Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
18.11.11 13:34

tady hnusně :cry:

• načítám...
49
18.11.11 14:00

Ahojky u nás je zataženo. Ráno jsem byla na návštěvu u kámošky. Barča se skoro celou dobu styděla a visela na mě - je to super věk. Terezka prozkoumala co se dalo, její závislost na kabelech od čehokoliv se prohlubuje :lol: . Teď konečně obě spinkají a já mám chvilku siestu. Čekám na kominíka, aby nám protáhl komín a my mohli zase topit v rodinném krbíku. Tak všem přejem pěkné odpoledne.

• načítám...
2600
18.11.11 14:44

BarTer kominíka bychom taky potřebovali, nějak nám netáhne kotel a manžel už od včerejška vyhrožuje že střechu vyleze sám a sám komín vyčistí :zed: . Tady už se zatáhlo, ale jakmile dorazí P z práce, dostane Matýska a půjdou ven, abych mohla uklidit a vyžehlit :mrgreen:

• načítám...
2578
18.11.11 15:47

zdravím :mavam:

u nás taky nic moc počasí :think:

Klára: tak super že jsi sezhnala dárek - já mám ten silikonový vál od Tuperware a je dobrej :palec:

Koale: díky za tip :kytka: - dneska jsem vzala spar v Třebíči útokem - takže jsem nakoupila pro Tobíka dopředu, samý dobroty :dance:

• načítám...
2578
18.11.11 20:05

kde jste všichni 8-o
chápu je pátek - hm a já jsem sama doma :-( nikdy jsem si nedokázala představit že pátky budu trávit u bedny :zed: a ještě tam nic není :cert: Manža chystá s myslivcema poslední leč a určo vesele popíjejí a já zase suším :-?

Barter: jů ted jsem si všimla že se vám mimča podařili skoro přesně po 3 rokách - to bych taky chtěla :potlesk: :pankac:
jinka Tobík je taky závislej na kabelech 8-o najde je všude a celkem dlouho ho zabaví :think:

• načítám...
3524
18.11.11 20:16

Market já jsem tadýýý :pankac:

jsem taky sama doma, manža je ještě v práci, bůhví v kolik přijede…koukam na Deník zasloužilé matky :mrgreen: a jim takový lipový lízátka :-P
Dádula je taky vysazenej na věci, který mu zakazuju…kabel od vysavače, vůně v zásuvce atd.

Tak jsem objednala konečně tu sedačku, mám radost, největší dárek mám z krku… :potlesk: i ten koberec jsem objednala :-D

• načítám...
1794
18.11.11 20:22

Ahojky, já jsem tdy taky :mrgreen: a taky jsem sama doma. Chlap je na zabijačce a kdoví v kolik přijde. :nevim:
Dnes jsme byly se Sašenkou na plavání, dostala první vysvědčení. Už umí podplavat desku, skočit ze sedu do vody, otevřít oči pod vodou :srdce: voda je její.
Holky, příští neděle je už první adventní?

• načítám...
3524
18.11.11 20:26

Marti to neni možný, vy jste na plavču takhle rychlý? 8-o A jak reagovala na první potopení? My zatím jen poléváme a připravujem na potopení…včera jsme ho neměli, když byl svátek…
Nééé, já nechci Vánoce :lol:

• načítám...
2578
18.11.11 20:33

Marina: ty jo - fakt že jo - 8-o ted už to rychle uteče a já se na vánoce těším - jak bude Tobík čučet :mrgreen:

• to fakt válíte - takže gratuluji k vízu :mrgreen: my teda na plavčo nechodíme, chtěla jsem ale máme to daleko tak jsem se na to ....... a ted mě to celkem mrzí, aspon se se malej vody nebojí - vyzkoušeno z lázní.

Klara: taky přemýšlím co bych si dala no vlastně sežrala, ale dala jsem si zákaz :think: ještě bych chtěla dát něco dolů :roll:

• načítám...
3524
18.11.11 20:37

Vyprdni se na schazování a jez se mnou :mrgreen: před Vánoce to stejně nemá smysl…já už požíram mandarinky a mám tu připravenou kofilu :palec:

• načítám...
1794
18.11.11 20:45

Holky, tak já snědla teď chleba ve vajíčku.
No máme za sebou 10 lekcí, na první ji potřela vodou, pak polila z hrnečku a na třetí už se potopila trošku. Teď už ji potopím dost, přes půl bazénku a tak. Když jsem to kdysi slyšela, že se potápí tak jsem z toho měla hrůzu a teď mi to tak nepřijde :mrgreen: Jo a doma ve vani ji taky říkám signálem a potopím. Kláry taky to máte na signálek, ne?

• načítám...
2578
18.11.11 20:53

Klara: už jse to nevydržela - žeru rajčata :mrgreen:
no je fakt že to asi smysl nemá, sice na sladky moc nejsem ale něco si dám

: zatopila jsem si v krbu :dance: teprve po druhý tak snad to nebude ještě smrdět, jak se vypaluje ta barva :cert:

: já čumín na novu -není to špatný :think:

• načítám...
3524
18.11.11 20:55

Jé tak chleba ve vajíčku bych si taky dala… :think:

Marti my taky první jen potřely dlaní, to jsme dělaly několik lekcí, a minule jsme poprvé polily z kelímku, akorát mi to celý prořval, tak jsem musela odejít…doma ve vaně to taky dělám, několikrát ho poleju vodou ze skleničky a dobrý, vždycky jakoby jen lapne po dechu, tak se toho potopení bojim, závidim, že už to máte za sebou :-) …jj, máme signál…
 Závid

• načítám...
3524
18.11.11 20:57

Rajčata :roll: to je jídlo jako blázen :mrgreen:

Už jsem to taky přepla, ale nevím o co jde, ale Jenifer mám ráda :palec: Miluju Přátele…

• načítám...
49
18.11.11 21:03

Ahojky holčeny, já sice sama doma nejsem - ovšem manža usnul s Baruškou, takže sama v obyváku se zbytkem spícího domu.

Marketa14 jj holky jsou přesně 3 roky a jeden den od sebe a to ještě tak, že ta starší je jeden den před narozeninami mého manžela a druhá je přesně na ně :-) . Takže u nás se 1. a 2. února slaví narozeniny hned tří členů naší 4 člené rodiny. Ovšem je to čistá náhoda, protože jedna je přenášená a druhá je o skoro tři týdny dřív a navíc druhou dcerku považuji po našich problémech za velký zázrak. Jinak věkový rozdíl se mi zdá ideální.

plavání na plavčo taky chodíme. Já jsem teda začínala už vaničkováním a to od 8 týdnů. Do bazénu nastoupila v září. Takže po vaničkách už povel uměla a hned se potápělo. Terezka je taky vodomil. Chodíme s oběma holkama zároveň, Barunka už plave sama - ta nás ve vodě ani moc nechce :lol: Je to super aktivita, vlastně pro nás vzácný čas, protože je to snad jediný den, kdy manžel končí dřív a jezdí s námi.

Ale podle toho co píše MartinkaG tak tak daleko ještě nejsme - tak gratulace k prvnímu vysvědčení :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+