Poradna duly
Jana Čurdová
@Alficek píše:
Co se týče sexu no vzhledem k mému egyptanovi, co má chutky pořád…já až tak pořád mít nemusíma bojím se hlavně, vzhledem ke krvácení minulé těhu
plavat asi nee, ted v létě jo, ale jinak nemám čas s dvouma dětma a malá začala ted chodit
hodím sem nějaké foto
Krásné holky máte. Chápu, že s tím sexem je to jak to je. Můj muž je od maďarů a horká krev se nezapře. Je pravdou, že teď je hodně chápavý. Snažili jsme se cca rok a jednou to nevyšlo tak si raději počká. Určitě přeji hodně zdraví:-)
@Elizabeth88 píše:
jj musím, zrovna ve stredu jsem dělala přemet vpřed, mimčo snad ok. Jinak jeste me ceká hrazda, ale tu si nechám až po porodu. Jinak už vše praktické hotovo.
tak to se určitě opatruj. a držím pěsti, to zmákneš ![]()
@matty999 píše:
tak to se určitě opatruj. a držím pěsti, to zmákneš
snad jo, děkuji. No nic zatím se tu holky mějte, musím se učit v úterý mám zkoušku.
@Elizabeth88 píše:
snad jo, děkuji. No nic zatím se tu holky mějte, musím se učit v úterý mám zkoušku.
měj se papa a dobrou noc
Hoky já spím v noci jako dudek…nevzbudila by mě ani rána z děla, ale mooc se v noci potím ![]()
@Alficek píše:
to mám a myslím, že se s toho asi zblázním tři děti to je mazec
To uz nebude takovej rozdil
Treti bylo planovany? Holky mas fakt jak panenky
Myslim, ze jsem na tebe uz narazila v nejake diskuzi, tvuj chlap je egyptan, ze jo?
Dobré ránko, tak já se dnes vzbudila už v 6hod a od 7 surfuju na miminu
dnes mám takovou trochu „jako“kocovinu…ale dá se to rozdejchat ![]()
Ahoj těhule,
k tomu kdy jste to řekli rodině, u malé hned, šla jsem si další týden zkoušet svatební šaty s mámou a musel ajsem říct, že na svatbě budu mít vepředu „něco“ navíc (vdával ajsem se na konci 6. měsíce) a ted taky jsme to museli říct, protože se ženil můj brácha a bylo divný, že jsem vůbec nepila ![]()
A dnes mám první ráno s mírnou nevolností, už to asi začíná ![]()
Mě teda nevolnost ještě neee, ale dneska mi smrděl šunkovej salám, musel ho manžel odnést do ledničky, už jsem to fakt nemohla cejtit
![]()
@Mami&Emmi kolikátý jsi týden? u mě
už taky klepe na dveře. třeb moje mamka blila jak šakal a bylo jí mizerně snad od prvního dne početá
chudinka, tak si se mnou užila a o porodu nemluvě, že jsem jedináček
tak jsem docela ráda, že mám (zatím) jinej scénář ![]()
@Janinac mně zas bouchl do nosu pach kafe…přítel si sem tam udělá rozpustný kafe a to je pak logicky cítit z dechu…pusu dostal jen jednu, to se fak nedalo, přišel mi ten pach hrozně intenzivní a nepříjemnej.
@zolycka píše:
@Janinac mně zas bouchl do nosu pach kafe…přítel si sem tam udělá rozpustný kafe a to je pak logicky cítit z dechu…pusu dostal jen jednu, to se fak nedalo, přišel mi ten pach hrozně intenzivní a nepříjemnej.
Joooo ty pachy ![]()
Mě jen vadí, jak musím ráno brát prášky
a musím to zajíst a cejtit po ránu šunku, to nebylo to pravý ![]()