Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, také bych se ráda přidala, doma už jednu slečnu máme a 14.2.2013 přibyde další přírustek. Máme to povrzeno i od doktora. U mě se tohle těhotenství vůbec nedá srovnat s tím prvním, to jsem ani nevěděla, že jsem těhotná. Teď pro mě problém i ráno vylézt z postele, kdy jsem jak zmlácená…
Mě už je zase od rána zla, mě je zle snad cký den
jsem naprosto nepoužitelná…jak jste na tom vy, holky?
@Mami&Emmi Já v pohodě, tak krapet dneska žaludek na vodě, ale fakt hodně málo. U mě je to převážně únava. Ale já neměla problémy ani u prvního ![]()
Ahoj holky vitam vas mezi nama.
vcera jsem koupila lizatka proti nevolnostem a zatim nic moc ale je to zase jedine sladke c snesu a udrzim. Zle mi je stale cely den. jeste vcera v noci manzel mel zlucnikovy zachvat takze jsme se po ranu pretahovali o misu hihihi. uz se tomu smeju jelikoz on uz se leci a u me to snad prejde. uz se tesim na stredu k lekari a na zpravy co mi da. jinak je pekne hnusne a to mi take nepridava lepsi by bylo kdyby bylo chladneji
peknou nedeli ja pojedu k babi na bazen
Ahoj holky, taky vitam nove cleny. vcera jsme byli v restauraci, davala jsem si cely vecer domaci zazvorovou limonadu, nejak mi nedoslo ze by to mohlo mimcu skodit, az ted jsem cetla ze ve velkem mnozstvi muze zpusobit az potrat. Tak doufam ze jsem to neprehnala, trochu me poboliva podbrisek, snad si tam mimco jenom dela misto.
@Elizabeth88 jj, na zázvor bacha…mě tenkrát DR předepsal u prvního těhu zázvorový čaj na chřipku, někdy na začátku jsme byla, a lékarnice mi řekla, jestli vím, že jako těhotná ho nesmím pít
debil doktor. Zázvorový čaj se totiž v těhu při nachlazení může jen kloktat…ale tak snad limča nic neudělala mimču ![]()
Zázvor prokrvuje dělohu může vyvolat kontrakce,
mě je dobře jen pobolívá podbřišek a jsem pořát strašně utahaná.
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 jj, na zázvor bacha…mě tenkrát DR předepsal u prvního těhu zázvorový čaj na chřipku, někdy na začátku jsme byla, a lékarnice mi řekla, jestli vím, že jako těhotná ho nesmím pítdebil doktor. Zázvorový čaj se totiž v těhu při nachlazení může jen kloktat…ale tak snad limča nic neudělala mimču
No už mě podbřišek nebolí, tak snad to bude dobrý. Jsem fakt trdlo, ale už jsem projela jednu bylinkovou knižku a nesmím ještě křen, šafrán, fenykl a spoustu dalšího což jsem vubec netušila.
Kdy myslíte, že by tak ta reakce na zázvor ozvala? Jen abych veděla jak dlouho se mám bát.
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 myslím, že by se už od večera ozvala.
Tak to jsi me uklidnila. Bricho me neboli, zadný špinění ani nic podobnýho, takže snad bude všechno dobrý. Nevíš jestli existuje nějaká knížka kde je sepsaný všechno co by se nemělo? Na internetu jse našla vždycky něco ale ne úplný seznam.