Poradna duly
Jana Čurdová
@BLAŇUL89 píše:
Ahoj holky,Elizabeth- já měla skoro stejné HCG minulou sobotu a odpovídalo to 6.týdnu, takže buď opravdu už v klídku.
co se týká uzavřené skupiny, tak jsem jedině pro. Nyní ještě nepíšem více o svém soukromí, ale ta doba jistě přijde, tak proč to tu mít veřejně, aby si to každý přečetl? Těch únorových miminek bude tolik, těch skupin je tady již dost, tak ať si to někdo čte jinde, když má tu potřebu…můj názor
Děkuji za uklidnění, je mi to jedno s tou uzavřenou skupinou, jak chcete, nejsem ani proti ani pro, je to fakt na vas. V 6tt nemusí být ještě srdíčko, takže si budu užívat dál svého úžasného těhotenství.
@Elizabeth88 klidně to udělám…jen se přesuneme do nové UZAVŘENÉ diskuze ![]()
@Elizabeth88 nene, o srdíčku jsme se vůbec nebavili, opravdu si myslím, že je brzy, proto mnohdy doktoři ani před 8. týdnem nechtějí brát, protože pak se takhle maminky stresují…samozřejmě že taky furt přemýšlím a bojím se, aby srdíčko bylo, u prvního bylo v 7. týdnu a opravdu to bývá okolo 7.-8. týdne, v 6. týdnu se teprv začíná vytvářet trubice…ale i u některých už v 6. týdnu bývá vidět. To ale nelze srovnávat, je to dost individuální…ale určitě ti měřil i váček, on ten váček je fakt o dost větší jak plod a na začátku bývá vidět jen on a uvnitř plůdek.
Ahoj holky,
fu jak vas posloucham tak jsem cim dal vice zvedava co bude u nas ve stredu jdeme po tydnu a pul na prvni poradny UZ a kdyz bude vse oki dostanu prukazku a pujdu na krev. oc se tesim s cim prijdu domu. ![]()
Holky, tak to založte, kdo chcete mít moderátorem skupiny a hodte sem pozvánku…
Příspěvek upraven 02.07.12 v 19:48
@Elizabeth88 jj dostanou pošlu jim všem pozvánku, všechno projdu a obešlu ![]()
@bodlasek píše:
@Elizabeth88 jj dostanou pošlu jim všem pozvánku, všechno projdu a obešlu
dekujeme ![]()
@Elizabeth88
to je člověk, co tady založí skupinu a je jako jejím správcem ![]()
@matty999 tak hotovo, musím počkat na schválení administrátorem