Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7013
25.6.12 10:23
@Troj píše:
Tak mam jit dneska na dve odpoledne… Ufff, snad to nebudou nejake jobovky :(

tfuj tfuj tfuj - držím palce :hug: určitě to nic není, ale budeš i ty klidnější že je všechno v pořádku :hug:

To máte super vztah :palec: to jsem si právě řikala, že tady ty představy jsou asi jiný než je to doopravdy, protože pak by si egypťany nikdo nebral, že jo? :mrgreen:
To máte krásnější vztah než kdejaký češi - to občas člověk žasne, jak se k sobě můžou češi chovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.6.12 11:05
@Janinac píše:
Tak ty jsi Eliška?

Nene jsem Alžběta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.6.12 11:09

Můj přítel, budoucí manžel je Čech, ale otce má peršana, takže příjmení po nem, já taky budu bez ová, nelíbí se mi to u cizích jmen, i děti budou bez ová, tak snad me za to v bucoucnu nezabijou. Jinak se budem čaem stěhovat německa, takže tam by ová asi nemělo žádnej smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 11:09

@Janinac :) jj nam to teda klape :) ale musim rict, ze fakt hodne zalezi na koho natrefis… Ja jsem takova dost agilni a snazim se tady naji t dalsi araby kolem ostravy, aby se manzel necitil tak osamele… No a narazili jsme tak na jednoho uplne nahodou a manzel se s nim dal do reci… Mohl mit tak 25 a ze sem prijel za svou zenou, ale ze to je mrcha a ze uz je s jinym a ze stejne na ni kasle… A manzel mu rika, jako jestli ji neznal pred tim, nez si ji vzal… A on ze znal, ale ze si myslel, ze to bude jine a tak. Tak mu manzel rikal, ze se asi bude vracet domu, ze? A on na to, ze proc by se vracel, ze nejdrive chce svoje prava… A manzel: prosimte jake mas prava?! A on ze chce dlouhodoby pobyt a pak obcanstvi, ze ji rozvod nepodepise a kdesi cosi… Tak muj zrudnul, zalapal po dechu a rozloucil se…
Jako marne… Hajzli jsou vsude :( jak jde nekdo na neco moc hopem, tak je to vzdycky podezrele :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 11:12
@Elizabeth88 píše:
Nene jsem Alžběta :-)

Jéééé Alžběta, to je nádherný jméno :palec:
Alžbětku bych chtěla, ale manželovi se nelíbí.
Jak ti říkají „Bětko“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.6.12 11:13
@Troj píše:
@Janinac :) jj nam to teda klape :) ale musim rict, ze fakt hodne zalezi na koho natrefis… Ja jsem takova dost agilni a snazim se tady naji t dalsi araby kolem ostravy, aby se manzel necitil tak osamele… No a narazili jsme tak na jednoho uplne nahodou a manzel se s nim dal do reci… Mohl mit tak 25 a ze sem prijel za svou zenou, ale ze to je mrcha a ze uz je s jinym a ze stejne na ni kasle… A manzel mu rika, jako jestli ji neznal pred tim, nez si ji vzal… A on ze znal, ale ze si myslel, ze to bude jine a tak. Tak mu manzel rikal, ze se asi bude vracet domu, ze? A on na to, ze proc by se vracel, ze nejdrive chce svoje prava… A manzel: prosimte jake mas prava?! A on ze chce dlouhodoby pobyt a pak obcanstvi, ze ji rozvod nepodepise a kdesi cosi… Tak muj zrudnul, zalapal po dechu a rozloucil se…
Jako marne… Hajzli jsou vsude :( jak jde nekdo na neco moc hopem, tak je to vzdycky podezrele :(

Uplně souhlasím, hlavně strašně záleží na výchově doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 11:14
@Troj píše:
Jako marne… Hajzli jsou vsude :( jak jde nekdo na neco moc hopem, tak je to vzdycky podezrele :(

ty jooo 8o takže fakt jak češi - prostě „kus od kusu“ co? 8o teda to zní blbě, když člověk píše o lidech :mrgreen: ale narazíš na miláčky i na blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.6.12 11:16
@Janinac píše:
Jéééé Alžběta, to je nádherný jméno :palec:
Alžbětku bych chtěla, ale manželovi se nelíbí.
Jak ti říkají „Bětko“?

Děkuju, říkají ji Betty, nebo taky Béťo, Bětko se u nás nikdy nechytlo a já jsem na to lehce alegická. Třeba můj děta, ten je z Itálie, tak ten mi říká Betíno. Tohle jméno má spoustu variant, urcite bych nemenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.6.12 11:18
@Janinac píše:
ty jooo 8o takže fakt jak češi - prostě „kus od kusu“ co? 8o teda to zní blbě, když člověk píše o lidech :mrgreen: ale narazíš na miláčky i na blbce.

Taky si myslím že ty národnosti v tom zas tak velkou roli nehrajou, jasný někdo je horkokrevnejsí a nekdo zase ne, ale já bych teda nemenila. Líbí se mi že tihle naši kluci v sobě mají zakořeněnou lasku pro rodinu a přes to nejede vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 11:26
@Elizabeth88 píše:
Děkuju, říkají ji Betty, nebo taky Béťo, Bětko se u nás nikdy nechytlo a já jsem na to lehce alegická. Třeba můj děta, ten je z Itálie, tak ten mi říká Betíno. Tohle jméno má spoustu variant, urcite bych nemenila.

to se mi na tom jméně právě líbí, že je takový hodně variabilní :palec:

když jsem čekala dvojčátka a myslela jsem, že to budou holčičky, tak měli pracovní jméno: Alžbětka a Betynka - protože dr. mluvil pořád o plodu A a plodu B, tak jsme jim dali tohle jméno a málokdo to pochopil, že je to pracovní jméno a že je to jedno a to samý jméno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.6.12 11:30
@Janinac píše:
to se mi na tom jméně právě líbí, že je takový hodně variabilní :palec:když jsem čekala dvojčátka a myslela jsem, že to budou holčičky, tak měli pracovní jméno: Alžbětka a Betynka - protože dr. mluvil pořád o plodu A a plodu B, tak jsme jim dali tohle jméno a málokdo to pochopil, že je to pracovní jméno a že je to jedno a to samý jméno :mrgreen:

To je hezký, hlavně tohle jméno i když je český tak mi přijde že není tak častý. Popravdě znám asi jen dvě Alžběty z mého okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.6.12 11:35

Je fakt, že manžel je slovák, ale předky má maďary takže příjmení jde i s ová. Myslím, že ale zůstaneme bez ová. Když to tak mám já, tak ať to máme stejně. Ještě je čas to promyslet. Úplně původně jsme chtěli Zoltána (Zoliho), ale dnes jsem se rozhodli pro Alberta a holčičku chceme Wendula.

Júú dvojčátka, povedla se normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 11:36

@Elizabeth88 Se mnou chodila jedna na gympl :D byla takova strasne zvlastni :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.6.12 11:37
@Troj píše:
@Elizabeth88 Se mnou chodila jedna na gympl :D byla takova strasne zvlastni :DD

tak to snad já nejsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 11:38
@matty999 píše:
Je fakt, že manžel je slovák, ale předky má maďary takže příjmení jde i s ová. Myslím, že ale zůstaneme bez ová. Když to tak mám já, tak ať to máme stejně. Ještě je čas to promyslet. Úplně původně jsme chtěli Zoltána (Zoliho), ale dnes jsem se rozhodli pro Alberta a holčičku chceme Wendula.Júú dvojčátka, povedla se normálně?

Jojo přirozeně, ale byli nemocný, takže jsem musela v 15tt na přerušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí