminka
Jdu spát z těch Petisinejch dortů na mě přišly chutě tak je jdu radši zaspat už i tak mě pálí žáha.
Zítra jsme chtěly jít do ZOO ale to počasí moc na to nevypadá takže tady budu zase asi jako jediná.
Dobrou
Ahoj Raduš,
jsem tu taky nová…Holky daly o stránku dřív seznem,kde jsme všechny (i jáááá - nezapoměli na mě
) vypsané,tak tam jukni!
Mimoch.,Vy máte chlapečka a čekáte (asi) druhého??,To je prča…my máme doma holčičku a tak bysme chtěli klučinu!!!A jméno Lukáš se mi moooooc líbí ![]()
Děvčátka rozmilé,
taky se s Vámi pro dnešek rozloučím,klíží se mi očiny!Jdu si ještě pročíst nějaké drby do lůžka a (nechám toho mého „opilce“ vyspat
) pak…sladké chrupkání,už teď zívám… ![]()
Dobrúúú noc ![]()
Ahojky Radko http://sirmi.ic.cz/smajl/26.gif Vítám tě já mám termín 25.1. a vypadá to na Lucinku http://sirmi.ic.cz/smajl/48.gif /> a je mi 31
Tak se tady uveleb http://sirmi.ic.cz/smajl/75.gif
jsem tu dneska poprvé a stejně jako vy těhulka únor 2007…ráda bych se přidala,ale zatím nevím,jak na to:-)