Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak jste na tom s náladama? Někdy mám pocit, že bych partnera nejradši prohodila oknem. Máte taky takové stavy?
@Elizabeth88 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak jste na tom s náladama? Někdy mám pocit, že bych partnera nejradši prohodila oknem. Máte taky takové stavy?
ahoj holky, to znam je to nekdy hodne zle hlavne v praci mam pocit ze bych vsechny nejradeji servala.
drzim se musim dojdu si ven a uklidnim se ![]()
@matty999 píše:
ahoj holky, to znam je to nekdy hodne zle hlavne v praci mam pocit ze bych vsechny nejradeji servala.drzim se musim dojdu si ven a uklidnim se
no tak to já se mnohdy neudržím a chudák to schytá. Proste to nejak nedokazu ovladat, ale jeste v tom ani jeden neumime chodit, takze je z toho hadka. no snad se to zlepsí. A taky mám hrozně nafouklý břicho, nemáte to někdo? Můj gynekolog mi zatím nic neřekl, takže vůbec nevím co čekat. ![]()
@Elizabeth88 píše:
no tak to já se mnohdy neudržím a chudák to schytá. Proste to nejak nedokazu ovladat, ale jeste v tom ani jeden neumime chodit, takze je z toho hadka. no snad se to zlepsí. A taky mám hrozně nafouklý břicho, nemáte to někdo? Můj gynekolog mi zatím nic neřekl, takže vůbec nevím co čekat.
hlavne po vecerech a odpoledne ho mam vzdy otekle a nekdy i dost plynim je to neprijemne nejde to moc ovladat hihihi.
neni to lehke ty nalady ovladat kdyz to musi ven musi to ven. vzdy mu rekni ze bude krasny prcek ze to za to stoji
je pravda, ze muj tedy nejde do me jeste spise me snazi nechat vykecat a uklidnit me je to slunicko ale nekdy se ani on neudrzi. ceho je moc toho je prilis.
@matty999 píše:
hlavne po vecerech a odpoledne ho mam vzdy otekle a nekdy i dost plynim je to neprijemne nejde to moc ovladat hihihi.neni to lehke ty nalady ovladat kdyz to musi ven musi to ven. vzdy mu rekni ze bude krasny prcek ze to za to stojije pravda, ze muj tedy nejde do me jeste spise me snazi nechat vykecat a uklidnit me je to slunicko ale nekdy se ani on neudrzi. ceho je moc toho je prilis.
Já ho mám děsně nafouklý, vždycky jsem ho měla vypouleným nepatřím mezi hubenoury ( 170/69 kg), no ta plynatost je taky nekdy dost neprijemna, vždycky číká že má prcek prdíky
. já doufám že se ta náladovost zlepší, jinak u nas probehne valka roseových. ![]()
Holky jen jsem se chtěla zeptat jestli nechcete jít do uzavřené skupiny? Založila bych jí a mohli by jsme kecat tak nějak soukroměji ![]()
@bodlasek píše:
Holky jen jsem se chtěla zeptat jestli nechcete jít do uzavřené skupiny? Založila bych jí a mohli by jsme kecat tak nějak soukroměji
Mě je to tak nějak jedno, ale pak by sem nemohli chodit další holky co třeba zjistí že jsou těhotné.
@Elizabeth88 mohli necháme ji otevřenou jen se přesuneme do uzavřené a každé nově příchozí dáme pozvánku ![]()
@bodlasek píše:
@Elizabeth88 mohli necháme ji otevřenou jen se přesuneme do uzavřené a každé nově příchozí dáme pozvánku
Nevim no, přijde mi to zbytečný já tady nepíšu nic co bych musela tajit, ale zaleží na ostatních.
Tohle by zůstalo jen by jsme udělali novou. Je to jen na vás…uzavřená mi přijde taková důvěrnější ![]()
@Elizabeth88 OK uvidíme co písnou ostatní, je to jen nápad. Už v jedné takové jsem z termínu se synem a kecáme tam fakt o všem co nás trápí a je to moc fajn.
@bodlasek píše:
@Elizabeth88 OK uvidíme co písnou ostatní, je to jen nápad. Už v jedné takové jsem z termínu se synem a kecáme tam fakt o všem co nás trápí a je to moc fajn.
ahoj
take mi je to nejak jedno neresim tu nic co by nemohli videt nove prichozi i cizi neresim nic jineho nez o tehu atd. pridam se k ostatnim. diky za napad.
bezim spinkat holky dobrou noc a krasne sniky ![]()
Ahoj holky, tak dnes hcg 18565, to neodpovídá moc 5 týdnu. Fakt nechápu proč nebylo srdíčko, snad už příště bude.
To je fakt vysoké hcg já v 4-5tt měla 255, a prý je to akorát, nečekáš jich víc? a že by se překrývali, uvidíš příště.
@Megg píše:
To je fakt vysoké hcg já v 4-5tt měla 255, a prý je to akorát, nečekáš jich víc? a že by se překrývali, uvidíš příště.
je to hodně? Nejsem si jistá už ničím, hlavně aby to bylo všechno v pořádku. Podle podlední MS bych měla být už v 8 týdnu, ale doktor říká že jsem v pátem plus mínus, ale srdíčko na utz ještě nebylo
Fakt jsem zmatená, ty tabulky moc nechápu. Ve čtvrtek jdu znova na Hcg tak uvidím, snad to poroste.