Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuji za přivítání ![]()
já nevolnosti ani žádné těhu příznaky, kromě pobolívání podbřišku a prsou, nemám.
Mě spíš trápí náladovost, to je síla. Dneska jsem uplne bezduvodne servala pritele, ale kupodivu jsem se vybrecela a prestala me bolet hlava. ![]()
@Elizabeth88
teda!! Lepe bych to nepopsala ![]()
A vitam vsechny nove maminky
![]()
@Elizabeth88 píše:
Mě spíš trápí náladovost, to je síla. Dneska jsem uplne bezduvodne servala pritele, ale kupodivu jsem se vybrecela a prestala me bolet hlava.
vidis jak malo stacilo. proste to v sobe nehromadit. stejen to nejde ovladnout. uz jsem take doma predvedla sve nalady a plac
mam uzasneho muze respektuje to a hlavne nepodporuje me stavy takze se semnou nehada ![]()
@Elizabeth88 píše:
Tak to me mrzí, alespon v tom nejsem sama. A spíš přes den? Já jenom někdy, ale snažím nespat, abych spala v noci, ale není mi to moc platný.
TAK PŘES DEN BYCH LEHLA A usnula hned, ale v noci, to nevím, co to ted je ![]()
@matty999 píše:
vidis jak malo stacilo. proste to v sobe nehromadit. stejen to nejde ovladnout. uz jsem take doma predvedla sve nalady a placmam uzasneho muze respektuje to a hlavne nepodporuje me stavy takze se semnou nehada
No ten muj jeste moc neví co se mnou, takze zkouší oponovat a pak se omlouvá že me rozbrecel. Snad se to casem zlepsí.
@Troj píše:
Teda s tou chuti na koberec
No to jsem rada ze v tom nejsem sama, chci zacit bruslit, ale musim se zeptat doktora ![]()
@Mami&Emmi píše:
TAK PŘES DEN BYCH LEHLA A usnula hned, ale v noci, to nevím, co to ted je
No byla jsem dneska v knihovne a jdu do cteni, alespon to k necemu bude kdyz nebudu spat, doctu to co mi chybí do školy.
Já taky nevím co pít, hlavně ráno to chodím a čumím, dnes se mi do toho malá děsně posrala hned takhle po ránu, tak jsem chodila a dýchala, jestli to dám nebo ![]()
JInak mě dělá prostě dobře Cola, u malé jsem jí taky hodně pila, sice kofein, ale když už pak nic nepomáhá, tak si jí dávám…a chleba mi dělá dobře
když mi je šoufl (taky to nesmím nechat dojít do úplného hladu), tak si dám kousek suchého chleba a je mi líp.
Já jsem taky nervní hrozně rychle vyjedu a s tim spánkem v noci je to krize každý 2h jsem vzhůru
Prosimte s tim bruslenim pak dej vedet! My jsme si taky chteli koupit brusle, ale nekde sem cetla, ze se v teh. nemaji zkouset nove veci ![]()