Poradna duly
Jana Čurdová
@Janinac neva, že jsi těhotná počtvrté ![]()
mě už fakt napadí samé hovadiny…ten ultrazvuk potřebuju jak sůl…koumám, že mě vlastně skoro nebolí břicho, jen malinko občas, takže jestli to není nějaký blbý příznak atd atd
Pak mě napadlo, jestli když už ta děloha jednou byla zvětšená, že je povolená víc a tak to natahování třeba tolik nebolí…pak mě hned napadne, že to může být mimoděložní, proto mě nebolí břicho..trošku mě pobolívá, jen malinko, na lev straně jakoby na boku, ale bolí mě kost na esíčku, tak jestli to je od zad…jenže už dlouhoooo jsem si neprdla, tak jestli větry…já se asi zblázním do čtvrtka ![]()
@Mami&Emmi píše:
@Janinac neva, že jsi těhotná počtvrté
mě už fakt napadí samé hovadiny…ten ultrazvuk potřebuju jak sůl…koumám, že mě vlastně skoro nebolí břicho, jen malinko občas, takže jestli to není nějaký blbý příznak atd atdPak mě napadlo, jestli když už ta děloha jednou byla zvětšená, že je povolená víc a tak to natahování třeba tolik nebolí…pak mě hned napadne, že to může být mimoděložní, proto mě nebolí břicho..trošku mě pobolívá, jen malinko, na lev straně jakoby na boku, ale bolí mě kost na esíčku, tak jestli to je od zad…jenže už dlouhoooo jsem si neprdla, tak jestli větry…já se asi zblázním do čtvrtka
Já se taky takhle pozoruju, ale fakt je všechno v pořádku ![]()
To vím, protože jsem čarodějnice
takže se vůbec ničeho neboj ![]()
Když ono je blbý, že dokud nedržíš toho drobečka v ruce, tak prostě nikdy nevíš, ale to je stejně tak pravděpodobný jako, že tě zítra srazí auto a taky to neznemaná, že zítra radši nepůjdeš ven, že ne? ![]()
Prostě si řikej, že je všechno v pořádku a ono bude ![]()
@Mami&Emmi píše:
@Janinactak snad jo, kéž by byl lék na hypochodrismus…
ten lék máš v bříšku
mysli na něj a vůbec k němu nepouštěj špatný myšlenky ![]()
Takze od PM by to melo byt sedmy a podle ovulace 5ty tyden a jsou to zatim bublinky ![]()
Problem s tema fotkama je, ze ja se tady vubec nedostanu do fotogalerie
ale uz jdu burcovat mamzela… Kdyz se nediva na prostreno, tak at aspon dela neco uzitecneho ;D
@zolycka tak to já vyjížděla ráno ve stejnou dobu, ale doma jsem byla už kolem půl páté…taky bych pořád jenom jedla, už mám dva kg nahoře, musím se krotit ![]()
Tak a povedlo se
tohle je nase Norinka/Tarecek
akorat se to pootocilo… ![]()
@Marssyy Dekujuuu, uz aby tam toho bylo viiiic! Ale nesmim byt nedockava
manzel porad hladi brisko a prikazuje miminku nespechat ![]()
@Troj píše:
@Marssyy Dekujuuu, uz aby tam toho bylo viiiic! Ale nesmim byt nedockavamanzel porad hladi brisko a prikazuje miminku nespechat
Moc krásná fotka, u nás se od tý doby co se to přítel dozvedel tak taky vzdycky hráškovi ( provní název) dává pusu. Holky taky Vás někdy šimrá pupík, myslím vyložene jen pupík, mám pocit jako kdyby mi tam nekdo strkal prst, az to lochta, mozna si ze me hrasek dela srandu ![]()
@Elizabeth88 Ne pupik nelehta
ale zrovna jsem zjistila, ze se mi strasne zacaly loupat prsa!!!
mate to taky holky?! Ted sem si sundala cernou podprsenku a je to hrozne…budu si je muset natrit vazelinou… I kdyz ted, jak zacaly bolet, tak to bude fakt balada
![]()