Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky u nás je zataženo. Ráno jsem byla na návštěvu u kámošky. Barča se skoro celou dobu styděla a visela na mě - je to super věk. Terezka prozkoumala co se dalo, její závislost na kabelech od čehokoliv se prohlubuje
. Teď konečně obě spinkají a já mám chvilku siestu. Čekám na kominíka, aby nám protáhl komín a my mohli zase topit v rodinném krbíku. Tak všem přejem pěkné odpoledne.
BarTer kominíka bychom taky potřebovali, nějak nám netáhne kotel a manžel už od včerejška vyhrožuje že střechu vyleze sám a sám komín vyčistí
. Tady už se zatáhlo, ale jakmile dorazí P z práce, dostane Matýska a půjdou ven, abych mohla uklidit a vyžehlit ![]()
zdravím ![]()
u nás taky nic moc počasí ![]()
Klára: tak super že jsi sezhnala dárek - já mám ten silikonový vál od Tuperware a je dobrej ![]()
Koale: díky za tip
- dneska jsem vzala spar v Třebíči útokem - takže jsem nakoupila pro Tobíka dopředu, samý dobroty ![]()
kde jste všichni ![]()
chápu je pátek - hm a já jsem sama doma
nikdy jsem si nedokázala představit že pátky budu trávit u bedny
a ještě tam nic není
Manža chystá s myslivcema poslední leč a určo vesele popíjejí a já zase suším ![]()
Barter: jů ted jsem si všimla že se vám mimča podařili skoro přesně po 3 rokách - to bych taky chtěla
![]()
jinka Tobík je taky závislej na kabelech
najde je všude a celkem dlouho ho zabaví ![]()
Market já jsem tadýýý ![]()
jsem taky sama doma, manža je ještě v práci, bůhví v kolik přijede…koukam na Deník zasloužilé matky
a jim takový lipový lízátka ![]()
Dádula je taky vysazenej na věci, který mu zakazuju…kabel od vysavače, vůně v zásuvce atd.
Tak jsem objednala konečně tu sedačku, mám radost, největší dárek mám z krku…
i ten koberec jsem objednala ![]()
Ahojky, já jsem tdy taky
a taky jsem sama doma. Chlap je na zabijačce a kdoví v kolik přijde. ![]()
Dnes jsme byly se Sašenkou na plavání, dostala první vysvědčení. Už umí podplavat desku, skočit ze sedu do vody, otevřít oči pod vodou
voda je její.
Holky, příští neděle je už první adventní?
Marti to neni možný, vy jste na plavču takhle rychlý?
A jak reagovala na první potopení? My zatím jen poléváme a připravujem na potopení…včera jsme ho neměli, když byl svátek…
Nééé, já nechci Vánoce ![]()
Marina: ty jo - fakt že jo -
ted už to rychle uteče a já se na vánoce těším - jak bude Tobík čučet ![]()
Klara: taky přemýšlím co bych si dala no vlastně sežrala, ale dala jsem si zákaz
ještě bych chtěla dát něco dolů ![]()
Vyprdni se na schazování a jez se mnou
před Vánoce to stejně nemá smysl…já už požíram mandarinky a mám tu připravenou kofilu ![]()
Holky, tak já snědla teď chleba ve vajíčku.
No máme za sebou 10 lekcí, na první ji potřela vodou, pak polila z hrnečku a na třetí už se potopila trošku. Teď už ji potopím dost, přes půl bazénku a tak. Když jsem to kdysi slyšela, že se potápí tak jsem z toho měla hrůzu a teď mi to tak nepřijde
Jo a doma ve vani ji taky říkám signálem a potopím. Kláry taky to máte na signálek, ne?
Klara: už jse to nevydržela - žeru rajčata ![]()
no je fakt že to asi smysl nemá, sice na sladky moc nejsem ale něco si dám
: zatopila jsem si v krbu
teprve po druhý tak snad to nebude ještě smrdět, jak se vypaluje ta barva ![]()
: já čumín na novu -není to špatný ![]()
Jé tak chleba ve vajíčku bych si taky dala… ![]()
Marti my taky první jen potřely dlaní, to jsme dělaly několik lekcí, a minule jsme poprvé polily z kelímku, akorát mi to celý prořval, tak jsem musela odejít…doma ve vaně to taky dělám, několikrát ho poleju vodou ze skleničky a dobrý, vždycky jakoby jen lapne po dechu, tak se toho potopení bojim, závidim, že už to máte za sebou
…jj, máme signál…
Závid
Rajčata
to je jídlo jako blázen ![]()
Už jsem to taky přepla, ale nevím o co jde, ale Jenifer mám ráda
Miluju Přátele…
Ahojky holčeny, já sice sama doma nejsem - ovšem manža usnul s Baruškou, takže sama v obyváku se zbytkem spícího domu.
Marketa14 jj holky jsou přesně 3 roky a jeden den od sebe a to ještě tak, že ta starší je jeden den před narozeninami mého manžela a druhá je přesně na ně
. Takže u nás se 1. a 2. února slaví narozeniny hned tří členů naší 4 člené rodiny. Ovšem je to čistá náhoda, protože jedna je přenášená a druhá je o skoro tři týdny dřív a navíc druhou dcerku považuji po našich problémech za velký zázrak. Jinak věkový rozdíl se mi zdá ideální.
plavání na plavčo taky chodíme. Já jsem teda začínala už vaničkováním a to od 8 týdnů. Do bazénu nastoupila v září. Takže po vaničkách už povel uměla a hned se potápělo. Terezka je taky vodomil. Chodíme s oběma holkama zároveň, Barunka už plave sama - ta nás ve vodě ani moc nechce
Je to super aktivita, vlastně pro nás vzácný čas, protože je to snad jediný den, kdy manžel končí dřív a jezdí s námi.
Ale podle toho co píše MartinkaG tak tak daleko ještě nejsme - tak gratulace k prvnímu vysvědčení ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat