Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
27.6.12 21:11

@HanHa Jj, a docela dost. Rano telovym mlekem a vecer vazelinou :) ale nemazu jenom bricho ale i prsa a zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.6.12 21:12

Já zatím nemažu, mazala jsem každý těhu od začátku do konce a jsem stejně popraskaná je to spíš genetika, někdo má sklony jiný ne, ale mazáním se nic neskazí aspoň bude mít mimísek hezkou lesklou chaloupku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
27.6.12 21:13

@Megg Ty vagos… Tak po ctyrdennim porodu te uz asi nic neprekvapi ;) a kdy jdes na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
27.6.12 21:14

Troj: hmm tak to teda taky začnu.. já se normálně nemažu ničím, jen občas obličej a ruce, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to mazání vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
27.6.12 21:28

@HanHa No u telky ti to fakt ani neprijde, kdyz tam lezis na gauci, tak se muzes rovnou aji mazat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
27.6.12 21:51

Troj: jojo to bych mohla.. jestli mi to psiska nebudou olizovat.. na telku koukají zásadně se mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.6.12 21:55

Na UZ jsem byla minulý čtvrtek, ted má dr. dovolenou, tak se objednám někdy na červenec až tam bude, jinak scrining bude ve 13 týdnu, tak asi za měsíc a půl n. jak mají dovolené

zatím mi nic není jen tvrdší břuch, a ráno trošku žaludek ale zabere mi sklenice studené vody a chvíli klid, to ale s malou moc nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.6.12 08:11

Nazdárek holky,
dočetla jsem vás. vítám tu megg
já jdu žehlit, ale ani se mi nechce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.6.12 09:54

No kde jste, babky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.6.12 10:17

Ahojky holky,

tak tedy vem povim, ze dnes jsem dosla do prace az na 9 proste jsem to rano nezvladla. zvracim a potim se des bes. stale mam zaludek na vode. vcera vecer jsem ani nedosla na net uz v 18:00 jsem spinkala az do rana a rano jak jsem psala. myslela jsem ze umru :-D. Jak se máte dneska vy? Pekný den u nas je tak divne pocasko, ze moc nepridava chvilku slunicko a pak zatazeno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
28.6.12 10:23

Ahoj holky,

mě je taky furt zle, jsou vyjímky, když mi je dobře…ráno jsem taky myslela, že je po mně, naštěstí do práce nemusím, ale skáče okolo mě malá, nakrmit, přebalit…taky jsem měla chut se na vše vyprdnout…odpoledne mě čeká první ultrazvuk, tak jsem zvědavá…snad se tam doplazím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
28.6.12 10:24

Dobre ranko vsichni :)
@BLAŇUL89 Tak at ti to jde pekne od ruky! :)
@matty999 Ty jo :( soucitim s tebou.. A banan si zkousela?? Neuklidnil ti bricho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.6.12 12:31
@Troj píše:
Dobre ranko vsichni :)
@BLAŇUL89 Tak at ti to jde pekne od ruky! :)
@matty999 Ty jo :( soucitim s tebou.. A banan si zkousela?? Neuklidnil ti bricho??

ahoj, moc dekuji. nn to jsem nezkusila. zkousela jsem gre. dzus a trochu coca coly a nic. zkusm urcite ten banan. Jinak trochu lepe mi ted se udelalo po vyvaru hovezim. zitra to vidim asi na volno. :-)

drzte se holky.

Mami&Emmi: myslim, ze ne tom jsi o trosku lepe, ale urcite je to take pekny zahul s malou doma v tomto stavu. musite odpocivat spolu. drzim pesti na UZ.

vubec se netesim na vikend ma byt pekne vedro a to pak je snad jeste horsi :-D
nechci si stale stezovat. moc se na prcka uz tesim :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.6.12 13:03

Tak skoro navařeno na víkend, ještě nějaké drobnosti a prát a žehlit, o víkendu chci být s malou co nejvíc v bazénu a přijde kamarádka s děckem, taky sousedka s dětma tak at si to užijeme

mě je dobře trochu ráno žaludek a hlava ale sklenka vody a kafe a je dobře, asi to bude kluk u dcerky my bylo zle hodně a přesně hovězí vývary a zmrzlina pomáhaly

holky držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.6.12 13:03

Ještě mi dělalo dobře kola s poškotami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...