Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
26.6.12 20:00
@mabi píše:
Já jsem taky nervní hrozně rychle vyjedu a s tim spánkem v noci je to krize každý 2h jsem vzhůru

já spíš pořád brečím a z ničeho nic mám náladu, že bych nejradši někoho kopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
26.6.12 20:00

@Elizabeth88 přitom utahaná jsem, těším se do pelechu, lehnu a nic. převaluju se, nevím jak si lehnout, pak musím čůrat…pak zase sebou házím :roll: nejlíp se vyspím když muž vstane do práce v pět a odejde, to usnu jak miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 20:01

Holky mam dotaz nekde jsem cetla, ze se nedoporucuje sexik v prvnim trimestru. orgazmus muze pry vyvolat porod. nevite? trochu se bojim, ale pri sexiku je mi dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
26.6.12 20:02

@matty999 u vyvolání je to spíš k 3. trimestru, orgasmus může způsobit kontrakce…takhle na začátku si myslím určitě ne…spíš jde jen o strach, aby se takto na začátku něco pindourem nepokazilo, ale mimčo je dobře chráněno ;)

Příspěvek upraven 26.06.12 v 20:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.6.12 20:02
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 přitom utahaná jsem, těším se do pelechu, lehnu a nic. převaluju se, nevím jak si lehnout, pak musím čůrat…pak zase sebou házím :roll: nejlíp se vyspím když muž vstane do práce v pět a odejde, to usnu jak miminko :lol:

to je sranda to máme uplne stejný :-) taky vzdycky usnu až když přítel odjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 20:04
@Mami&Emmi píše:
@matty999 u vyvolání je to spíš k 3. trimestru, orgasmus může způsobit kontrakce…takhle na začátku si myslím určitě ne…spíš jde jen o strach, aby se takto na začátku něco pindourem nepokazilo, ale mimčo je dobře chráněno ;)Příspěvek upraven 26.06.12 v 20:02

dekuji tak to dneska prubnu. chut je a velka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
26.6.12 20:04

Já myslim pokud nešpiníš nekrvácíš a nemáš problémy tak ti sex nemůže uškodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.6.12 20:06
@mabi píše:

taky si říkám že když ti zavádějí vaginální ultrazvuk, taky to taky není uplne nejsetrnejsi a pak hledaní prcka, takze sex je podle me pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 20:06
@mabi píše:

nn vse je v poradku. moc vam dekuji za rady holky je suepr mit se s kym poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
26.6.12 20:08

@Elizabeth88 no přesně, kolikrát ti doktor tak mačká břicho a prohlíží vevnitř, že mám chut se zeptat, jestli to jako může :D třeba na 3D ultrazvuku mi DR po břiše jezdil docela hodně, i to bolelo někdy, že jsme se divila, jak moc je mimčo prostě chráněný. Takže sex asi v pohodě. Spíš jde o psychiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 20:11

Holky moc dekuji

hodne jste me uklidnili.

jinak pro dnesek namazano, jak jste na tom vy?

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.6.12 20:12
@matty999 píše:
Holky moc dekuji

hodne jste me uklidnili.

jinak pro dnesek namazano, jak jste na tom vy?

:-)

Já asi začnu až mi poroste bříško, kdy myslíte že tak začne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.6.12 20:13

Mazu!!! A koukam na prostreno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
26.6.12 20:15

U prvního mi začlo v 5. měsíci růst, ale malinko…u dalších těhu to je prý dřív. Kamarádka měla krásný pupík už ve 3. měsíci (takový jsem měla já v tom pátým)…to se těším, v ltě vyvalím pupek, nemusím zatahovat špeky, jsem přeci těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 20:15

Tak mazu se normalne, ted jsem zmenila jen krem. fu nevim kdy poroste, ale dle meho u kazde je to jinak. trevba dneska mi hodne vykouklo, ale zatim se jeste ztrati. jak rikam mam vetsi spicek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí