Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
člověk musí brát vše optimisticky a s nadhledem, aby se z toho všeho nakonec nezbláznil ![]()
Hromnice, tak takhle jsem to měla teď taky, a to jsem si prožila ZT „jen“ jednou. Já vlastně za ty nevolnosti byla skoro až vděčná (hlavně teda ze začátku), i když s tříletou dcerou to bylo často hodně náročné. Bála jsem se každého UZ.
Hromnice, to chápu
Já mám za sebou jen jedno zamlké těhotenství a tenkrát to se mnou taky celkem zamávalo…
Jo, jo, člověk to musí brát sportovně, já už se taky s 5 dětma nehroutím z každé kraviny a říkám si, že může být daleko hůř ![]()
HKAC
no a to je právě i ten důvod proč se dál netestím i já ![]()
prostě si tak nějak říkám, dokud mi je zle a to dost, tak je snad vše v pořádku ![]()
Cauky, taky zdravim novy unornatka.Preju pohodovy tehu a zdravy miminecka
Fragol, teda to je mazec petkrat bych nerodila ani za milion dolaru
. to mas vsechny deticky planovane? Akolik jich jeste bude?
stika píše:
Cauky, taky zdravim novy unornatka.Preju pohodovy tehu a zdravy mimineckaFragol, teda to je mazec petkrat bych nerodila ani za milion dolaru. to mas vsechny deticky planovane? Akolik jich jeste bude?
Ahojky vítám Tě mezi náma
![]()
Ahojky holky ![]()
jsem z února 2010. Moc moc vám všem gratuluju a přeju hlavně pohodový těhulkování, rychlej porod a nádherný zdravý a hodný miminečka. Hrozně rychle vám to uteče. Hlavně ať se vás sejde perfektní parta, hned se to pak všechno líp prožívá.
Fragol taky máš můj obdiv. Já bych si to hnedka zopákla. ![]()
Holky moc vám držím palečky ať je všechno ok a užíváte si to!!! ![]()
Stiko, představ si, že do toho jdu dobrovolně a plánovaně po šesté ![]()
Jupíííí, taky jsem čekala, kdy který odvážlivec založí ÚNOR 2011
!
Tak teda nazdárek
,
mně dnes těhotenství potvrdil UTZ, jsem v 7. tt a na kontrolu jako takovou jdu za 14 dnů.
Doufám, že se tady pěkně rozrosteme a poklábosíme
. A samozřejmě, že nám VŠEM to klapne a budeme mít zdravá, krásná a nejhodnější únorňátka
.
Fragol, jses teda trida
, ja uz bych teda pet mesicu problejt nechtela, uz jsem myslela ze mi nikdy nebude normalne ![]()
ŽÁ-BA píše:
Jupíííí, taky jsem čekala, kdy který odvážlivec založí ÚNOR 2011!
Tak teda nazdárek
Doufám, že se tady pěkně rozrosteme a poklábosíme,
mně dnes těhotenství potvrdil UTZ, jsem v 7. tt a na kontrolu jako takovou jdu za 14 dnů.. A samozřejmě, že nám VŠEM to klapne a budeme mít zdravá, krásná a nejhodnější únorňátka
.
Odvážlivec se našel
![]()
Jj Fragol, je to úžasný. Vůbec se ti nedivím ![]()
Holky já to s váma tak prožívám, přiznám se že malinkato i závidím
Žá-bo gratuluju ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat