Poradna duly
Jana Čurdová
@Janinac píše:
Tohle je moje ctvrty tehotenstvi, jen teda jenom to prvni dopadlo dobre, ty dalsi dve museli byt z genetickych duvodu ukonceny v 15tt ale vsechny maji stejny zacatej, vzdycky az tak do 9tt mi nebylo vubec nic, jen me boleli prsa, ale jinak ani chute, ani nevolnosti
Tak to jsi mě uklidnila, připadám si divná, že nic necítím. Ani na ultrazvuku kdyz byla viditelna tečka jsem nebrecela, sestra ne me koukala jako na hyenu. Mám hroznou radost že budeme mít miminko, jen to nedávám asi dostatecne vedet svetu.
@Elizabeth88 píše:
Tak to jsi mě uklidnila, připadám si divná, že nic necítím. Ani na ultrazvuku kdyz byla viditelna tečka jsem nebrecela, sestra ne me koukala jako na hyenu. Mám hroznou radost že budeme mít miminko, jen to nedávám asi dostatecne vedet svetu.
To jsi mi sympaticka
mas to jak ja ![]()
Ja kdyz volala do CARu, tak jsem si rikala, ze jsem mela projevit vic nadseni
ale tak si rikam, ze je to u me asi psychicky, ze se bojim, ze bude zase nejakej problem a urcite zase obrecim srdicko ![]()
@Janinac To jsem ještě neviděla, ale doufám že při další kontrole příští týden už by mohlo být vidět, uvidíme jak budu reagovat. Ale myslím si, že sestra ani nikdo nemá moc právo posuzovat míru mojí radosti, byla jsem na ní hrozně naštvaná, jak mi to zkazila. Taky mám strach jestli je všechno ok, ale je fakt že jsem ted delala přemety v tělocvičně a jelikož je i po tom všechno ok, tak si říkám že mimčo je silák a zvládne krásně vyrůst.
@Elizabeth88 píše:
@Janinac To jsem ještě neviděla, ale doufám že při další kontrole příští týden už by mohlo být vidět, uvidíme jak budu reagovat. Ale myslím si, že sestra ani nikdo nemá moc právo posuzovat míru mojí radosti, byla jsem na ní hrozně naštvaná, jak mi to zkazila. Taky mám strach jestli je všechno ok, ale je fakt že jsem ted delala přemety v tělocvičně a jelikož je i po tom všechno ok, tak si říkám že mimčo je silák a zvládne krásně vyrůst.
Oni jsou sestry asi zvyklý na všechno možný, takže na tu neber ohled
ty vnitřně radost máš a až bude miminko růst, tak to bude taky jiný, zatím je to takový malý nic, špendlíková hlavička ![]()
Ty jsi dělala přemety? Ty jo, tak to je mimčo dobrej držák
to je zakouslý a pustí se až za 8 měsíců ![]()
Já se bojím i víc pohnout, ale to je tím KETem, hlavně jsme měli jen jeden pokus a ted čekám holčičku (jsem po PGD) takže se bojím, abych o ní nepřišla.
@Janinac To bude určitě všechno v pohodě, neboj. Já si taky moc přeji holčičku, ale je mi jasný že budu mít kluka, i tak se nemůžu dočkat. Bude určitě úžasnej.
@Elizabeth88 píše:
@Janinac To bude určitě všechno v pohodě, neboj. Já si taky moc přeji holčičku, ale je mi jasný že budu mít kluka, i tak se nemůžu dočkat. Bude určitě úžasnej.
To urcite bude ![]()
@Ivčis píše:
Teď mám tak přihlouplí úsměv, že musím vypadat jako blázen, V pondělí kupuju mamatest a bude se opět testovat
. Díky mockrátPříspěvek upraven 23.06.12 v 13:31
ten je nejlepší, držím pěsti
@Elizabeth88 píše: @Mami&Emmi No já to mám spíš ráno a vždycky než jdu spát, říkala jsem si že to bude asi jižnější forma ranních nevolnostíAle děkuji
no já mám taky prujmy a křeče už několik dní to patří k těhu či co???
@Janinac píše:
To jsi mi sympatickamas to jak ja
Ja kdyz volala do CARu, tak jsem si rikala, ze jsem mela projevit vic nadseniale tak si rikam, ze je to u me asi psychicky, ze se bojim, ze bude zase nejakej problem a urcite zase obrecim srdicko
mám stzejný pocity
@Alficek píše:
No já si přeji kluka, když mám dvě holčičky, tak snad
Tak to drzim palce
to budes mit deti kousek od sebe vid? ![]()
Všichni mi tvrdí že jsem zhezkla, ale myslím že je ještě brzo na to aby se to na me takhle projevilo. ![]()
@Elizabeth88 píše:
Všichni mi tvrdí že jsem zhezkla, ale myslím že je ještě brzo na to aby se to na me takhle projevilo.
Tak urcite je uz ve tvari videt ten „stastnej vyraz“ ![]()
Me taky manzel rika, ze mam hrozne hezkej vyraz, ale to je spis radost, ze nemusim do prace ![]()
@Janinac píše:
Tak urcite je uz ve tvari videt ten „stastnej vyraz“
Me taky manzel rika, ze mam hrozne hezkej vyraz, ale to je spis radost, ze nemusim do prace
No to mozna bude ono, já teda musím dělat jeste veci do skoly a jsem tak unavena, že nevím jestlito neodlozím.
@Elizabeth88 píše:
No to mozna bude ono, já teda musím dělat jeste veci do skoly a jsem tak unavena, že nevím jestlito neodlozím.
Co delas za skolu?